Fuldstændig forfærdelig oplevelse. Hamborg er en rigtig dårlig lufthavn, og flyver aldrig dertil eller fra noglesinde igen. Elendig service, og pisse ringe kvalitet i lufthaven! Sidssygt at man... Se mere
Elendig skiltning når man ankommer til lufthavnen. Mindst lige så elendig og katastrofal bagagehåndtering, når man ankommer retur til Hamborg fra feriedestinationen. Vi ankom med flyet 10... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Flughafen Hamburg Homepage: Informationen über Flüge, online buchen, Werbung und Immobilien am Hamburg Airport
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Ekstrem dårlig og langsom service
Ekstrem dårlig og langsom service, vi ankom til lufthavnen i god tid og endte med at vente der i 4 timer. De ansatte kom flere gange mere end 30 minutter for sent og i stedet for at så komme i gang da de endelig kom valgte de bare at stå at snakke.
Elendig skiltning mod P8 & P9
Elendig skiltning mod P8 & P9. Ingen shuttle bus og ingen taxi vil tage en med. Det tager 30 min. at gå med kufferter og da jeg ankommer til bilen efter 14 dage. Nogen havde brudt min Mercedes op via en computer og havde rodet hele min bil til. Hvad skete med overvågning og sikkerhed af en bil?
At rejse med duffelbags fra Hamborg…
At rejse med duffelbags fra Hamborg lufthavn kan ikke anbefales. Vi stod i kø til ‘spécial bagage’, og personalet var sure og små flabede. Pigen i skranken rullede øjne af os :(
Security var super ubehagelige da de trak min 15 årige søn til siden og bad ham kigge ind i væggen. De tilkaldte mig og spurgte mig, hvorfor jeg ikke hjalp ham, nu hvor han ikke forstod hvad han skulle. Han taler flydende engelsk, og forstår samt taler tysk.
Security begyndte at skælde mig ud.
Det kan ikke anbefales at rejse fra Hamborg lufthavn, hvis man vil have en positiv start på rejsen. Øv.
KATASTROFE!!!
KATASTROFE!!!
Det er nu 3´gang at vi ankommer til Hamburg Lufthavn, hvor vi skal vente mere end 1,5 time!! på bagage, det er uanstændigt. Ingen oplysning andet end at bagagen kommer om 5-15 minutter som overhovedet ikke har hold i virklighedenDe burde ikke have lov til at drive lufthavn. Security har også en del at lære omkring hvordan man opfører sig over for kunder. Det er kun i absolut nødstilfælde vi bruger Hamburg Lufthavn.
Uden tvivl den dårligste oplevelse
Uden tvivl den dårligste oplevelse
Særligt Security var en dårlig oplevelse.
Mega flabede og talte kun tysk.
Derudover var der bare en generel stemning af irritation over at personalet overhovedet skulle lette deres kroppe og hjælpe dem der havde brug for hjælp.
Ringe
Dårligste service
Den dårligste lufthavn jeg nogensinde har været på.
De taler for det første tysk til dig, og andre turister, jeg kommer fra Bulgarien og har bulgarsk pas, når jeg viser mit pas, uden de ved at jeg er opvokset i Danmark osv, regner de så med jeg kan flydende tysk?
Til alle jeg kom igennem skulle jeg sige flere gange “i dont understand, english please” imens de kigger irreteret på en, og så derefter snakker rigtig flabet på engelsk. Det forstår jeg ik, er det ik ret normalt at snakke engelsk i en lufthavn, med så mange turister, oven i købet et fly fyldt med mennesker på vej til Varna, Bulgarien?
Det andet, som nok er det væreste, er at da vi skulle igennem security check, bliver min bror bedt om at smide hans juice ud, han har 2 små kartoner med, fordi han har diabetes, så det noget han skal have på sig. Han prøver forklarer dem “i cant, because I have diabetic” og de snakker tysk til ham, også selvom de godt forstår hvad han siger. Damen bliver ved med at pege hen mod, at han skal smide dem ud, og til sidst siger min far “what is it that you dont understand, he have diabetic” så det nærmest bliver pinligt for hende.
Længe skulle vi diskutere med dem, og til sidst forstod de hvad det var, vi blev sendt videre i den anden ende, og så skulle min far forklarer hvad det var. Det viser sig at hende damen, som sendte os videre med det, slet ikke sagde hvad det drejede sig om, så det vi blev sendt hen til, troede det var fordi vi havde noget med vi slet ikke måtte have med. Da de forstod det bare var insulin og juice han har på sig, kom vi fint igennem.
Mega dårlig kommunikation, og det er voksne mennesker vi har med at gøre, dårlig service, havde ikke været sket i Danmark, pinligt for dem.
Elendig bagagehåndtering/udlevering
Elendig bagaegehåndtering og udlevering!
Elendig skiltning og katastrofal bagageudlevering…
Elendig skiltning når man ankommer til lufthavnen.
Vi ankom med flyet 10 minutter før forventet, og ifølge oplysninger på bagagebåndet ville taskerne komme ca. 15 min senere.
Det tog så over 1 time, før de begyndte at trille ud.
Det værste var sådan set, at man ikke aner hvad man kan forvente, blot konstatere at tiden går - og ingen bagage.
Slet ikke gearet til at håndtere så mange gæster.
Kunne jeg, gav jeg mindre end 1 stjerne.
Utrolig dårlig service…
Lad hver med at bruge lufthavnsparkeringen. Der er dårlig service og ingen hjælp at hente på selve parkeringshuset, i lufthavnen eller via telefon. Vi havde booket parkering i en måned hjemmefra. Vi havde overset AM i stedet for PM og kunne derfor først komme ind kl 18.00 i stedet for kl. 6.00. Vi var nødt til at trække en billet for at kunne komme ind. Vi kunne ikke få lov at betale for de ekstra timer, men skal derfor betale for en måned 2 gange, da vores booking hjemmefra nu ikke gælder, fordi vi nu skal betale i parkeringshuset for den billet vi har trukket. Utrolig dårlig service. Vi forstår ikke hvordan de kan finde på at tage penge for ingenting.
Det mest frygtelige jeg nogensinde har…
Det mest frygtelige jeg nogensinde har oplevet. Min mor blev gjort grin af, af personalet i Security uden grund.
Sure og flabet personale der ikke vil hjælpe og griner af en…
Bagage håndtering ved ankomst…
Bagage håndtering ved ankomst frygtelig. Altid lang ventetid
Drop parkering P8 og P9
Hamborg lufthavn virker ikke helt gearet til den store trafik, de håndterer. Vi havde på forhånd booket parkering i P8 og P9. Det var meget vanskeligt at finde derhen - skiltning er elendig. Selve P-huset er fint, men heller ikke her er der numre på båsene. Vi vidste godt at der ikke var shuttlebus, men der stod at man kunne tage en taxa eller gå. Ingen taxa, ingen skiltning, intet personale. Vi fandt en chauffør der sov middagslur og overtalte ham til at køre os. Da vi kom tilbage fra vores rejse, ville ingen af taxaerne i lufthavnen acceptere at køre med os til trods for at det øsregnede. Heldigvis kunne vi - mod en lidt dyr kontant betaling- få lov til at køre med shuttlebus til P11, der ligger nogenlunde tæt på. Ellers er det 30 minutters gang uden nogen form for skiltning. Et ret amatøragtigt foretagende, som man kan undre sig over er officielt tilknyttet en international lufthavn
SKAMFULD SERVICE! UBEHØVLEDE ANSATTE HENAD EN KANT…
Fuldstændig katastrofe lufthavn!
Skamfuld service og intet andet end sure miner, brok, sukken, øjenrul og råberi - og det gælder SAMTLIGE ANSATTE lige fra den første ansatte til de 25 efterfølgende vi møder!
Vi bliver sågar råbt af og en af de ansatte nægter at hjælpe os med boarding pas og skubber os nærmest væk, trods vi lige har stået i kø 35 minutter for at snakke med damerne ved disken.
0 Stjerner
Dårlig service, forsinkelser og lang ventetid. Nu er det 2. gang i træk vi har så dårlig oplevelse med Hamborg Lufthavn. Personalet er ikke særlig hjælpsomme. Det hele går generelt meget langsomt. Vi flyver i hvertfald aldrig fra Hamborg igen
En skændsel..!!!
En skændsel at de overhovedet driver en lufthavn!
Lufthavnen er grotesk underbemandet.
Der er ikke styr på noget som helst og man bør absolut ikke rejse herfra.
Al udrejse frarådes på det kraftigste.
Parkering Hamburg Airport
Parkering Hamburg Airport - Saisonparkplatz Umlaufstrasse.
Har tidligere parkeret i Hamburg Airport uden nogen problemerr, men hvis man benytter SaisonParkplatz, så kræver det en hel del.
1) Rutevejvisningen (adresse fra dokumenter) leder ikke hen til SaisonParkplats, men til biludlejning.
2) Vejledningen siger: "Show your booking confirmation to personal at the entry to the car park" - Er helt forkert, da der INGEN adgangskontrol er eller personer, da du blot parkerer din bil på en bestemt vej.
3) Når du har parkeret, så er der INGEN skilte der viser hvilken vej du skal gå for at finde hen til enten Terminal 1 eller Terminal 2. Heldigvis var der mennesker vi kunne spørge om vej.
Tror at jeg vil overveje et andet alternativ næste gang.
Drop P8 og P9
Da vi kommer hjem fra ferie kl 22 endda 2 timer forsinket skal vi stå og vente 1,5 time på vores bagage også selvom der næsten ingen flyaktivitet var.
Da vi kommer ud og skal til P9 parkeringshus kører der ingen busser og Taxa vil heller ikke tage en med fordi de tjener for lidt på det. Der var ingen information om noget som helst, trafiklufthavnspersonale kunne ikke hjælpe og sagde det var håbløst. Vi farede rundt og spurgte alle busser mm i måske 2 timer i snestorm, før en buschaffør fra easypark fik ondt af os og tog os alligevel med til det nærmeste stoppested.
Vigtig info om Hamborg lufthavn
Sidssygt at man skal strække imens 4 boys er strandet på La Santa. Jeg skal nu bruge hele min opsparing får at komme hjem og forsørge mig de næste uger - pga jeres elendige lufthavn.
En opfordring til folk der læser dette er, at i aldrig noglesinde skal befinde jer på 5 rækkevide fra lufthavnen.
Idioter.
hilsen Malte Schjøth
Flyver aldrig derfra igen!
- Kaos uden lige
- Minus service
- Dyr parkering 2 km ude uden shuttlebusser
-Ubehagelig oplevelse sommer 2022
- 2 timer ventetid for bagage
-Flyver aldrig derfra igen!
Total kaos i Hamborg Lufthavn
Har tidligere med stor glæde fløjet fra Hamborg Lufthavn. Det plejer at være ukompliceret, men ikke denne gang. Der var total kaos i lufthavnen allerede kl 03.00 om natten. Check in åbnede 2 timer før afgang, men total køkaos og kaos i security gjorde, at det var fuldstændig uoverskueligt hvor køer startede og sluttede. Flere var lige ved ikke at nå deres fly, da de ikke kunne komme igennem security, som var underbemandede, Det er en virkelig ærgerlig start på ferien for mange, inklusiv os, som kun med nød og næppe nåede vores fly. Hamborg, det må i kunne gøre bedre. Lidt opmærkning af køerne, så folk ved, hvor de skal stå må kunne klares ;-)
Ved ankomst var der desuden 1-1.5 times ventetid på baggagen, det er heller ikke ok. Træls oplevelse desværre