Hansengrietjezeewolde Anmeldelser 30

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Onaardig personeel

Vandaag had ik een reservering voor een paasontbijt van 9:00 tot 11:00. We zaten een uur aan tafel, daarna ging ik met de kinderen naar buiten om te spelen. Na 11:00 had mijn dochter dorst. Ik vroeg het personeel buiten om water te krijgen. Helaas werd me verteld dat ze dat niet zou krijgen. Ik zei toen dat ik naar binnen ga om een ​​glas water te vragen, maar het personeel buiten zei dat ze me binnen ook geen water zouden geven. Ik had betaald voor twee uur ontbijt, maar ik heb maar een uur aan tafel gezeten omdat de kinderen liever speelen
wilden dan eten. Ik heb ook 10% fooi gegeven. In ruil daarvoor kreeg ik geen glas water. Het personeel was erg onaardig, vooral de man die buiten bij de bar werkte. Ik heb spijt dat ik fooi heb gegeven. Ik ga hier niet meer heen. Ik raad deze plek niet aan.

6. april 2026

Reservering was waardeloos

We hadden een reservering bevestiging gekregen met paasarrangement buiten overdekt voor 8 pers. Daar aangekomen zaten we half buiten geen dekentjes geen schapenvacht op stoelen en ijskoud, alle zijdes van de tent was open. Toen kregen we ook geen paas arrangement en later kwam ook mijn man zijn pannenkoek nadat onze op was omdat ze het verkeerd hadden gedaan. Het voorjaar is net begonnen en kan het ook nog hartstikke koud zijn. Waarom niet die tent die jullie met de kerst ook hadden. Toen zaten we ook buiten. Maar beter als nu. We waaiden uit onze hemd. Geen prettige ervaring wat de reservering betreft. Het park op zich is heel leuk.

5. april 2026

Teleurstellend!!!!

Gereserveerd om hier na de jaarwisseling een lekkere pannekoek te gaan eten met nog 2 andere stellen. Reserveringskosten à 30 euro per stel. Maar helaas, door behoorlijke sneeuwval niet verantwoord om er een uur voor te rijden met de kinderen achterin. Dus annuleren of verzetten.
En dan komt het... niet mogelijk, helaas vette pech, weg 90 euro!! Dus een horecazaak die totaal maar dan ook totaal geen begrip heeft voor onvoorziene omstandigheden. Helemaal geweldig! Super, ga zo door en je kan je tent binnen 5 jaar sluiten. Ik zal niemand aanraden om hier te reserveren. Misschien is het eten ok, maar als je zo behandeld word gaat je dat ook wel over..
Teleurstellend!

3. januar 2026

Heel erg slecht

De ijsbaan was heel slecht het was plastic
Er is geen wifi
Kinder treken vaak aan het touw en dat is heel vervelend want kan niet even rustig zitten want de vloer beweegt steeds

29. december 2025

Erg duur!

Onze dochter was de 28ste jarig (net na kerst dus) leek ons leuk daar heen te gaan na een middagje ijssculpturen in de buurt. We kwamen om 18.00 uur aan, hadden om 19.00 uur gereserveerd, maar buiten waren bijna alle kraampjes etc. al dicht, dus dat werd uiteindelijk een lang koud uur, met kleine kinderen is dat echt niet fijn. Je moest €60,- entree betalen (4 personen) voor dat uurtje, dit zou incl. warme chocolademelk of ghluwijn zijn, toen we dat wilde halen was het niet inbegrepen werd er gezegd, terwijl dat in de beschrijving wel stond. Wel kon je een wafel of hotdog krijgen, maarja als je vlak daarna gaat eten is dat niet erg handig. Als je binnen wilde zitten was je verplicht een 3 gangen kerstmenu te reserveren (ook al was het geen kerst) wat ook behoorlijk prijzig was. Al met al was ik voor 2 volwassenen & 2 kinderen 169,30 (voor 4 menu & 8 drinken, geen alcohol) kwijt + nog eens die €60,- entree. Op de website stond dat de entree verekend word met de rekening, maar met kerst geldt dat dus niet (ook al was het geen kerst) er werd gezegd de entree van €15 pp ja dat is voor de kerstmarkt en schaatsen enz. bijna alles was al dicht toen wij aankwamen. Ook hebben ze mijn oudste dochter van 12 niet gevraagd hoe oud ze was, en deze is berekend voor een volwassene menu, ik was zo onder de indruk van de hoge bon, dat ik dat thuis pas zag helaas. Echt ontzettend duur dus voor een pannekoekhuis, in totaal €229,30.

Wel ziet het er onwijs mooi & gezellig uit en het eten was goed, de kinderen kregen een mooie lichtgevende beker mee en een muntje waar ze naar afloop wat lekkers voor kunnen halen in het mini snoepwinkeltje voor! Maar voor dit geld zou ik er niet weer heen gaan.

28. december 2025
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Nice atmosphere but bad service

Great atmosphere, but very disappointing service.
​The place is beautiful and looks like a real fairytale house. Kids loved the playground and circus. However, I was very disappointed with the service.
​An employee gave us coins upon entry but later took them back with a very rude attitude, saying it was a mistake. It felt unfair to be treated that way for their own error. Also, the Christmas market was poor with overpriced items, and there wasn't enough seating to rest.
​Great for photos, but the service and value for money need to improve.

​ (Nederlands)
​Mooie sfeer, maar erg teleurstellende service.
​De locatie is prachtig en ziet eruit als een echt sprookjeshuis.

De kinderen genoten van de speeltuin en het circus. Ik ben echter erg teleurgesteld in de service.
​Een medewerker gaf ons bij de ingang munten, maar nam ze later met een zeer onvriendelijke houding terug, zeggende dat het een fout was.
Het voelde onvriendelijk om zo behandeld te worden door hun eigen fout.

Daarnaast was de kerstmarkt matig met te dure producten, en er was niet genoeg plek om te zitten.

​Leuk voor de foto's, maar de service en prijs-kwaliteitverhouding moeten echt beter.

28. december 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Is het niet waard om heen te rijden als je van ver komt

Waren er vandaag maar is erg klein en is de grote afstand niet waard om naartoe te rijden. Kerstmarkt was niet bijzonder en veel kraampjes leeg. Ook de speelgelegenheden waren kapot of werkten niet. Het restaurand is op de site niet duidelijk aangegeven of je binnen of buiten zit. Wij hadden de winterfair met entree geboekt en een tijdslot om te eten. Toen we aankwamen bleek dat wij plaatsen buiten hadden. Dit was niet om te zetten naar plekken binnen en ook niet toen we vertelden van ver te komen en op de site erg onduidelijk was dat je binnen en buiten apart moest bestellen. Men vertelde dat het duidelijk op de site vermeld stond en vertelden nog net niet dat dit ons probleem was. Het enige leuke voor de kids was het circus maar dit was alleen voor de winterfair nu. Al met al een teleurstellende ervaring om zover te rijden voor een park(je) met veel achterstallig onderhoud en weinig begrip naar de klant toe in het restaurant. Voor ons de eerste en ook zeker laatste keer geweest om daar hen te rijden.

27. december 2025
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

We waren tweede kerstdag met 5…

We waren tweede kerstdag met 5 volwassenen en twee kinderen kan mij absoluut niet vinden in de negatieve reacties.niet klagen over kinderen dan moet je niet gaan naar dit restaurant.bediening was top ,prijs wat boven het gemiddelde maar is dan ook wel kerst leuk park!

26. december 2025

1 groot fiasco

We werden als groep van 4 volwassenen in het rechter deel van het restaurant precies tussen alle rennende en knutselen kinderen geplaatst.... enorme herrie en elke keer beukende kinderen tegen je stoel. Gevraagd of we alsjeblieft een tafel in het linker deel waar het echt restaurant gevoel en rust was mochten zitten was het antwoord er zijn geen speciale rustige plekken. Met andere woorden doe het er maar mee. Gezien we buitenlandse gasten kennis wilden laten maken met het normaal zo sfeervolle en fijnste pannekoeken restaurant was dit een enorme tegenvaller en hierom hebben we alleen een voorgerecht genomen gezien die al besteld was en nu thuis maar zelf wat eten in elkaar flansen. Plus nog het feit dat we eigenlijk voor alleen een voorgerecht en een kopje chocolademelk en gluhwijn €83 hebben betaald ivm de magische winter bla bla.
Niet voor herhaling vatbaar! Althans niet in de winter......

21. december 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

We hadden gereserveerd met 3 kleine…

We hadden gereserveerd met 3 kleine kinderen. Er was plek op het winter terras. Wij dachten overdekt maar het winter terras is gewoon buiten met amper heathers of verwarming. Zitten we dan 45 min te wachten op ons eten wat maar niet komt,we gaan zo serieus onderkoeld weg zonder eten (kinderen 2,4 en 6 jaar in de kou zetten kan echt niet)

20. december 2025

Het eten was redelijk

Het eten was redelijk. Bediening kwam niet bij de tafel om te vragen of alles naar wens was.

HET WAS HALLOWEEN AVOND. MOESTEN PER PERSOON 10 EURO EXTRA BETALEN. We hadden er heel wat van verwacht maar stelde uiteindelijk niks voor. Kwamen wat verkleede mensen langs en buiten een beetje versierd. Apsurt dat je p.p 10 extra moest betalen. Was het echt niet waard.😞😞

19. oktober 2025

Halloween flater

Vooraf geboekt voor de Halloween beleving van Hans en Grietje pannenkoekenhuis. Dit voor 10 euro p.p.. Wij met 2 kinderen en 2 volwassenen.

Op het park erachter komen dat de meeste interactieve attracties gewoonweg niet werken ( dan heb ik het over spookhuizen, waarin interactieve knoppen niet werken en de effecten ook niet)

Op het park is een heel mooi systeem waarmee je eten en drinken kunt bestellen via een QR code. Echter is deze gewoonweg uitgeschakeld omdat het te druk is op het park.
Op het gehele park kan en mag je geen eigen consumpties nuttigen.. 1 afhaalpunt voor drinken over het gehele park. Te zot voor woorden dus.
Hierin slaan jullie de plank volledig mis. Eigenlijk zou je gewoon je geld terug moeten vragen voor het Halloween gedeelte.

19. oktober 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ein superschönes Pfannkuchenhaus

Een supermooi pannenkoekenhuis. Waar de negatieve recensies vandaan komen, is me een raadsel. We waren er vandaag en zouden morgen graag teruggaan.
Redelijke prijzen, aangezien alle speeltuinen gratis zijn. Superlekkere pannenkoeken in het magische pannenkoekenhuis. 's Avonds met de lichtjes aan een nóg mooiere ervaring. Echt liefdevol gedaan. We hebben er 6 uur doorgebracht. Het was gewoonweg fantastisch!

16. oktober 2025

Echt verschrikkelijk

Echt verschrikkelijk. Voor de kinderen best leuk voor wat betreft de speeltuin, maar dat is het ook. Het eten is verschrikkelijk duur en de bediening, als je die kunt vinden, één groot drama. We hadden een tafel voor 11 gereserveerd, dat moest buiten want binnen was het vol. Keurig gemeld bij binnenkomst, en met briefje met tafelnummers naar buiten gestuurd. Daar bleek dat onze tafels al toegewezen waren aan anderen, die dus moesten verkassen, gênant. ‘‘s middags gebeld of het te doen was op het overdekte terras, omdat het slecht weer was. Dat ging prima werd gezegd. Maar toen we kwamen deden de heaters het niet en was het dus ijskoud. Samengevat: pannenkoeken zijn prima, de rest is één groot, duur en slecht georganiseerd drama.

4. oktober 2025
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Zo enorm duur!

Zo enorm duur!
Drie pannekoeken waarvan 1 kinderpannekoek al €11 kost was ik uiteindelijk €86 kwijt..
Het speelpark is opzich leuk maar je kind is zo weg, zo onzichtelijk is het.

Voor ons geen tweede keer meer.

7. september 2025

Teleurstelling

In eerste oogopslag prachtig, maar wordt totaal teniet gedaan door de slechte service. We waren iets eerder gekomen om alvast wat te spelen in de speeltuin. Er waren genoeg tafels niet bezet, maar konden toch niets te drinken bestellen omdat we geen reservering hadden op het terras. Op onze gereserveerde tijd in de rij gaan staan , toen beweerde ze dat ik pas 45 minuten later had gereserveerd, terwijl dit verkeerd op hun lijst stond. Of we na 45 minuten terug wilden komen.... Na die tijd dus weer terug. Vervolgens hebben we een half uur moeten wachten voordat iemand simpelweg drinken kwam opnemen. Vervolgens nog 45 minuten voordat we pannekoeken konden bestellen. Deze vonden we qua smaak ook ondermaats. 130 euro verder . Wcs te ranzig voor woorden. Overal plas op de grond en wc papier overal op. Dachten we nog een appeltaart mee te nemen. Een hele appeltaart kostte 25 euro . Maar ondanks dat er nog 3 taarten lagen, konden we geen hele nemen... Deze was voor de volgende dag volgens de medewerker. Wel een halve.. maar dat was dan wel gewoon 15 euro i.p.v. 12.50. vonden we ook al niet netjes. Daarna nog even naar het snoep huisje om afgesnauwd en naar buiten gekeken te worden dat we eigenlijk niets meer konden kiezen omdat ze wilden sluiten. Een plek die kindvriendelijk zou moeten zijn was echt een blamage.

13. august 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Te druk, overpriced, kwalitatief slecht.

Bij aankomst moet je in de rij, als je aan de beurt bent, krijg je een kaartje met je tafelnummer. Geen aanwijzingen, verder mag je het zelf uitzoeken op het toch wel grote terrein.

Uiteindelijk vonden we onze tafel op het 'terras', wat niet echt een terras is, maar gewoon een rij picknicktafels met nummer bordjes er op. Tussen de waterspeelplek en de schommels. Waardoor er andere ouders op de banken zaten om hun kinderen in de gaten te houden en er natte kleding lag te drogen op de tafel.

Je kan een QR-code scannen om drinken te bestellen, wat handig zou zijn, als er bereik zou zijn op deze (afgelegen) lokatie.
Personeel zie je bijna niet, dus bestellen is wel een uitdaging.

De pannenkoeken waren wel supersnel klaar. Jammer dat er stukken ui in mijn appelpannenkoek zaten, waarschijnlijk worden de pannen zo hergebruikt zonder ze schoon te maken. Personeel doet niks met een klacht daarover, behalve 'het doorgeven'.

Het speelterrein is echt heel groot en het is echt megadruk op een mooie dag. Het is helaas niet overzichtelijk, dus je kind in het zicht houden is een grote uitdaging. Afgezien van de banken die dus blijkbaar terras zijn, zijn er eigenlijk nergens bankjes voor ouders om op te zitten.

De speelplekken zien er wel allemaal leuk uit en passen bij het thema. Restaurant zelf niet gezien, want het terras was daar niet in de buurt en het was echt veel te druk.

Ik vond het overpriced, veel te druk en chaotisch, en de kwaliteit van het eten en de service ondermaats.

10. august 2025

Waardeloze bediening

Leuke omgeving voor de kindjes om te spelen, maar waardeloze bediening. Bestelling werd niet opgenomen. Pannenkoeken kwamen maar niet. Er zou dan aan de keuken worden doorgegeven om ze sneller te laten komen om dan een half uur later te beweren dat we geen pannenkoeken hadden besteld. En als kers op de taart was de bediening totaal onverschillig. Zij waren liever op hun telefoon bezig.

5. august 2025

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.