Hæstrup VVS A/S Anmeldelser 55

4,0

I weekenden oplevede vi problemer med vores gasfyr, mandag morgen vejledte Stefan os lynhurtigt videre til Joakim som fik montering af nyt fyr sat i værk. Tirsdag er der igen varme på huset med nyt... Se mere

Vi har i mange år arbejdet sammen med Hæstrup VVS, og det vil vi helt sikkert blive ved med. Gode og kompetente medarbejdere. Derudover efter mange års samarbejde, blandt andet mange forsikringss... Se mere

Har anvendt Hæstrup VVS gennem de sidste 30 år. Top professionel rådgivning og service. Har anvendt dem i mine lejligheder når der er problemer, ROS fra lejerne, pænt ryddet op efter udført arbejde. H... Se mere

1. Hjem og have

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hæstrup VVS A/S beskæftiger ca. 30 højt kvalificerede medarbejdere. Vi udfører alle former for VVS, Kloak og Blikkenslager arbejde med udgangspunkt i vores værksted i Hæstrup, lige udenfor Hjørring. Vi er en moderne installatør-forretning med fokus på at udføre kvalitetsarbejde indenfor de aftalte rammer. Udover at servicere private kunder i hele vendsyssel har vi et glimrende samarbejde med flere bygge og typehus-firmaer, tømrermestre, industrier, boligforeninger og forsikringsselskaber.

4,0

God

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Høj faglighed og ordentlige mennesker

Hæstrup VVS viser gang på gang at faglighed og ordentlighed går hånd i hånd. Vi har ved flere lejligheder gjort brug af dem - senest ved en kælderrenovering, hvor de løste problematikker omkring fugt og gulvvarme.

Kælderen føles nu som et hvert andet rum i huset takket væres deres gode installatører.

Vil til enhver tid anbefale andre at bruge dem!

8. januar 2026

"Hæstrup VVS vil vi gerne bruge igen

"Hæstrup VVS er et selskab, som vi let kan anbefale.
Venlig service hele vejen igennem fra bestilling af opgaven til selve udførelsen af jobbet med dygtige folk i firmaet, som vil gå langt for at løse opgaverne til kundens tilfredshed.
Vi har de bedste erfaringer med Hæstrup VVS - ikke bare en enkelt gang - men over en lang årrække på over tyve år.
Så dem vil vi gerne bruge igen."

11. december 2025

Dyrt bekendtskab / Mangelfuld information / Dårlig service

Har fået udført arbejde, som vi på intet tidspunkt i forløbet forudgående er blevet informeret om, hvad der skulle laves eller prisen på arbejdet. Arbejdet er altså blevet udført uden forudgående bekræftelse fra vores side. Fakturaen nævner, at der er udskiftet en Redan veksler, hvilket ikke er tilfældet. Fakturaen er i vores øjne ikke korrekt og efter vores mening for høj ift det reelle udførte arbejde.

Først efter flere rykkere på at få en dekort blev vi svaret, men iskoldt afvist. Ikke en behandling/svar, jeg som kunde, havde forventet.

Kommer aldrig til at benytte mig af deres "service" og vil absolut heller ikke anbefale andre at bruge dem.

27. maj 2025

Bedste vvs-firma nordenfjords

Det er bare det bedste vvs-firma nord for Limfjorden - og sikkert også Kongeåen. De har reddet os flere gange med kort varsel på mærkelige tidspunkter, og de er meget rare at tale med, både på kontoret og når de kommer frem. Priserne er absolut rimelige.

11. juli 2025

Dårlig service, ønsker ikke at tage ansvar for skader

Efter udarbejdelse af flere skader i samarbejde med forsikringsselskab ifm. en vandskade i sommerhus, lukker Hæstrup ikke af for vandet igen som aftalt.
Til gengæld tænder de halvt varmen indenfor i huset på en elradiator, men ikke varmepumpen - så elregningen løber afsted mens huset står tomt.

Hæstrup løber desværre fra ansvaret og vil ikke vedkende deres fejl efter aftale med håndværkere om at frostsikre huset ved endt arbejde og dette ender ud i en frostsprængning mere, 125 m3 vand fosser ud og gør skade på inventar, rør og haner. De er langsomme til udarbejdelse af arbejdet og vi vælger derfor at kontakte ny vvs’er, så vi kan bruge huset.

Pt. er de ikke behjælpelige med erstatning og oplyser ikke, om hvorvidt sagen er indsendt til ansvarsforsikring.

Dårlig oplevelse, vil på ingen måde anbefale firmaet til andre. Dårlig service og ikke professionelle i deres arbejde eller kommunikation.

2. november 2024

Ordentlighed, punktlighed & venlighed!

Tirsdag er der igen varme på huset med nyt fyr! Virkelig kompetent vejledning pr tlf af Joakim & Stefan!
fantastisk dygtig udførsel af arbejdet af Martin. Super venlige og hjælpsomme fyre som absolut ved hvad de laver! Aftaler overholdt og punktligheden helt i top.
Jeg er meget imponeret over ordenligtheden. Kæmpe highfive til gutterne fra hæstrup!

25. marts 2025

Nybyg med Hæstrup VVS

Hæstrup VVS har, igennem vores større byggeprojekt, stået for VVS- samt blikentreprise. Igennem hele projektet har vi modtaget rigtig god vejledning, samt alle aftaler / byggeplan overholdt. Kommunikationen har altid været klar og tydelig. Kvaliteten af arbejdet er ligeledes helt i top. Vi vil til hver en tid anbefale Hæstrup VVS.

25. april 2022

Stor ros!

Hos Vendsyssel FF har vi vores administration og træningsfaciliteter her på Idrætscenter Vendsyssel i Vrå.

Hæstrup VVS er ansvarlig for VVS i huset og de gange vi har haft behov for deres assistance, har vi altid oplevet hurtig og en meget professionel tilgang til opgaverne.

25. april 2023

Jeg skulle have gjort et afløb tæt i…

Jeg skulle have gjort et afløb tæt i vores badeværelse ... Havde selv forsøgt, men kunne ikke... Jeg ringede til "vores" VVS mand og der kom en ung mand som skulle bruge 3 dage på at få det tæt ... og regningen sagde 2 timer... Det var jo ikke min skyld at han ikke kunne få det tæt første gang............ VEL?

3. april 2023

Jeg havde en rigtig god oplevelse med…

Jeg havde en rigtig god oplevelse med Hæstrup VVS.
Medarbejderen vidste rigtigt meget om det træpillefyr der var i stykker og jeg fik yderligere meget værdifuld instruktion i brugen af fyret.
Alt blev lavet til fuld tilfredshed og også til den aftalte tid, så jeg kan kun give min fulde anbefaling af firmaet.

13. april 2023

Desværre ikke til at regne med

Jeg bestilte service i efteråret 2021 pga utætheder ved vindhætter på mit tag. Blev lovet udbedring med det samme, men efterfølgende rykket til foråret pga. risiko for frost. Har siden foråret rykket mindst 10-15 gange og hver gang blevet lovet, at i næste uge..... i dag har jeg så fået beskeden, at de ikke kan nå det i år. Har været meget tålmodig, fordi jeg havde fået Hæstrup VVS varmt anbefalet til at løse opgaven.

3. november 2022