Forza Fietsen Anmeldelser 1.159

TrustScore 4.5 ud af 5

4,7

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Wij waren zeer verrast ,een heel enthousiaste medewerker .Eerst een telefoontje van Roland of hij niet te vroeg was met zijn komst, je kon al aan zijn stem horen dat hij er zin in had. Een wagen met... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Cykelværksted

Skrevet af virksomheden

Forza Fietsen is dé e-bikefamilie van Nederland. We combineren kwaliteit, vakmanschap en service om de beste e-bikes te maken.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 84 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

1e indruk heel positief

1e indruk heel positief. Er wordt snel gereageerd door het bedrijf, telefonisch contact. Zelfs komen ze met de fiets waar je interesse in hebt bij je thuis.
Vriendelijk.

Nu hopen dat na levering van de fiets de klantvriendelijkheid blijft. ( heb een heel.slechte ervaring met een online fietsenzaak.. voorlopig ziet het er bij Forza heel goed uit 100% anders!)

Heel goed geholpen door Leroy

Heel goed geholpen door Leroy. ( locatie woerden) Heel vriendelijk aardig en attent. Professioneel en we kregen goed advies. Komen zeker weer terug.

Bedankt voor deze mooie review!
Wat fijn om te horen dat Leroy jullie in Woerden zo goed heeft geholpen. Vriendelijk, attent én professioneel advies, dat is precies waar we naar streven

Superleuk om te lezen dat jullie zeker weer terugkomen. Jullie zijn van harte welkom! Heel veel plezier gewenst met jullie fiets(en) en vele mooie kilometers!

Aankoop 2 elektrische fietsen bij Forza Woerden

Net 2 elektrische fietsen gekocht bij Forza Woerden. Keurig netje geholpen door Xander en Leroy. Goede informatie gehad over o.a. service en verzekering. En een mooie prijs af kunnen spreken. Volste vertrouwen dat we straks 2 degelijke fietsen hebben voor een mooie prijs.

Bedankt voor deze mooie review! 😊
Wat leuk om te horen dat jullie in Woerden zo goed zijn geholpen door Xander en Leroy.
Duidelijke uitleg over de fietsen, service en verzekering vinden we erg belangrijk, dus mooi dat dit zo prettig is ervaren.

En twee elektrische fietsen voor een mooie prijs afspreken… dat klinkt als een geslaagde deal. We hebben er alle vertrouwen in dat jullie straks veel plezier gaan beleven aan jullie nieuwe Forza fietsen. Alvast heel veel veilige en comfortabele kilometers gewenst!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Blij met de aankoop van onze nieuwe fietsen

Wij zijn vandaag geholpen door Boaz. Een vriendelijke verkoper. Hij kon ons duidelijk uitleg geven over de fietsen en wist ons goed te helpen.

Wij zijn erg blij met de aankoop van onze nieuwe fietsen!

Besvarelse fra Forza Fietsen

Bedankt voor jullie mooie review!
Wat fijn om te horen dat Boaz jullie zo goed heeft kunnen helpen met duidelijke uitleg en passend advies. Een nieuwe fiets uitzoeken is natuurlijk extra leuk als alles rustig en helder wordt uitgelegd 🚲

Geweldig dat jullie zo blij zijn met de aankoop van jullie nieuwe fietsen! Heel veel plezier en vele mooie kilometers gewenst samen 😊

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Roland is bij ons thuis geweest voor…

Roland is bij ons thuis geweest voor een adviesgesprek over de Forza fietsen. Een zeer vriendelijke verkoper met veel kennis van zaken en een fijne, no-nonsense aanpak. Hij nam rustig de tijd om alles duidelijk uit te leggen en dacht goed met ons mee. Uiteindelijk hebben we samen een mooie deal kunnen sluiten.

Wij komen van Stella af en zijn nu overgestapt naar Forza. Tot nu toe voelt dat als een hele goede stap. Dankzij de prettige service en het vertrouwen dat Roland uitstraalde, kijken wij met een goed gevoel terug op het hele traject. Zeker een aanrader!

Besvarelse fra Forza Fietsen

Bedankt voor deze prachtige review!
Wat fijn om te horen dat jullie het adviesgesprek met Roland zo prettig hebben ervaren. Zijn rustige, no-nonsense aanpak en het meedenken met de klant zijn precies waar we voor staan. Mooi dat jullie alle tijd kregen om een wel overwogen keuze te maken.

En dan de overstap van Stella naar Forza,dat is natuurlijk extra bijzonder! Geweldig om te horen dat dit voor jullie als een goede stap voelt en dat jullie met een goed gevoel terugkijken op het hele traject. Bedankt voor het vertrouwen en heel veel plezier gewenst met jullie nieuwe Forza fietsen!

Enthousiaste verkoper

Was aan het zoeken naar een nieuwe fiets en vroeg brochure aan. Vlak daarna kreeg ik een belletje van Forza fietsen dat er iemand langs kon komen.
Daar stond Ronald voor de deur een zeer enthousiaste en vriendelijke man die alles zeer goed en duidelijk uitlegde. Gelijk proef kunnen rijden op div fietsen
Even daarna nog verder uitleg gehad en gelijk een deal gesloten voor een nieuwe forza fiets

7. maj 2026

Besvarelse fra Forza Fietsen

Bedankt voor deze geweldige review! 😊
Wat leuk om te horen dat een brochureaanvraag uiteindelijk heeft geleid tot een nieuwe Forza fiets . Soms kan het snel gaan als de juiste fiets ineens voor je neus staat .

Fijn dat Ronald alles duidelijk heeft uitgelegd en dat je direct verschillende modellen kon uitproberen. Enthousiasme werkt blijkbaar aanstekelijk. Heel veel plezier gewenst met je nieuwe Forza fiets en vele mooie kilometers!

Nieuwe transportfiets.

Ik heb een proeftest aan huis gehad, een fijne transport fiets uitgezocht. Leuke inruilprijs voor mijn andere transportfiets. Ga zeker genieten van mijn nieuwe fiets. Fijn geholpen, goede service en overleg gehd. Helemaal top. Nu in afwachting van mijn nieuwe fiets.
Vriendelijke groet, Beatrix Sangers Doetinchem

1. maj 2026

Besvarelse fra Forza Fietsen

Bedankt voor deze mooie review, Beatrix!
Wat fijn om te horen dat de proefrit aan huis zo goed is bevallen en dat je een mooie nieuwe transportfiets hebt kunnen uitzoeken. En natuurlijk extra leuk dat ook de inruil van je andere transportfiets goed geregeld kon worden

Fijn dat je de service, het overleg en de hulp als prettig hebt ervaren. Nu nog heel even geduld, en dan lekker genieten van je nieuwe fiets. Heel veel plezier en veilige kilometers gewenst!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vandaag is Joas langs geweest.

Vandaag is Joas langs geweest.
Snel, vriendelijk en accuraat geholpen.
Hierdoor een fiets aangeschaft.

Besvarelse fra Forza Fietsen

Bedankt voor je mooie review!
Wat fijn om te horen dat Joas je snel, vriendelijk en accuraat heeft kunnen helpen. Soms heb je gewoon meteen een goed gevoel bij een fiets én bij het advies.

Geweldig dat dit heeft geleid tot de aanschaf van een nieuwe fiets. Heel veel plezier en veilige kilometers gewenst!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goed geholpen door Xander en Leroy in…

Goed geholpen door Xander en Leroy in Woerden.

Supergeholpen jongens dankjulliewel.

Besvarelse fra Forza Fietsen

Bedankt voor jullie leuke review!
Wat fijn om te horen dat jullie zo goed zijn geholpen door Xander en Leroy in Woerden. We geven jullie compliment met plezier aan ze door!

Blijkbaar was het teamwork daar goed op orde.
Heel veel plezier gewenst met jullie fiets(en) en vele mooie kilometers!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vandaag in Eindhoven voor onze dochter…

Vandaag in Eindhoven voor onze dochter voor een fiets gaan kijken. We zijn geholpen door Dennis. Vriendelijke en goede service. Alle tijd om de opties samen te bekijken en bespreken. Een tevreden klant.

Bedankt voor deze mooie review!
Wat fijn om te horen dat jullie in Eindhoven zo goed zijn geholpen door Dennis. Een fiets uitzoeken voor jullie dochter is natuurlijk extra leuk én belangrijk, dus mooi dat er alle tijd was om samen rustig de verschillende opties te bekijken.

We geven het compliment graag aan Dennis door. Hopelijk gaat jullie dochter straks met veel plezier en een grote glimlach op pad!

Perfect geholpen !👍

Wij vonden de verkoper erg vriendelijk en niet opdringerig. We hebben ook een goede prijs gekregen voor onze inruil e-bikes. We kunnen niet wachten tot ze begin juni afgeleverd worden..erg blij mee!👍

Bedankt voor deze mooie review!
Wat fijn om te horen dat jullie zo prettig zijn geholpen en dat het contact ontspannen en zonder druk voelde. Zo hoort het uitzoeken van nieuwe fietsen natuurlijk te zijn!

Geweldig dat jullie ook tevreden zijn over de inruilprijs van de oude e-bikes. En nu begint het aftellen naar begin juni.
Heel veel plezier alvast gewenst met jullie nieuwe fietsen — dat wachten duurt altijd nét iets te lang!

Deskundige service aan huis

Vanmiddag Roland van de Kolk met de grote groene Forza bus aan huis geweest. We hebben een aantal verschillende modellen goed uit kunnen proberen en daarbij een goede uitleg gekregen. Eigenlijk waren we nog niet van plan om direct een keuze te maken, maar na een goed voorstel met een mooie inruil voor onze oude fietsen zijn we er snel uitgekomen en hebben we 2 Forza fietsen gekocht. We kunnen niet wachten tot ze bezorgd gaan worden. Heel fijn en vriendelijk geholpen door Roland!

1. maj 2026

Besvarelse fra Forza Fietsen

Bedankt voor deze fantastische review!
Wat leuk om te horen dat Roland met de grote groene Forza bus niet alleen verschillende fietsen meenam, maar uiteindelijk ook twee nieuwe Forza fietsen achterliet.

Fijn dat jullie uitgebreid hebben kunnen proefrijden en duidelijke uitleg hebben gekregen. En ja… soms begin je “alleen even te kijken” en eindig je met een mooie deal en veel voorpret .
Geweldig dat ook de inruil goed beviel.
Heel veel plezier alvast gewenst met jullie nieuwe fietsen — hopelijk worden ze snel bezorgd!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We zijn erg tevreden over onze ervaring…

We zijn erg tevreden over onze ervaring met Forza Fietsen. Goed geholpen door Joas: vriendelijk, rustig in het contact en nam de tijd om alles duidelijk uit te leggen. Wat voor ons vooral prettig was, is dat je de fietsen gewoon thuis kunt uitproberen. Dat maakt het kiezen een stuk makkelijker en persoonlijker. We zijn erg tevreden over de kwaliteit en service.

Bedankt voor deze mooie review! 😊
Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn over de ervaring met Forza én over de hulp van Joas. Rustig de tijd nemen, duidelijke uitleg geven en samen kijken wat echt bij iemand past, dat vinden we belangrijk.

En eerlijk is eerlijk, thuis proefrijden maakt het kiezen toch nét een stukje makkelijker. Fijn dat jullie de persoonlijke service en kwaliteit zo positief hebben ervaren. Heel veel plezier gewenst met jullie fietsen en vele mooie kilometers!

Forza Fietsen heeft het!

Van top tot teen uitleg en interessante fietsen op maat voor je uitgemeten. Een hele vriendelijke service en niet te vergeten gezellig praatje tussen de bezigheden door. Kilometers maak ik met Forza een gemak en plezier van! Als dat geen slogan is! Ik mag het dan ook graag aanbevelen! Roland je bent een topper! 🙋🏽‍♂️👍🏾

11. maj 2026

Besvarelse fra Forza Fietsen

Bedankt voor deze geweldige review!
Wat een mooie woorden en eerlijk gezegd “Kilometers maak ik met Forza een gemak en plezier van” klinkt inderdaad verdacht goed als slogan.

Fantastisch om te horen dat Roland je zo goed heeft geholpen met duidelijke uitleg, passend advies én natuurlijk een gezellig praatje tussendoor. Zo hoort een fietsadvies wat ons betreft te zijn! Bedankt voor je enthousiasme en aanbeveling. Heel veel plezier en comfortabele kilometers gewenst met je nieuwe fiets!

Hele fijne service!

Ik had niet gedacht dat een service aan huis ook betaalbaar kon zijn! Daar nieuw niet in mijn budget zat zocht ik een gebruikte. Ben supergoed en heel vriendelijk geholpen door Roland v.d. Kolk van Forza! Kennis van zaken en geduldig met het uitzoeken van de juiste fiets. Ik kijk erg uit naar de aflevering van de fiets🤗

8. maj 2026

Bedankt voor deze mooie review!
Wat fijn om te horen dat de service aan huis zo goed is bevallen en dat Roland je prettig heeft kunnen helpen bij het vinden van de juiste gebruikte fiets. Een goede fiets moet natuurlijk niet alleen lekker rijden, maar ook goed binnen het budget passen.

Mooi dat Roland met zijn kennis en geduld samen met jou de juiste keuze heeft kunnen maken. En nu begint het leukste én moeilijkste gedeelte: wachten op de aflevering. Heel veel plezier alvast gewenst met je nieuwe fiets!

Aankoop Fietsen

Een wagen met diverse fietsen bij zich , we konden beginnen. Prima uitleg ,fijn proef gereden en diverse aanpassingen gedaan.Uiteindelijk een deal gesloten en zijn super tevreden.!!

Besvarelse fra Forza Fietsen

Bedankt voor deze fantastische review!
Wat leuk om te horen dat het enthousiasme van Roland al bij het eerste telefoontje te merken was en met een bus vol fietsen voor de deur kan het fietsfeest natuurlijk meteen beginnen!

Fijn dat jullie uitgebreid hebben kunnen proefrijden, verschillende aanpassingen konden proberen en uiteindelijk samen tot een mooie deal zijn gekomen. Daar doen we het voor! Heel veel plezier gewenst met jullie nieuwe fietsen en vele comfortabele kilometers!

Super geholpen door leroy

Super geholpen door leroy!

Onze 3e fiets gekocht weer bij leroy hele familie blij! Leroy bedankt voor alles en misschien tot te volgende.

Leroy is echt een aanrader, denkt mee en ondersteund met alles. Voelt nergens als verkopen maar gezellig op de koffie bij een aardige jongen.

Besvarelse fra Forza Fietsen

Bedankt voor deze geweldige review!
Wauw… al de 3e fiets bij Leroy, dat vinden wij echt een enorm compliment! Super om te horen dat de hele familie blij is en dat het contact zo prettig en vertrouwd voelt.

Dat het meer aanvoelt als gezellig koffie drinken dan als “verkopen”, is precies hoe we het graag zien. Leroy zal deze mooie woorden zeker waarderen. Heel veel plezier gewenst met jullie nieuwe fiets en wie weet… tot de volgende keer!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Fijne winkel, goede uitleg!

We zijn goed geholpen door Mathijs, hij nam de tijd voor ons, heeft alles netjes uitgelegd en mede daardoor hebben we bij hem een mooie nieuwe fiets gekocht!

6. maj 2026

Besvarelse fra Forza Fietsen

Bedankt voor jullie mooie review!
Wat fijn om te horen dat Mathijs alle tijd voor jullie nam en alles duidelijk heeft uitgelegd. Een nieuwe fiets uitzoeken moet vooral leuk én ontspannen zijn, dus mooi dat dit zo is ervaren.

En eerlijk is eerlijk, een goed gesprek en duidelijke uitleg maken het wel extra lastig om zonder nieuwe fiets naar huis te gaan.
Heel veel plezier gewenst met jullie nieuwe aanwinst!

Heel tevreden

Na 6 jaar opnieuw voor een Forza fiets gekozen, in het filiaal Woerden.
Bijzonder behulpzame medewerker…Leroy, die ons goed advies heeft gegeven over de gekozen fiets, top👍🏻
Na proefritje was ik om en daarna was de koop rond met als resultaat een hele goede deal!
Nu wachten op de nieuwe fiets 😊

Besvarelse fra Forza Fietsen

Bedankt voor deze prachtige review én voor jullie vertrouwen in Forza na al die jaren!
Wat mooi om te horen dat jullie na 6 jaar opnieuw voor een Forza fiets hebben gekozen. Leroy zal blij zijn met deze mooie woorden! Fijn dat hij jullie goed heeft kunnen adviseren en dat het proefritje uiteindelijk de doorslag gaf.

En tja, na een goede deal begint het lastigste gedeelte: wachten op de nieuwe fiets. Gelukkig is voorpret ook al een beetje fietsplezier. Heel veel plezier alvast gewenst met jullie nieuwe aanwinst!

Læs mere om andre typer anmeldelser.