1. VVS-installatør

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hos Havnens VVS yder vi godt og solidt VVS arbejde i Brønshøj og København til billige priser. Tag et kig på vores hjemmeside og kontakt os allerede i dag.

2,4

Under middel

0 stjerner.
Jeg kontaktede dem fordi jeg har et toilet der ikke skyller ud.
De kommer ud, og udfører et stykke arbejde som ikke ændrer noget som helst. Toilettet vil stadig ikke skylle ud.
De siger herefter, at det nævnte montøren da for mig, og jeg havde ingen kommentarer til det.
Så havens vvs tænker simpelthen det er ok at opkræve mig for noget der ikke virker, fordi de mener de havde sagt det til mig.
Det har de så ikke vil jeg sige. Han nævnte noget om det efter arbejdet er udført.. hvad i alverden skal jeg sige til det der? Han er professionel han burde vide bedre. Han tog en beslutning, den virkede ikke, og nu smider de den over på mig.
Jeg er så utilfreds med deres måde at håndtere det på, og jeg betalte 2600 kr for noget der stadig ikke virker. Og de mener det er min egen skyld fordi jeg ingen kommentarer havde til DERES arbejde.
Montøreren burde have fremlagt mulighederne for mig, og hvad der kunne gøres for den bedste løsning, men nej, han tog sin egen beslutning som IKKE virkede, og nu siger de at det var mit eget ansvar.
Ville ønske ske jeg havde tjekket her før jeg kontaktede dem.

20. december 2024

Regning på tilbud som var skudt helt ved side af det vi havde bedt om.

Bad om et tilbud på en ting - de mødte op og gav tilbud på andre ting som vi ikke havde bedt om og ikke havde brug for - de mødte op 2 gange - og da vi takkede nej, fordi det var skudt helt over målet - sendte de en regning på at de havde være ude og give tilbud - 2 gange - på noget vi ikke havde bedt om. Ligner et firma der bare prøver at platte folk til at få lavet ting der ikke er nødvendige.
Ualmindelig dårlig service. Ingen anbefalinger herfra.

22. november 2024

Firmaet skulle skifte mit toilet

Firmaet skulle skifte mit toilet. Det blev gjort men desværre har det nye toilet en mærkelig lyd når cisternen fyldes op som firmaet ikke kunne identificere. Jeg må sige at de har forsøgt men nu efter flere forsøg, reagerer firmaet ikke når jeg forsøger at kontakte dem. Som kunde står jeg tilbage med et nyt toilet med en fejl og uden hjælp fra firmaet som har købt og installeret det.

4. januar 2023

God, hurtig service - dem ringer jeg også til næste gang.

God, hurtig service - dem ringer jeg også til næste gang. Ringede til dem søndag aften, da jeg havde et sprængt vandrør i kælderen. VVS'er var hos os inden for 30 min, og lavede en midlertidig bandage, så vi havde vand igen. Dagen efter kom han og skiftede det gennemtærede vandrør - hurtigt og effektivt, og til en meget rimelig samlet regning, uden at vi skulle forhandle om det.

14. august 2017

Er dette din virksomhed?