Fantastik ejer, ( Jennifer ) Mad er fortræffelig og smager som på en 5 stjerne Resturant. Og hyggelige omgivelser børne og familie venlige. Husk at spise is efter maden, de er store og smukke.
Havnehytten
Spicy tuna sandwich kan varmt anbefales. Den er rigtig god, og så ligger Havnehytten i et lille smørhul ved Lyngby Sø
Rædsom overfyldt da vi endelig kom derop, trods pæn beliggenhed var der konstant tom Brunchbuffet,og sløvt personale, maden og udvalget levede slet ikke op til, hvad de lovede. Intet bestik, ingen... Se mere
Kan desværre ikke give det 0 stjernerBrunch søndag d2/7 2023 kl 13. Tørt og kedelige halv/heltomme pålægstallerkener, ingen kaffe, juice smagte af vand( kunne blive ved)og da brødet kom ind var det... Se mere
Spicy tuna sandwich kan varmt anbefales.
Venlig medarbejder og fantastisk mad Og gode øl priser.
Fantastik ejer, ( Jennifer )
Husk at spise is efter maden, de er store og smukke.
Det mest forfærdelige mad -
Det mest forfærdelige mad -
Serveret fra bøtter til overpris,
Af en af ejerne - Der ryger med gule fingre -
Fy da føj !
Dårlig oplevelse
Tog 1 bid af deres pølsemix og kørte igen!!
Dårligste oplevelse jeg længe har haft.
Nye forpagtere
Nye forpagtere. Skønt sted med lækkert mad og is. Sødt personale.
Helt fantastisk sted
Helt fantastisk sted! Super sød betjening og virkelig lækker mad. Kommer helt sikkert igen.
Mindre end en stjerne
Mindre end en stjerne. Jeg bor 2 km derfra og alligevel formåede jeg at modtage en kold burger igennem Wolt. Kødet var gråt og sejt og absolut ikke det jeg forbinder med en hjemmelavet cheeseburger. Som var uden cheese også. Jeg har aldrig været så skuffet over en burger. Jeg måtte pille den fra hinanden og fjerne kødet
Skod sted
Skod sted, de har ingen ide om deres ordrer overhovedet. Jeg skred og gad ikke vente mere, møg sted. Sidste gang jeg sætter mine ben der!!!!
Hyggeligt sted med venlig betjening
Hyggeligt sted med venlig betjening. God mad og man må have hunden med ind🙂
Bedste anbefaling.. BLIV VÆK
Hvis der findes noget der hedder NUL stjerner, så er det helt sikkert min karakter til Havnehytten.
Vi havde booket bord til kl.12.30 og kommer ud til en buffet, der er stort set tom.
Varmepladerne der skulle holde maden varm, var slukket, så den smule mad der var tilbage, var koldt.
Da vi spurgte om de ville fylde op, var svaret "at det var deres sidste dag, så de havde ikke mere mad".
Der var nogle pandekager tilbage (kolde og knastørre i kanterne), men der var INTET man kunne hælde på
og da jeg spurgte efter sirup, var svaret igen, at det havde de ikke mere af.
Jeg har simpelthen ALDRIG oplevet noget lignende. Der var også andre der havde booket bord til kl.12.30
og det endte med at vi nærmest sad og grinede over hvor skørt det hele var. Og brunch kan man næppe kalde det.
Søndagsbrunch-meget trist og ikke pengene værd
Søndagsbrunch.
Jeg havde købt en deal, men ikke engang til den nedsatte pris var brunchen pengene værd. Det var ikke længe, vi var der.
En restaurant der skal oppe sig lidt
Brunchen var overordnet set fin, med æg godt stegt bacon, lækkert brød osv. Ret så lille udvalg, og tørre pandekager. Min kæreste og jeg, var kede over den manglende koldskål, selvom vi ankom kl 12.
Ikke den vildeste brunch jeg har prøvet. Personalet virkede lidt sjuskede og uanende - ingen uniform heller. Heldigvis fik vi dette i gave. Udsigten var det bedste ved det hele
Elendigt sted på alle måder, kun pæn beliggenhed,
Intet bestik, ingen kopper at få til buffeten. Måtte tage servietter med mad på.
Umulige at få kontakt med, de besvarer ikke mails, de registrerer ikke bordbookninger, de aflytter ikke deres telefonsvarer, og de tager telefonen 1 ud af de 20 gange, man ringer til dem. Håbløst sted,
God betjening..dårlig mad🙈
Brunch buffet ad libitum??tid lør/søndag 10-14.30 ??😲da vi kom lidt før kl.13 var maden væk !! Istedet blev vi tilbudt valg af sandwich & pommes frites 2x cappuccino..2 triste sandwich & opvarmede pommes frites 😲 det bedste var den vaffelis vi valgte da vi gik.. rigtig trist oplevelse.. bestemt ikke et besøg værd...bortset fra udsigten...🙈🙈
Studenterfest i Havnehytten
Vi holdt studenterfest for vores datter den 30/6 i Havnehytten og det var en super oplevelse. Maden var lækker (drømmer stadig om den laksetatar...😋), omgivelserne ved vandet skønne og servicen god.
Ekstrem dårlig brunch
Super hyggeligt område men brunchen er under al kritik. Meget trangt og manglende mad/opfyldning og tørre pandekager samt kolde pølser og kaffen på termokande er virkelig tynd og smager grimt.
Kan desværre ikke give det 0…
Kan desværre ikke give det 0 stjernerBrunch søndag d2/7 2023 kl 13.
Tørt og kedelige halv/heltomme pålægstallerkener, ingen kaffe, juice smagte af vand( kunne blive ved)og da brødet kom ind var det dybfrossent. Tallerkener og bestik var også en mangelvare. Mon hygiejnen var i top? så at en af tjenerne havde et stort sår i hånden. Kan ikke anbefaledes😡
God service.
Efter at have læst adskillige dårlige anmeldelser, var vi meget spændt på at bruge vores Sweetdeal-bevis på brunch i Havnehytten.
Det blev en oplevelse over vor forventning. Maden var enkel og ikke et kæmpe udvalg, men meget velsmagende. Brødet lækkert og friskbagt. Hygiejnen iorden. Der blev meget jævnligt fyldt op i fadene, og skulle der mangle noget (glas, bestik eller lign.) blev det straks ordnet efter et ord til personalet.
Personalet var iøvrigt meget venlige og service-minded.
Alt ialt en god oplevelse.
Flot udsigt
En god oplevelse, hyggeligt sted med en dejlig udsigt. God betjening. Fik kaffe og is alt var som det skulle være, gerne igen.
IKKE PENGENE VÆRD....
Vi - 2 pers. Fik Brunch på Sweetdeal.
Røræg havde fået for meget og var lunkent.
Pølsene var kolde og skindet sejt.
Youghurt bøtten var ikke særlig appetitlig.
Koldskålen var god men der manglede bestik i kammerjunkerne på buffeten
Generelt var hygiegnen utilstrækkelig- bestikket var ikke rent. En kedelig oplevelse - men der er en flot udsigt og kaffen var god.