Hairoutlet Anmeldelser

4,0

Har nu handlet hos Hairoutlet for 2 gang. Det hele forløber dejligt let, gode priser og kundeservice super hurtig og god. 5 Stjerne mangler kun, fordi pakkerne sendes med Post Danmark som desvæ... Se mere

Jeg modtog ultimo september 2021 en 3 pack pearl styler. Varen var produceret i juli 2019, dvs over 2 år gammel. Jeg er klar over at der ikke er udløbsdato på produktet, men holdbarheden er jo trods... Se mere

Jeg har endnu engang modtaget en ordre fra Hairoutlet, hvor jeg har handlet hårprodukter gennem flere år. Som altid hurtig ekspedition fra firmaet. Desværre strandede min pakke på DAO’s terminal og j... Se mere

Jeg er storbruger af hårprodukter, og det kan virkelig løbe op hos en frisør. Derfor køber jeg altid mine hårprodukter her hos hairoutlet.dk Prisen er langt under frisørens, de har ofte gode... Se mere

1. Hårproduktbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Frisørens mærker til discountpris - se vores store udvalg af de kendte brands; Paul Mitchell, TIGI, Redken, Nashi Argan, Youngblood m.m. Vi leverer hurtigt og billigt.

God

Har ikke besvaret negative anmeldelser

4 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Fantastisk!!!

Det er en virkelig god hjemmeside! Jeg havde bestilt 2 ting derfra, og en time senere finder jeg ud af at den ene ting er forkert, så jeg skrev en lille mail til dem, og der var ingen problemer overhovedet! De annulerede bare den forkerte ting, og refunderede pengene til min konto igen. Det er SÅDAN EN GOD HJEMMESIDE!

9. juni 2014

Super sted !

Fantastisk billig!
Super hurtig leverering.
Kom til at skrive den forkerte email adresse, men det kan ske.
Fik alligevel besked på mobil hvornår jeg komme hente ! :-)

4. juni 2014

Perfekt!!

Gode og billige produkter, god hjemmeside der er nem at finde rundt i, hurtig levering!
Alt i alt perfekt hjemmeside og kan varmt anbefales!

10. april 2014

God nethandel

Bestilte shampoo og styling sent søndag aften. Modtog en besked allerede om tirsdagen om at vi pakke var klar til afhentning. Perfekt!!

23. januar 2014

super ved reklamation

Fik leveret en flaske, som ikke var skruet ordentlig og indholdet var løbet ud.
Jeg tog straks foto og indsendte det med reklamation.
Få dage efter ankom en ny flaske.

Kan man forlange bedre service..............

Hilsner Viveke

16. december 2013

Hurtig, nemt og billigt!

I februar '13 købte jeg nogle forskellige stylingsprodukter fra hairoutlet.dk. De kom kort efter med posten. Blandt det bestilte, var der to produkter fra sexy hair. da jeg havde brugt den ene og skulle i gang med den anden viste det sig desværre, at den var defekt. Jeg skrev da en mail fredag aften, med forventing om svar engang mandag, om at jeg havde en defekt vare, og for at høre hvordan proceduren med reklamation er. Lørdag formiddag modtog jeg en mail om, at de beklagede og sendte en ny med posten samme dag. Super herligt!

2. marts 2013

Hurtigt, nemt og billigt

Jeg bestilte julegave hos hairoutlet mandag aften, tirsdag morgen lå der en besked om at varen var pakket og sendt afsted, og i dag, onsdag er pakken kommet:-)
Den svarer 100 % til det forventede og var pakket forsvarligt ind.
Har sparet en del penge på at købe produktet her og det er absolut ikke sidste gang jeg handle her :-)

19. december 2012

God Service

Har nu handlet hos Hairoutlet for 2 gang.
Det hele forløber dejligt let, gode priser og kundeservice super hurtig og god.

5 Stjerne mangler kun, fordi pakkerne sendes med Post Danmark som desværre godt kan være ret langsommelige :(

12. juli 2012

Skrev Lene en mail en sen aften, og alligevel kom der svar med det samme. Jeg har efterfølgende bestilt varer herigennem og det har kun været en positiv oplevelse og så er der penge at spare.

13. februar 2012

super service

Lene yder rigtig stor service, så det er en ren fornøjelse at handle her. Billigt og rigtig hurtig levering... Det kunne andre godt lære lidt af.

7. december 2011

Fremragende service!

Jeg har købt et hårprodukt gennem Hairoutlet.dk
Da jeg modtog varen, via Post Danmark, var den fuldstændigt smadret og ubrugelig. Jeg ringede til forretningen og fik deres søde ejer i røret. Forklarede problemet og hun beklagede meget og lovede straks at sende en ny til mig. 2 dage senere havde jeg den nye -ilagt æsken var en lille håndskrevet hilsen hvori der stod, at hun håbede at den denne gang var kommet uskadt frem!
Se dét er topservice!

4. april 2011