Haldguttenberg Anmeldelser 14

3,0

3,0

Middel

Haldguttenberg: lejere: mangelfuld kommunikation og økonomisk udnyttelse af lejere.

Haldguttenberg -ift. udlejningsejendomme, kan jeg ikke anbefale at bo til leje der.
Kommunikationen har været dårlig og mangelfuld igennem større renoverings proces af ejendom.
Generelt er kommunikationen dårlig, og der er ikke system i hvem der får vigtige informationer. Så som at ryde loftsrum/deadline mm. Det sker på tilfældigheder og oldnordisk mund til mund beskeder. Sådan at det ikke er alle lejere der får besked. Hvilket Kan være virkelige stressende livsbetingelse at bo under.

Ekse Hald tilbageholder din vedligeholdelseskonto, som du har sparet op, hvis ikke du sætter lejligheden istand, inden du opsiger dit lejemål. Retsmæssigt har han Krav derpå. Men etisk er/kan det være en anden sag. Du kan risikerer at istandsætte/vedligeholde for egen regning.
Endvidere tager han penge fra din vedligeholdelseskonto, som han ikke har krav på, og som gælder al almindelig slid og ælde i gammel lejlighed. F.eks rør i væggen. Som du, som lejer ikke skal vedligeholde. Vær opmærksom! Sørg for at tage billede og dokumenterer, ellers nyder ‘ godt af din økonomi.

Det skal dog siges, at jeg har fået henstilt ting på fælles arealer, som Eske har været large med at jeg ikke har fået ryddet til tiden. Den enlige mors lod, ikke at have timer nok i døgnet.

1. april 2025

Dygtig administrator

Vores andelsboligforening skiftede til HALDGUTTENBERG for et halvt år siden, og vi har oplevet en helt fantastisk service og rådgivning. Vi er i trygge hænder.

5. oktober 2023

Kompetent og profesionelle.

Jeg kan varmt anbefale HaldGuttenberg.
Super professionel samarbejde ved hushandel,samt testamente.
Rigtig god kommunikation og hjælp ved køb af vores hus, altid hurtig svar og rådgivning.
Vi har følt os rigtig trygge hele vejen igennem, Eske Hald har været en stor hjælp og en fantastisk rådgiver.
Papirerne på skøde og testamente kom hurtigt og til tiden, på trods af sommerferie periode.
Vi vil helt sikkert benytte os af dem igen.
Vi vil gerne give 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

26. juli 2023

Money talks.

Vi skulle have hjælp til at gennemgå vores ejendom efter køb og derefter opdagelse af skader og fejl. Fantastisk gennemarbejdet materiale blev forelagt advokaten. De væsentligste emner/punkter blev aldrig fremhævet overfor modparterne. Vi har set rutinemails skrevet til forskellige parter i sagen og er gang på gang blevet spurgt om, hvad VI vil gøre i stedet for at blive vejledt grundigt. Ordet “hjælp” findes ikke i denne advokats vokabularium, men “penge” gør.
Hvis du skal have hjælp til fejl og mangler i ejendom, skal du helst finde et andet sted at få hen.

13. juli 2023

God og kompetent rådgivning

Jeg har oplevet Haldguttenberg som et godt og kompetent kontor. De varetager deres klienters interesser på en god og sikker måde. Jeg oplever at Haldguttenberg er gode til at identificere pragmatiske løsningsforslag på de problemstillinger vores ejerforening står overfor.

16. august 2022

Hjælpsomme og dygtige advokater

Jeg tog fat i Haldguttenberg Advokatfirma, da jeg skulle have hjælp til min første bolighandel. Såvel den juridiske rådgivning og efterfølgende sagsbehandling var god og effektiv.

Efterfølgende har jeg også benyttet Haldguttenberg Advokatfirma i forbindelse med testamente.

Kort sagt: God og effektiv service, samt hjælpsomme og dygtige advokater til en rimelig pris.

Kan varmt anbefales.

8. august 2022

Skarpt!

Bag Hald&Guttenberg, står et skarpt, kompetent og loyalt team, som bar mig igennem min sag.
Virksomheden udstråler en sikker robusthed, som der leves op til, hvilket gav mig en ro hele vejen igennem min proces.

Min respekt og varmeste anbefalinger herfra!..

21. april 2021

Mine oplevelser med Haldguttenberg…

Mine oplevelser med Haldguttenberg Advokatfirma har personligt været gode. Rådgivningen er kompetent og administratorerne svarer rent faktisk på det, som man spørger dem om. Derudover er de nemme at kontakte via telefonen, hvilket i mine øjne spiller en afgørende rolle. Alt for mange steder har efterhånden skæve telefontider og det er ikke særlig fedt, når man står og skal bruge et hurtigt svar. Alt i alt fuld tilfredshed herfra.

11. april 2021

Kan klart anbefale Haldguttenberg!

Vi har haft fornøjelsen af Haldguttenbergs rådgivning og ekspertise ifm med flere boligkøb samt ejendomsadministration. Fagligheden er altid i top og med god service og altid proaktiv kommunikation og pragmatiske løsninger af diverse opgaver. Vi kan klart anbefale Haldguttenberg og vil benytte dem igen ved vores næste bolighandel.

11. april 2021

Advokat og ejendomsadministration

Advokat og ejendomsadministration - LOL

Tænk at man kan være den service bekendt. Jeg har eksempler på at de svar jeg/vi har fået er direkte forkerte når det er kontrolleret hos en anden advokat.

Man kan jo desværre ikke give 0 stjerner.

13. november 2018

Virkelig dårlig oplevelse

Virkelig dårlig oplevelse. Kan kun fraråde alle at blive ejendomsadministrtionskunde hos Haldguttenberg.

Når der spørges ind til regnskaber/kontoudskrifter kommer det, men ALT for sent. Det er tilmed smæk fyldt af fejl, og frygter virkelig det værste. Tydeligt at der benyttes uerfarne medarbejdere når jeg taler med dem.

Vores medlemmer oplever en ringe og direkte ubehøvlet behandling når de henvender sig, og især når når det er ejerne Eske eller Theis der tager sig af henvendelsen.

Vi skifter i hvertfald administrator efter næste generalforsamling.

Mvh
SSPedersen

2. november 2018
Vis anmeldelser på alle sprog. (14 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto