Hartog Wonen Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We hebben hier onze nieuwe meubels gekocht. We werden erg netjes geholpen, goed advies en gaf ons een goed gevoel. We wilden alles tegelijk laten komen en dat is ook gebeurd. Alles keurig afgeleverd e... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Afgelopen donderdag naar de woonwinkel in Utrecht geweest. Nadat we het een ander hadden bekeken werden we aangesproken door een zeer vriendelijke verkoper. Hij heeft ons op een zeer prettige wij... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

We zochten een bank. Na 3 andere winkels bezocht te hebben, was dit de eerste waar we direct bij binnenkomst koffie kregen. We hebben hier zo'n 15 jaar geleden een bankstel gekocht, deze ging kapo... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Wij zijn voornamelijk geholpen door Christine en zij heeft ons goed, vriendelijk en absoluut meedenkend geholpen. Ook de administratie stond ons steeds goed te woord. Wij zullen Hertog wonen dan ook... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Butik med udstyr til hjemmet
  2. Dekorerings- og boligindretningsbutik

Skrevet af virksomheden

In onze winkels in Sliedrecht en Utrecht bieden wij een afwisselend én actueel aanbod in meubelen en eigentijdse accessoires voor de woon- en slaapkamer. Inspelen op trends en de behoefte van onze klanten hebben we hoog in het vaandel staan. Ervaren personeel, deskundigheid en eerlijk interieuradvies, betrouwbaarheid en uitstekende service zijn speerpunten waar wij bij Hartog Wonen voor staan.

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 75 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

42 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Goed geholpen

Goed geholpen en met een fijn gevoel naar huis gegaan na onze aankoop bij Hartog Wonen Utrecht. Na een tijdje kwam er een nieuwe collectie van Xooon uit, waarbij wij toch graag wilden wisselen van tafel. Diana heeft ons hier ontzettend goed bij geholpen en zich ingezet om dit voor elkaar te krijgen. Blij met de getoonde inzet en dat onze bestelling helemaal naar wens is.

19. februar 2026

Besvarelse fra Hartog Wonen

Bedankt voor deze ontzettend mooie review. Wat fijn om te lezen dat jullie zo goed zijn geholpen en dat het allemaal naar wens is verlopen.

Nieuwe tafel dankzij Pieter

In de loop van de afgelopen jaren bijna al mijn meubels bij Hartog in Sliedrecht gekocht en altijd netjes en vriendelijk geholpen.
Al jaren zijn we half en half op zoek naar een uitschuiftafel en dachten zaterdag weer eens te gaan rondkijken. En daar stond hij: de tafel die we zochten!
Enorm prettig geholpen door Pieter, nieuw bij Hartog Sliedrecht maar een echte aanwinst met zijn vriendelijkheid en humor. Nog 8 weekjes wachten tot hij komt maar de ervaring bij aankoop was in ieder geval helemaal top!

10. januar 2026

Besvarelse fra Hartog Wonen

Bedankt voor deze mooie review en wat fijn dat jullie zo goed zijn geholpen! Jullie zijn altijd welkom in onze winkel.

Zeer viendelijk geholpen

Voor de 2e keer in korte tijd zeer vriendelijk door Jolanda geholpen bij de aanschaf van een nieuwe bsnk en eetstoelen

9. januar 2026

Besvarelse fra Hartog Wonen

Bedankt voor deze mooie review en het compliment aan onze collega. We wensen je veel plezier met de nieuwe meubels.

Geweldige servicemonteur

Onze nieuwe bank werd bezorgd met wat schoonheidsfoutjes, dus kwam er een servicemonteur om dit op te lossen. Arie Monster heeft dit meer dan perfect gedaan! Ik ben een behoorlijke perfectionist en dus een ramp voor monteurs, maar in Arie vond ik qua perfectie mijn gelijke. De bank staat er weer super bij en ik ben blij met alle informatie die ik van hem kreeg over het onderhoud. Bedankt Arie!

2. oktober 2025

Besvarelse fra Hartog Wonen

Bedankt voor deze review en wat een mooi compliment voor onze collega.

Tuinstraat 53 in Papendrecht

Ik ben in de winkel super goed geholpen. De levering van de meubels was bijna vlekkeloos verlopen! Een foutje in een tafelblad, maar verder super blij met de meubels.

27. november 2025

Besvarelse fra Hartog Wonen

Bedankt voor deze review en wat fijn dat je goed bent geholpen en hopelijk is het foutje inmiddels opgelost.

Top winkel en personeel!

Toen ik 30 jaar geleden mijn eerste huis kocht heb ik al mijn meubels bij Hartog Sliedrecht gekocht. Omdat dat zo’n goede ervaring was zijn mijn man en ik dit jaar weer bij bij hen terecht gekomen om de meubels voor ons nieuwe huis uit te zoeken. Dezelfde vriendelijkheid, gezelligheid, deskundigheid, behulpzaamheid en dezelfde goede kwaliteit! Jolanda is super aardig en heeft ons uitgebreid geholpen en geadviseerd. Ook de meneer van de bedden waarvan de naam me even ontschoten is heeft ons top geholpen. Beiden denken met je mee en doen net dat stapje extra. We hebben prachtige meubels die direct aanvoelden als thuis!

28. november 2025

Besvarelse fra Hartog Wonen

Bedankt voor deze mooie review en wat fijn dat je na al die jaren weer bij ons bent terug gekomen en goed geholpen bent.
We wensen je veel plezier met de nieuwe meubels!

Super goed geholpen door Margreet

Super goed geholpen door Margreet. Wat een fijne verkoopster. Neemt alle tijd, duidelijke uitleg. Echt een aanrader

29. november 2025

Besvarelse fra Hartog Wonen

Bedankt voor deze mooie woorden aan onze collega en de hoge beoordeling!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mooi bankstel en fijn advies (Rigas hoekbank)

Fijn, deskundig en eerlijk advies over bankstel gehad. Bankstel was heel goed verpakt aangekomen. Het kostte wat moeite om de bank zelf geïnstalleerd te krijgen, maar dat was onervarenheid. Heel blij met de bank, prachtige stof Venga 126 copper). De tijd zal leren hoe het blijft.

10. november 2025

Besvarelse fra Hartog Wonen

Bedankt voor deze hoge beoordeling. We wensen je veel plezier met de nieuwe bank!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij waren opzoek naar een nieuwe eettafel

Wij waren opzoek naar een nieuwe eettafel eerst lekker op je gemaakt de winkel kunnen rondlopen zonder een opdringerige verkoper die je steeds aanspreekt erg onbedwongen. Bij vragen staat het personeel je vakkundig te woord.
Na wat overwegingen hebben wij een tafel uitgekozen. De zeer vriendelijke verkoopster Christine heeft ons uitgebreid geholpen met het samenstellen en adviseren van de mogelijkheden.
Uiteindelijk hebben wij de tafel bij haar besteld.

8. november 2025

Besvarelse fra Hartog Wonen

Bedankt voor deze mooie review. We wensen jullie veel plezier met de nieuwe tafel!

Top advies

Wij zijn afgelopen zaterdag 1 november bij Hartog wonen super geholpen door Jolanda.... echt een Top vrouw !!!
Weet waar ze het over heb, geeft goede adviezen en luistert naar je wensen.

Besvarelse fra Hartog Wonen

Bedankt voor deze mooie beoordeling en mooie woorden voor onze collega.

Snel geholpen

Nadat wij de kast hadden gevonden was de hulp met het bestellen professioneel en snel!

Besvarelse fra Hartog Wonen

Bedankt voor deze mooie review Mariska. We wensen jullie veel plezier met de nieuwe kast.

Vekoopster met ervaring

Vekoopster nam de tijd en kwam met aanbevelingen en alternatieven. Hielp met de stof en kleur keuze. Was erg vriendelijk.

Besvarelse fra Hartog Wonen

Bedankt voor deze mooie review Rob. Wat fijn dat je zo goed bent geholpen in onze winkel.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Reactie op jullie bericht. Er werd een bod gedaan om 10% korting bij aankoop nieuwe bank!!

Ook wij in 2021 een mooi bankstel gekocht. Door de kunstleren biezen ziet de bank er niet meer uit.
Alle biezen zijn aangetast dus wij zijn zeer teleurgesteld omdat dit van tevoren niet op is gewezen. Slechte service.

25. oktober 2025

Besvarelse fra Hartog Wonen

We begrijpen dat je teleurgesteld bent. De rapportage van de meubelmaker toont aan dat de oorzaak niet te herleiden is aan een fabricagefout van de stof hoe spijtig ook.

In je dossier zien wij dat er met je naar een passende oplossing wordt gezocht.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prettige mensen en goede service

Prettig geholpen bij de aankoop van een showroom bank. Perfecte service voor het zelf thuisbrengen van aankopen, met de bus van Hartog Wonen Utrecht.

22. oktober 2025

Besvarelse fra Hartog Wonen

Bedankt voor deze mooie review. We wensen je veel plezier met de nieuwe bank.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Slechte kwaliteit en geen enkele service na aankoop

Wij hebben bij Hartog Wonen een duur bankstel gekocht, in de veronderstelling dat we kwaliteit in huis haalden. We hebben bewust gekozen voor microleder, omdat ons werd verteld dat dit duurzaam en slijtvast materiaal is. Helaas bleek dat niet het geval: na iets meer dan een jaar begon de bank al duidelijke slijtage te vertonen en is het materiaal zelfs kapot gegaan.

Tot onze grote teleurstelling doet Hartog Wonen hier helemaal niets mee, omdat de bank net buiten de garantieperiode valt. Wij vinden het ronduit teleurstellend dat er geen enkele vorm van coulance of klantenservice wordt geboden bij zo’n dure aankoop.

Een bankstel van deze prijsklasse zou veel langer mee moeten gaan dan een jaar. Wij raden Hartog Wonen dan ook ten zeerste af zowel vanwege de slechte kwaliteit als de gebrekkige service achteraf.

21. oktober 2025

Besvarelse fra Hartog Wonen

Bedankt voor je review. We begrijpen dat dit heel vervelend is, dit proces ontstaat door microvervuiling.

Als de toplaag hierdoor is aangetast kan het niet meer gerepareerd worden helaas. Het heeft een oorzaak van buitenaf en valt hoe spijtig ook niet onder de garantie inderdaad.

Fijn bedrijf!

Wij zijn nu een aantal keer bij Hartog Wonen Sliedrecht geweest. In eerste instantie voor het uitzoeken van nieuwe meubels. We zijn daar twee keer heel fijn geholpen door Sherry. Ze gaf haar eerlijke, professionele mening waar we écht wat aan hadden. Uiteindelijk hebben we daar ook nog een mooie slaapkamer uitgezocht. Een fijn bedrijf die in alles voor in huis kunnen voorzien!

2. oktober 2025

Besvarelse fra Hartog Wonen

Bedankt voor deze mooie beoordeling. We wensen jullie heel veel plezier met de nieuwe spullen en jullie zijn altijd welkom in onze winkel.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Geweldige service Hartog Sliedrecht!

Een prachtig 2+3zits bankstel gezien in de Koopjeshoek waar we maar 1 bank van nodig hadden.
Na even denken:" Geen probleem". Goede prijs berekend en veel info over garantie, stofbescherming, vervoersmogelijkheden, tot de twijfel toesloeg of de kleur zou passen bij de huidige meubels.
We stelden een borg voor als we een kussentje mee mochten nemen om thuis te testen. Geen enkel probleem. Met de waarschuwing: uit de Koopjeshoek kan niet geretourneerd worden.
Eerlijk. Toch € 1.000!
Helaas klopte de kleur thuis nèt niet, dus de koop ging niet door.
Uiterst vriendelijk, vakkundig en uitgebreid te woord gestaan door personeel van Hartog filiaal in Sliedrecht.
Fantastische service op alle fronten!

17. oktober 2025

Besvarelse fra Hartog Wonen

Bedankt voor je review Yvonne. Wat jammer dat de kleur uiteindelijk net niet bij je paste. Je bent altijd welkom in onze winkel.