H. Chr. Nielsen & Co. Anmeldelser 32

4,7

utæt rør under håndvask på badeværelse er blevet udskiftet. Hurtigt arbejde udført og venlig håndværker. Er fuld tilfreds med det udførte arbejde og pris. Alt forgik efter aftale. Bruger demgerne igen... Se mere

Fantastisk service. Kommer inden for 24 timer og er hurtig til at udfører det ønskede arbejde

1. Boligservices

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

H. Chr. Nielsen & co A/S, vvsarbejde, vvs, nyt køkken, nyt badeværelse, skiffer, tag renovering, Centralvarme, Vandinstallation, Tagarbejder, Skiffer, kobber, Zink, Metal, Køl, kølerørsinstallation, ejendomsvedligeholdelse,

4,7

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

FRARÅDES PÅ DET KRAFTIGSTE!!!

Efter at have fået et fast tilbud gentagne gange i telefonen, ender det alligevel med at HCN kræver over 5000kr. yderligere efter arbejdet er udført, truer med med inkoasso, advokater osv. På trods af at aftalen på fast pris er blevet gentaget mindst 10 gange over telefonen. Dertil kommer et farceagtigt forløb, hvor aftaler ikke overholdes og at HCN ikke møder op på de aftalte dage.
HOLD JER LANGT VÆK FRA H. CHR. NIELSEN VVS.

SVAR PÅ KOMMENTAR D. 7. FEBRUAR 2014
For det første har jeg aldrig truet på noget som helst tidspunkt. De eneste der har benægtet noget i denne sag er H. Chr. Nielsen som åbenbart stadig benægter det tilbud de har givet. For det andet forhandlede vi et fast tilbud på plads i telefonen allerede første gang. Der blev pruttet/forhandlet om prisen, da jeg som byggesagkyndig kunne beskrive arbejdet detaljeret. Vi landede på et fast aftalt beløb. Den faste aftale blev derefter bekræftet i gentagne telefonsamtaler, hvor H Chr. Nielsen forsikrede mig om at det ikke var nødvendigt med et skriftligt tilbud og at en "AFTALE SELVFØLGELIG VAR EN AFTALE". Alle arbejder af tre omgange var aftalt på forhånd i første telefonsamtale og inkluderet i en fast aftalt pris. Så begyndte der at dumpe regninger ind af døren, og hver eneste gang ringede jeg til H. Chr. Nielsen som beroligede mig om at det selvfølgelig var en fejl, da vi jo havde aftalt fast tilbud. Jeg skulle derfor ikke betale regningen, men vente på at det sidste arbede blev udført, og derefter betale det aftalte beløb. H. Chr. Nielsen har aldrig ringet til mig. Alt hvad der kommer ud af dette firma er usandt fra ende til anden! Jeg er igennem hele min professionelle karriere i byggebranchen aldrig stødt på noget værre firma end H. Chr. Nielsen.

Der blev ikke givet dekort/afslag. Jeg endte blot med at betale det aftalte beløb, da jeg informerede H Chr. Nielsen om, at jeg havde optaget vores telefonsamtaler hvor tilbudet bekræftes, da jeg havde lugtet lunten på et tidligt tidspunkt.

Jeg kan kun konstatere at dette firma er det mest løgnagtige svindlerforetagende som jeg nogensinde er stødt på. Dette gælder inklusiv italienske, bulgarske og rumænske internetsider. Dette firma er værre end hvad man ser i KONTANT på DR. HOLD JER LANGT VÆK!

25. november 2013

Besvarelse fra H. Chr. Nielsen & Co.

Desværre er der ikke givet tilbud i dit tilfælde, men en ca. pris, over telefon.

Vi afgiver aldrig tilbud over en telefon, da det kan være svært at prisgive.

Efter første arbejde, aftales yderligere arbejde og vi kommer hos dig over 3 omgange.
Der skrives fakturaer på arbejdet, der skrives rykker, vi hører stadig ikke noget fra dig, vi tager kontakt på telf. til dig, her benægter du at vi overhoved har været der, du kender ikke noget til vores fakturaer, efter et længer forløb erkender du vi har været der, men vil kun betale for første arbejde.

Farceagtigt forløb må det siges at have været.

Vi bliver truet i telefonen med anmeldelser, samt du ved hvor vi bor. Der bliver truet mange gange, vi vælger herefter at give dig dekort, vi ser ikke at kunne bruge mere tid på sagen.

H. Chr. Nielsen & Co. gjorde mere skade end gavn

Jeg kan på det kraftigste fraråde at hyre H. Chr. Nielsen & Co efter min farce-agtige oplevelse med firmaet, der skulle udføre en simpel opgave, men endte med at gøre mere skade end gavn.

Et rør dryppede i badeværelset, vasken var lidt stoppet, og toilettet løb. I telefonen forsikrede mester mig om, at de håndværkere, der kom ud til mig, havde alle materialer i bilen til at fikse problemerne.

To unge lærlinge kom, anede ikke, hvad de skulle fikse - og kørte derefter efter materialer i en halv time (som jeg også skulle betale for). De kom tilbage og lykkedes med at fikse det ene rør, hvorefter de flækkede min vask og ødelagde mit toilet, så det ikke kunne skulle ud. De beklagede og sagde, at de ville vende tilbage i morgen tidlig klokken otte med en ny vask.

De kom aldrig, og da jeg ringede til mester, havde han aldrig hørt om vasken, der skulle skiftes. Han sendte selvsamme lærling, der havde ødelagt vasken, ud med en ny. Jeg krævede, at en svend satte den på, så lærlingen endte med kun at fikse toilettet. Han mente flere gange, at han var færdig med arbejdet, men jeg måtte bede ham gøre det bedre.

Mester lovede at ringe og advisere om, hvornår en svend kom ud og satte vasken på. Det skete aldrig, og da jeg ringede til ham, kunne han ikke huske mig!! Det lykkedes mig at aftale, at der kom en svend dagen efter mellem kl.12 og 14.

Klokken 7.30 blev vi vækket af en kimende dørtelefon - det var svenden, der ikke havde fået at vide, at han først skulle komme senere. Da vi skulle bruge badeværelset, bad vi ham komme tilbage kl.12. Et par timer senere ringede jeg til mester for at sikre mig, at svenden kom som aftalt. Jo, det gjorde han.

Klokken blev 12, 13 - og over 14, da jeg ringede til mester igen. "Jamen, de havde ikk lige haft tid til at komme alligevel..." (Og vi taler altså her om, at svenden skulle komme ud og reparere den skade, som lærlingen to dage tidligere havde forvoldt)

Efter en hel masse søforklaringer foreslog mester, at selvsamme lærling kunne komme dagen efter og sætte vasken op, for som han sagde, "han skal jo også lære det". Mester ville tage med og sætte ham i gang..

Dagen efter ringede de afbud.

Først tre dage senere - ca. to uger efter, at de havde ødelagt den vask, jeg aldrig havde bedt dem røre - lykkedes det dem endelig at sende en svend ud med en ny. Den skulle jeg selvfølgelig ikke betale.

Til gengæld fik jeg en regning på både materialekørsel, tillæg for bil og mandetimer (de timer de havde brugt på at ødelægge vask og toilet). Da jeg ringede og brokkede mig, var H. Chr. Nielsen & Co. for første gang i vores alt for lange bekendtskab en smule tjekket - og sendte mig en ny regning uden ekstraomkostninger.

Min anbefaling: Gå udenom H. Chr. Nielsen & Co.!

22. oktober 2013

Fup firma ud over alle grænser

Vi skulle bruge en vvs'er til at udskifte en ballofix i mit køkken. Jeg ringer til dette firma og over telefonen fik jeg en pris på 680 kr. i timen inklusivt alt. Jeg synes dette var en rimelig pris og spørger hele tre gange om de 680 kr. er inklusivt alt. Igen og igen bliver der bekræftet at dette er prisen.
Jeg vælger at sige ja tak til tilbuddet og får en vvs'er og en lærling på besøg ugen efter. De ankommer 08.02 og går igen 08.49 efter udført arbejde. Dog inden de går ud af døren, bliver jeg præsenteret for en regning der siger 1337,50 kr. Dette undre mig og jeg spørger vvs'eren hvorfor regningen er så dyr da de ikke engang har været her en time. Svaret var at der er kørsel og materialer med i prisen. Her sætter jeg mig på bagbenene, 680 kr. var prisen pr. time inklusivt alt og siger at dette jo ikke kan passe. Jeg får en forklaring med en halv vind at den person jeg har talt med ikke helt har vist hvad han har talt om... Hvem har en ansat som ikke kender deres egne priser...

Dette firma fupper jo hele vejen igennem. Jeg har prøvet at kontakte dem igennem mail hvor jeg aldrig er blevet kontaktet tilbage og min kæreste har ringet til firmaet hvor han får at vide af firmaet at de vil ringe tilbage dagen efter med en forklaring på hvorfor regningen er så høj. Dags dato har min kæreste så ringet igen (regningen forfalder i dag) og spørger ind til hvorfor han ikke er blevet kontaktet, han får at vide han skal ringe igen i morgen, hvor min kæreste siger at så vil han have lovning på at der ikke bliver sat rykkergebyr på regningen hvorefter svindleren smækker røret på. Der er jo ingen tvivl om at denne person jo er ham vi har talt med i første omgang og ham som har afgivet tilbuddet på 680 kr. i timen inklusivt alt.

Har kun en ting at sige HOLD JER FRA DETTE FIRMA eller som det mindste få alt på skrift da en mundtlig aftale ikke betyder noget som helst for dem.

17. juli 2013

Besvarelse fra H. Chr. Nielsen & Co.

Sikker en dårlig opfattelse du har haft, det er vi MEGET kede af.

Vi afgiver aldrig tilbud over telefonen, tilbud gives skriftligt og fremsendes til kunden. Det har du desværre misforstået.

Priser der gives over telefon vil altid være ca. priser det vil være anslået, da det kan være yderst svært at pris sætte arbejde igennem telefon.

Den pris du skrivere er timeprisen for VVS tekniker incl. moms. og som du selv skriver er der brugt materialer i opgaven der skal tillægges.

Vi har desværre ikke modtaget mail fra dig, alle mail besvares herfra, fra bogholderriet, vi bestræber os altid på at yde den bedste service til vores kunder, det er jo dem vi lever af.

Desværre er der ingen her der kan vi genkende dig forklaring, som må siges er yderst grov.
Vi kan kun meddele dig, ud fra det du skriver, har du misforstået vores oplysninger, hvilket også forklares med, ved at forbrug af dine materialer samt
timeløn ikke udgør kr. 680,00 men er selve timeprisen.

H. Chr. Nielsen & Co. A/S

troværdig, dygtig og seriøs og grundig.

Jeg har været yderst tilfreds med det arbejde jeg har fået lavet af H. Chr. Nielsen & Co. søde medarbejdere, pligtopfyldende, kommer som aftalt. Dygtige, servicemindet. og rimelige priser. Kan varmt anbefale H. Chr. Nielsen & Co til alle der vil have VVS arbejde udført perfekt!

9. april 2013

Hej Jenny Clausen

Tak for din fine anmeldelse, den blev vi meget glad for.

H. chr. Nielsen & Co. A/S

MEGA overpris

Vores blandingsbatteri i køkkenet var gået i stykker, og vi kunne ikke selv lukke for hanen til det varme vand. Vi fik H. Chr. Nielsen til at komme og lukke for hanen, et arbejde der tog 2 m. Montøren var på vej til en anden sag, hvorfor han ikke havde tid til at hjælpe med andet end at lukke for hanen. Vi har nu modtaget en faktura på 687,5 kr. for 2 m. arbejde. Vi er altså blevet afregnet for 1 time inkl. kørsel, på et job på 2 m hvor montøren allerede var på vej til en anden sag.
Dette kunne ikke gøres billigere, og de vil altid afregne en time, fik jeg at vide da jeg ringede til dem.

Det kan godt være det er mig der er naiv, men havde håbet på lidt højere kundeservice. Det gør i hvert fald at jeg ikke ringer til dem igen, og vil heller ikke råde andre til at gøre det.
Det eneste positive indtryk vi blev efterladt med , og grunden til at de får 2 i stedet for 1 stjerne er, at de kom inden for en halv time. Men dette kan jo igen henledes til, at de var på vej til en anden sag.

4. april 2013

Hej Martin Munch-Svensson

Det er rigtigt at vi var på vej til anden arbejdsopgave, hvilket vi måtte udskyde, da vi hville hjælpe dig, der stod i nød med med en hane der ikke kunne lukkes.

Desværre afregner vi ikke i minutter, da skulle vores time pris være langt højre.

Og som oplyst da du ringede er mindste prisen for et VVS tekniker besøg kr. 550,- ekskl.moms. Hvilket du har nok har misforstået.
Der må altid regnes med tid frem og tilbage til kunden, samt udfyldelse af arbejdssedel til kontoret, det kan desværre ikke gøres på 2 minutter.
Men vi er glade for at vi fik løst dit problem.

Dårligt arbejde, mega overpris

Jeg må på det kraftigste fraråde at bruge dette firma, som jeg bestilte til at montere en vaskemaskine i køkken:

1. Da VVS'eren ankom havde han ingen idé om opgaven, som ellers var beskrevet grundigt på telefon, og skulle straks ud at "hente dele" til en ellers standard opgave. Han spurgte om han kunne spise frokost på vejen, hvilket jeg naturligvis sagde ok til - det viser dig så bare senere, da jeg får fakturaen, og jeg har betalt ham løn for denne frokostpause! I alt 3 timer faktureret for at montere en vaskemaskine...
3. Først til allersidst i monteringen, da det var for sent at flytte maskinen til et andet element fandt han ud af at man ikke ville kunne åbne vaskemaskine og opvaskemaskine samtidigt!
2. Da jeg så får fakturaen er der, ud over at jeg har betalt for frokost-pausen, taget kæmpe overpris for alle delene - ca. 5 gange den pris jeg selv ville kunne købe det for. Da jeg ringer for at spørge ind til disse punkter er der kun en stor-leende type i røret der kan meddele at sådan er det bare og jeg har bare at betale, det er "helt normalt" at tage så stor en overpris. Og jeg har ikke betalt for frokosten i følge ham - kun for forberedelse; den kan jeg dog ikke få svar på hvad går ud på, da VVs'eren som beskrevet kom helt uforberedt.

Dette firma er en total parodi på griske håndværkere, BRUG DEM IKKE.

Mvh Rasmus Nielsen.

4. april 2013

Hej Rasmus Nielsen

Desværre har vi ikke alt i vores service biler.Der blev opmålt til materialer,samt afhentning hos grossist, ligeledes skulle der bruges sækkevogn til opgaven, din opvaskemaskine stod i opgangen, her holdte vores VVS tekniker frokost i samme forbindelse.
Arbejdsopgaven lyder: Du havede selv fjernes skab, og dermed var slangerne ikke lange nok til vand og afløb fra denne. Udskiftede spulehanen og forbundet diverse slanger til vaskemaskine og under skabet op op i skabet ved vasken, samt tilsluttede vandlås og spulerhanen.
Fik kørt vaskemaskinen ud i køkkent og fik den ind i hullet, men der var et brædt bagtil som vi måtte skære over med fincutteren, fjernet brædtet så maskinen kunne komme længere ind under bordpladen men den kunne ikke komme helt ind, så opvaskemaskinen du havede til højre for vaskemaskinen kunne ikke lukke ordentligt op. Du har oplyst, at målene passede og at vores VVS tekniker har udført arbejdet efter din anvisning. Ligeledes oplyser du til vores VVS Tekniker at det må du lige selv finde en løsning på.
Ligeledes ønsker du at vi tager din gamle vaskemaskine med som stod i badeværlset, denne bliver båret ned i gården til storskrald, ved dette arbejde måtte vi afmontere slanger og afpropning af vandstuds, endvider måtte vi fjerne badekarfront for at få afløbsslangerne ud.
Vedr. priser på vores faktureret matrialer, er disse faktureret som listepris, som er gængse på vores område. vi køber ikke vores varer over nættet, men kører til grossist og har varerne her og nu, hvilket ikke kan lade sig gøre ved nethandel.

Med det indkøbte materiale, arbejdstid, samt køretid, vuderer vi at prisen for den samlede ydelse er både rimlig og konkurencedygtig.

H. Chr. Niesen & Co. A/S

PERFEKT VVS ARBEJDE

H. Chr. Nielsen & Co. er uden tvivl den bedste VVS Instalatør jeg har haft besøg af. Jeg har en stor landejendom fra 1900, og har fået lavet to nye badeværelser og et helt nyt køkken samt nye radiatorer over alt. Jeg har gennem tiden haft besøg af en del klamhuggere der har lavet dårligt arbejde, og var selvfølgelig ovenud tilfreds da jeg endelig fandt et firma der laver arbejdet perfekt og altid kommer til aftalt tid. Jeg kan varmt anbefale dette VVS firma, her bliver man ikke snydt, og det er dygtige og kompetente håndværkere.

2. april 2013

Hej Kelly Clausen

Tak for din fine anbefaling af vores firma, den blev vi meget glad for.

Superservice

Stod i badet da blandingsbatteriet faldt fra hinanden så jeg ikke kunne lukke for vandet. Fik lukket på balofixen, kontaktede VVS H. Christian Nielsen som på under 20 min mødte op med nyt blandingsbatteri, og fik det skiftet, huxflux :-) venter nu kun spændt på en regning som jeg forhåbentlig også kan give 5 stjerner. PS Oras er finsk :-)

27. marts 2013

Hej Lene Sørensen

Tak for din fine anmeldelse, den er vi rigtig glad for.

H. chr. Nielsen & Co. A/S

Dårlig service

Jeg skal have skiftet at rør til min køkkenvask, og de sender en mand ud.
Han konkluderer at han ikke har materialerne til at fikse det, og skriver en liste med ting han skal købe ind. Desuden siger han at JEG er nødt til at sørge for at for lukket for vandet i hele ejendommen. (Dette besøg kostede 1.013,25 kr.)

Vi ringer til dem for at aftale et nyt tidspunkt de kan komme og fikse det. Desuden spørger jeg ham og DE ved hvordan man lukker for vandet, hvis jeg finder det sted hvor man kan gøre det. De kunne de sagtens.

Næste gang de kommer, er det en NY blikkenslager, som ikke har talt med ham der var der sidste gang. Denne blikkenslager havde heldigvis delene i sin bil, og kunne godt lukke for vandet - Havde de sendt ham første gang, kunne det være løst med det samme... (Dette besøg kostede 1.647,50 kr.)

Jeg ringer for at brokke mig over regningen for det første besøg da han tydeligvis ikke havde noget formål eller funktion. Desuden skulle regningerne videresendes til min boligforening. Et par uger efter modtager jeg en rykker for min faktura. ØV

7. marts 2013

Hej Holger Thorup

Ved det første besøg bliver vi kaldt ud til et knækket rør, som viser sig at være i selve ventilen. Her bliver vi nødt til at lukke for vandet i hele ejendommen, men da det var blevet sen eftermiddag, og dette skal varsles, bliver vi enige om, at kunden ringer tilbage, når vi har mulighed for at foretage vandafbrydelsen. Ved dette besøg bliver der opmålt, så det korrekte materiale kan blive indkøbt.

Da vi vender tilbage 4 dage senere, bliver vandet lukket, og det indkøbte rør bliver monteret.

Vi havde desværre ikke fået informationen om, at fakturaen skulle sendes til boligforeningen, derfor har vi selvfølgelig faktureret kunden direkte. Det ville også have sparet os tid mht. omfakturering, så dette var bestemt ikke for at genere - mere en kommunikationsfejl.

Fint udført arbejde, men ALT FOR DYRT

Skulle ganske enkelt have nedtaget et rør og monteret et nyt fra loft til gulv og herpå have monteret en flexslange. Montør havde ikke engang de mest standard-ting i bilen, så han måtte "desværre" bruge 1½ time på at køre tilbage og hente en enkelt ting. Han brugte ca. 1 time hos os og det kostede os 3800kr! Kan absolut ikke anbefales.

30. november 2012

Hej Maria Andersen

Jeg er glad for at du føler at arbejdet blev godt udført af vores mand.

Vi måtte køre ud for at hente en reservedel - herefter blev det gamle rør taget ned og et nyt rør sat op og der blev påmonteret en flexslange. 1 ½ time lyder af lang tid, men trafikken kan nogle gange volde problemer ligesom varen jo skal indkøbes hos grossisten. Alt i alt vil jeg mene, at kr. 3.800,- er rimeligt for udførslen af dette arbejde – det er niveauet i branchen for denne type opgave.

Dyrt

Opsætning af radiator i køkken, tilslutning af komfur, opsætning og indkøb af ny gasmåler, tilslutning af vand til vask og opvaskemaskine samt føring af kobberrør.

Og så magtede de at borer ind i en ledning så elektrikkeren skulle udbedre dette.

19,800,-

8. oktober 2012

Hej Kasper

Lad mig først beklage den ledning som vores mand ramte under sit arbejde. Da den lå skjult inde i væggen kan det desværre ske, men det er selvfølgelig aldrig rart når det sker.

Selve arbejdet er udført over flere dage. Der er udført større rørarbejde, opsætning af radiator i køkken, samt tilslutning af komfur. Vi opsatte og indkøbte ny gasmåler, som vi afhentede hos gasværket. Vi har udfyldt diverse gaspapirer for kunden, samt trykprøvet installationen. Derudover er der blevet tilsluttet vand med ny rørføring samt vaskemaskine med ny rørføring.

Vi bestræber os på at estimere den nøjagtige pris til vores kunder, men hvis opgaven viser sig at være mere omfattende end først antaget, bliver prisen selvfølgelig også en anden.

H. Chr. Nielsen & Co.

Regning blev tre gange så stor som aftalt

Efter telefon samtale med H. Chr Nielsen & Co. A/S fik jeg en mundlig pris på ca.1500-1800 kr for et par timers blikkenslager arbejde.
Arbejdet blev vurderet af H. Chr Nielsen & Co. A/S til at tage et par timer. Og det tager under to timer inklusiv hentning af varer.
Jeg er hjemme under hele arbejdet, og derfor undre det mig da jeg får regningen som er steget til 5.800 kr. Jeg prøver flere gange at få kontakt til H. Chr Nielsen & Co. A/S og da det endeligt lykkes, forklarer H. Chr Nielsen & Co. A/S at jeg har været for dårlig til at beskrive arbejdet. Det kan så undre at de ikke informere om dette, da jeg var hjemme under arbejdets udførsel. (Arbejdet tog stadig kun to timer).
Jeg har derfor kørt sag ved Ankeklagenævnet som desværre for mig, ikke finde det nødvendigt at H. Chr Nielsen & Co. A/S informerer om en tredobling i pris, da arbejdsmængden har ændret sig (Arbejdet tog stadig kun to timer).
Benytter du derfor H. Chr Nielsen & Co. A/S, vil jeg betragte det som at udskrive en blancocheck. Jeg kommer aldrig til at udskrive flere "checks" til denne virksomhed og vil på det kraftigste advare mod at benytte virksomheden.
Nå ja, så var der også den lille detalje at de måtte komme igen da det var utæt og dryppede fra en samling.

22. august 2012

Hej Oskar

Vi ved af erfaring, at det kan være utrolig svært at specificere en vvs-opgave over telefonen og ofte viser opgaven sig at være mere omfattende end først antaget. Også i dit tilfælde var der yderligere ting, der skulle laves - dette medfører så også, at regningen stiger. Som du selv skriver, tog du sagen i Anke klagenævnet, som gav os medhold i, at fakturaen var rimelig i forhold til arbejdsmængden.

Vi kommer altid ud igen uden beregning, hvis der skulle være en utæthed eller lignende i forbindelse med noget vi har lavet. Det kan ske, at en samling forskubber sig, men det sker heldigvis sjældent.