Zeer snelle en correcte levering. Goed en verzorgd verpakt. En een absoluut lust voor het oog. Prachtig set haringen en een mooie stijlvolle (groene)hamer van Campgoat. Dank je wel Reinier
Virksomheden har svaret
Wat een prachtige set haringen kwamen er vandaag binnen. Een waar kunstwerk. Licht, want van aluminium. Rood, makkelijk te vinden, en niet met je tenen ertegen. Er zitten peg-pull dingetjes aan, waarm... Se mere
Virksomheden har svaret
Sloveense rotsgrond - haringboer.nl: 0-1! Wel de titanium pennen, uiteraard. Ook de scheerlijnen met de prachtige ringspanners en reflectie materiaal zijn erg goed. Ook andere haringen (ik heb vie... Se mere
Virksomheden har svaret
Goede ervaring. Ik had 8 ipv 6 haringen nodig, heeft dat zonder probleem aangepast tevens zelf (kortings)prijs. Verzenden ging door mijn schuld (adres) niet goed, wederom zonder problemen opnieuw vers... Se mere
Virksomheden har svaret
⛺ Haringboer is de specialist in lichtgewicht kampeeraccessoires van topkwaliteit. 🏕️ Sinds 2013 ontwikkelen en leveren we duurzame tentharingen van aluminium en titanium: ontworpen en getest in Nederland, voor elk type kampeerder en ondergrond. Van ontwerp tot verzending houden we alles in eigen hand, zodat jij kunt rekenen op uitstekende service én producten waar je op kunt bouwen. Of je nu met de fiets, camper of rugzak op pad gaat: met Haringboer sta je stevig!
Amperestraat 22b, 8013PV, Zwolle, Holland
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Snelle, betrouwbare service. Klantvriendelijk in contact. Maar bovenal: kwalitatief degelijke scheerlijnen en haringen! Voor een prima prijs.

Besvarelse fra Haringboer
Mooie haringen en snelle levering, inmiddels al gebruikt, lekker licht ook.
Zeer tevreden

Besvarelse fra Haringboer
Super snelle levering, goed advies en fijne haringen, leuk en handig ook de kleur!

Besvarelse fra Haringboer
Supermooie haringen voor een goede prijs.
Is miste alleen de uitjes een beetje ;-)

Besvarelse fra Haringboer
Wat de Haringboer adverteert, wordt ook geleverd.
Goed materiaal, stevig, super, licht en degelijk.
Daarbij werd mijn pakketje door externe factoren niet bezorgd. Door Reinier direct opgepakt en 1 dag later! mijn bestelling al in huis.
Complimenten 😀

Besvarelse fra Haringboer
Ik heb zowel de 18cm y haringen (aluminium) en de titanium rotsharingen aangeschaft. Precies wat ik er van verwachte, heel licht en toch robuust dus ik ben er erg blij mee. De levering was snel en de haringen waren in een heel net haringzakje geleverd.

Besvarelse fra Haringboer
Kreeg meteen een ontvangstbevestiging en volgende dag de track en tracé. Binnen 2 dagen de bestelde haringen in huis.
De bij geleverde haring zak is wel veel te groot en in zand kleur.
Verder niks aan te merken en zou er zo weer bestellen.

Besvarelse fra Haringboer
Uitstekende kwaliteit haringen voor een meer dan uitstekende prijs.
Snelle levering en prima service.
Goede E-mailcorrespondentie.

Besvarelse fra Haringboer
Mooi spul en scherp geprijsd. Helaas zaten er maar vijftien van de zestien mooie haringen in dat mooie zakje. Nu maar hopen dat die laatste ook nog komt..

Besvarelse fra Haringboer
Prachtig hoe je mensen blij kan maken met zoiets simpels als tentharingen. Mooie producten, goede prijs en aandacht voor de verpakking! Wat wil je nog meer? Ga vooral zo door!

Besvarelse fra Haringboer
Goede levertijd en verpakking. Wel prijzig, maar daar krijg je ook wat voor.

Besvarelse fra Haringboer
Snelle verzending, goed advies via de mail gekregen voor de bestelling, de haringen zien er heel mooi en van hoge kwaliteit uit.

Besvarelse fra Haringboer
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.