Handimobil (Gammel Profil!) Anmeldelser 26

4,3

Jeg har lige været en tur ved Handimobil i Herning, da medarbejdere ved Handimobil Ribe ikke har tid til at lave fejlen på vores bil p.g.a ferie. Jeg fik simpelthen en fin modtagelse og de gik i gang... Se mere

1. Bilforhandler

Vi er Danmarks førende leverandør af specialindrettede biler og busser til private bilister, kommunale institutioner, vognmænd og andet erhverv - alle indrettet efter individuelt behov. Hos Handimobil bestræber vi os kontinuerligt på at yde topprofessionel rådgivning omkring løsningsmuligheder med din unikke og individuelle situation som udgangspunkt. Vi sætter en ære i vores arbejde, og du vil altid blive mødt med åbenhed og imødekommenhed. Vi har igennem de sidste 20 år hjulpet mere end 5000 videre med processen fra ansøgning om bevilling af handicapbil til afprøvning og til sidst levering af individuelle køretøjer. Vi ved godt, at det kan være en uoverskuelig proces; for hvor skal man starte? Og hertil er svaret – start hos os. Vi dig videre i processen og sikrer dig, at du får et køretøj, der er skræddersyet efter dine behov.

4,3

Jeg fik simpelthen en fin modtagelse og de gik i gang med bilen med det samme. Fejlen blev fundet og udbedret. Jeg fik også at vide hvad det var for en fejl og hvordan den kan undgåes i fremtiden.Mens jeg ventede fik jeg både kaffe og brød. Super godt service i Herning.

14. juli 2022

Unik oplevelse fra jeg trådte ind hos…

Unik oplevelse fra jeg trådte ind hos handimobil, efter at have tænkt, jeg prøver at aflægge dem et visit, efter at have fået bevilget handicap bus. Jeg havde specielle ønsker, og det fangede sælger/konsulent Lars indenfor det første minut, og så havde han en løsning, og jeg er nu lykkelig ejer af vw crafter bus med lift

28. februar 2022

Handimobil i Ribe og Herning

Jeg fik en rigtig fin behandling ved Handimobil i Ribe og Herning - Sælgeren Flemming som var min kontakt person har hele vejen igennem været nem at få kontakt til pr. Tlf og svare hurtigt tilbage på mails.

14. februar 2022

FANTASTISK SERVICE!

FANTASTISK SERVICE!
Jeg har det sidste stykke tid fået hjælp til indretning af min nye bil samt finde det rigtige udstyr.
Jeg handlede denne gang med Handimobil, og kan kun sige at alt er forgået 100% professionel og helt uden problemer.
Min lokale kontaktperson i Århus (Martin), har holdt mig i hånden gennem hele forløbet og har for 2 dage siden fået leveret min nye bil. Jeg har aldrig haft det bedre og nemmere med den nye indrettet bil.
Jeg kan kun anbefale at snakke med disse kompetente mennesker, der ved hvad de har med at gøre.
Tusind tak for jer!

13. juli 2021

Super tilfreds Handimobil kunde

Jeg er kommet, som tilfreds kunde, hos Handimobil Aarhus igennem flere år. Nu har jeg fået ny bil, naturligvis leveret af Handimobil. Der har været nogle tilretninger, men hver gang har de 2 medarbejdere været imødekommende og kompetente og lavet tilretningerne præcist som jeg ønskede. Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til Handimobil Aarhus.

8. juli 2021

Tilfreds kunde

Jeg hedder Tor Martin Mandrup-Møller, jeg har købt de sidste 2 biler ved Handimobil i Aarhus og har altid været glad og tilfreds med behandlingen, både når jeg har skullet lavet småting, dvs nye måtter i bilen eller lift tjek og når jeg skulle handle bil. Der har altid været Cola eller kaffe på kanden og god tid til at snakke om tingene.
Jeg har jo mange hjælpere der skal køre bilen så derfor har jeg tit flere hjælpere med og der skal specielle tilpasninger til.
Når man handler bil er det vigtigt for mig at jeg kan komme i tvivl og ringe og lave noget om, det har de altid været gode til at takle ved Handimobl og bilerne er altid blevet som jeg gerne vil have det.
Jeg og mine hjælpere har altid været glade for at handle der.
Venlig hilsen, Tor Martin

19. juni 2021

Min nye handicapbil skulle indrettes og…

Min nye handicapbil skulle indrettes og jeg valgte Handimobil Aarhus til opgaven. Det har være en absolut positiv oplevelse. Der blev arbejdet seriøst på at give mig den bedste løsning i forhold til mine ønsker og behov. Venligt og kompetent personale, som tager sig tid til at lytte og der er altid tid til at man lige kan komme forbi hvis der noget der skal korrigeres.

14. juni 2021

Manglende respekt for kunder

At være kunde hos Handimobil må siges at være en blandet oplevelse. I telefonen virker de flinke og professionelle, men evnen til at overholde aftaler og svare tilbage på mails ejer de ikke.
Jeg har kun været i forbindelse med den nye afdeling i Ishøj, så jeg kan kun håbe at der er bedre styr på firmaet i de andre afdelinger.
Jeg kan kun sige at jeg hellere vil køre min invalidevogn til Fyn, end bruge Handimobil Ishøj

28. maj 2021

Super service.

Super godt service, ikke mindst når problemer opstår.
Havde problemer med en ny fiat, det tog de sig af, og sørgede for at det blev udbedret uden beregning.
Fem store stjerner herfra.

28. januar 2021

Det er den 2 bil jeg får lavet i Ribe.

Det er den 2 bil jeg får lavet i Ribe.
Sælgeren (Benny) og værkstedet( Palle og Keld) lytter som altid til mine behov,og gør hvad de kan for at tilpasse bilen til mig, Altid god og hurtig hjælp og service hvis der er problemer, (og kaffe på kane)

Margit Davidsen

3. marts 2020

Hej Margit,

Hvor er vi glade for at din oplevelse med Handicare Auto har været god, og vi takker for dine pæne ord. Vi står klar til at hjælpe dig i fremtiden, skulle behovet opstå.

Vi håber, du bliver rigtig glad for din nye bil.

Rigtig god oplevelse

Jeg fik min 2. handicapbil i december 2019 hos Handicare i Ribe. Allerede ved første kontakt udviste Handicare interesse i netop mine behov. Jeg har fået en virkelig god behandling, og Handicare Ribe har gjort hvad de kunne for at tilpasse bilen til mine behov.
Det var også en rigtig god oplevelse, da jeg skulle afhente bilen. Der blev taget hånd om os.

26. februar 2020

Hej Bodil,

Tusinde tak for dine flotte ord i forbindelse med købet af din nye bil. Vi er rigtig glade for at din oplevelse har været god, og vil med glæde hjælpe dig igen i fremtiden.

Vi håber, du får stor glæde af din nye bil.

Handicare Auto

Virkelig elendig service ved handicare Herning!!!

Virkelig elendig service ved handicare Herning, den er faktisk slet ikke eksisterende!!!

11. december 2019

Hej Jeanette.

Vi er kede af, at din oplevelse hos Handicare Auto i Herning ikke har levet op til dine forventninger. Vi gør altid vores bedste for at imødekomme vores kunder, og levere den bedste service muligt.

Forløbet i den pågældende sag bliver afsluttet efter at bilen er blevet kigget igennem af kunden, og slutsedlen er blevet underskrevet af begge parter inden udlevering. Denne er gældende, da det betyder at kunden har godkendt bilens stand inden udlevering. Af hensyn til kunden ønsker vi ikke gå dybere ind i sagen her.

Vi beklager endnu engang at du ikke oplever at serviceniveauet lever op til dine forventninger. Vi håber dog, at bilen drager nytte hos jer.

Sælgeren havde god personlighed

Sælgeren havde god personlighed. Dog mangler der en bog i ekstra udstyr som man kan vælge ( merkøb). Bagefter købet har de også været behjælpelig med ting såsom hjælpe min bil hjem fra værksted efter rep....for ikke nemt selv at hente invalidebil når de har den😉 håber Ford får henvendelse på denne mangel....så alt i alt har Lone min ankendelse som pålidelig vejleder til bil🤗

25. november 2019

Hej Anita,

Tak for din fine anmeldelse af Handicare Auto i Herning. Vi er rigtig glade for, at din oplevelse har været god.

Vi ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden, skulle behovet opstå.

Handicare Herning.

Handicare Herning.
Har lige handlet bus med dem.
Sælger ved ikke noget om ret meget, og jeg skriver rigtig mange gange hvilke ting der mangler i tilbudet, så det ender med at jeg kører til en Ford forhandler, for at få tilbud og vejledning på bussen, hvilket var meget bedre og meget billigere. Hold op de vil tjene mange penge på de busser....
Sælger husker ikke hvad vi snakker om i telefon samt på møder, så der skal følges op hele tiden.
Da bussen endelig er klar til afhentning, ser vi med det samme at der ikke er sat solfilm i bag, hvilket har været bevilget fra start. Sælger skal dog lige ud og spørger på værkstedet, om der ikke er sat film i. Øhh kan du ikke se Det!!!!
Det må vi så vente 1.5 time på at der bliver sat i.
Vinterdæk mangler også. Dem finder sælger så ud af, at dem skal jeg selv hente i Vejle, efter sælger har snakket i telefon med dem i Vejle!!!!
Total manglende opfølgning på om bilen er klar, selv om den har været færdig i over 1 uge.
Dette til trods at jeg fredag har snakket med salgschefen, hvor han lover at de går bussen igennem inden afhentning mandag, da jeg siger at jeg ikke er tryk ved om alt er der.. .
Dårligste oplevelse jeg har prøvet...
Kan bestemt ikke anbefales...

17. november 2019

Hej Steen,

Vi er kede af at at du har haft en dårlig oplevelse med Handicare Auto i Herning. Vi gør altid vores bedste for at imødekomme vores kunder og deres behov.

Vi må dog erkende, at der er sket et par misforståelser i den givne situation. For eksempel skulle vinterdækkene hentes i Vejle, da vi tilbyder dig den service at få skiftet og opbevaret dine dæk der. Herudover måtte konsulenten tale med værkstedet om solfilmen for at sikre sig, at der var tale om den rigtige styrke på denne - at den ikke var påsat, var fordi bevillingen på solfilm først var kommet til senere i forløbet.

Endnu engang beklager vi at oplevelsen ikke har været bedre for dig. Vi håber dog, at du alligevel bliver rigtig glad for din nye bus.

Handicare Auto

Jeg afleverede en 100 % iorden bil 8…

Så får Handicare chancen til at komme op på skalaen, virkelig konstruktivt møde, og imødekommende behandling, om de fejl der var sket.

5. september 2019

Hej Jørgen,

Først og fremmest vil jeg gerne takke dig, fordi du tager dig tid til at skrive en anmeldelse.

Jeg kan forsikre dig om, at vi tager hånd om sagen, som jeg håber du også kunne fornemme, da vi snakkede i telefon tidligere. Der er ingen tvivl om, at ovenstående fejl skal rettes.

Når vi modtager en opgave kan jeg forsikre dig om, at vi altid går til opgaven med største respekt for både bil og fører – hvorfor vi selvfølgelig også skal have rettet fejlen med det samme. Jeg ser frem til fredag, hvor vi sammen gennemgår de mangler, der skal udbedres.

Benny & Palle
Handicare Ribe

Rigtig god service og arbejde.

Jeg kan varmt anbefale Handicare i Ribe. Benny Varberg har været en rigtig god hjælp.
Det er den 3 bil Benny har solgt til mig nu, i alle de år jeg har haft invalidebil.

Har man ringet og han har været optaget, er der ik gået længe inden han ringede tilbage. Og vi fik aftalt hvad der skulle ske.
Og de har været hurtig til at ordne de ting i min bil som skulle laves om.
Og de små tilretninger som jo næsten altid kommer, blev ordnet i løbet af de næste dage, efter man hade ringet til Benny. Så man kan kun være tilfreds med behandlingen.

Man bliver altid godt modtaget der.

1. februar 2019

Handel aldrig med handicare ,Ribe

Handel aldrig med handicare ,Ribe. De skal bare have et salg,så er de ligeglade med om det passer til kunden. De har solgt mig en diesel bil,til trods for jeg kun kører ca 20.000 om året,og det er bykørsel. De havde sort på Hvidt hvor mange km jeg kører om året,alligevel prakker de mig en diesel bil på!😡😡. Det var den ene bil jeg fik anbefalet,ingen prøvekørsel eller andet. Handler der aldrig mere! Benny er en go sælger,men når det er sagt ,er han skide ligeglad med kunden. Føj

20. september 2018

Dårlig service og dårligt arbejde.

Jeg har ikke andet end haft dårlig erfaring med handicare Ribe, nu giver jeg op med at få dem til at lave et ordentligt stykke arbejde og finder er nyt sted at få lavet min bil. Igen igen skal de se på min bil efter det arbejde de har lavet fordi de nu er flere fejl end da de lavede ekstra udstyr på bilen.

4. juli 2018