Ekstrem dårlig og langsom service, vi ankom til lufthavnen i god tid og endte med at vente der i 4 timer. De ansatte kom flere gange mere end 30 minutter for sent og i stedet for at så komme i gang da... Se mere
Hamborg lufthavn virker ikke helt gearet til den store trafik, de håndterer. Vi havde på forhånd booket parkering i P8 og P9. Det var meget vanskeligt at finde derhen - skiltning er elendig. Selve P-h... Se mere
Fuldstændig forfærdelig oplevelse. Hamborg er en rigtig dårlig lufthavn, og flyver aldrig dertil eller fra noglesinde igen. Elendig service, og pisse ringe kvalitet i lufthaven! Sidssygt at man... Se mere
Elendig skiltning når man ankommer til lufthavnen. Mindst lige så elendig og katastrofal bagagehåndtering, når man ankommer retur til Hamborg fra feriedestinationen. Vi ankom med flyet 10... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Flughafen Hamburg Homepage: Informationen über Flüge, online buchen, Werbung und Immobilien am Hamburg Airport
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
En ellers dejlig lufthavn
En ellers dejlig lufthavn, men alt for lang tid ved indtjek og få bagage ved hjemrejse 😪
Det mest dårlige service!
Værste lufthavn!
Min mand og jeg stod i kø for at check in til antalya. Pludselig ændrer skærmen sig mens vi står i køen og de lukker check in, som gør at vi ikke kan check in. Vi løber rundt i frustrationer og håb om hjælp, men der var intet hjælp at hente. Det var så ringe service, at hver gang man spurgte dem om noget, sagde de alle “i dont know”. Dette betød så at vi måtte ombooke og betale for nye billetter udover at vi skulle mellemlande i Istanbul, hvilket vi ikke skulle med vores første købte billetter. Intet godt at sige om det her lufthavn!
Så dårlig service og medarbejderne…
Så dårlig service og medarbejderne dårligt informateret i forhold til corona-reglerne.
Havde købt en fly-rejse fra Hamborg af, og blev nægtet adgang til mit fly, da Danmark kalder deres corona-test noget andet, end resten af verden, dette er noget som den tyske lufthavn burde vide, da der flyver mange dansker derfra. Jeg havde alt mit på det Rene! Havde næsetesten og hals-mund testen og alligevel får jeg afvide at det ikke er den rigtige test, og de tvinger mig derfor til at tage deres test, som koster 1500kr. Og alligevel, vil de ikke tage mig med. Svindel på svindel, og sku dårlig behandling! I burde sku skamme jer!
Virkelig virkelig den ringeste service…
Virkelig virkelig den ringeste service der findes. Har aldrig oplever noget så dårligt. Ingen mulighed for, at finde en engelsk talende person. Har prøvet en hel uge, at få hjælp grunder parkerings problemer. Vil aldrig anbefale, at parkere eller flyve fra Hamborg lufthavn. Det er sidste og første gang at Hamborg bruges. Kan kun på det kraftigeste anbefale, at man finder et andet sted at flyve fra. Pengene er hurtigt tjent ind igen, hvis man flyver fra Danmark.
Virkelig dårlig service!
Virkelig dårlig service!! kom hjem Fredag d. 26/7-2019 desværre kom alle vores 4 tasker ikke med fra Wien, så forventede at de var der om Lørdagen, i dag har vi den 30/7 og de er stadig ikke leveret, på trods af at de står i lufthavnen, der er både telefonnummer og email på PIR men telefonen tager de ikke, og mail svarer de ikke på, det er vel forståelig med den røvdårlige service de yder, i skranken lignede pigen mest en der bare glædede sig til hun havde fri, skulle ikke tro det var en Europæisk lufthavn!!
De snyder med parkerings takster
De snyder med parkerings takster
Vi parkerede fra den 18-07-18 til den 31-07-18 som skulle koste 80 Euro, der jeg skulle betale med kort var prisen hævet til 145 Euro uden varsel
Parkeringen var i P8/P9