Fraflyttede Børkop Huse den 30/6-21 og har endnu ikke fået depositum retur! Fik første fraflytningsopgørelse efter ca 8 uger (det trak ud grundet sommerferie…) men opdagede fejl i den. Kontaktede H... Se mere
De er utroligt langsomme til at tilbagebetale overskydende depositum. Flabede i telefonen. Man bliver bare omstillet til en anden kollega 8 gange indtil man får et “vi får en til at kigge på det”. V... Se mere
Bor Bakkestjernedalen i Randers. Kan kun anbefale HD. Ejendomme. Alt hvad der har været af fejl ved overtagelsen af rækkehuset er lavet med det samme.. klasse!!. Dog undtagen knækkede fliser i badevæ... Se mere
...der tager r**** på folk når man fraflytter. Det stinker af håndværker kartel virksomhed, når hele ens depositum bliver brugt, selvom hele lejligheden er i fin stand når man fraflytter.... Se mere
Den 15. januar 2021 blev HD Ejendomme en del af Heimstaden. Vi arbejder pt. på at skabe en god integration af vores ejendomsportefølje, organisation og dagligdag. Vi har været i branchen i mange år, og har skabt en helt unik profil i markedet. "Vi samler på glade lejere!" er et gennemgående tema hos os. Og i alt, hvad vi foretager os, er det hensynet til lejerne, der skinner igennem. Det har gennem årene betydet øget udlejning på både boliger og erhvervslejemål og samtidig er vores lejere blevet boende hos os i længere tid. Til vores private lejere tilbyder vi boliger placeret i grønne omgivelser i udkanten af landets større byer, hvor der er masser af albuerum, rolige omgivelser og smukke, åbne vidder. Og så er lejernes husdyr også velkomne i de fleste af vores boliger. På erhvervssiden tilbyder vi attraktive placeringer tæt ved motorvej og større erhvervsarealer - samtidig med, at vi tilbyder skræddersyede indretninger, der passer til præcis de behov, du og din virksomhed har. Med over 5.000 lejeboliger og ca. 320 erhvervslejemål fordelt over hele Danmark til både familier, enlige, par og erhvervsdrivende, arbejder HD Ejendomme målrettet på at skabe de bedste rammer om din hverdag.
Hvilehøjvej 20, 5220, Odense SØ, Danmark
- post@hdejendomme.dk
- www.hdejendomme.dk
Dårlig oplevelse
Vi er fraflyttet lejemål pr 1/8-19. Vi har boet der i over 12 år, og har faktisk været meget tilfredse i al den tid. Men ved fraflytning efter 12 år, vil HD ejendomme have at vi betaler for at få lagt nyt gulv? Vi har nægtet, men blive nu truet med inkasso osv. gulvet var heller ikke nyt da vi flyttede ind, gulvet var fra opførelsen af huset, ca 15 år gammelt. Vi føler os så meget snydt af HD ejendomme i den forbindelse, ærgeligt at skulle opleve dette.
Mvh Frank
Hej Helle
Nej vi er ikke i dialog? HD fastholder kravet og som skrevet truer med inkasso. Vi har desværre set os nødsaget til at lave en afbetalings ordning med jer. Ville ønske jeg havde energien til at tage kampen op.
Mvh Frank

Besvarelse fra HD Ejendomme A/S
Jeg ville give hd ejendomme nul…
Jeg ville give hd ejendomme nul stjerner hvis det var muligt. Da min mor og jeg fraflyttede vores lejemål i gryagervænget efter at have boet der i hver sin lejlighed i 11 år tog de hele depositum fra os begge og vi fik ekstra regninger på omkring 25.000 hver selv regning på de rev gulve af og der står regning for at køre gulve på genbrug også. Man siger man tager ting for slitage pp gulve efter 10 år men nej der skulle lægges nye dyre gulve på selvom der kun lå laminat gulve ved indflytning Ja de burde skamme sig voldsomt. Er nu en del pr siden og vi afdrager stadig flytte afregning kors lad være at leje hos dem mvh Tina Lenskjold

Besvarelse fra HD Ejendomme A/S
ALDRIG LEJ HOS HD EJENDOMME!!!
Lej ALDRIG ved HD Ejendomme, hvis du/I vil snydes ved fraflytning!!!!!!
Min kæreste og jeg er fraflyttet en 4 vær. lejlighed på 114 kvm.
Vi flyttede ind i en sprit ny lejlighed, hvor vi var de første, som boede der - vi har DESVÆRRE ikke valgt HD Ejendomme som udlejer, da de DESVÆRRE købte boligområdet efter Birch Ejendomme var færdige med byggeriet. ´
Nå men, der var en meget flink vicevært ved fraflytningsynet, hvor han lavede en meget fin synsrapport, som blev underskrevet af min kæreste og jeg.
Det vi underskrev var at alle vægge med skruehuller skal males fra hjørne til hjørne samt loftsfelter med skruehuller skal males. Samt karme og lister skal pletmales.
VI har nu fået fakturaen fra malerfirmaet, og de vil have 13.500 kr for 23 timers malerarbejde, og så har de sørme også brugt næsten 35 liters maling.
Vi snakker om 10 vægge alt i alt, der skal males fra hjørne til hjørne pga. skruehuller. Vi snakker 3 loftsfelter der skal males, så 23 mandetimer og næsten 35 liters maling, det må vidst være en ommer!
Vi har underskrevet en synsrapport, der er ikke er blevet overholdt, for det er da vidst en hel lejlighed i har malet 2 gange!
SVINERI!!!!!!

Besvarelse fra HD Ejendomme A/S
Min bolig var heldigvis gjort pænere i…
Min bolig var heldigvis gjort pænere i stand da jeg flyttede ud end da jeg flyttede ind og det blev godkendt uden problemer. Jeg elsker området i Svendborg og kunne godt finde på at vende tilbage. HVIS økonomien tillader det til den tid!

Snydt ved fraflytning
16 timer brugt på rengøring af lejemålet i Amaliegade. Ved flyttesyn bliver der sagt at lejligheden bærer præg af en meget grundig rengøring. Dog er der 2 småting der skal gøres om hvilket jeg bliver oplyst er en mindre opgave på maks 1 times rengøringsarbejde.
Det bliver jeg nu faktureret 5 timers rengøring for!! Det er virkelig dårlig stil!!
HD Ejendomme er totalt ligeglade og trækker bare gladeligt pengene fra dig!!
Jeg føler mig snydt!!!
Jeg kan ikke anbefale nogen af bo til leje hos HD Ejendomme!!
Svar 5/11.2019
Vi har på ingen måde været i en dialog for at finde en løsning.
Man har mundligt lovet noget man ikke kunne holde. Frem for at finde en løsning (evt mødes på midten) har man bare undladt at svare på mine mails. Hd ejendomme ved godt hvad aftalen var, men vælger at tage rø..n på mig! Så dårlig stil trods tro lejer i 5-6 år

Besvarelse fra HD Ejendomme A/S
Hvis man vil prøve følsen af få rippet…
Hvis man vil prøve følsen af få rippet sin bankkonto, så afvent blot fraflytningsyn fra HD Ejendomme. De tager ALT hvad de kan.

En generelt god udlejer
Grundlæggende har det været en god oplevelse at bo hos HD ejendomme.
Vi har boet ved dem i en periode på 5 år.
Positive ting - Vi har fået, med ret hurtig betjening, skiftet køleskab, ovn og toilet. Der har desuden været en kuldebro der ikke var lavet ordenligt i lejligheden, som resulterede i en smule skimmel. Fejlen blev lavet inden for en uge. Kvaliteten af lejligheden var generelt i orden. Boede i Nørrebjerg Runddel
Huslejen er meget høj, men det er den jo generelt i Odense, så det er jo ikke en isoleret ting omkring HD.
Negativt - Fraflytning, vi lagde 24000 i depositum. Vi er generelt ordenlige mennesker der passer på vores ting, som også gennem de 5 år, har spartlet lidt huller og repareret diverse ting i lejlighed.
Der blevet brugt 24600 på at "renovere" vores lejlighed, på trods af, at vi lukkede alle huller i vægge og gjorde lejligheden grundigt ren.
Så regn ikke med at se depositummet igen. Selvom du passer på tingene.
HD Ejendomme - Et professionelt administrationsselskab med personlighed
Vi har kun godt at sige om HD Ejendomme. Vi synes, at HD Ejendomme er lydhøre, nærværende, fleksible og professionelle ift. vores lejemål. De gør et godt stykke arbejde for det sociale i den boligforening, hvor vi bor. Derfor 5 stjerner.
Det er en ommer HD-Ejendomme...
Aldrig har jeg oplevet at skulle betale et beløb UDOVER mit depositum - det skulle jeg så denne gang.
Samme oplevede min mor der boede hos HD-ejendomme for år tilbage.
Derudover får man en frist på 10 dage til at betale beløbet (Stakkels dem der får en stor chek..).
Disse ti dage er HD-ejendomme dog ikke til at få fat på.
Ved mislykkede forsøg har jeg forsøgt at ringe til dem, med besked om at min ejendomsadministrator nok skal ringe tilbage senere samme dag.
Ikke nok med det, så måtte jeg som lejer selv opdage at i havde sat vores lejemål til genudleje, til 3000kr mere end lejen rigtig lyder på - derfor havde der logisk nok ikke været nogle succesfulde fremvisninger af lejemålet.
Så forsøger i at "skabe bro" med en flaske vin, da vi flytter fra lejemålet... Alt ser rigtig godt ud udadtil....
Jeg er dog ked af at blive lige så skuffet, som min mor måtte blive for 5 år siden - og som jeg kan læse mig til, at mange andre desværre også er. ØV.
Er du på jagt efter en ny bolig?
Er du på jagt efter en ny bolig?
Så gør dig selv en tjeneste at finde et andet sted end HD ejendomme. Vi forelskede os i hvad der lignede et lækkert stort hus, men efter at have boet i huset i ganske få måneder fandt vi (ved et tilfælde) skimmelsvamp i en stor del af huset. HD ejendomme udbedrede skaderne (på den billigst tænkelige måde) mens renoveringen stod på ville de ikke genhuse os da de efter deres vurdering mente at vi ikke blev udsat for kemikalier og skimmel når de nu havde sat plastik op i halvdelen af huset. Jeg kunne sagtens skrive en halv roman med hårrejsende episoder fra lejemålet, men opsummeret er oplevelsen med HD ejendomme ikke noget jeg ønsker for nogen. Når man kigger HD ejendommes selskabsstrukrtur, og dertil mange konkurser og ophørt firmaer med samme ejere og bestyrelse, giver denne pengemaskine bedre mening. Så gør dig selv en stor tjeneste og find et andet firma at leje af. De utallige dårlige anmeldelser på nettet ville jeg ønske at jeg ikke havde ignoreret den gang.
Hold dig langt væk fra denne udlejer
Hold dig langt væk fra denne udlejer - de får lavet fakturaer på flytteafregninger, der er mange gange dyrere end på det frie marked.
Det er en pengemaskine der kun har til formål at malke dit depositum og tjene ind hos dig, hvad de mister på tomgang.Den meget lave score på trust pilot er der af en meget god grund! I et marked med højere og højere tomgang og flere ledige lejemål vil jeg anbefale dig at finde en anden udlejer. Har hørt om langt bedre kundeoplevelser fra flere andre af de store på markedet.
Har fået et brev om at fjerne min lille…
Har fået et brev om at fjerne min lille trailer fra min grund,den har stået der i de 9 år jeg har boet her.Står den service afdelingen i vejen.Samtidlig bliver man truet med at blive smidt ud af sin bolig,pga af vanrøgt af lejemålet.Da jeg flyttede ind,fik jeg lov til at parkere traileren i forhaven af den boliginspektør,der var dengang.Dårlig behandling af gamle kunder☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️ Hvad Bilder i Jer Ind. DÅRLIG service
Ole Rasmussen
Er blevet kontaktet af HD ejendomme og har fået lov til at få min trailer til at stå i min have .tak for at lytte til kritik
Teglhøjen 39
Tommerup st

Besvarelse fra HD Ejendomme A/S
Jeg kan ikke anbefale at leje noget af…
Jeg kan ikke anbefale at leje noget af dem de har over priser når man flytter der fra.så vores sag er ved huslejenævnet nu for vil ikke betale deres høje priser

Besvarelse fra HD Ejendomme A/S
Kan Helt klart anbefales, dog med gode råd
Da vi flyttede ind i ejendommen ud i hindsløkken i Verninge på Fyn, var vi super glade for det kunne lade sig gøre. Dog var huslejen meget dyr samt el regningen (elvarme).
Men personalet måde ejendomsmesteren og kontor damerne er rigtig søde og venlige.
Vi nåede kun at bo der i 6 måneder og valgte selv at istandsætte. (Husk både at kigge på deres hjemmeside og i din lejekontrakt. Om have der skal laves)
Der endte med at gå ca. 5 uger inden vi fik opgørelse fra dem. Og ud af de 36.000 kr i indskud får vi 29.500kr tilbage hvilket kun er en smule rengøring og halv husleje der gør vi ikke fik det hele tilbage.
GODT RÅD: hvis I har egen indkørsel, skriver DE ukrudt på flytteopgørlsen. Medmindre at du har husket at alt skrive det på (husk at skrive udendørs ting på ind indflytning rapport)
Administation af depositum.
Da Vinci Parkens viceværter er venlige og professionelle, hvilket også gælder ved HD ejendommes administration af lejemål, dog med undtagelse ved administration af depositum og tilbagebetaling. Jeg har ventet på tilbagebetaling af depositum i 3 uger og har stadig ikke modtaget beløbet. Jeg har kontaktet HD ejendomme og DEAS adskillige gange, hvor får at vide at administrationen er igang. Jeg er skuffet og synes, at det er en dårlig behandling.
HD-Ejendomme "Samler på sure lejere" :-(
HD-Ejendomme er et rigtigt dårligt ejendomsselskab som kun er ude på at få penge i kassen og ikke vedligeholder deres boliger. De tager alt, alt for meget i husleje og servicen er utrolig dårlig når man ringer til dem. Jeg har virkelig fortrudt at jeg valgte at bo til leje hos dem, og skal hurtigst muligt finde et andet og bedre ejendomsselskab. Jeg kan bestemt ikke anbefale HD-Ejendomme :-( :-(
Meget meget utilfreds med HD-Ejendomme.
Jeg har meget dårlig erfaring med hd-ejendomme i 2018. HDE ønsker ikke at betale hele min indskud tilbage. Jeg skal aldrig leje igen hos HDE.

Æder dine penge
Føj, vi er fraflyttet en lejlighed som vi har holdt pænt i de 6 år vi har boet der.
Regningen på malerarbejde alene lød på 20.000kr.
Rengøring 3000kr
Slibning af gulv 8000kr.
Ud over dette en masse småting, som vi kan forlige os med. Men i alt 35.000kr for at gøre en lejlighed i stand, der aldrig er røget i i øvrigt, 67 kvm.
Føj siger jeg bare. Og så har vi ydermere KUN 10 dage til at betale det i.
I skulle virkelig skamme jer.
Jeg har i dag haft syn af min bolig
Jeg har i dag haft syn af min bolig i Harlev, som forløb rigtig fint. Alle de skrækhistorier, der har været om HD er manet i jorden. Jeg havde selv stået for at sikre malerarbejdet, rengøring og slibning af trappen + trin, alt blev godkendt, minus et hegn i haven, som skulle ned – og det kunne jeg selv have spurgt om. Dialogen foregik i en fin og omgængelig tone. Jeg er sikker på, at HD rigtig gerne vil leve op til deres vision om at samle på glade lejere.

Aldrig lytte efter rygter 🙏
Aldrig lytte efter rygter 🙏
Vi er fraflyttet et rækkehus i langå og fik penge tilbage, fra flytteopgørelsen...
Tak for jer HD ejendomme..
Mange hilsner fra Anne-Sophia