Fraflyttede Børkop Huse den 30/6-21 og har endnu ikke fået depositum retur! Fik første fraflytningsopgørelse efter ca 8 uger (det trak ud grundet sommerferie…) men opdagede fejl i den. Kontaktede H... Se mere
De er utroligt langsomme til at tilbagebetale overskydende depositum. Flabede i telefonen. Man bliver bare omstillet til en anden kollega 8 gange indtil man får et “vi får en til at kigge på det”. V... Se mere
Bor Bakkestjernedalen i Randers. Kan kun anbefale HD. Ejendomme. Alt hvad der har været af fejl ved overtagelsen af rækkehuset er lavet med det samme.. klasse!!. Dog undtagen knækkede fliser i badevæ... Se mere
...der tager r**** på folk når man fraflytter. Det stinker af håndværker kartel virksomhed, når hele ens depositum bliver brugt, selvom hele lejligheden er i fin stand når man fraflytter.... Se mere
Den 15. januar 2021 blev HD Ejendomme en del af Heimstaden. Vi arbejder pt. på at skabe en god integration af vores ejendomsportefølje, organisation og dagligdag. Vi har været i branchen i mange år, og har skabt en helt unik profil i markedet. "Vi samler på glade lejere!" er et gennemgående tema hos os. Og i alt, hvad vi foretager os, er det hensynet til lejerne, der skinner igennem. Det har gennem årene betydet øget udlejning på både boliger og erhvervslejemål og samtidig er vores lejere blevet boende hos os i længere tid. Til vores private lejere tilbyder vi boliger placeret i grønne omgivelser i udkanten af landets større byer, hvor der er masser af albuerum, rolige omgivelser og smukke, åbne vidder. Og så er lejernes husdyr også velkomne i de fleste af vores boliger. På erhvervssiden tilbyder vi attraktive placeringer tæt ved motorvej og større erhvervsarealer - samtidig med, at vi tilbyder skræddersyede indretninger, der passer til præcis de behov, du og din virksomhed har. Med over 5.000 lejeboliger og ca. 320 erhvervslejemål fordelt over hele Danmark til både familier, enlige, par og erhvervsdrivende, arbejder HD Ejendomme målrettet på at skabe de bedste rammer om din hverdag.
Hvilehøjvej 20, 5220, Odense SØ, Danmark
- post@hdejendomme.dk
- www.hdejendomme.dk
I vil ikke tro det
Hejsa.
Husleje ok.
Bolig ok
Men så det også sagt. Vi havde boet i bolig i 7 mdr med en baby på 4 mdr og et barn på 4 år. Vi havde indbetalt lidt over 20.000 i depositum og regnede med at få dem alle tilbage. Men vupti da HD kom og skulle lave fraflytningsrapport skyldte vi dem lige pludselig omkring 7000kr +de havde beholdt vores de 20.000.
På regningen stod der blandt andet ordning af have 11.000kr He he den havde de selv lige gravet op og lagt noget dræn i da der løb vand igennem terassedøren fordi de havde lagt fliser forkert.
Ikke nok med det fik vi også en regning på at få skiftet stue gulvet da dette bulede grundet en vandskade som vi ikke havde gjort noget ved. He he Hd ejendomme var kun ca 3 uger om at komme efter vi havde ringet og fortalt at det hele flød med vand der løb ind ude for tarassen. Samtidig fik vi en regning på en køkken låge der var hul i. Dette var korrekt kostede os 700kr ( for en køkken låge ) tjaaaa
Så skulle hele huset males om og alt skulle spartles. Dette skulle så betales med de sidste af vore dp og de 7000 xtra regning.
Det endte med at jeg måtte gå i retten mod HD
Gudskelov havde vi taget billeder og skrevet en fejl og mangel liste så lang som i ikke drømmer om. (Huset var nyt) vi var de første lejer. Men den kunne HD ejendomme ikke finde lige pludselig.
Det endte med at HD gik på kompromi og jeg fik det hele retur + 900kr som jeg forlangte i forbindelse med fri fra arbejde grundet telefonmøder med retten. Man kan ikke andet en at trække på smilebåndet.
Så et rigtig godt råd. Sørg nu for at få lavet den fejl og mangel liste og tag så gode billeder som i kan. Har i det kender retten også HD og de ved nok hvad de er for et firma. ( min egen konklusion ) Ellers held og lykke med jeres forhåbentlig nye bolig
Ganske fint - med undtagelser
Vi har boet hos HD Ejendomme lidt uden for Viborg i cirka halvandet år, og vi har været meget tilfredse.
Vi har altid oplevet en hurtig service, når noget var galt, og både viceværten/synsmanden, gartneren og alle de andre har været utroligt søde.
Huset var rent og pænt, da vi flyttede ind og som sagt, var vi meget glade for at bo der.
Men hvorfor så ikke fem stjerner? Jamen, der ville vi også rigtigt gerne give, men der er dog et par ting, der trækker en smule ned:
1: Huset er nok blevet bygget for hurtigt, og der mangler generel frisk luft. Uden meget grundige udluftninger trak vinduerne endog store mængder kondens - specielt om vinteren var det helt slemt.
Materialerne i huset kunne også sagtens være af bedre kvalitet.
2: Huslejen er nok egentlig for høj i forhold til beliggenheden 10-13 kilometer fra Viborg. Dette opvejes dog til fulde af den helt fantastiske udsigt fra vinduerne ud mod ådalen.
3: Ved fraflytning følte vi os lidt tvunget til at bruge den maler, som HD Ejendomme sædvanligvis bruger. Det firma var et par tusinde dyrere end et tilbud fra en anden lokal maler. Vi valgte dog HD Ejendommes egen maler, da man her kunne være sikker på, at malerarbejdet ville blive godkendt. I ånden så jeg for mig, at vi havde betalt en anden maler over 12.000 kroner og så alligevel skulle betale til ekstra malerarbejder udført af HD Ejendommes normale maler, hvis noget ikke var helt i orden. Så på den måde købte vi os en forsikring for, at vi ikke skulle bøvle med malere efter fraflytningen.
4: Den alvorligste anke, vi har over HD Ejendomme, er dog, at vi hørte fæle skrækhistorier om folk, der fik taget deres depositum og uhyrlige summer udover dette. Det var ikke særligt rart at snakke med disse folk, der i så høj grad følte sig snydt og bedraget. Det gik ud over livskvaliteten hos os. Vi har dog også ladet os fortælle, at nogle af disse lejere havde lavet ret alvorlige ødelæggelser i lejlighederne, hvilket der naturligvis må betales for. Retfærdigvis skal dog siges, at vi ved fraflytning fik en helt blank fraflytningsrapport, og pt. venter vi på at få depositummet tilbage.
Vi vil dog også gerne give gode råd til andre nye lejere hos HD Ejendomme:
1: Lav en MEGET grundig fejl- og mangelliste, hvor ALT er med. Selv de helt små ting bør skrives ned. Tag gerne billeder af alt og få dem printet som dokumentation og sendt til HD Ejendomme - et par hundrede billeder i et stort hus er ikke for meget. På den måde sikrer I, at I ikke kommer til at betale for noget ved fraflytning, som I ikke selv er skyld i.
2: Vær gode ved det hus I lejer, da det jo ikke er jeres ejendom. Vi brugte blandt andet aldrig udesko indendørs.
3: Aflever huset, som I gerne selv vil modtage det.
Vi brugte to hele weekender på at gøre rent, men til gengæld skinnede alt, hvad der kunne skinne, da synsmanden kom forbi. Husk i den forbindelse at tage plasticlisten i ovnen ud og få den vasket, gør ovnen ordentligt ren (og ja, selv en meget beskidt ovn kan komme til at skinne), tør emhætten af (også inden i over filteret), tag skuffer ud og tør skabet af bag ved, fjern alt kalk fra vandhaner og blandingsbatterier, gør rent rundt i den ramme vinduet sidder i og brug lige de 10 minutter til at sikre jer, at toilettet også er ordentligt gjort rent nede i kummen. Endeligt kan I også kigge ned i afløbene ved vaskene og få gjort rent, hvis der sidder snask og snavs!
De her nævnte ting var blot nogle af dem, synsmanden specifikt gik efter, da vi havde fraflytningssyn - og da det hele bare var i orden, havde vi faktisk en hyggelig stund i forbindelse med synet. Andre skriver om arrogance og nedladende behandling, men jeg oplevede blot en meget kompetent synsmand, der udførte sit arbejde meget grundigt.
På den baggrund har jeg ikke noget imod at anbefale andre at flytte ind hos HD Ejendomme - husk blot den grundige fejl/mangelliste ved indflytning, da det er jeres forsikring for, at I ikke kommer til at betale for andres skader.
Mvh
Mikkel og familie
Det koster dig dit depositum!
Ingen anmærkninger efter at have boet i rækkehus i ca. 1 1/2 år med to små børn. Det eneste som skulle ordnes var en obligatorisk omgang maling og en slibning af trappen. Puf! der røg et depositum! vi fik intet tilbage - Tyveri ved højlys dag!
Lad være !!!
Aldrig har jeg oplevet noget lignende. At betale et kæmpestort depositum også blive bedt om at betale ekstra når jeg flyttede ud ! Jeg havde behandlet lejligheden rigtig godt og da jeg flyttede ud efter endt uddannelse beskyldte HD ejendomme mig for nogle ridser i gulvet der havde været der i forvejen. De sagde at hele gulvet skulle skiftes og det kostede. Efter nogle mdr var jeg oppe og se lejligheden igen. UDEN SKIFTET GULV. Dit depositum er et indskud, ikke et depositum. Du får det aldrig igen.
Rigtig godt!
Vi er netop fraflyttet en lejlighed ved HD, da vi har købt os et hus istedet for. Vi nåede at bo 3½ år ved HD i Odense, og det har været en fornøjelse. Fin lejlighed til fornuftige penge, og en super service fra alle de medarbejdere fra HD vi har haft kontakt med igennem årerne. Når der en sjælden gang i mellem har været problemer med lejligheden, så har HD været meget hurtige til at komme og løse problemet. Så stor ros der!
Men, og der er jo altid et men! Nu er det sådan at vi også kender dem der har overtaget vores gamle lejlighed, og så var det jo nærliggende at vise dem vores fraflytningsrapport, for at se om de ting vi bliver bonget for ved fraflytning nu også er blevet lavet.
Og her viser følgende sig:
Der er IKKE pudset vinduer udvendigt, som vi ellers skal betale for.
Der er kun slebet og lakeret et dørtrin, hvor vi ifølge fraflytningsrapporten skal betale for at de lakerer og sliber 3 dørtrin.
Der er IKKE afkalket WC, og blandingsbatteriet er ej heller skiftet.
Den søde dame fra HD jeg har fortalt dette, har netop sendt en mail om hun vil sige det videre til hende der står for vores afregning. Så nu venter jeg meget spændt på at modtage denne i næste uge, og så vil jeg selvfølgelig følge op på det her.
Men ellers kan vi kun anbefale HD ejendomme, da vi har været utroligt glade for at bo ved dem.
OPDATERING:
Vi har nu modtaget vores flytteafregning, og kan ikke sige andet end at vi er fuldt tilfredse med den :-)
Så tak til HD for 4 gode år :-)
god behandling ved fraflytning
Blev behandlet fair i forbindelse med opsigelse og efterfølgende istandsættelse af boligen.
Dårlig alt
Vil fraråde alle at flytte in en HD lejemål.
1. Prisen på husleje alt for dyr
2. Service fra viseværten. = 0
3. Dårlig kvalitet. Meget høj varme forbrug isolering samt døre og vinduer smider varme ud om vinteren.
4. Ikke samme regler for alle. Gamle lejer må have ting og sager til at stå på fældes området. Hvor adderer lejer ikke må
5. Fejl listen ved indflytning bliver ikke brugt. Efter 1 år hvor jeg har været alene flytter kæresten ind ved mig. Og jeg bruger de 2 wc som jeg har konsterner jeg at afløbet er utæt. Efter de havde været i 3 timer i lejligheden og laver nogle ting ikke havde laver noget ved det. Og så får jeg en regning da jeg kontakter dem og de sender en mand som prøver 2 gange uden held. Kommer en anden som laver det på 5 min. Det koster også kun 500 kr.
6. fældes område bliver slet ikke holdt. Samt sne ringet jeg og fik dem til at gøre noget ved. Og fik det svar det havde man glemt at bestille.
7. De har opgravet haven og fjernet 3/4 af alt flis jeg har lagt ud da jeg ikke vil bruge min tid på at fjerne ukrudt.
Først graver de uden og sige det og får en svar at ham som har taget fotos af det er stoppet så dem kan man ikke se før fotos.
Derfor. Flyt ikke i en HD lejlighed.
Razzia fra Hd Ejendomme
De har sendt breve ud til samtlige lejere der ikke passer haven eller har, efter deres opfattelse flere køretøjer. De beskriver konflikterne som angiveri fra andre lejere, men det er Hd Ejendomme der selv sender klager ud til de lejere der ikke lever passende efter Hd Ejendomme. De opføre sig som kommunister der minder om DDR eller Nazister hvor Gestapo brød ind og smed folk ud efter eget ønske. De overvåger deres lejere og sender et hav om forpligtigelser om vedligeholdelse af udendørs arealer, de tilbyder gartner arbejde med mere mod betaling.
Super elendige
Hvis jeg kunne ville de få minus stjerner det absolut i særklasse mest amatøragtige udlejningsselskab der findes. Indflytningssyn som er lovpligtigtigt ikke eksisterende udfyld skemaet og send det ind. Pivende utæt tog dem ca 2 år at forsøge at løse virkede ikke ved fraflytning ændrer de opsigelses dato fra flytningssyn dukker de ikke op til de laver en anden dato uden at informere om det. Og at udleje hurtigst muligt niks du vi sætter den ti, udlejning 3 måneder efter og bruger 32 timer på at male. 110 kvadrat meter næppe så totalt ringe har sq aldrig oplevet noget der bare var i nærheden af det så er tvunget til at give dem 1 stjerne
Platugler!
En af mine gode veninder er netop fraflyttet en af HD`s ejendomme, og er - selvom hun efterlod stedet i pæn stand - blevet præsenteret for en regning på 41.000 kr. plus sit indskud på ca. 18.000. Altså i alt 59.000 kr. for at få malet og lagt nyt gulv i et 3-værelses rækkehus.
Gulvet fejlede ingenting, men alligevel har de brækket det op og lagt et nyt. Det gør de vist altid, uanset hvordan gulvet ser ud.
Det er muligt at man kan finde nogle tilfredse INDFLYTTERE i HD`s ejendomme, men jeg tror ikke man kan opdrive nogen tilfredse UDFLYTTERE. For det lader til at være en meget, meget dyr omgang, uanset hvor pænt man har efterladt ejendommen. Håber at dette firmas metoder kan blive taget op i et af DR`s programmer, hvor man ser nærmere på det slags platugler.
Stjæler indskuddet, De kom ned med nakken !
Lejede lejlighed i 5 måneder og betalte over kr 20000.
Boede 1 person og malede ,gjorde rent og alt ,flottede end da jeg overtog den.
Havde også rettet deres fejl ved min indflytning.
Arrogant vicevært /pedel.
Det stjal alt indskud og da jeg så holdte sidste måneds husleje tilbage ,har de stævnet mig.
Møjfirma , skal gøre livet surt for dem fremadrettet. !!!!!!!!!
Lejligheden lå i Onsild Hobo.
Frank
P.S. Jeg har været til 2 telefonmøder med dommer og advokat fra HD ejendomme.
Første møde bad jeg underbilag på alt om min lejlighed vedrørende fraflytning.
2 møde fik jeg advokat fra HD alene i røret og meddelte hende at jeg havde og stadig var ved at undersøge de firmaer som arbejde for dem, så måske kom der en anmeldelse for bedrageri. Der var snyd!
Efterfølgende har advokat for HD ejendomme trukket deres civile søgsmål på mig tilbage fra retten, så ned med nakken kom de.
Kan desværre ikke oplyse mailadresse ellers vil jeg godt hjælpe andre i problemer med HD ejendomme. Dem som roser HD Ejendomme herinde på hjemmesiden, tror jeg som andre også skriver at det er "fake" på dansk snyd.
Find jer ikke i alt .
mvh Frank
Supi og god service
Altså jeg har kun positive oplevelser med HD Ejendomme. Eneste minus er de er ikke så fantastisk gode til at svare på spørgsmål omkring udgifter inden man flytter ind.
Svaret "det står de andre for" er ikke godt nok. Ellers god ! Flotte boliger
Top lejligheder
Sjovt man læser så meget negativt om dem herinde. Ja de er travle og ja de har måske høje priser, men niveauet i deres lejligheder overgår også langt de fleste andre udbyderes.
Folk der klager bruger trustpilot. Dem der er tilfreds er sjældent herinde. Synd. Folkens lad være med at lytte til ævlet fra dem nedenunder. HD er værd at overveje :-)
Ros til HD
tak for det gode område i odense Nø ,her er lækkert og bo,og når der er noget så er i hurtige til at få folk ud og fikse det
Tak for 11 gode år.
Kære HD ejendomme. Jeg vil gerne have lov at sige tak for de 11 år i Brobæklunden. Vi har haft det rigtig godt (det meste af tiden :-) ) og I har altid været hurtige til at hjælpe, når der var noget galt. Vi har aldrig haft grund til at klage. Man læser alle vegne, at HD ejendomme er noget så forfærdelige at bo hos, men det genkender vi nu ikke, jeg tror også det i mange tilfælde handler om, hvordan man taler til andre. Vi var gerne blevet boende hvis vi kunne. Ved fraflytning var I strikse men også fair, for hvem ønsker at flytte ind i en lejlighed, hvor køkkenet var nusset og ulækkert, eller der var beskidt i klædeskabene. Så vi synes det er helt i orden, at I er strikse ved syn. :-) Mvh. Karin Stougaard Nielsen
Pas på!
Hd ejendomme har et rigtig højt indskud, vi betalte over 20000 kr.
Efter 3 måneder sprang der en slange til vores vaskemaskine.
Det medførte en stor vandskade, pga manglede afløb i vådrum (dette er en klar overtrædelse af bygnings reglementet).
Dette resulterede i en vandskade. Hd ejendomme tvang os til at flytte ud.
Da en udlejer har genhusningspligt ved opstådede skader, gjorde vi dem opmærksom på dette, resulterede det så i at vi kunne komme i et sommerhus på 30 kvm, (d 21 december), ca 50 km fra hvor vi boede. De mente renoveringen ville tage ca. 6 mdr.
Efter denne udmelding, indgav vi vores opsigelse af lejemålet, og fandt en alternativ lejelighed vi kunne flytte ind i.
Efter bare en måned var de færdige med at renovere, de havde selv malet en del og lagt nye gulve.
Efter aftale malede vi resten, og gjorde alt total rent, lejligheden stod som ny, pænere end da vi overtog den.
Men hd vurderede dog da vi ikke kunne præsentere en håndværker regning (selv om man gerne selv må male) måtte arbejdet ikke være godt nok, de kasserede ALT, selv det deres egen maler havde lavet (personen som gennemgik lejligheden var ikke bevist om de selv havde malet en del af den)... Mer regning ud over indskud ca. 10000 kr.'
Som eksempel kan en dørplade hvor der på bagkanten af dørpladen, er slået et ubetydeligt lille fli af maling af, ca 1x2 mm, eller langt under en 1/4 del af en negl medføre at vi skulle sætte en helt ny dørplade i.
Det kostede os i alt ca. 35.000,00 at blive smidt ud sidst i december måned
Svindlere så det burde være ulovligt, men det er åbenbart ok at svindle hvis man er udlejer i Danmark.
Hold jer langt fra Hd!
Latterlig opførsel
Vi er tre personer der næsten brændte nallerne på en aftale angående et af hdejendommes lejemål i Odense, og vi ville - hvis det ikke var for trustpilot og andre sider - nu stå med en bindende kontrakt der formentlig ville have kostet os dyrt ved fraflytning.
Jeg skriver her som en advarsel til potentielle lejere; de virker tilsyneladende flinke og troværdige, men det stoppede i det sekund vi spurgte ind til deres anmeldelser.
Vi havde egentlig klargjort til underskrivelse af kontrakt og havde planlagt at flytte ind en uge senere, men vi tænkte at det nok ville være smart at inkludere to advokater vi personligt kender; det tog dem kun 30 minutter at meddele os om at vi skulle holde os langt væk fra kontrakten. Vi besluttede at give hdejendomme en chance for at modargumentere, men i stedet bebrejdede de os for at 'have rykket møbler og klargjort til indflytning' ... at de kan være fornærmede over at vi stiller spørgsmål til et lejemål der potentielt kunne røve os fra titusinder af kroner er mildest talt utilgiveligt, og jeg blev til sidst så legitimt sur at jeg måtte lægge på.
Tak til jer der har anmeldt de slyngler, i sparede os en masse besvær.
Lasse
Tak for denne gang - det var en fornøjelse :-)
For 4 år siden flyttede jeg til en af HD Ejendommes boliger i Lystrup lidt udenfor Århus. Et roligt område med plads til mange forskellige mennesker. Og lejligheden var fin, med fin plads til mig alene. Nu er vi så blevet 3 og der er for lidt plads, og vi har derfor fundet en ny bolig.
Vi har været rigtig glade for at bo her, alt har fungeret og vi har på intet tidspunkt oplevet nogen problemer med udlejer eller vores naboer. Så det var bare dejligt, at HD Ejendomme gav os mulighed for at flytte internt i bebyggelsen, til en af de store 2 plans boliger.
Det synes jeg er rigtig god service, at vi får lov at få en større bolig uden at skulle betale dobbelt husleje, og de var også fleksible så vi havde en hel uge til at flytte fra den ene til den anden bolig, uden at vi skulle betale mere for det.
Vi syntes selv at vi havde passet godt på vores lille lejlighed, og vi havde selv malet lejligheden inden vi flyttede, så vi var meget spændte på hvad flytningen ville koste os. Også her blev vi ikke skuffet - flytningen har kun kostet os en udskiftning af en køkkenlåge, som var blevet ødelagt mens vi boede der.
Jeg kan kun anbefale HD Ejendomme til andre lejere, vi er blevet behandlet rigtig godt mens vi har boet her og også i forbindelse med vores flytning.
Røveri
Det er meget usselt at tjene store penge ved at røve fraflyttere en masse penge for istandsættelse i den scale som HD Ejendomme åbenbart gør det.
Det er røveri!
Alene historierne på Facebook-siden fortæller en hel del!
Under al kritik!
Vil fraråde alle jeg kender at leje hos hd ejendomme. Vi boede i en af deres boliger i 3 år,vores vand var stortset hele tiden stoppet til så vi kun havde koldt vand. De var ude flere gange og skylle i gennem men lige lidt hjalp det. I næsten 2 år rendte vores toilet,det var de og ordne en enkelt gang. Efterfølgende har vi fået en vand regning på 16.000 kr fra dem for 1 år,sjovt nok først efter fraflytning,stilt om mod de ca 5000 kr vi har ellers har brugt de første 2 år,er det helt galt! Vi fraflyttede en pæn lejlighed hvor intet var ødelagt,ingen hakker i trappen eller andre steder,alt var rengjort ,der har aldrig været røget,og alligevel har de taget hele vores indskud og sendt os en regning på over 40.000 kr!!! Vi er i gang med llo og advokater,for vi nægter at betale dem! Kender flere som har modtaget lignende regninger som også nu er gået til llo,de skal bare stoppes!!!