Lige fra vi trådte ind ad døren hos Hana sushi i Nykøbing Sjælland, blev vi mødt af en nedladende arrogance. Der var ingen imødekommenhed overhovedet, vi følte det som om at de ikke gad at have os... Se mere
Vi havde en fantastisk god oplevelse på Hana Sushi Nykøbing Sj. i går. Maden var super lækker og personalet var venlige og imødekommende. Vi vil helt sikkert anbefale dette sted, ligesom vi vil komme... Se mere
Andre kiggede også på
Dårlig oplevelse
Nu er det anden gang vi bestiller sushi her fra, som bare ikke lever op til prisen. Det man bestiller efter på nettet, er slet ikke det samme man får, og jeg prøvede at påpege fejlen, men personen blev meget nedladende i telefonen, og mente det var vores smagsløg der var noget galt med... Det smagte meget af fisk, og det var også bare vores forkerte smagsløg... Vil hellere køre til Holbæk næste gang, der er det 10 gange bedre sushi og betjening.
Når man betaler 1600,- for mad, så skal det også være i orden, og personalet skal ikke tale ned til kunderne, for så kommer de bare ikke igen!
Lækkert sushi
Elsker bare deres gode kvalitets sushi og søde betjening, i Nykøbing Sjælland, kommer der ofte med familien
Lige fra vi trådte ind ad døren hos…
Der var ingen imødekommenhed overhovedet, vi følte det som om at de ikke gad at have os i restauranten.
Et personale ( en gammel stram tante), talte direkte ned til os og det var ubehageligt at være der. Sætter aldrig mine ben der igen...
Fantastisk sushi og fantastisk service…
Fantastisk sushi og fantastisk service og personale.
Jeg har kun gode ting at sige om dette sted. Sushien er altid god og det er de varme retter også. Maden er hurtig klar og personalet er så søde.
Meget lækkert
Min far, moster og jeg, fik mad hos Hana Sushi i Nykøbing Sj. og det var rigtige lækkert og smagte dejligt, nok noget af det bedst sushi jeg har fået, vi havde valgt "spis hvad du kan" for kr. 199,- mellem kl. 11:00-16:00, det blev ca. 800,- med drikkevare og dessert for 3 personer, hvilket er den rimelige ende af budgettet.
Vi havde en fantastisk god oplevelse på…
Vi havde en fantastisk god oplevelse på Hana Sushi Nykøbing Sj. i går. Maden var super lækker og personalet var venlige og imødekommende. Vi vil helt sikkert anbefale dette sted, ligesom vi vil komme igen.
Bedste takeaway sushi i kongens…
Bedste takeaway sushi i kongens København
Fik ikke hvad jeg betalte for!
Takeaway. Måtte betale 30 kr ekstra for at bytte tun ud med laks. De glemte bare at bytte tunen ud 🤦♀️ så 600kr lige ud af vinduet. Kvalitet af maden var ikke ret god. Øv
irriterende ringen af klokke, Nykøbing sj.
Hana sushi Nykøbing sj. Generelt god service og maden var egentlig udemærket. En af tjenerne var en flink ung pige som ovenikøbet var virkelig flink. Det eneste der dog desværre trækker ned er den konstante larm af klokke der ringer oppe fra baren.
Ellers fantastisk sted!
Elendig service
Virkelig en elendig service i har jer, i burde virkelig stramme op. Vi har været nede og spise hos jer, og allerede fra starten af, blev vi mødt at en arrogance og en uhøflighed. En ung herre, som jeg antager var søn til en af kokkene. Havde en ubehøvlede attitude, og var en elendig tjener. VI blev nødt til at selv, tage vores egne tallerkner og fade op. Da de havde stået der i lang tid, og vi manglede pladsen på vores bord.
(Der var 2 borde i restauranten)
Allerede et tegn på manglende erfaring, og hans gæsetphykologi var ikke til stede på noget tidspunkt.
Jeg havde valgt at bestille ad libitum, og fik strengt af vide at køkkenet lukker kl 21, og der ikke var mulighed for at bestille mere allerede 20.30
Jeg vælger at stille spørgsmålstegn, da der står inde på hjemmesiden, at butikken lukker kl 21. Og han vælger at gå forsvarsposition, og svarer mig igen og siger at jeg burde falde ned. Jeg var mildt sagt i chok, da man aldrig skal svare en gæst igen. Han mangler virkelig noget på hans måde at snakke til sine kunder, og han burde fyres på stedet.
Alt alt for ungt personale, der tydeligvis ikke har lært manerer hjemmefra.
Det er ellers synd, da sushien ellers er udemærket. Den ene stjerne er for køkkenet og kokkene.
Men servicen er virkelig til grin, det bliver sidste gang jeg nogensinde betræder det sted igen.
Meget lækker sushi, Nykøbing Sjælland
Meget lækker sushi. Vi bestilte online en masse forskelligt som takeaway. Maden stor klar til afhentning til tiden og assisteret af et venligt og imødekommende personale. Maden var herlig frisk og super lækker og endda til en fornuftig pris. Stedet kan helt klart anbefales og vi vil helt klart komme igen og sikkert ret ofte.
Iskold kælder
Iskold kælder. Vi og andre gæster sad med vores vinterjakker på og spiste. Utrolig lang ventetid på maden. Vil ikke anbefale stedet.
Perfekte ris Hana Sushi Nykøbing S
Hana Sushi Nykøbing S. Fremragende. Opmærksom betjening. Der kan de lave ris som de skal laves.
Puha ..dårlig ris
Puha ... ja når man nu har hørt, at kunsten ved sushi er selve risene - så skal man ikke prøve Hana Sushi I sydhavnen, var der i dag og al ris lå i skålen efter et kort dyp i soya 🤥
Skidt oplevelse specielt når det var første gang der ....
Har i dag som så mange gange før fået…
Har i dag som så mange gange før fået helt fantastisk sushi fra Hannasushi Nykøbing Sj. I laver bare verdens bedste sushi :-)
Hana sushi Nykøbing Sjælland.
Hana sushi Nyk.Sj.
Havde bestilt sushi, hvoraf en af os pga cøliaki skulle have glutenfrit, og vi forsøgte virkelig at skære det ud i pap ved bestillingen, at tingene ikke måtte blandes. Da vi skal til at spise, ser vi, at der er hældt teriyaki sauce (som indeholder gluten) over hendes sushi, så hun kunne intet spise af sin portion. Vi ringede straks og klagede, og efter først at have fået at vide, at der ikke var en overordnet til stede, kom vi ved gentagen insisteren til at tale med chefen, som tilbød kompensation for dette ene måltid; endnu hårdere presset tilbød hun derefter et gavekort til os på kr 200,-. Det har vi imidlertid ikke afhentet, for vi kommer ikke til at købe sushi der mere på trods af, at vi bor i lokalområdet.
D. 31/12-2020 stod vi i kø i over 1 time for at afhente en forudbestilt nytårsmenu, så der er vist en del, der halter i den sushi-restaurant.
Det er 2 gange nu, vi har fået ødelagt vores aftensmåltider ved at bestille take-away fra Hana sushi i Nyk.Sj.
Har set mig nødsaget til at give en stjerne, da der ikke er mulighed for at give 0 stjerner.
Det er altid godt hos Hana sushi…
Det er altid godt hos Hana sushi sydhavn København SV. De hjemmelavede forårsruller er guf, sushien mums og jeg kunne blive ved. Har ikke været skuffet endnu. Håber de bliver i Sydhavnen længe og det går den godt.
Supermarkedssushi til gourmetsushipris. Uhøflig betjening.
Hanasushi i Nykøbing Sjælland.
Forfærdelig sushioplevelse!
Sushi smagte af supermarkedssushi og køleskab men kostede gourmetsushipris. Betjeningen var grov og uvenlig. Her skal vi ikke købe sushi igen!
god mad
god mad, men ønsker ikke ikke faste kunder, husk at kigge på regningen.