HD Ejendomme A/S Anmeldelser

3,0

Fraflyttede Børkop Huse den 30/6-21 og har endnu ikke fået depositum retur! Fik første fraflytningsopgørelse efter ca 8 uger (det trak ud grundet sommerferie…) men opdagede fejl i den. Kontaktede H... Se mere

De er utroligt langsomme til at tilbagebetale overskydende depositum. Flabede i telefonen. Man bliver bare omstillet til en anden kollega 8 gange indtil man får et “vi får en til at kigge på det”. V... Se mere

Bor Bakkestjernedalen i Randers. Kan kun anbefale HD. Ejendomme. Alt hvad der har været af fejl ved overtagelsen af rækkehuset er lavet med det samme.. klasse!!. Dog undtagen knækkede fliser i badevæ... Se mere

...der tager r**** på folk når man fraflytter. Det stinker af håndværker kartel virksomhed, når hele ens depositum bliver brugt, selvom hele lejligheden er i fin stand når man fraflytter.... Se mere

1. Ejendomsudlejning

Den 15. januar 2021 blev HD Ejendomme en del af Heimstaden. Vi arbejder pt. på at skabe en god integration af vores ejendomsportefølje, organisation og dagligdag. Vi har været i branchen i mange år, og har skabt en helt unik profil i markedet. "Vi samler på glade lejere!"​ er et gennemgående tema hos os. Og i alt, hvad vi foretager os, er det hensynet til lejerne, der skinner igennem. Det har gennem årene betydet øget udlejning på både boliger og erhvervslejemål og samtidig er vores lejere blevet boende hos os i længere tid. Til vores private lejere tilbyder vi boliger placeret i grønne omgivelser i udkanten af landets større byer, hvor der er masser af albuerum, rolige omgivelser og smukke, åbne vidder. Og så er lejernes husdyr også velkomne i de fleste af vores boliger. På erhvervssiden tilbyder vi attraktive placeringer tæt ved motorvej og større erhvervsarealer - samtidig med, at vi tilbyder skræddersyede indretninger, der passer til præcis de behov, du og din virksomhed har. Med over 5.000 lejeboliger og ca. 320 erhvervslejemål fordelt over hele Danmark til både familier, enlige, par og erhvervsdrivende, arbejder HD Ejendomme målrettet på at skabe de bedste rammer om din hverdag.

Middel

3,0

De er altid så venlige og hjælpsomme

Ja det er så dejligt at man altid føler sig velkommen når man kontakter alle på kontoret.👍De tager sig tid til snakke med en,så vil altid anbefale HD Ejendomme.Med venlig hilsen Aase Jensen 😄

8. marts 2017

Kære Aase

Tusind tak for din anmeldelse.
Vi sætter stor pris på dine positive ord omkring vores service.

Mvh. HD Ejendomme

Så fremragende service fra HD ejendomme

Hold da op så god og hurtig ekspedition Forbavset
Venlig og rar mand der kom allerede i går kl ca 11 et døgn efter jeg har skrevet til jer og satte ny vandhane op er vildt benovet
Han sagde også han lige skulle bestille en bradepande for i havde ingen på lager
DET KALDER JEG MEGA GOD SERVICE
STOR TOMMEL OP Smiler
Så dejlig service siden vi flyttede ind her 29/7

MVH Iris Greve

12. januar 2017

Kære Iris

Mange tak for din anmeldelse.
Vi er meget glade for din anmeldelse, og det glæder os, at du er tilfreds med vores service.

Mvh. HD Ejendomme

8 gode år med god service.

Vi fraflyttede vores lejemål i december 2016 efter 8 år hos HD Ejendomme. Det har været en god oplevelse og kan varmt anbefale dem som udlejer.

Ja, jeg ved godt nogen anklager gode anmeldelser herinde som "fake" eller nogen der aldrig har boet hos HD Ejendomme. Men hvorom alt er, så har vi alle hver især vores oplevelser og ret til at dele den herinde.

Vi har kun oplevet en god service fra ejendomsfunktionærerne og hos det administrative personale. Når der har været småting der trængte til udskiftning eller andet som efter lejeloven påhviler udlejer, er der blevet taget hånd om det med det samme.

Ved indflytning gjorde vi os umage ift at få udfyldt fejl/mangel-liste og ved fraflytning var vi yderst grundige med rengøring. Samtidig havde vi passet på lejemålet som var det noget vi ejede selv. Flyttesynet var også en god oplevelse, en synsmand fra uvildigt firma kom, ikke ejendomsfunktionær/vicevært.
Dette har resulteret i at vi d.d. har modtaget brev om, at vi får 95% af vores depositum retur.

Tusind tak til HD Ejendomme på Fyn for 8 gode år.

Mvh Familien Grønbech

11. januar 2017

Kære Martin

Mange tak for din anmeldelse.
Vi er meget glade for, at du har været tilfreds med vores service i de 8 år, du har boet hos os, og at fraflytningen tilmed var en god oplevelse.

Hurtig reaktion

Reagerer hurtigt på alle former for henvendelser.
God kundeservice og glade medarbejdere.

21. december 2016

Kære Linda

Mange tak for din anmeldelse.
Det glæder os meget, at du er tilfreds med vores service - vi samler nemlig på glade lejere.

PAS PÅ!

Det er en pengemaskine og huslejen stiger og stiger, selv om de er skyhøje i forvejen i deres boliger.
Flere tidligere lejere jeg har talt med nævner at Hd ejendomme ribber hele deres indskud og sender store efterregninger ved fraflytning.

Har boet hos dem i nogle år og da en strid nabo flytter ind og laver en del ballade, er Hd ejendomme emsig og der er ingen forståelse fra deres side, trods billeder af hærværk som denne nabo har forudsaget.

Da jeg vælger at flytte bolig ( hvor jeg selv skulle betale nyt indskud, hvilket er ok), kommer der en sur og striks melding fra kontoret at jeg ikke kan flytte i en anden af deres bolig, da jeg ikke har retten til det, da der har været nabostridigheder. De oplyser mig at jeg må pænt blive boende i nuværende bolig, trods det er mine ting der er blevet ødelagt ved nabostridigheden, og jeg skal altså bøde for hvad en strid nabo har udsat mig for. Igen ingen forståelse for den chikane jeg har været udsat for.

Varmemesteren kommer aldrig når man ringer og ringer. Han har travlt med flyttesyn hvor han kan presse penge ud af folk.

28. oktober 2016

Ikke pengene værd at bo i

En kamp at få styr på tingene. kan ikke anbefales desværre.
Husene virker dejlig ved første blik, men allerede efter et kort tid ku vi se at alt er det billigste af det billigste. Mange fejl i lejemålet.

Mails bliver først og fremmest svaret med "nej", derefter er man nødt til at gå i kamp for at få tingene gjort. Man ku godt leve der og siger det er "lige aktseptabel" MEN ikke for huslejen man betaler.

Huslejen svar til noget af høj kvalitet og det er det vist ikke - slet ikke. Indeklima er rigtig dårlig i vores hus, selv om vi har vinduer åben næsten permanent. HD's billig "umluftningssystem" som blev installeret er latterligt og virker ikke.

Vi glader os ikke til vinteren, efter jeg ku' læs' hvor slemt det bliver med fugten der.Alle kritikpunkter jeg har læst her fra folk kan jeg desværre kun bekrafte.

Ville ikke gør det igen!

4. oktober 2016

Fin midlertidig bolig men med skavanker

Vi boede i 3 værelses på Svalegangen i 3 år og har haft det godt. Det er nogle fint indrettede lejligheder, men man skal være opmærksom på at de alt for tætte og dermed ekstremt fugtige. Byggeriet er desværre ikke noget at prale af.
De manglende stjerner skyldes dog ikke servicen. Vi har gode erfaringer med lejemålets vicevært. Men til jeres info går han meget højt op i at istandsættelsen lever op til en vis standard, hvorfor det er meget vigtigt at man skriver alt man kan finde overhovedet i fejl/mangel listen ved indflytning og gør sig megen umage med istandsættelsen ved fraflytning. Jeg har hørt om mange der ikke har fået deres depositum, men passer man godt på boligen og istandsætter den godt, så får man alt tilbage. Det gjorde vi i hvert fald, og vi er ikke de eneste.
Man kan lufte ud hver dag, men der kommer alligevel mug i vinduerne. Ikke godt indeklima og hvis man ringer ind til hovedkontoret får man bare at vide at man ikke lufter ud nok. Det var desværre et stort øv for os med to allergikere i familien.
Med hensyn til naboerne var vi heldige og havde gode folk omkring os, men det skal siges at der er en del brokkeri rundt omkring :p

26. juli 2016

Jeg er nuværende lejer i Viby J afdelingen

Da jeg kun har boet hos HDejendomme i et par måneder, vil anmeldelsen ændre sig løbende.

Opdatering: Jeg er siden mit indlæg blevet kontaktet af Janne fra HDejendomme som lød meget interesseret i at følge op på sagen, hvilket er et plus at de bekymrer sig og læser Trustpilot.

Pros;
- God service.
- Hurtigt ude og løse problemer.
- God velkomst ved indflytning.
- Ønsker at lejeren har det godt.

Cons;
- Da hovedkontoret ligger på Fyn sker al kommunikation pr. tlf. eller mail.
- Haven var ikke OK ved indflytning i mit lejemål og problemet blev løst med den billigste løsning for nu. Jeg forstår godt hvorfor, men det er stadig en irritation for mig.

Jeg havde dog desværre et par dårlige oplevelser ved indflytning:
- Haven var blevet godkendt siden de sidste lejere, men uden at være gartner kunne man godt se at den ikke var ok.
- Det virkede til at viceværten forsøgte at give mig dårlig samvittighed over den fejl og mangelliste jeg havde udarbejdet, men hvis man ikke er tilfreds ved indflytning, så har man ret til at brokke sig de første 14 dage. Det er det jeg betaler depositum til, og jeg hænger på den, hvis jeg lader den gå!

Konklusion;
Jeg har det godt i lejemålet dog har det været en kamp at få styr på alt.

31. maj 2016

Nørrebjerg Runddel i Odense

Efter at have solgt mit eget hus, har jeg boet til leje i et række hus på Nørrebjerg Runddel og været meget tilfreds med huset og HD Ejendomme. De tre gange indenfor det seneste år hvor jeg har haft bruge for service fra HD Ejendomme er de kommet dagen efter og løst opgaven perfekt.
Huset er godt og området meget fint.
Alt i alt har jeg været 100% tilfreds med at bo her.
Jeg fraflytter nu på grund af job i udlandet.
Claus Andersen

26. maj 2016

Nej NEj NEEEEEEEj

Ærlig talt er dette det værste sted jeg nogensinde har PRØVET at leje en ejendom ved.

Man kan ikke Leje hvis man skylder til gas/vand eller varme og el. Hvilket jeg så heller ikke gør.
Jeg ringer derefter til dem og får et hurtigt svar at hvis jeg er i RKI kan man ikke leje. Udklip fra deres regler.

RKI

Vi afviser ikke lejere, blot fordi de står i RKI. Såfremt en lejer står registreret i RKI for f.eks. gældsforhold til andre boligforeninger eller private udlejere, for gæld til forsyningsværker og lign., så vil lejeren blive afvist.

Hvor herre bevares.

De mener at de har loven på deres side, men LLO ved hvad de snakker om. Og de siger klart at det er ulovligt og at de skam udemærket kender HDEJENDOMME.

Da jeg ikke er medlem af LLO så kan de ikke gøre mere ved sagen. Men ærligt er jeg glad for at jeg ikke lejede ved dem.

Med væmmelig hilsen

Reino ELgaard

18. maj 2016

Top service leveret af vicevært Søren i 9380 Vestbjerg

Bliver helt trist at HD ejendomme leverer så dårlig service og lav standard som folk beskriver der her, MEN jeg har IKKE denne oplevelse så her efter at have boet i lejligheden i en måned må jeg konstatere at jeg er blevet behandlet top professionelt både af diverse kontorer og så sandelig af en vicevært Søren Andersen som bare er på pletten bare det mindste problem ol. manden er super flink og er altid klar til en god snak og overholder aftaler osv. følger op på problemstillinger og dem har der heldigvis ikke været meget af. Jeg vil tillade mig at kommentere diverse beretninger om dårlig behandling osv, og må da skrive, læs jeres lejekontrakt og sæt jer ind i aftaler ol. det kan da ikke passe at folk skal være så kritiske, alle ved at flytter man ind i en lejlighed som er meget pæn og ordentlig så skal den leveres ligesådan når man flytter udlejer skal da ikke hæftes for misligeholdelse og diverse slid ud over normal. Jeg er super glad for min lejlighed og har en rigtig positiv og god oplevelse hele vejen igennem tak for det HD ejendomme.

29. marts 2016

uærlighed - fralæggelse af ansvar, rygklapperi ..

Jeg kan kun tilslutte mig andre nuværende samt tidligere beboer -Hvis i kan finde et alternativ så gør dette.
Jeg har flyttet fra en afdeling til en anden, indhentet tilbud fra deres anbefalede maler - vitterlig gjort alt hvad de bad om, incl en hurtig fraflytning så ny indflyttere kunne få det som de ville for at tilgodese alle.
Men når regningen kommer, er den 35% højere end det accepteret tilbud. Fralæggelse af ansvar og vi forbrugere må selv stå med regningen trods deres entreprise.
Indflytning med lovning om en dato, de intern kommunikere forkert så dette ikke kan imødekommes.
Vi står /stod med et helt nedpakket hjem, lejet flyttebil incl flytte folk, børn passet, ferie taget og var så ventende på at få vores lovede nøgle. Men også der fejlede HD ejendomme..
Vi ved ikke engang hvem vi skal henvende os til, hver gang vi kommer med forslag / spørgmål så henviser de til det uvisse fordi Sorø afdelingen har fået nye ejer.
Jeg havde forståelse af HDejendomme var et professionelt boligselskab - Men jeg kan kun tilslutte alle de andre trustpilot anmeldelser, til trods for jeg nu står og skal indflytte i nogle af "deres" lejemål igen. Hvis jeg havde andet valg så gjorde vi det.

21. marts 2016

Dårligt!!!😡👎

Dårligt privat boligselskab!!!
Usle dårlige lejemål med fugt som man da kun kan blive syg af!!!😤😤😤😤😤😡😡😡😡
Koster en halv bondegård at bo i !!
Deres boliger er definitivt ikke pengene værd at bo i!!!!
Så kære godtfolk,,, lej jer ikke ind hos HD- Ejendomme,, Dårlig service, dårlig bolig!!👊👎😡👊

10. februar 2016

Forfærdeligt.

HD ejendomme er intet andet end en pengemaskine. Du får intet tilbage i depositum ved fraflytning, tværtimod får man efterregning på min 4000 kr.
Alt reparation og vedligeholdelse skal betales af egen lomme. Viceværten er ikke til for at hjælpe hans arbejde består i at skrive regninger..
Der er særlige regler i forhold til udseende både indvendig og udvendig på lejemålet. Dermed bliver lejemålet aldrig hjemligt. Det er bestemt ikke rart at bo i disse lejemål og kan derfor ikke anbefale HD ejendomme. Selvom lejlighederne er flotte ved indflytning så er det på de tidligere lejeres urimelige høje regning... føj.

10. januar 2016

Fusk

HD ejendomme har fine og fornuftige lejeboliger, og jeg boede i min lejlighed ca et halvt års tid uden problemer. Men da jeg opsagde den og fik mit indskud tilbage blev det en anden sag...
Da jeg fik holdt flyttesyn fik jeg afvide at det eneste der skulle laves var at males og gøres rent efter håndværkerne, det skal lige siges at min lejlighed kun var 42kvm og da både badeværelse og Køkken var af fliser var der ikke meget maler arbejde.
Så jeg regnede med at få en god % med derfra.
Da jeg så efter 8 uger intet har hørt ringer jeg og høre hvor lang tid der vil gå. Hun kunne oplyse at der ville gå yderligere 1 uge, men inklusiv forudbetalt leje som jeg skulle have igen, kunne hun se at jeg slap for ydereligere omkostninger..
Så alt i alt har HD ejendomme brugt over 20.000kr på at male under 42kvm.. Det er da svineri...

18. december 2015

God bolig og ligeså god service

Det skrives meget, men måske skal folk se sig selv i spejlet.

Vi kan kun sige positivt om HD Ejendomme. De er venlige og det der skulle laves ved indflytningen blev omgående lavet. Det er super boliger og bestemt ikke dyrere end andre steder.

Vil klart anbefale HD Ejendomme til alle.

12. november 2015

Midt imellem

Har boet i Hd´s ejendomme i 6 år. Alt i alt ingen problemer. Hvis der var noget der var gået i stykker var hjælpen hurtigt på vej. Men men men, da vi flyttede fik vi en xtra regning på knap 4.000 kr, hvilket jeg ikke fandt rimeligt. Fair nok, at man skal aflevere huset i samme pæne stand som man modtog det men så går grænsen også der. Jeg syntes de er en tand for grådige ved fraflytning. Havde regnet med, at mit indskud ville dække det hele, også fordi ved flyttesyn var der ingen tvivl: gulvene var pæne, havde haft gulvtæppe på, så vi skulle splitte regning i 2 mht slibning af gulvene. Ellers afleverede jeg et lejemål der var velholdt og bestemt ikke misligeholdt. Så at bo der ingen problemer med men ved fraflytning syntes jeg der blev problemer. Er dog gudskelov medlem af LLO og HD frafaldt da også kravet om de xtra 4.000 kr. de syntes de skulle snyde mig for. Det siger jo lidt om dem.

22. juli 2015

Fint og fair

Har boet hos HD ejendomme i lidt over 2 år. Jeg frygtede min flytning, da jeg har læst og hørt grumme historier om folk der nærmest blev ruineret.

Jeg har kun oplevet HD ejendomme som helt igennem retfærdige og fair.
Jeg havde fået af vide, af HD ejendommes medarbejdere, at ens indskud som regel kunne dække maling og rengøring, men samtidig havde jeg hørt fra andre beboer, at folk ofte skulle betale op til 10.000 kr ekstra ud over deres indskud.

Jeg havde rengjort huset fra bund til top, og havde passet godt på det i de år jeg havde boet der.
Jeg har lige modtaget min fraflytnings opgørelse, og jeg får ca 7000 kr retur.
HD ejendomme har stået for maling og håndværkere rengøring.

Så jeg kan kun anbefale dem. Ingen kritik herfra.

11. juli 2015

Papnæb

Ja Morten har jo meget ret.
Men selv med billeder, mails, osv, er de helt ligeglade.
Jeg kan fortælle en lang historie som de fleste nok vil tro er en fabel. Men jeg vil spare dig for den. Og blot sige: Nej. De er rablende gale (og ja jeg dokumenterer gerne min holdning), så vær sikker på hvad du laver inden du overvejer HD ejendomme.

5. maj 2015

Lækre lejligheder og fin service

Jeg har boet i HD Ejendommes lejligheder i 3 år. Fra starten har jeg følt mig godt behandlet. Lejlighederne er lækre og området bliver holdt pænt af gartnerne. De få gange gange jeg har haft brug for hjælp, har der været rigtig fin service fra kontoret/vicevært. De ønsker der har været til ændringer bl.a lys i området er blevet imødekommet. Alt i alt rigtig dejligt og trygt at bo her :)

21. marts 2015