Zeer snelle en correcte levering. Goed en verzorgd verpakt. En een absoluut lust voor het oog. Prachtig set haringen en een mooie stijlvolle (groene)hamer van Campgoat. Dank je wel Reinier
Virksomheden har svaret
Sloveense rotsgrond - haringboer.nl: 0-1! Wel de titanium pennen, uiteraard. Ook de scheerlijnen met de prachtige ringspanners en reflectie materiaal zijn erg goed. Ook andere haringen (ik heb vie... Se mere
Virksomheden har svaret
Goede ervaring. Ik had 8 ipv 6 haringen nodig, heeft dat zonder probleem aangepast tevens zelf (kortings)prijs. Verzenden ging door mijn schuld (adres) niet goed, wederom zonder problemen opnieuw vers... Se mere
Virksomheden har svaret
⛺ Haringboer is de specialist in lichtgewicht kampeeraccessoires van topkwaliteit. 🏕️ Sinds 2013 ontwikkelen en leveren we duurzame tentharingen van aluminium en titanium: ontworpen en getest in Nederland, voor elk type kampeerder en ondergrond. Van ontwerp tot verzending houden we alles in eigen hand, zodat jij kunt rekenen op uitstekende service én producten waar je op kunt bouwen. Of je nu met de fiets, camper of rugzak op pad gaat: met Haringboer sta je stevig!
Amperestraat 22b, 8013PV, Zwolle, Holland
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Besvarelse fra Haringboer
Wat een prachtige set haringen kwamen er vandaag binnen. Een waar kunstwerk. Licht, want van aluminium. Rood, makkelijk te vinden, en niet met je tenen ertegen. Er zitten peg-pull dingetjes aan, waarmee je de haringen zo weer uit de grond trekt. Gisteren besteld, en ook de volgende dag echt binnen. Enorm bedankt, is het geld meer dan waard.

Besvarelse fra Haringboer
Sloveense rotsgrond - haringboer.nl: 0-1!
Wel de titanium pennen, uiteraard.
Ook andere haringen (ik heb vier verschillende typen) zijn geweldig.
Ik gebruik ze nu voor het derde jaar. Echt een aanrader!

Besvarelse fra Haringboer
Mooie sterke haringen met ook nog een opbergzakje erbij. De website is goed overzichtelijk met een ruime keuze aan modellen voor allerlei toepassingsbieden om de tent onder alle omstandigheden en grond solide neer te kunnen zetten.

Besvarelse fra Haringboer
Goed overzicht op de site en goede hulp bij de keuze welke haring je nou precies nodig hebt. Ook concurrerende prijzen en snelle levering!

Besvarelse fra Haringboer
Ik had al een mooi setje haringen van de haringboer in mijn bezit.
Recent was ik op zoek naar haringen voor een grote tent. Ik heb goed en vriendelijk advies gekregen (per e-mail). Daarmee heb ik mijn keus kunnen maken. Heb verschillende haringen besteld voor verschillende doeleinden.

Besvarelse fra Haringboer
Super service. Na melding van het krom gaan van een oude haring. Krijg ik meteen antwoord en worden mij 2 nieuwe haringen met Pegpull toegestuurd.

Besvarelse fra Haringboer
In 2023 al eens een set gekocht. Stevig, goed zichtbaar en toen al gemakkelijk aan het touwtje uit te trekken. Nu weer een set gekocht en aan het touwtje zit nu zelfs een beugeltje waarmee je de haring nog gemakkelijker uit de grond kan trekken. Alles prima en lekker lichtgewicht.

Besvarelse fra Haringboer
De 20 cm propeller haringen gebruikt met m’n MSR tent op de Kungsleden. Voldeed aan de verwachtingen, doorstond ook zonder problemen een storm en lichter dan de standaard haringen. Gewoon goed dus.

Besvarelse fra Haringboer
Van mijn wensenlijstje, waren een aantal haringen niet op voorraad. Ik heb daarom contact gezocht, waarna ik heel persoonlijk ben geholpen, om al mijn haringen, peikfijne kwaliteit, nog voor de vakantie te ontvangen. In een doosje met "fijne vakantie", kijk, dat is service waar je blij van wordt:-)

Besvarelse fra Haringboer
Op zoek na lichtgewicht haringen, neem ik contact met de haringboer. Ik krijg snel goede antwoorden op mijn vragen. Mijn bestelling wordt snel en professioneel behandeld.
En uiteindelijk het plezier wanneer ik de perfecte haringen uit de doos haalt.
Ik raad iedereen aan om deze haringen de gebruiken. Het zijn prachtige producten.
Bedankt aan Reinier voor zijn advies.
Ron

Besvarelse fra Haringboer
Prachtige producten en een geweldige service! Een aanrader voor iedereen die opzoek is naar een mooie en duurzame set haringen.

Besvarelse fra Haringboer
Afgelopen week hebben we rotsharingen van 20 en 26 cm en de haringboer tenthamer besteld. Het pakket is inmiddels binnen en we hebben de 26cm haring in de kleigrond geslagen. Als een huis en door de PegPull eenvoudig uit te trekken.
Hier gaan we veel plezier aan beleven.

Besvarelse fra Haringboer
Ondanks dat de gekochte haringen voor iedere ondergrond geschikt waren, waren er helaas toch 4 krom. Reinier heeft zeer snel op mijn mailtje gereageerd en ik had de volgende dag al nieuwe (en extra) haringen in huis!
Wat een service!

Besvarelse fra Haringboer
Mooi materiaal verpakt in een robuuste haringzak. Bijna te mooi om te gebruiken!

Besvarelse fra Haringboer
Super fijne haringen! Na eerst voor bikepacking deze haringen te hebben besteld bevielen ze zo goed dat ik deze nu ook voor tent vakantie met grotere tent met gezin besteld heb. Snel geleverd en top & persoonlijke service van Reinier!

Besvarelse fra Haringboer
Zeer goede kwaliteit producten. Ik heb de titanium rotspennen, gras/klei haringen, zand/sneeuwharingen, scheerlijnen en hamer besteld en een dag later werd alles bezorgd. Elk product in afzonderlijke stoffen zakjes. Mooier, handiger en beter kan niet. Absolute aanrader.

Besvarelse fra Haringboer
Vriendelijke gast, snelle en duidelijke communicatie. Daarnaast een mooi, strak product voor een goeie prijs.
Aanrader!

Besvarelse fra Haringboer
Via de mail had ik gevraagd of en wanneer de haringen van mijn voorkeur weer op voorraad zouden komen…direct een reactie en snel daarna werden de haringen van mijn keuze geleverd inclusief mooie, nette haringzakjes…echt een hele prettige (online) winkelervaring.

Wat fijn zaken doen.
Eerst hebben we om advies gevraagd en er kwam een buitengewoon enthousiast antwoordt terug.
Uiteraard het advies van Reinier opgevolgd en bij het opzetten van de tent bleek het toch praktischer om er twee extra haringen bij te hebben.
Ook deze twee haringen zijn inmiddels binnen een middels een met de handgeschreven boodschap wenst Reinier ons een onvergetelijk avontuur.
Een man met verstand van zaken.
Dank je wel.
AANRADER

Besvarelse fra Haringboer
Læs mere om andre typer anmeldelser.