Dejligt centralt, har været her flere gange da det ofte er bekvemt og ‘på vejen’ til nogle aftaler eller begivenheder i city. Lækker sprød pizza og salatbar, og altid sød og imødekommende betjening.
Kan Absolut ikke anbefale det her sted. Pizzaerne var totalt smagsløse og det kunne lige så godt være frysepizzaer de havde varmet. Salaten er nærmest lige ringe, Fetaen er helt tør og resten er ogs... Se mere
Den bedste deep pan pizza vi nogen sinde har smagt !!!! Deres crispy bund er fantastisk 😍 Min søn elsker stedet, venlig og altid høflig betjening, maden smager perfekt. Super god koncept med all... Se mere
Salaten smagte desværre ikke af særlig…
Salaten smagte desværre ikke af særlig meget, hverken oliven eller feta havde rigtig nogen smag. Pizzaen var okay, men udvalget var ret begrænset. Der var heller ikke servietter på bordene, så man skulle selv hente dem ved kassen.
Alt i alt en lidt skuffende oplevelse, og jeg kan desværre ikke rigtig anbefale stedet.
Dejligt cantralt
Dejligt mad rigtig god service det er i…
Dejligt mad rigtig god service det er i hvert fald ikke sidste gang jeg er her, kommer helt sikkert igen
Virkelig god deep-pan pizza
Virkelig god deep-pan pizza! Her får man noget for pengene.
Potionen var god og servicen var bestem heller ikke noget at klage over. De var smilende og glade😊
Dette sted kan godt anbefales👍🏻
Spiste på Astorpizza mandag 29/12…
Spiste på Astorpizza mandag 29/12 første og sidste gang pizza var udmærket men lagde mærke til at folk tog den samme tallerken med som de havde spist af og tog pizza ske og lagde pizza på og det kan ikke undgås at ske rører tallerken man skal jo bare tage en ny tallerken hver gang der var slet ingen kontrol med det fra personalet de burde jo være opmærksom på det og sige det til kunderne så for mit vedkommende kommer der aldrig mere.
En skjult perle for pizzaelskere!
Astor Pizza leverer en fantastisk smagsoplevelse hver eneste gang. Pizzaerne er velsmagende, perfekt bagt og fyldt med gode råvarer, og salaterne er friske, sprøde og virkelig lækre. Priserne er meget rimelige, og man bliver positivt overrasket over, hvor meget kvalitet og smag man får for pengene. Det er et sted, hvor små beløb bliver til store oplevelser. Et oplagt valg, hvis man vil forkæle sig selv med rigtig god mad – kan varmt anbefales!
Virkelig godt sted
Virkelig godt sted. Maden var fantastisk, personalet var meget høflig, og venlig. Kan helt klart anbefales.
Maden var super lækker og stedet var…
Maden var super lækker og stedet var hygiejnisk. Deres deep pan anbefales !!
Den bedste deep pan pizza i Kbh !!!
Min søn elsker stedet, venlig og altid høflig betjening, maden smager perfekt.
Super god koncept med all you Can eat🤩
Har spist der mange gange og man går aldrig sulten derfra!
Tak til ejeren for god oplevelse og altid med et smil på læben 😁
Hyggelig sted med pizzabuffet
Hyggelig sted med pizzabuffet, burgere og andet fra menukort, og ikke mindst personale som er søde og imødekommende.
Roligt lokale og tæt ved tivoli. Vi kommer igen snart.
Spiste på Astor Pizza inden vores tur til Tivoli
Min kæreste og jeg spiste på Astor Pizza lige før vores Tivoli-tur, og det var en perfekt start på aftenen. Maden var frisk og velsmagende, især burgeren og de sprøde pommes frites. Hurtig og venlig betjening i hyggelige omgivelser. Vi kommer helt sikkert igen! 🙌🍔
De stjæler
En af medarbejderne har stjålet over 100 kroner fra os, og vi lagde uheldigvis først mærke til det da vi kom hjem. Jeg ved godt at det er typisk København men det kostede 95 kroner for en mini pizza.
Maden var middel, uhygiejnisk.
Maden var middel, 99kr for deres version af en "buffet".
Men tjeneren sad i døren og røg smøger, og gik direkte ind og serverede/skænkede mad og drikke, uden vask af hænder. Uhygiejnisk, og høre ikke hjemme i den branche.
det værste sted nogensinde
det værste sted nogensinde. Jeg gik ind og lige når jeg kom ind kom stanken ind i min næse, min lille dreng på fem græd når han smagte deres oste pizza. Han skulle på toilettet hurtigt, når vi gik ind var vasken gul og det stank af tis. Deres stor kup af sodavand kostede 60kr og den ligende en lille kup. De forstod ikke noget dansk, hvis du kommer til danmark snak i det mindste dansk eller god engelsk. Min søn kalde det “astor cheeks pizza”
Løb væk når du ser den her butik!
Hej,
Det må være noget af det mest skuffende, jeg nogensinde har prøvet. Jeres “All You Can Eat”-koncept er en joke. Udvalget var elendigt – tre af pizzaerne havde ingen tomatsovs, og smagen var decideret dårlig. Det virkede som om, I bare havde smidt noget sammen uden at tænke på kvalitet eller kundernes oplevelse.
Vi kom sultne og gik derfra stadig sultne – og det siger alt. Det er utroligt, at man skal betale ekstra for drikkevarer oveni, hvor den billigste sodavand koster 39 kr. Det er simpelthen frækt.
Maden var ringe, konceptet halter, og prisen er helt hen i vejret. Jeg kommer aldrig igen og vil kraftigt fraråde andre at gøre det.
Ubehagelig oplevelse
Jeg har aldrig prøvet noget lignende. Mig og min klasse skulle ind og have pizza på Astor for første gang. Og sikke en arrogance man bliver udsat for. Tjenerne er uhøflige og ubehagelige. De har ingen manerer, der er skimmelsvamp på toilettet og hår i maden. Som om det ikke skulle være nok spiser de også af vores mad. Hvis man kunne rate restauranten 0 stjerne havde jeg gjort det.
Værste gang p1s jeg nogensinde har…
Værste gang p1s jeg nogensinde har bestilt!
Deres mellem pizza til 100kr som kaldes “pepperoni feast” er på størrelse med en CD og havde 8 stykker pepperoni på! Dertil købte jeg hvidløgsbrød, som var Nettos budget flute skåret i skiver og skam ristet med lidt hvidløg på!
Jeg køber ALDRIG herfra igen, og vil anbefale ALLE at holde sig væk herfra!
200kr ud af vinduet.
Virkelig lækker all you can eat pizza
Virkelig lækker all you can eat pizza, uovertruffen service 🤌🏼