Vanvittig kørsel hos jeres ansatte, ligger og blæser 140-150km/t på en landevej. Hvorefter vedkommende kommer højre om, stiger ud af bilen og truer. Da hornet blev brugt fra min side. Derefter lig... Se mere

Har brugt de blaa mænd to gange og har ikke tænkt mig at bruge dem igen Første gang til ændring af dyser på komfur, hvis arbejdet for så vidt var helt i orden, men noget uorganiseret og regningen e... Se mere

Fantastisk service fra de blå mænd, da vores gasfyr Gil I Stryker og vi stod uden varmt Vandværk og varme mellen jul og nytår. De kom hurtigt, og fejlfandt hurtingt og kompetent fejlen. Defekt... Se mere

1. Boligservices

De Blå Mænd er din kompetente håndværker i Storkøbenhavn. Vi har samlet alt fra VVS-installatører og murere og tømrere under samme tag, så vi kan hjælpe dig, ligegyldigt hvilken type opgave du måtte stå med – stor som lille. Vi kan rykke ud alle tider på døgnet, hele året rundt, og skulle uheldet være ude, så står vi der normalt inden for maksimalt en time. Vi ved, at hurtig respons og godt håndværk er nøglen til glade kunder. De Blå Mænd er ambassadører for det gode håndværk. Vores netværk af højt kvalificeret og reel arbejdskraft repræsenterer essensen af dansk håndværkertradition og har gjort det siden grundlæggelsen af De Blå Mænd i 1949. Vores mission er at give dig adgang til de bedste ressourcer på den mest simple måde.

1,7

Dårlig

Svarer typisk inden for 1 uge

Vi havde et par dryppende haner på…

Vi havde et par dryppende haner på badeværelset, og henvendte os hos Sæmer & Søn. Vi fik en fyr ud fra De Blå Mænd (?), der ikke kunne fortælle os noget som helst om, hvad opgaven kostede, inden han påbegyndte arbejdet.

Han tjekkede et par rør og ballofixer og endte med at proppe hanerne. Det tog ca. 15 minutter.

Nu har vi så fået en regning på knap 2.000 kr. Det havde måske været i orden (om end dyrt!), hvis vi på forhånd kunne få et hint om, at det var dét det ville koste. Men det kunne vi ikke. Det hele var super vagt og uigennemsigtigt.

Ved efterfølgende henvendelse og klage på email fik jeg af vide at de operer med et ret højt grundgebyr, og det kunne vi have set på deres hjemmeside 3blaa.dk – problemet er bare, at vi aldrig fik af vide at det var hér vi kunne se priserne. Vi fik aldrig af vide, at det rent faktisk var De Blå Mænd, vi arbejdede med.

De har i øvrigt pure afvist at give nedslag i prisen som følge af deres manglende gennemsigtighed.

Det er simpelthen uprofessionelt, at drive foretning på den måde. Vil anbefale alle, at undgå at hyre Sæmer & Søn samt (åbenbart) De Blå Mænd.

18. marts 2026

Hej Kasper

Vi er kede af, at I har haft en oplevelse, hvor I ikke har følt jer tilstrækkeligt informeret om pris og vilkår – det tager vi alvorligt.

Sæmer & Søn er i dag en del af JAH & DE BLÅ MÆND, og opgaver udføres derfor af vores montører under samme vilkår og prisstruktur. Det er noget, vi kan se, at vi skal være endnu tydeligere omkring i kommunikationen.

Ved mindre serviceopgaver arbejder vi med et fast grundgebyr, som dækker både arbejdstid, kørsel, administration og øvrige faste omkostninger. Det betyder, at prisen ikke alene afspejler den tid, der bruges på adressen. Vores priser og vilkår er offentligt tilgængelige online, men vi anerkender, at det ikke hjælper, hvis det ikke bliver gjort klart for jer i forløbet.

Vi tager jeres feedback med videre i arbejdet med at forbedre gennemsigtigheden – særligt i forhold til forventningsafstemning inden opstart.

Hvis I ønsker at drøfte sagen yderligere, er I velkomne til at kontakte os direkte.

JAH & DE BLÅ MÆND A/S

Hold jer væk fra dette firma - de overfakturerer

Fik de blå mænd ud og der skulle skifte svømmeventil til et WC, oplyste ved henvendelsen til dem VVS nr.. Fik en faktura på 4.936,76 kr., hvor de anvendte 2,5 timer, og ville have et opstartsgebyr på 425,00 kr., som de ikke havde oplyst om ved bestillingen.
Indsendte en indsigelse hvor jeg anmodet om hjemmelgrundlaget til at opkræve et opstartsgebyr + gebyr for kvalitetssikring. Men der vil/kan de ikke svarer på. De siger at de 2,5 timer bl.a. gik med at finde en p-plads, der var over 100 pladser ledig i p-kælderen i vores ejendom, og at de måtte køre til grossisten, det var netop derfor de fik oplyst VVS nr. Fra firmaet, som jeg bestilte opgaven hos, er der i øvrigt 6 minutter til vores adresse.
Normalt vil en udskiftning tage under 1 time.
Hold jer væk fra dette useriøse firma, der snyder kunderne.

27. november 2025

Bondefangeri (opdateret)

Fik de blå mænd ud og fikse en stoppet håndvask. Det tog en halv time. Pris:

5.455,41

Det kommer jeg naturligvis ikke til at betale. Husk jeres rettigheder hvis du også havner i deres fælde.

Update:
De blå mænd er vendt tilbage efter indsigelse og har rettet regningen til 1.885 inkl. moms. Bedre, men regningen er stadig uspecificeret med et "Grundgebyr" på 1150kr, som synes at være grebet ud af den "Blå" luft. Stadig ikke anbefalelsesværdigt.

27. november 2025

Hej

Jeg beklager, at dialogen ender her på Trustpilot, når vi allerede har haft en mailkorrespondance. Som jeg skrev til dig i går, var der sket en beklagelig fejl, idet der var faktureret et forkert grundgebyr.

Fejlen blev rettet med det samme, og du har efterfølgende modtaget en korrigeret faktura. Derudover blev der givet et yderligere afslag på 125 kr.

Vi beklager naturligvis fejlen på den oprindelige faktura, men oplever samtidig, at sagen er blevet håndteret hurtigt og fair, efter vi blev gjort opmærksom på fejlen.

Jeg beklager, hvis prissætningen ikke har været tydeligt kommunikeret fra start, og tager din feedback med videre i forhold til at blive endnu bedre til at informere vores kunder forud for arbejdet.

Vores aktuelle priser og vilkår – herunder at der ved opgaver op til 1,5 times varighed faktureres et grundgebyr – fremgår altid af vores hjemmeside www.3blaa.dk

JAH & DE BLÅ MÆND A/S

Jeg fraråder dig at bruge de blå

Jeg har modtaget en regning for en uge siden 2025 for en inspektion på ca 20min.der skete i 2023 Og hvor intet arbejde blev udført. Nu har jeg modtaget en regning på udskiftning af 2 ventiler som jeg ikke fik installeret.
De er ikke lydhør overfor din klage. De har tydeligvis ikke styr på deres opgaver og opkrævning.
Jeg kan ikke anbefale dem.
Ordrenr 80982

13. november 2025

Kære Maria

Tak for din anmeldelse – vi er kede af, at du har haft en oplevelse, som har fået dig til at skrive 1 stjerne.

Vi vil gerne knytte et par faktuelle kommentarer til forløbet omkring ordre 80982:

Du er ikke blevet faktureret for udskiftning af de to ventiler, som ikke blev installeret.
Fakturaen vedrører alene vores besøg og den tid, vores montør brugte på at forsøge at udføre opgaven og undersøge mulighederne for at lukke for vandet.

Som vi beskrev i vores mail til dig den 21. april 2023, skyldtes problemet, at ventilerne til stigestrengen til dit badeværelse var gamle og slidte, så montøren ikke kunne lukke for vandet. Derfor kunne arbejdet desværre ikke gennemføres som planlagt.

I samme mail foreslog vi en løsning:
at sende en ny montør ud igen for at forsøge at løse opgaven – og hvis det viste sig, at man godt kunne lukke for vandet og udføre arbejdet, ville vi annullere faktura 80982 og beklage mange gange.
Vi bad også om din hjælp til at afklare med viceværten, om der kunne lukkes for vandet på stigestrengen, eller om hele ejendommen skulle lukkes.

Den opfølgende mail blev sendt igen den 26. april 2023, da vi ikke havde hørt tilbage. Vi har desværre ikke modtaget svar på disse henvendelser, og derfor er sagen endt, som den er.

Vi mener derfor ikke, at vi har faktureret for arbejde, der ikke er udført, men alene for den tid, der faktisk blev brugt på at forsøge at løse din opgave. Når det er sagt, er vi naturligvis ærgerlige over, at du står tilbage med en dårlig oplevelse.

Hvis du ønsker, at vi sammen gennemgår sagen én gang til – enten med dig eller evt. ejendommens administrator/vicevært – er du meget velkommen til at kontakte os på 7025 2590 eller info@3blaa.dk
Vi vil gerne være med til at finde en fair løsning.

Arbejde på radiator

Vores ejerforening har en fast aftale med JAH & de blå mænd, og derfor kontaktede vi dem med henblik på at få omplaceret en radiator i forbindelse med renovering af vores badeværelse. Og det skulle vi virkelig ikke have gjort. Det havde vi i øvrigt heller aldrig gjort, hvis ikke aftalen med ejerforeningen var eksisterende, da det jo er langt fra prangende anmeldelser, der er om JAH & de blå mænd.

Vi havde orienteret om, at vi ønskede flytning af vores radiator ifm. renovering af vores badeværelse. Vores håndværker ringede mhp. at aftale tidspunkt for flytningen og har ved en fejl ikke været tydelig omkring, hvor radiatoren skulle monteres. JAH & de blå mænd har derfor blot afmonteret og stillet radiatoren på vores bagtrappe. Det var eller burde have stået klart for dem, at det ikke var det, der var hensigten. Vi skal derfor nu starte (næsten) forfra med en ny håndværker, da radiatoren selvsagt ikke skal stå på bagtrappen uden montering. Vi er ikke på noget tidspunkt blevet orienteret om, at arbejdet ville blive ændret fra en omplacering. Den efterfølgende kommunikation giver anledning til at tro, at de slet ikke har inddraget aftalen med os, eftersom de blandt andet fremsendte en faktura til vores håndværker og ikke til os.

Dernæst er problemet, at JAH & de blå mænd har opkrævet 4 timers arbejde for at have afmonteret en radiator. Vi bad om forelæggelse af en parkeringskvittering, hvilket vi modtog. Det fremgår heraf, at de har parkeret i København i samlet 1 time og 22 minutter fordelt på 2 parkeringer. Herudover ligger virksomheden ca. 15 minutters kørsel fra vores lejlighed. Det kan derfor ingensinde beløbe sig til 4 timers arbejde.

Da vi forsøgte at drøfte forholdene, modtog vi flere ganske ubehagelige beskeder fra afdelingschef, Sune Rasmussen. Han fjernede dog en times arbejde relativt ukompliceret, hvilket for os giver anledning til at tro, at i hvert fald en time i første omgang blev opkrævet uretmæssigt. Det var herefter vanskeligt at finde en løsning. Vi ønsker ikke at kommunikere på det niveau, og vi har derfor opgivet at finde en mere rimelig løsning.

Vi sidder nu med en meget dårlig oplevelse og et forsinket projekt med meromkostninger til arbejde på rør og væg, som ikke blev udført.

Selvom "skaden" for os er sket, vil vi alligevel tage aftalen op til diskussion i ejerforeningen, da vi ikke håber for andre i foreningen, at de skal få arbejdet udført af JAH & de blå mænd.

Vi er ret chokerede over den måde JAH & de blå mænd har håndteret vores hjem og opgaven på. I særdeleshed når JAH & de blå mænd sammenlignes med vores håndværker, der laver vores badeværelse, hvilket foregår på en helt anden måde.

Vi vil på det kraftigste opfordre til at vælge en anden håndværker.

12. august 2025

Kære Lucas

Vi er kede af, at denne sag er endt, som den er – det har aldrig været hensigten, og vi beklager, at I har haft en dårlig oplevelse.

For os fremstod opgaven som relativt klar ved bestillingen. Den blev bestilt af en tredje part (jeres håndværker), og vi blev i den forbindelse bedt om at afmontere en radiator på badeværelset. Vi spurgte eksplicit ind til, om radiatoren skulle genmonteres – og fik besked om, at det skulle den ikke. Derfor blev den efter aftale stillet på køkkentrapperen, hvilket vi fulgte.

Vi har forståelse for, at dette ikke stemte overens med jeres forventning, men vil gerne understrege, at vi handlede i henhold til den information og aftale, vi fik fra den bestillende part. Havde vi været bekendt med, at der var tale om en omplacering og ikke blot en afmontering, var opgaven naturligvis blevet grebet an anderledes.

Vedrørende pris og fakturering: Der blev ikke afgivet et egentligt tilbud på forhånd, men den bestillende part blev oplyst om både vores mindstepris og timepris, som vi efterfølgende har faktureret efter. Som nævnt tidligere blev én times arbejde krediteret som en imødekommelse, da I henvendte jer med spørgsmål til tidsforbruget.

Vi tager jeres tilbagemelding til efterretning og vil bruge den internt til at sikre bedre afklaring i lignende sager fremadrettet – særligt når opgaven formidles via en tredjepart.

De Blå Mænd - hvad kan du forvente?

De Blå Mænd - hvad kan du forvente?

De Blå Mænd har været i gang med at renovere en nabolejlighed i min opgang (ca. 70 kvm, flere håndværkere der arbejder næsten fuldtid på opgaven) det sidste halve års tid. Her er, hvad du kan forvente, hvis du eller en af dine naboer hyrer dem til en opgave:

- De bruger støjende værktøj uden for tilladte tidspunkter. Fx borer og banker de klokken 7.15, selvom det først er tilladt fra klokken 8.00.
- Der vil konstant være beskidt og støvet i jeres opgang, for De Blå Mænd gør ikke rent efter sig selv.
- Hoveddøren til opgangen vil konstant stå åben, også selvom der ikke er nogen til at holde øje med den. Vi må håbe, at I ikke får ubudne gæster!
- Når de arbejder på VVS, vil de lave noget ved den centrale varmestyring, så du nu er nødt til at lade vandet løbe i adskillige minutter, før det bliver bare lidt lunkent, selvom det hidtil kunne blive varmt på et øjeblik. Det vil tage adskillige emails og over en måned, før De Blå Mænd gider fikse det, selvom de har håndværkere til stede dagligt.
- De fortæller ikke dig eller dine naboer om, hvad de laver, og hvornår du kan forvente, at der lukkes for vand eller bruges støjende værktøj.
- Hvis du spørger om det, vil de give en dato, hvor de er færdige med arbejdet. Når der er gået 2-3 uger efter den givne dato, og du spørger igen, vil de fortælle en ny dato, som ligger 2 måneder senere end den først oplyste. Mon vi er så heldige her i opgangen at kunne fejre årsdag med De Blå Mænd til efteråret? Hvem ved?

God fornøjelse! :-)

18. april 2025

Overholder ikke skriftlig aftale og laver virkelig grimt arbejde

Vi kontakter vvs-firmaet Sæmer og Søn/"De blå mænd" for et uforpligtende tilbud på nedtagning af en gammel radiator, som sad over døren i køkkenet. Samtidig ville vi have monteret en ny radiator under vindueskarmen. Firmaet gider ikke at komme ud og kigge på det, og beder mig derfor om at sende billeder af køkkenet - dvs. en billedeserie, hvor de kan se alle rørenes forløb på væggen og hen til det sted hvor den nye radiator skal placeres. De får billeder af det hele! Efterfølgende modtager vi et fast tilbud, som vi accepterer.

Lærlingen kan ikke finde ud af at lukke for vandet hos kunden, som alle andre håndværkere ellers tidligere har kunne gøre - helt uden problemer. Vores vicevært har selv en håndværksmæssig baggrund og mange års erfaring på bagen, og er vant til at samarbejde med forskellige håndværkere. Han har aldrig før oplevet at en håndværker/lærling har haft problemer med at kunne lukke for vandet hos beboeren.

Da rørene er lagt og den nye radiator er monteret på væggen under vindueskarmen, udbryder vores vicevært spontant:” Hold da op, det er det grimmeste stykke arbejde jeg nogen sinde har set. ”
Lærlingen har lavet to store grimme asymmetriske huller næsten midt inde på bordpladen. De rør flugter ikke med de rør der er i forvejen. Det er nærmest krater. Virkelig grimt. Hullerne kan umuligt dækkes med en plastikring eller lignende.

Samtidig render lærlingen frem og tilbage mellem konteret og her, fordi så har han glemt det ene og så har han glemt det andet, og så har han også gang i en anden kunde, som han også lige skal bruge tid på. Og ikke nok med med det, så bruger han oceaner af tid på at snakke i sin telefon med sine venner.

Vi modtager en regning der er 3.000 kr. over det aftalte faste skriftlige tilbud. Nu siger firmaet lige pludselig, at der har været ekstra omkostninger på opgaven, og de har også lige pludselig måtte bruge ekstra tid på at montere rørene. Jamen, de fik et hav af billeder, fordi de ikke gad at komme ud og kigge på køkkenet.

De snyder, lyver, bedrager og kan ikke overholde en fast skriftlig aftale med kunden. Og så laver de tilmed et virkeligt dårligt og grimt arbejde. Vi havde også betalt for at firmaet skulle rydde op og skaffe os af med alt affaldet og de gamle rør og radiator. Nej, det gjorde de heller ikke. Vi måtte selv bruge lang tid på at rydde op efter det rod og svineri lærlingen efterlod sig med gammelt pap, plastik, gamle rør og en gammel radiator og støv og skidt over hele køkkenet. Og store fedtede fingeraftryk på vores hvide væg. Vi måtte også selv støvsuge og vaske gulve og bordplade. Alligevel modtager vi en regning, hvor der står at firmaet skal have betaling for oprydning og bortskaffelse af diverse affald.

Hvis du virkelig ønsker at bruge et vvs firma, der er verdensmester i at lave et dårligt og grimt arbejde, der lyver, snyder og ikke er til at stole på, og stikker af fra deres faste skriftlige tilbud, og altid har tusinde løgnagtige undskyldninger for det ene og for det andet, så skal du helt bestemt vælge Sæmer og Søn/"De blå mænd".

Svar til De blå mænd:
Det er det grimmeste arbejde, der nogensinde er blevet udført i vores lejlighed. Det er det grimmeste arbejde vores vicevært nogensinde har set udført af såkaldte professionelle håndværkere. Hele vores bordplade er ødelagt, fordi rørerne er placeret næsten midt inde på bordpladen og jeres mand sørgede for at lave to kæmpe store krater, som ikke kan skjules.
Når vi kontakede jer svarede I aldrig tilbage!

Vores vicevært, som har en håndværkmæssig baggrund og som har været ansat her i ejendommen i 25 år, stod uforstående overfor, at I som de eneste håndværkere ikke kunne finde ud af at lukke af for vandet direkte hos kunden. Han har aldrig oplevet noget lignende før gennem sine 25 år her i ejendommen. Det er ikke almindelig procedure!
Fakta er, at I snyder, lyver og har altid tusinde løgnagtige forklaringer og undskyldninger for alt muligt.

5. november 2024

Hej Toni S

Jeg er ked af, at du har haft en dårlig oplevelse med vores firma.
Men jeg er samtidig lidt uforstående over denne anmeldelse, idet vi udførte dette arbejde den 18/3 2024 og at vi aldrig har snakket om at du ikke var tilfreds med det arbejde vi har udført.
Det er rigtigt at vi ikke kunne udfører arbejdet på den pågældende dag i det vi ikke kunne komme ind til ventiler i kælderrum, det snakkede vi også om og du skaffede også selv nøgler til det, så vi kunne komme ind.
Og nej vi tapper ikke en hel ejendom af i marts måned.
Angående regning, ja det er rigtigt at du modtog den forkerte, men i det du sende den til mig fik du også en kredit nota så det er jo ikke rigtigt at vi har taget flere penge for opgaven.

En rigtig god oplevelse

Ringede til De Blå Mænd som kom allerede dagen efter som aftalt til tiden - de skulle flytte en vandmåler fra den ene ende af kælderen til den anden ende m.m. - forstod opgaven og den blev løst til fuld tilfredshed, hurtigt, effektivt og til en rigtig fornuftig pris af to søde og venlige VVS'er - rigtig god service
Tak fra en rigtig tilfreds kunde
Carsten Bach

15. november 2024

Nyt toilet - til tiden og til prisen.

Vi har af flere omgange brugt de blaa mænd til forskellige opgaver og hver gang er det blevet løst til fuld tilfredshed. Senest i forbindelse med en renovering af vores toilet, som fik skiftet forskellige elementer. Alt blev leveret, opsat og lavet til tiden og der blev fulgt op hele vejen igennem, så vi var sikre på at alt var som det skulle være og der var ingen overraskelser, heller ikke på prisen, den blev som først aftalt.
Jeg kan til enhver tid anbefale de blaa mænd.

8. juli 2024

Høj regning taget arbejdet i betragtning

Jeg har haft en VVS'er ude og udføre et stykke arbejde hos mig d. 2/8. Han var flink, men forløbet virkede utjekket og dyrt.

Det handler om et afløbsrør til køkkenvasken samt installering af opvaskemaskine.

Forløb:
1. VVS'er ankommer og ser opgaven an, hvorefter han kører efter materialer.
2. VVS'er kommer tilbage til lejligheden og starter på afløbet til køkkenvasken og fortæller han har fri om 1,5 time og derfor måske ikke kan nå at blive færdig.
3. VVS'er finder ud af at han mangler flere materialer og kører derfor igen!?
4. VVS'er kommer tilbage og færdiggøre afløb til køkkenvasken. Han mangler desværre flere ting for at kunne tilslutte opvaskemaskinen, men da han har fri kl 13 ender han med at stoppe arbejdet og tage hjem. Han siger at vi selv kan købe de sidste dele og selv tilslutte opvaskemaskinen.
5. Vi modtager en regning hvor begge opgaver er nævnt under "ydelser" til trods for at vi kun har fået lavet afløbet - regningen lyder på 3.600 kr.
6. Vi kontakter dem både telefonisk og på skrift for at indgå en dialog om prisen, vi mener er forholdsvis høj taget det ufærdige arbejde i betragtning.
7. Vi får derefter tilsendt flere rykkere uden at få svar på vores anmodning om justering i pris.
8. Vi får endeligt hul igennem, men de er ikke villige til at give nedslag i prisen. De påstår at opvaskemaskinen ikke skulle være til stede da VVS'er var forbi og at opgaven derfor ikke kunne laves. Denne påstand finder vi meget mystisk idet vi netop ventede med at bestille VVS'er til både vask og vaskemaskine var klar.

Alt i alt en dyr omgang med en del utjekket oplevelser på vejen. Jeg vil mene, man skal have is i maven og dybe lommer for at bruge De Blå Mænd.

2. august 2024

Betaling for ingenting

I begyndelsen af november kontakter jeg de blå mænd, da jeg har problemer med det kolde vand i mit armatur. Jeg beder om, at de kommer og kigger på det, og vi aftaler en tid til ugen efter. En VVS-mand dukker op som planlagt, men går igen efter cirka 10-15 minutter, da han ser, at armaturet ikke er af dansk mærke, og derfor ikke kan eller ønsker at tage sig af opgaven. Vores andelsboligformand var til stede og bekræfter, at VVS-manden kun var der i 10-15 minutter.
Fem måneder senere modtager jeg en regning på 1.500 kr, som inkluderer et grundgebyr for generelle omkostninger ved kortvarigt arbejde, kørsel, oprettelse af sagen, administration og fakturering, samt tillæg for servicevogn og miljøhensyn.
Jeg ringer til de blå mænd og spørger uforstående til regningen. Jeg undrer mig over, om jeg virkelig skal betale 1.500 kr, når VVS-manden SELV valgte ikke at udføre arbejdet og gik igen efter 10-15 minutter. Personen fra de blå mænd fortæller mig i telefonen, at VVS-manden ikke vidste, at armaturet ikke var af dansk mærke. Han forsikrer mig samtidig om, at de normalt altid spørger ind til armaturet, før de sender en VVS-mand ud. Personen siger, at han vil gennemgå deres optagede samtale fra november for at få klarhed over, hvad der blev talt og aftalt mellem os, og at han vil ringe tilbage til mig. Jeg har 14 dage til at betale regningen.
En uge senere har jeg stadig ikke hørt noget, så jeg ringer til de blå mænd igen. Denne gang taler jeg med en dame, som fortæller mig, at personen, jeg tidligere har talt med, ikke er til stede. Desuden oplyser hun, at spørgsmål vedrørende fakturaen skal sendes pr. mail. Hun lover dog at bede hendes kollega, som jeg tidligere har talt med, om at ringe tilbage til mig.
Efter yderligere fem dage uden respons ringer jeg igen til de blå mænd og får fat i personen, jeg tidligere har talt med for 12 dage siden. Jeg spørger ham, om han ikke havde lovet at ringe tilbage, og om hans kollega ikke også havde bedt ham om det. Han er ikke helt klar over, at vi har talt sammen før. Vi gennemgår sagen igen, men han har stadig ikke undersøgt det nærmere og fastholder, at jeg skal betale regningen.

13. november 2023

Jeg fik udskiftet to toiletter og en…

Jeg fik udskiftet to toiletter og en bruser i mit hus i Holte. Jeg fik et rigtigt godt tilbud fra Allan Hansen. Toiletterne ankom klokken 06.00 om morgenen trods snestorm og Lee opsatte toiletterne og monterede bruser inden klokken 14.00. Alt arbejde blev udført hurtigt og professionelt med ordentlig oprydning og bortkørsel af de udskiftede toiletter og emballage.

Jeg vil til enhver tid anbefale JAH og de blå mænd.

Peter

4. januar 2024

Vanvittig kørsel hos jeres ansatte

Derefter ligger vedkommende og blokere.

Kan kun tænke, og læse mig til hvordan i er overfor kunder og udføre jeres arbejde! Øv for en oplevelse, ingen anbefalinger herfra!

17. januar 2024

Besvarelse fra De Blå Mænd

Tak fordi du gav dig tid til, at skrive til os på Trustpilot.

Jeg er virkelig ked af, at du har haft en så ubehagelig oplevelse med en af vores ansatte.

Det du beskriver er en ganske alvorlig sag, som vi ikke vil tage let på.

Ud fra din beskrivelse er det dog svært for os, at identificere hvilken af vores medarbejdere det drejer sig om. Det vil derfor være en stor hjælp for os, hvis du vil skrive til os på info@3blaa.dk med lidt flere oplysninger, f.eks. tid, sted og eventuelt registreringsnummer.

Så kan jeg garantere at der vil blive fulgt op overfor rette vedkommende.

Sjusket tilgang til aftaler.

Aftaler en tid mel. 07.00 - 08.00 hvor de skal komme og udbedre vandudslip fra min vaskemaskine.
Ringer efterfølgende til dem, da de ikke dukker op.
En sekretær fortæller tiden er rykket til 10.30, hvilket jeg IKKE er underettet om på Mail el. Sms.
Følte mig ren til grin og afbrød mit kommende samarbejde eller mangel på samme.

15. august 2023

Udskiftning af vandhane

Vi skulle have JAH og de Blå Mænd, til at skifte en udendørs vandhane. Pris kr. 5.775,50. En nabo fik lavet det samme, hos et andet firma 2 uger før, til en pris på ca. kr. 2000. Jeg har aldrig før set så mange tillæg på en regning, som der var på denne. Dette upåagtet at jeg har haft egen virksomhed i 29 år og har modtaget et utal af regninger. Tidsforbruget var 4 timer, da håndværkeren måtte køre flere gange for at hente forbrugsting til denne store opgave!
Man betaler kr. 120 + moms i timen for servicebil. Man må så undre sig over at servicebilen, ikke har de mest gængse ting med, som man bruger i VVS branchen. For denne spildtid betaler man ‘kun’ kr. 640 timepris + kr. 120 for servicevogn selvfølgelig + moms på 25 %.
Jeg har meddelt firmaet, at de får betaling for 2 timer og det vil de ikke acceptere. Så nu truer de med at føre sagen til inkasso. Det er imidlertid ikke tilladt, at tage en sag til inkasso, hvor der er gjort en indsigelse. En sådan sag kan kun afgøres af civilretten.
Til alle der skulle påtænke, at få udført et arbejde af JAH og de Blå Mænd, kan jeg kun anbefale at finde et andet og mere seriøst firma!

27. juni 2023

Er rigtig godt tilfreds

Jeg har brugt De Blå Mænd til VVS-arbejde gennem mange år og er rigtig godt tilfredse med dem. De kommer til tiden, laver pænt arbejde og er rare at tale med. Det vil også være dem, jeg ringer til næste gang.

20. marts 2023

Overpris for middelmådigt arbejde

Medmindre du ønsker at betale premium for noget middelmådigt, så er dette firma lige noget for dig. Men hvis du rent faktisk ønsker at få udført godt arbejde, vil jeg anbefale, at du vælger en anden håndværker.

Set i bakspejlet burde jeg have læst anmeldelserne, før jeg indgik aftaler med dem.

17. februar 2023