Har nu handlet hos Hairoutlet for 2 gang. Det hele forløber dejligt let, gode priser og kundeservice super hurtig og god. 5 Stjerne mangler kun, fordi pakkerne sendes med Post Danmark som desvæ... Se mere
Jeg modtog ultimo september 2021 en 3 pack pearl styler. Varen var produceret i juli 2019, dvs over 2 år gammel. Jeg er klar over at der ikke er udløbsdato på produktet, men holdbarheden er jo trods... Se mere
Jeg har endnu engang modtaget en ordre fra Hairoutlet, hvor jeg har handlet hårprodukter gennem flere år. Som altid hurtig ekspedition fra firmaet. Desværre strandede min pakke på DAO’s terminal og j... Se mere
Jeg er storbruger af hårprodukter, og det kan virkelig løbe op hos en frisør. Derfor køber jeg altid mine hårprodukter her hos hairoutlet.dk Prisen er langt under frisørens, de har ofte gode... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Frisørens mærker til discountpris - se vores store udvalg af de kendte brands; Paul Mitchell, TIGI, Redken, Nashi Argan, Youngblood m.m. Vi leverer hurtigt og billigt.
Nørredige 10, 6893, Hemmet, Danmark
- 42152000
- info@hairoutlet.dk
- www.hairoutlet.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
god handel
Købte billige produkter fredag den 23 november (Black friday) og har allerede hentet dem idag mandag den 26 november ved GLS pakkkeshop.
God handel og virkelig hurtig fragt. Handler der helt sikkert igen
Hurtig levering 👏🏻
Jeg bestilte Silver Shine Wipped Cream fra Milk Shake en del billigere end andre steder på nettet. Hurtig levering og god pris.
5 stjerner herfra 🤗
Super hurtig levering og så havde de…
Super hurtig levering og så havde de produkter på lager, som ellers ofte er udsolgt i butikker og på andre hjemmesider
Billige produkter og hurtig levering
Umiddelbart var jeg lidt skeptisk, da priserne næsten virkede for gode til at være sande. Men jeg tog chancen, sparede en masse penge og fik mit produkt leveret lynhurtigt.
Det er helt sikkert ikke sidste gang, jeg har brugt den side.
Der var en fejl på det produkt jeg …
Der var en fejl på det produkt jeg havde bestilt. Ringede til Hairoutlet som med det samme sendte en ny vare. Gode priser, god kundeservice og hurtig levering! Det er ikke sidste gang jeg handler der :)
Hurtig levering, fine varer og gode priser. Det er ikke sidste gang, at jeg handler her +++
Hurtig levering + virkelig billige …
Hurtig levering + virkelig billige priser. Jeg er fan! Kommer til at handle der mange gange fremover :)
Virkelig god service
Virkelig god service! Jeg modtag min bestilling efter 2 dage! Hairoutlet kan virkelig anbefales :-)
Vanvittig god service og gode priser.
De yder den bedste service, og jeg kommer klart igen og handler, de har jo tillige fantastiske priser ;)
Perfekt webshop
Har handlet her flere gange, og der har aldrig været nogle problemer! Handler her gerne igen og igen og igen.
Meget meget tilfreds kunde
Jeg har handlet et par gange hos Hairoutlet, og jeg har kun haft gode oplevelser. Konkurrencedygtige priser, god service og meget hurtig levering. Jeg kan kun anbefale Hairoutlet :) Det bliver i hvert fald ikke sidste gang, at jeg handler hos dem!
Min nye leverandør af hårprodukter.
Så fandt jeg lige min nye leverandør af hårprodukter. Jeg bestilte varer tirsdag aften og de blev leveret torsdag morgen. De har nogle super tilbud, men priserne er stadig konkurrencedygtige selvom de ikke er på tilbud.
FIn service
Hurtig levering. Fin service. Jeg fik byttet en vare som var bestilt forkert uden problemer og ekstra gebyrer.
Godt udvalg hurtig levering
God og overskuelig hjemmeside, stort og fint udvalg af produkter, dog fandt jeg nogle af de produkter, jeg købte, billigere på andre hjemmesider. Til gengæld er det rart, at man kan få det hele samlet, når man går efter produkter fra flere firmaer.
Fin opfølgning på bestilling og hurtig levering.
Super hurtig levering!! :D
Tusinde kæmpe tak, for at levere et produkt jeg ikke engang troede var muligt at købe nogen steder længere :D elsker jeres side!!
Og kæmpe tak for en super hurtig og billig levering!
Mvh
Holder hvad de lover
Lynhurtig levering, de rigtige priser på kvalitetsprodukter. 100 % - kan varmt anbefales. Har handlet flere gange.
Tomas
Christina
Fantastisk sted at købe hårprodukter. Billige og hurtige....
Super god service!
Bestilte to varer. Da de dukkede op, viste det sig, at de havde pakket en forkert vare i min pakke i stedet for den, jeg havde bestilt. Jeg skrev derfor til deres kundeservice, og de svarede straks, at de nok skulle sende den bestilte vare til mig. Jeg fik lov at beholde den forkerte vare som kompensation og behøvede derfor ikke engang returnere.
SÅ god service. Det er eller efterhånden en sjældenhed i netbutikker, så jeg handler der helt sikkert igen!