Fraflyttede Børkop Huse den 30/6-21 og har endnu ikke fået depositum retur! Fik første fraflytningsopgørelse efter ca 8 uger (det trak ud grundet sommerferie…) men opdagede fejl i den. Kontaktede H... Se mere
De er utroligt langsomme til at tilbagebetale overskydende depositum. Flabede i telefonen. Man bliver bare omstillet til en anden kollega 8 gange indtil man får et “vi får en til at kigge på det”. V... Se mere
...der tager r**** på folk når man fraflytter. Det stinker af håndværker kartel virksomhed, når hele ens depositum bliver brugt, selvom hele lejligheden er i fin stand når man fraflytter.... Se mere
Den 15. januar 2021 blev HD Ejendomme en del af Heimstaden. Vi arbejder pt. på at skabe en god integration af vores ejendomsportefølje, organisation og dagligdag. Vi har været i branchen i mange år, og har skabt en helt unik profil i markedet. "Vi samler på glade lejere!" er et gennemgående tema hos os. Og i alt, hvad vi foretager os, er det hensynet til lejerne, der skinner igennem. Det har gennem årene betydet øget udlejning på både boliger og erhvervslejemål og samtidig er vores lejere blevet boende hos os i længere tid. Til vores private lejere tilbyder vi boliger placeret i grønne omgivelser i udkanten af landets større byer, hvor der er masser af albuerum, rolige omgivelser og smukke, åbne vidder. Og så er lejernes husdyr også velkomne i de fleste af vores boliger. På erhvervssiden tilbyder vi attraktive placeringer tæt ved motorvej og større erhvervsarealer - samtidig med, at vi tilbyder skræddersyede indretninger, der passer til præcis de behov, du og din virksomhed har. Med over 5.000 lejeboliger og ca. 320 erhvervslejemål fordelt over hele Danmark til både familier, enlige, par og erhvervsdrivende, arbejder HD Ejendomme målrettet på at skabe de bedste rammer om din hverdag.
Hvilehøjvej 20, 5220, Odense SØ, Danmark
- post@hdejendomme.dk
- www.hdejendomme.dk
Søde og hjælpsomme!
Søde og hjælpsomme!
Jeg var været overordnet tilfreds med at være lejer hos HD Ejendomme. Tingene fungerer bare. Hvis der er noget man er i tvivl om eller har spørgsmål til, er de altid klar ved telefonen eller på mailen med hurtigt svar.

Min kæreste og jeg har boet på s
Min kæreste og jeg har boet på s
Svalegangen i Vestbjerg, Nordjylland i lidt over 5 år og vi har været meget glade for at bo til leje her.
Under lejeperioden er der uden problemer blevet skiftet ovn, skiftet revnet vindue, ordnet tapet der var løsnet fra væggen og diverse småting.
Vi flyttede i september og havde en del bekymringer for flyttesynet, da vi havde læst og hørt om mange dårlige oplevelser og store efterretninger i den forbindelse. De blev dog gjort helt til skamme. Flyttesynet var behageligt, fair og alt blev gennemgået og afstemt sammen til sidst, så alle var enige. Da vi havde boet der længe samt haft to hunde, der jo sætter sit præg ift. slitage, blev vi meget overraskede over at få lidt penge tilbage ved flytteopgørelsen.
Vi er glade for at kunne se tilbage på vores lejeperiode med ene positive oplevelser og afsluttet det på en god måde. Kan kun ud fra disse erfaringer anbefale HD ejendomme til andre.
Mvh Simone Jensen

Blandet fornøjelse.
Jeg har boet til leje hos HD ejendomme i 2 måneder nu.
Vi flyttede ind til et mere eller mindre defekt køleskab med en gennemsnitstemperatur på lige over 9 grader. Dette blev dokumenteret og en mail blev sendt til HD. Først reagerede de slet ikke på mailen. Efter et opkald vendte de tilbage, her gik så yderlig en uge før der kom en mand ud. HD besluttede sig for at bestille reservedele hjem til det 12 år gamle køleskab... (kan umuligt være en god investering)... om et par dage er det en måned siden vi anmeldte fejlen, og til trods for talrige opkald til HD og tomme løfter om leveringstider og venden tilbage, står vi stadig med et defekt køleskab.
EDIT 20/10/2020:
HD ejendommes hvidevareleverandør (Per) klarede heldigvis ærterne, så snart de blev opmærksomme på at der var havde været en kommunikationsbrist. Konklusionen må være at der var en række uheldigheder der akkumulerede til denne hændelse. Credits til leverandøren dog, de var OBS og super responsive 😊 dog kan man stadig stille spørgsmålstegn ved deres HD's beslutningsproces omkring reparation af et 12 år gammelt energi-ringe køleskab.

Tryghed
Synsmand på Morten Peders vej 9 5771 Stenstrup er bare en fantastisk rar og hjælpsom person der er imødekommende, lytter og handler med det samme på tingene....man bliver mødt med respekt, varme og taget alvorlig og han er bare alle tiders.... han har evnen til at få sat gang i tingene uden en masse sø forklaringer, stor ros til ham...

Varm anbefaling og god service
Varm anbefaling og god service
Jeg har i næsten 10 år boet i HD's boliger og de gange der har været noget med tilstand på boligen, hårdhvidevarer eller lign. (som ikke kan undgåes ved alm. brug og slitage), så har de uden bøvl fixet det. Og fik tæt på hele mit indskud tilbage da jeg opsage boligen.

Besvarelse fra HD Ejendomme A/S
Fem stjernet følelse - hver eneste dag
Vi har nu boet 3 måneder hos HD Ejendomme, vi bor i nybyggeri på Dampskibsmolen og vi værdsætter det hver eneste dag.
Udover skøn lejlighed, fantastisk beliggenhed, søde naboer, er det også vigtigt for os at udeområderne er så velholdte og selv de mindste fejl i lejemålet bliver rettet hurtigt.
Vi bliver altid mødt og hjulpet af venlige ansatte fra HD ejendomme.
Vi er så lykkelige for vi valgte stedet her. Vi giver selvfølgelig 5 stjerner til HD Ejendomme.

Besvarelse fra HD Ejendomme A/S
Man må sige at vi fik os noget af en overraskelse!
Man må sige at vi fik os noget af en overraskelse, da vi fraflyttede vores lejemål i Vejle på Store Grundet Allé.
I forhold til den dyre husleje og det høje depositum på 42.000 kr.(inklusiv forudbetalt husleje) er jeg mildest talt forbavset over at de vil have 7000 kr. ekstra efter flytning for istandsættelse. Jeg var forberedt på at det ikke var billigt at renoverer lejligheden. Malerarbejdet i sig selv koster 14.500 kr. Gulvslibning 5.500 kr. Det er priser jeg kan forholde mig til. Men der er en post der hedder "viceværts arbejdsløn 12 timer. på 3.840 kr.
Desuden kender vi andre der er fraflyttet fra selv samme område, i samme størrelse lejemål, og deres opgørelse er væsenlig bedre end vores er.
Da vi overtog lejligheden tilbage i november 2017, var altanerne ikke vasket og vi fik at vide at der ville komme nogle at rengøre dem indenfor 14 dage. Der dukkede aldrig nogen op, og vores altaner var stadig grønne, som vi selv måtte rengøre. Hvad har den tidligere lejer betalt for? Har de trukket penge fra ham, for arbejde der aldrig blev udført? Og i så fald er det også sket for os?
Desuden gjorde vi rent i lejligheden, som tog 3 dage. Ved tjekket inden flytning, finder viceværten lidt krummer bag en skuffe og lidt kalk ved toilettet, hvor han så mener at der skal en ny hovedrengøring til som koster 2400 kr! Så kan man ligeså godt undlade at rengøre, hvis det man selv har gjort, åbenbart ikke er tilstrækkeligt.
Efter vi modtog opgørelsen, skriver vi fluks tilbage til HD ejendomme, at betaling skal sættes i bero, da vi gerne vil gennemgå alle fakturaer og bilag m.m samt ønsker at vide hvad viceværten har brugt 12 timer på.
Det har vi endnu ikke modtaget nogen respons på. Betalingen er imorgen, som jeg ikke har tænkt mig at betale.
Jeg synes det er under alt kritik at det opkræver så mange penge og ikke engang kan sende de bilag til mig, som jeg har krav på at gennemgå. HD Ejendomme var i forvejen forsinket med at fremsende opkrævningen. De 6 uger overgik med halvanden uge.

Tak for god behandling
Jeg takker for virkelig god behandling og service fra HDejendomme især fra Lisbet og Peter. Og tak for et dejligt byggeri hvor vi trives virkelig godt med skønne omgivelser. Flotte bygninger og skønne udenomsarealer. Og alt det praktiskke vi har brug for.Dampskibsmolen kan fuldt ud måle sig med andre flotte bebyggelser. Vi trives med søde naboer og dejlige muligheder for ture til strand og skov og handelsmuligheder tæt på. Hele processen fra vi så lejligheden på nettet til vi nu bor her har været præget af tillid og tryghed for os, fordi I har været der for os hele tiden. Det er jo ikke så nemt at ordne tingene når vi boede i udlandet. Men I var der for os hele vejen. Og vi har nok den skønneste lejlighed.som de andre også nok vil sige. Kan klart anbefale jer til andre. Og familie og venner er begejstrede som os for vores nye bolig. Og I er her stadig for os har vi oplevet.

Godt selskab
Godt selskab
Vi har lige afsluttet vores lejemål efter 5 år. Det har hele vejen været en meget positiv oplevelse både i lejeperioden og ved fraflytning. De gange der har været behov for reparation i lejemålet har HD ejendomme været hurtige til at sende en ud. Flyttesyn var nemt og fleksibelt i forhold til dato og tidspunkt. HD ejendomme har sørget for en hurtig genudlejning.

God oplevelse
Vi havde hørt meget dårligt, så vi var noget nervøse ved fraflytningen. Men synsmanden var enormt sød, de gav vin i gave og var med på at tage deres del af regningen. Da der efterfølgende var lidt uoverensstemmelser om regning for rengøring, var det blot en mail og så blev det ændret! Hurtigt og problemfrit. Eneste minus er at det rengøringsfirma de bruger er ret dyre. Men så er stedet tilgengæld meget rent ved indflytning. Havde det ikke været for dem, havde de fået 5 stjerner. Vores oplevelse var altså at de gør meget for at bygge deres ry op igen.

Besvarelse fra HD Ejendomme A/S
Virkelig fin og hurtig sagsbehandling
Virkelig fin og hurtig sagsbehandling, altid sød og hjælpsom personale. Vi glæder os meget til at blive lejere hos HD ejendomme

ALDEIG oplevet noget lignede
ALDEIG oplevet noget lignede.
De værste lystløgnere!
Hvilken hård kamp ang flytning med dem.

Bor Bakkestjernedalen i Randers
Bor Bakkestjernedalen i Randers. Kan kun anbefale HD. Ejendomme. Alt hvad der har været af fejl ved overtagelsen af rækkehuset er lavet med det samme.. klasse!!. Dog undtagen knækkede fliser i badeværelset og “skruk “ gulv i både gang og badeværelser. Men vi lever med det😀👍.
En væsentlig ting vi kunne ønske er at udenoms området bliver vedligeholdt og haven /jorden bliver bearbejdet så man kan lave en fin have med blomster og buske. Buske/hækkene som bliver sat af HD ejendom går ud selvom vi passer dem efter alle kunstens regler. Ærgerligt når området er så dejligt😔

Besvarelse fra HD Ejendomme A/S
Godt tilfreds og god behandling kan kun…
Godt tilfreds og god behandling kan kun anbefale HD 👍👍👍👍

Besvarelse fra HD Ejendomme A/S
Ærgeligt man ikke kan give 0 stjerner!
Ærgeligt man ikke kan give 0 stjerner!
Jeg stod overfor en flytning fra Aalborg til Randers i sin tid og efter søgning på HD-ejendomme her på trustpilot, stod det mig klart, at jeg ikke skulle leje noget hos dem.
Så jeg lejede hos et andet firma, som desværre snart efter blev overtaget af HD-Ejendomme... Og så gik det så galt.
Anmeldte både fejl i gulvet og manglende gulvvarme på badeværelset, men der skete aldrig noget.
Valgte at fraflytte og fik så på 1,5 års leje og 24000 i depositum en ekstra regning på 13000 !!!!
Valgte at klage over dette, og det endte med jeg fik 12000 tilbage i stedet! En forskel på 25.000 DKK!
Og så slutter det så ikke der.. For de sender mig en varme afregning, og jeg skal betale 5800 kr ekstra i varme for 3 måneder. Et beløb jeg til dato stadig synes er helt hen i vejret, så jeg valgte at klage over dette og fik den i huslejenævnet.
De kunne så desværre ikke gøre noget ved afmålingen af varme, MEN!! Det viser sig så at HD-ejendomme opkræver mig knap 900 DKK for 'fraflytningsgebyr'.. DET MÅ MAN IKKE!
Så igen kunne det godt betale sig at klage. For i stedet for de 5800 skal jeg nu i stedet betale 4900.
KLAG KLAG KLAG over dette firma.. Stol ikke på noget som helst de sender dig. Og undlad for guds skyld at bo ved dette snylter firma!

Fantastisk service
Vi havde nogle problemer i vores forhenværende lejlighed, som gjorde, at vi desværre måtte fraflytte lejemålet. Her blev vi mødt af en professionel administration, som virkelig var forstående og tog hånd om os. Vi fandt sammen frem til en løsning, som var kompensation for vores problemer. Dette har været helt fantastisk!
Du kan roligt leje en lejlighed hos HD-ejendomme.

Cortex park*****
Helt vildt imponerende service og en fantastisk behandling. Kun kæmpe ros herfra! Fede lejligheder i øvrigt.😃

Vi er et ældre ægtepar
Vi er et ældre ægtepar, som i snart tre år har boet i vores dejlige, lyse, store lejlighed i Ballehuse. For ret nylig har DH Ejendomme overtaget lejemålene på Balle Husevej, men kontakten indtil nu har været upåklagelig. Det er vores indtryk, at HD Ejendommen også har en interesse for at holde området - udendørsarealerne - pænt, hvilket vi værdsætter.

Besvarelse fra HD Ejendomme A/S
Havde problemer med mit gasfyr
Havde problemer med mit gasfyr. Kontaktede HD ejendomme og hurtigt vendte de tilbage og sendte serviceteknikker ud. Nu kører det fint. Og regningen betaler de. Kan kun anbefale at være lejet der.

Besvarelse fra HD Ejendomme A/S
Imponerende at man kan blive frastjålet…
Imponerende at man kan blive frastjålet hele sit depositum efter 4 mdr. leje! Kan bestemt ikke anbefales til andre! ØV! Derudover er der mangel på vedligeholdelse fra udlejer, samt dårlig stand på det lejemål jeg har boet i.