HanVos Warmtetechniek Anmeldelser

4,6

Monteur was vriendelijk, ter zake kundig en waar nodig werd uitleg gegeven. In dit geval over een iets duurdere beurt als gevolg van onderdelen die eens in de zoveel tijd vervangen worden en nu aan de... Se mere

Net bedrijf met goede werknemers. Zeer vriendelijke monteur, netjes alles uitgelegd voordat hij begon aan het werk. Ook van te voren laten zien wat de kosten konden gaan zijn. De vervangen onderdele... Se mere

Afgelopen maandag cv ketel vervangen. Installateur een half uur te 'vroeg'. Waar maak je dat nog mee? Plaatsing soepel en netjes. Keurige aardige gast. Offerte proces eveneens soepel verlopen. Niets o... Se mere

Medewerker 03 is over de vloer gekomen en alleen maar lof voor deze man. Fijne communicatie, werkt netjes en schoon en heeft een positieve energie om zich heen. Werkzaamheden kanaalreiniging

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hanvos is gespecialiseerd in het onderhouden, repareren en installeren van CV-ketels, complete installatie's, cascade systemen tot 600 kW.

4,6

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Amazing job done!!

Andrea did an outstanding job repairing my boiler. He is an incredibly friendly, helpful, and professional person. He worked quickly, clearly knows what he’s doing, and even brought some humor along, which made the whole experience very pleasant.

He was polite and very clear in explaining what the issue was and where the problem came from. What I really appreciated is that he took the time to make sure everything was properly fixed, not just a quick temporary solution.

Top service, keep Andrea in the company. Highly recommended!

8. januar 2026

Jaarlijks onderhoud

Krijg ruim op tijd een herrinering voor jaarlijks onderhoud. Makkelijke manier van werken met online systeem.

Monteur (Andrea) was perfect op tijd heel vriendelijk en nam z'n tijd.

8. januar 2026

5x is een monteur langsgeweest maar…

5x is een monteur langsgeweest maar probleem niet kunnen oplossen. Wel 100-den euro’s betaald. Daarnaast komen ze hun afspraken niet na. Lijken helaas ook niet de nodige expertise te bezitten en monteurs vallen elkaar ook af. Komt niet professioneel over.

5. januar 2026

De persoon van de adminstratie vervangen

De monteurs zijn goed maar die persoon die de mails stuurt antwoord heel kattig terug wordt tijd dat ze iemand anders in dienst nemen en kwa richtiging gevoel waar iemand woont heeft die persoon achter de desk van de pc ook geen verstand van

25. oktober 2025

Een bedrijf om heel hard voorbij te…

Een bedrijf om heel hard voorbij te lopen.
1) Bij installatie van de nieuwe cv ging het mis.
2) Bij een 2-jaarlijkse (volgens Vos voldoende) onderhoudsbeurt ging het mis.
3) Meerdere tussentijdse niet-aangekondigde prijsverhogingen van het onderhoudsabonnement.
4) Als klapper op de vuurpijl verplichtingen t.o. de cliënt worden niet nagekomen ondanks wel 24 afgeschreven maandtermijnen.
5) Totaal geen interesse in de cliënt.
Wie na deze recensie nog gebruik maakt van de diensten van dit bedrijf: SUCCES want dat zal je nodig hebben.

3. november 2025

Wat een vreselijk bedrijf!

Wat een vreselijk bedrijf!

We hadden vorige week een afspraak ingepland voor de boiler, zijn ze naar ons oude adres gegaan. Terwijl ze meerdere keren al op onze nieuwe adres zijn geweest. Elke keer komen er monteurs langs met het verkeerde apparatuur, we hebben een nieuwe boiler en er schijnt één collega het juiste apparatuur in handen te hebben, die wij dus nodig hebben. Maar er wordt onderling niet gecommuniceerd, maar er wordt wel elke keer geld afschreven, schandalig!

Vervolgens hadden we vandaag 4 november een afspraak, er zou iemand langskomen tussen 08.00 uur en 12.00 uur, komen de monteurs aan om 16:00 uur!

Doe hier wat aan!

Met vriendelijke groet,

Familie van Reenen

4. november 2025

Slecht geadviseerd

Pro: Responsief, behulpzaam en snel.

Con: Beperkte expertise in energietransitie. Niet aan te raden voor vraagstukken rond verduurzaming, energielabels of het verduurzamen van vastgoed en vastgoedportefeuilles.

5. oktober 2025

Vandaag kwam de sympathieke Italiaanse…

Vandaag kwam de sympathieke Italiaanse medewerker (Andrea, nr 66) de jaarlijkse controle doen aan de cv Ketel. Voor zover ik het kan beoordelen helemaal prima. Hij zorgde met een persoonlijk gesprek voor klantenbinding. Dusdanig dat ik een volgende keer weer van hem de service wil ervaren

8. august 2025

Cv ketel laten onderhouden door Hanvos

Cv ketel laten onderhouden door Hanvos! De ketel had al 3 jaar geen beurt gehad de monteur gaf secuur aan wat er gedaan moest worden om deze weer veilig in gebruik te kunnen nemen.

Hanvos is zeker een aanrader als je op zoek bent naar een installateur die goed met je meedenkt, eerlijk en recht door zee is.

11. juli 2025