Trods en meget stille aften - vi var kun fire gæster, der havde bestilt bord - havde restauranten gjort sig lige så stor umage, som hvis vi havde været fyrre. 10-12 friske og fint anrettede salater,... Se mere
Ærgerlig oplevelse med sen ændring i reservation
Jeg reserverede et bord til 3 personer for 10 dage siden til i dag kl. 17. Alt virkede fint, indtil jeg i dag – kun 3 timer før vores reservation – blev ringet op af restauranten. De informerede mig om, at vi kun kunne beholde bordet i 2 timer, altså til kl. 19, fordi de havde et større selskab senere.
Dette var ikke nævnt nogen steder under bookingen, og jeg kunne heller ikke finde information om tidsbegrænsning på deres hjemmeside. Jeg blev desuden oplyst om, at det kun var i dag, denne begrænsning gjaldt.
Det skabte usikkerhed og virkede uprofessionelt – især når man får besked så sent. Derfor valgte jeg at afmelde reservationen og i stedet finde en anden restaurant, hvor vi kunne få en mere afslappet oplevelse uden tidspres.
Ærgerligt, for vi havde ellers set frem til besøget.
Uprofessionelt drift af kiosk
Vi har i dag haft en dejlig dag i solen ved friluftsbadet og skulle til frokost forbi kiosken. Igen i dag har udvalget småt, da alt stort set var udsolgt. Den unge mand der arbejdede der skulle have bestillingen tre gange samtidig brændte han en anden kundes panini af, men udleverede den alligevel, for så kunden måtte bede om en ny af samme slags, der nu var udsolgt.
Derudover fik vi en omgang pommes fritter, hvor der næsten ingen var i. Super ærgerligt både service der er uprofessionelt og mangel på opfyldning af varer.
Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed
10-12 friske og fint anrettede salater, lam, oksekød og fisk, der blev serveret efter ønske lige fra grillen, og fakler, der blev tændt, da solen gik ned i Furesøen. Læg dertil Frederiksdal Fribads placering 30 meter fra søbredden.
Dårlig oplevelse
Stor forventning med sms om at de glæde sig til vi kom og det samme gjorde vi. Blev anvist til et bord der ikke var ryddet eller rengjort. Tjeneren lovede at han nok skulle komme men efter en halv time og med udsigt til længere ventetid besluttede vi at forlade stedet. Og vi vil nok ikke komme igen, der er ikke ansatte nok til at betjene kunderne og det giver en dårlig stemning på stedet. Vi ønsker en fornuftig og rimelig betjening og god mad
Stor anbefaling
Stor anbefaling
Super lækker grillmad og mindst 15 vildt velsmagende salater.
Meget venligt og serviceminded personale.
De smukkeste omgivelser.
Supergod service, veltillavet mad og skønne omgivelser
Supergod service, sublim beliggenhed og lækker mad var, hvad der ventede os - både da vi i september holdt sønnens konfirmation, og da vi i aftes spiste på stedet og nød den velsmagende, veltillavede og helt igennem lækre brasilianske grillbuffet! Der var SÅ mange velsmagende salater, kartoffelretter, kødvarianter, brød osv., og betjeningen var kendetegnet af overskud og smil på læben. Vi kommer klart igen.
Eneste "minus" var, at da vi købte is i den tilhørende kiosk, var der ikke italiensk is (eller anden kvalitetsis), men kun (sorry, hvis jeg træder nogen over tæerne) halvkedelig Premier-is. Men isen var jo så heller ikke en del af buffeten, men blot et ekstra køb : )
Skønneste lille perle med den bedste og…
Skønneste lille perle med den bedste og hyggeligste udsigt. Top lækker mad og betjening. Bestemt et af mine yndlingsteder, også perfekt til børnefamilier.
Restaurant i top😄
At være helt i ro og kunne mærke sig selv, i selskab med andre er optimalt. At lægge mærke til, at det kan foregå ved Fribadet Restaurant og deres iskiosk - med søens ro, solnedgang, skov og det herligste personale – det får champagnen til at boble!
Stemningen er helt vidunderlig og maden er som smør der smelter på tungen.
Jeg har spist på Frederiksdals Fribad…
Jeg har spist på Frederiksdals Fribad jævnligt gennem flere år. Jeg er fint tilfreds. Jeg laver dette opslag som reaktion på en fornærmet kunde i sommeren 2020 som klager over at forpagteren bad dem om at forlade stranden med deres hund. Der er hunde forbudt på stranden fordi den har Blåt flag. Det er ikke noget forpagteren bestemmer og urimeligt at hænge restauranten ud fordi man ikke er klar over reglerne.
Fremragende!
God udsigt til solnedgangen, resten ...
God udsigt til solnedgangen. Men gå ENDELIG ikke ned og se den ved søen. Selvom du har bestilt mere bliver dit bord ryddet. Når du siger det til tjeneren (som du bestilte hos) siger han: "I var jo gået". Før sagde han at det var buffet, så man kunne sagtens få mere mad. Bagefter var han meeeget afvisende. - vi blev betjent af fire (4) forskellige ikke-uddannede tjenere på to timer - og vi var smilende og venlige - der manglede salt samt olie eller dressing til salaten, som var udmærket. Whiskey(?)saucen og bernaice-saucen var fra fabrik, noget tykt koldt stads.
Lækker mad til konfirmation
Brugte dem til at komme med deres buffet og grill ifm. min søns konfirmation. Super søde, servicemindede og ikke mindst dejlig kødmenu og lækre salater. Kan absolut anbefales.
Fantastisk mad
Fantastisk mad! Super service, kolde gode drinks god udsigt og masser af hygge✌🏼😁
Kø kø og atter kø :)
Kø kø og atter kø :)
Jeg har forståelse for, at når sommeren står på, går vi alle i feriemode og hastigheden er langsommere. Men dog har jeg dog aldrig oplevet en sådan en kø og en venten ved kiosken, som jeg oplever ved Frederiksdal Fribad. Jeg kan desværre forstælle, at det ikke er første år jeg har været der, men har været ved Frederiksdal Fribad i flere år og endnu er der ikke sket noget. Derfor er corona altså ikke en undskyldning denne gang (mvh. til færre personale).
Der er rigtig mange gæsterne, som står i flere halve timer, for at købe en is, sodavand, hotdogs, pommes eller hvad kiosken har at byde på. Jeg ved ikke om det er dovnskab eller mangel på det samme fra den daglige leder eller det er simpelthen bare konceptet?? Der står 2 forvirrede unge mennesker bag disken og gør et forsøg, men der mangler simpelthen coaching og vejledning, hvordan man effektiv får sat tempoet op i den kiosk.
Jeg arbejder selv i branchen så ved hvordan det fungere bag disken og hvordan man supervisere sit personale.
Omkring kl.15.30 tiden var køleskabet med koldedrikke næsten tom og hylderne lignede at der var ophørsudslag, fordi var jo ikke mange valg muligheder tilbage.
Jeg kan på det kraftigste opfordrer til kommende gæster, at de medbringer deres eget mad og drikke, fordi man er kommet for at nyde fribadet og ikke stå i kø i flere halve timer. Det kan man gøre så mange andre steder.
Kort sagt der mangle professionalisme for hele konceptet.
Ubehagelig opførsel fra forpagter
Har spist her mange somre i træk og introduceret flere venner samt familie til stedet. Maden er fin, betjeningen semi men omgivelserne fantastiske. Denne gang kommer jeg dog aldrig igen og vil sprede ordet til alle jeg kender.
Efter en hyggelig dag ved vandet bliver vi pludselig antastet af -hvad der viser sig at være - forpagteren af restauranten, som efter 5 hyggelige, problemfrie timer befaler at vi forlader området, fordi vi har min lille 3 kg hund med. Ved vandet. Minimum 30 meter fra hendes restaurant.
Det går ikke rigtigt op for os hvad der foregår, før vi ser hende marchere hele vejen hen langs stranden og bede alle med hund forlade området.
Vi er i chok men er enige om at blive liggende. Dog kan vi mærke hende stirre på os fra sin restaurant og til sidst forlader vi området fordi hun har ødelagt slutningen på en ellers vidunderlig dag ved vandet - hvor vi i øvrigt havde købt mad og drikke i hendes bod. Det kommer ALDRIG til at ske igen. Til gengæld kommer jeg tilbage til vandet med min hund.
Til restauratøren: du lever af gæster. Du ved aldrig hvem der er dine gæster og dem der indirekte hjælper dig til at få flere. Din opførsel gør at jeg vil sørge for at alle jeg kender holder sig væk fra din forretning. Tænk dig om en anden gang :-)
Super oplevelse fra start til slut
Super oplevelse fra start til slut. Betjening, omgivelser og ikke mindst mad var helt i top. Svartiden på mail kunne have været lidt kortere, men det ikke noget, der kan få mig til at give under 5 stjerner.
Især grillmesteren var en positiv oplevelse.
Spiser her hver sommer
Spiser her hver sommer. Fantastisk sted. Afslappet sommerstemning, god betjening og lækker buffet. Kan helt sikkert anbefales!
Dejlig, uformel restaurant
Lækker buffet, smuk udsigt og højt til himlen - bestemt et besøg værd!
Frederiksdal FRIBAD er en OASE af tilfredse glæder og muligheder !!
FRIBAD.dk = Restauranten ved Frederiksdal Fribad. Det er en af de små smukke grønne oaser, vi ikke har ret mange af i DK. Man skal gå nogle hundrede meter fra Frederiksdalvej ned til området. Der er derfor INGEN trafikstøj og heller ingen motorstøj fra både ude på Furesøen. Ved søbredden er der store grønne plæner og skygge under træerne. Der går en LANG badebro ud i søen, der lokker med blød sandbund, ferskvand og blå flag. Når man trænger til forfriskninger, er der ved typisk badetid (11-17) adgang til en fin Isbod plus billig Grilmad. Bedst af alt er dog en SUVERÆN restaurant, hvor man VIRKELIG kan få stillet sulten på en STOR buffet, med smuk præsenteret og yderst velsmagende tilbehør til kødet, der tilberedes over kæmpe Griller. Der er MANGE forskellige kød varianter, det er mørt og lækkert. Vi er en familie på tre og har nu besøgt stedet 2 gange på 14 dage og Fribad skal have topkarakter for hele pakken. Man spiser godt, tæt ved søbredden efter en dag i solen, og man forstår hurtigt, hvorfor man bør reservere bord til denne perle af en middags restaurant, der giver associationer til de sydlige himmelstrøg. Vi betalte 810.kr for 2½ buffet, en hel flaske vin og en sodavand til den lille, og det var helt rigtig prissat. Snyd derfor ikke dig selv (og kæresten) for denne sommerfornøjelse,,, og husk nu badetøjet hvis I kommer tidligt!
35 min i kø for at købe 3 is??!!
Var i dag en tur til Frederiksdal Fribad og skulle have en is i det gode vejr.
Der var tre køer: Én til grillmad/pølser m.v. til gammeldags is og en til gammeldags is/ispinde.
Skulle have en gammeldags og to ispinde og stillede mig derfor i sidstnævnte kø.
Der var tre gæster foran mig men vrøvl med kortbetalingen (den gik på tur mellem de tre luger og køerne bevægede sig derfor meget meget langsomt. Nogle måtte gå og komme tilbage 5 min efter for at betale fordi maskinen var gået ned).
Endelig blev det min tur, efter ca 20 minutters venten på de tre gæster foran mig. Men ekspedienten var åbenbart gået/havde fået fri, og en anden ung fyr gik i gang med at rengøre fryserne med is. Efter noget tid ser han op og spørger mig om jeg bliver betjent? Øh nej. Nå, men så skal jeg venligst gå over i den anden kø (skiltet med gammeldags is). What??? Det kan ikke være rigtigt?? Det gør jeg så. Pigen i denne luge er vist ny (ikke hendes skyld) og helt ekstremt langsom. Hun får betjent de to gæster der nu er foran mig, og har tydeligvis problemer med den transportable dankortmaskine som nu er klikket fast i sin holder på væggen. Hun kan ikke få den ud af holderen og får hjælp til dette af en kollega i slow motion. Alt foregår i slow motion.
Det bliver min tur! Og der er kun gået ca 30 minutter... Jeg dirrer af harme og overvejer om min familie stadig er at finde men taler naturligvis pænt til personalet.
Har haft rigtig god tid til at overveje hvilken gammeldags is jeg skal have og har regnet beløbet ud til 25+24+11. (En gammeldags med 2 kugler, en magnum Classic og en filur)
Desværre er de udgået for flere isvarianter samt tilbehør som guf. Efter at dankortmaskinen har været udlånt til betaling i den anden luge samt til kunder der vendte tilbage for at betale efter bedbruddet, bliver det min tur til at betale. Men pigen får det til 62 kr efter at have tjekket beløbene og brugt lommeregner. Jeg kan ikke mere og betaler de to kroner for meget.
Aldrig aldrig mere skal jeg derud. Det må kunne gøres MEGET bedre, Frederiksdal Fribad!!!