Haldguttenberg: lejere: mangelfuld kommunikation og økonomisk udnyttelse af lejere.
Haldguttenberg -ift. udlejningsejendomme, kan jeg ikke anbefale at bo til leje der.
Kommunikationen har været dårlig og mangelfuld igennem større renoverings proces af ejendom.
Generelt er kommunikationen dårlig, og der er ikke system i hvem der får vigtige informationer. Så som at ryde loftsrum/deadline mm. Det sker på tilfældigheder og oldnordisk mund til mund beskeder. Sådan at det ikke er alle lejere der får besked. Hvilket Kan være virkelige stressende livsbetingelse at bo under.
Ekse Hald tilbageholder din vedligeholdelseskonto, som du har sparet op, hvis ikke du sætter lejligheden istand, inden du opsiger dit lejemål. Retsmæssigt har han Krav derpå. Men etisk er/kan det være en anden sag. Du kan risikerer at istandsætte/vedligeholde for egen regning.
Endvidere tager han penge fra din vedligeholdelseskonto, som han ikke har krav på, og som gælder al almindelig slid og ælde i gammel lejlighed. F.eks rør i væggen. Som du, som lejer ikke skal vedligeholde. Vær opmærksom! Sørg for at tage billede og dokumenterer, ellers nyder ‘ godt af din økonomi.
Det skal dog siges, at jeg har fået henstilt ting på fælles arealer, som Eske har været large med at jeg ikke har fået ryddet til tiden. Den enlige mors lod, ikke at have timer nok i døgnet.