Gyldendals Børnebogklub

Holgis og far er en sød bog, for børn fra 3-års alderen, om en lille sej drengs helt almindelige dag sammen med sin helt almindelige far Rasmus Seebach, og hvordan de løser hverdagens små udfordring... Se mere

Rimelige bøger, til rimelig priser, men savner andre børnebøger i stil med Flunkerne. Der findes også ligende bøger med enhjørninger, til piger og andre til drenge, hvor fantasien selv er med på bill... Se mere

Jeg venter desværre stadig på bøgerne, på trods af at jeg fik at vide at de nok ville blive leveret senest igår, mandag. Jeg får ingen pejling på hvorlangt bøgerne er kommet, hvornår de forventes at b... Se mere

Hurtig levering, lidt træls man først efter køb bliver gjort opmærksom på ellers fordele som fx mimbo jimbo bamsen. Men super fint kundeservice retter hurtigt op på det uden beregning for ekstra lever... Se mere

1. Boghandel
  2. Bogforlag
  3. Børneboghandel

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Velkommen til et dejligt univers af bøger og unikke ting for børn og unge (0-15 år). Her får dit barn en god start på livet med de bedste bøger til både højtlæsning, selvlæsning, leg og læring. Meld dit barn ind nu og få masser af medlemsfordele.

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Alt for dyrt

Alt for dyrt - men en masse god inspiration

5. august 2019

Kære Lene

Det glæder os rigtig meget at høre, at du henter god inspiration hos os.

Jeg er selvfølgelig ked af, at du synes vores priser er alt for dyre, eftersom vores priser altid ligger under forlagsprisen, og at vi har rigtig mange gode tilbud hver måned.

Gyldendals Børnebogklub

Hurtig levering og gode bogtilbud

4. august 2019

Kære Anne-Dorthe
Hvor er vi glade for at høre, at du er glad for dit medlemsskab. Jeg håber, at du fremover vil få glæde af vores univers af bøger.

Mvh. Nikoline

De er umulige at komme i kontant med

De er umulige at komme i kontant med, og når man så kommer i kontant med dem er de ikke særlig behjælpelige..

3. august 2019

Besvarelse fra Gyldendals Børnebogklub

Jeg er virkelig ked af, at du har haft den oplevelse. Vores medarbejdere gør altid sit bedste, for at hjælpe vores medlemmer på den bedste måde. Vores telefoner er åbne mandag-torsdag kl. 08:30-16 og fredag fra kl. 09-15:30. Ellers er du altid velkommen til at skrive os en mail, eller skrive til os på facebook, så vil vi meget gerne hjælpe dig.

Rigtig god dag
Bedste hilsner Nikoline

Bogklubben gør det nemt at finde de…

Bogklubben gør det nemt at finde de rigtige bøger til børnebørnene.

2. august 2019

Kære Lilian.

Tusind tak for de 5 flotte stjerner. Vi bliver så utroligt glade for, at vi kan inspirere til den helt rigtige læsning til dine børnebørn. Det er lige præcis dét, vi er til for.

Tak for du gav dig tid til at skrive et par ord.

Du må have en skøn weekend.

👌🏼

Gode bøger, gode priser. Og hurtig forsendelse. Tak for det.

31. juli 2019

Kære Sabine.

Det er os der takker for de fine ord. Det betyder meget for os.

Vi håber vi får lov til at glæde dig med vores bøger længe endnu.

Hav en rigtig dejlig weekend.

Det er meget dyre bøger

Det er meget dyre bøger , kan fås meget billigere andre steder .

31. juli 2019

Kære Renâe.

Tak for din feedback.

Vores bøger sælges billigst muligt i forhold til indkøbsprisen. Dog vil der naturligvis altid være forretninger, som enten sælger med enten en meget lille fortjeneste, eller helt uden fortjeneste på deres bøger. Disse kan vi selvfølgelig ikke konkurrere med.

Dog kan vi, som ingen andre, tilbyde et helt andet læsefællesskab med Danmarks eneste månedlige bogmagasin, månedsbøger udvalgt af vores dygtige redaktører, eksklusive live arrangementer kun for vores bogklubmedlemmer og meget mere.

Spild af penge

Man sparer ikke noget på bøgerne.. faktisk er de ofte dyrere end hvad man kan finde dem til.
De har heller ikke et særligt stort udvalg af bøger og det er svært at købe på tværs af genre hvis man er medlem af en enkelt klub.
Desuden forpligter man sig til at købe mindst to bøger pr bog klub man er medlem af. Hvis man er medlem af flere af Gyldendals klubber når man at blive helt fattig på dyre bøger..

30. juli 2019

Kære Kunde.

Tak for din feedback.

Vi kan naturligvis ikke sige os fri for, at bøgerne findes billigere andre steder. Dog har vi løbende en masse supertilbud, som ikke fås andre steder.

Det er helt rigtigt, at vores bogklubber er dedikeret til de forskellige genre. På denne måde når vi mere præcist ud til den enkelte læsers præferencer. I skrivende stund, kan man melde sig ind i samtlige bogklubber via hjemmesiden, helt uden nogen købsforpligtelser.

Jeg ønsker dig en dejlig weekend.

ikke gode nok tilbud

Samme pris som andre net-boghandler, og inden man har betalt fragt er der billigere at gå i en fysisk butik.

30. juli 2019

Kære Ibk

Snyd og bedrag...

Det er en skidt klub der kører på et forkert koncept...

29. juli 2019

Kære Maria.

Mange tak for din feedback.

Jeg vil til at starte med understrege, at vi på ingen måde har interesse i at snyde eller bedrage vores eksisterende eller fremtidige medlemmer. Dog vil jeg naturligvis beklage mange gange, at du har fået denne opfattelse af os.

Vores eneste mål med bogklubben er at inspirere og skabe gode læseoplevelser for alle de dejlige børn ude i landet. Jeg er rigtig ked af, hvis dette ikke har levet op til forventningerne.

Jeg ønsker dig en dejlig dag.

Frygtelig oplevelse..

Frygtelig oplevelse..
Jeg sagde ja til gratis babypakke men ved udmeldelse af klubben skal du købe to bøger til klubpris dvs omkring 300 kr. Det var ikke klart gjort da jeg skulle modtage babypakken. Aldrig tilmelde klubben

28. juli 2019

Kære Malak.

Det ærgrer os utrolig meget, at du er efterladt med en dårlig oplevelse. Det er naturligvis ikke intentionen. Når det er sagt, gør vi det selvfølgelig klart i handelsbetingelserne, at velkomsttilbuddet forpligter.

Vi er klar over, at der er steder vi skal blive bedre, så vi undgår misforståelser som denne. Vi takker hermed din feedback, og ønsker dig en dejlig weekend trods alt.

Gode titler

Gode titler, hurtig levering

24. juli 2019

Kære Suzanne

Tusinde tak for en kort, pæn beskrivelse. For os, er der intet bedre end glade og tilfredse medlemmer. Vi bliver så glade, når vi hører fra jer - og især, for at få at vide at alt fungerer som det skal.

Jeg håber du får en dejlig sommer.

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition, uden problemer ligesom det skal være 👍

24. juli 2019

Kære Lise.

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det er skønt at høre, at ekspeditionen fungerer ligesom det er tiltænkt. Det glæder os virkelig.

Jeg håber du får en fantastisk sommer. Hav en dejlig dag.

Gyldendal+

NØJ HVOR JEG FØLER MIG FANGET OG DUM!!!

Jeg bestilte en "GRATIS" baby pakke hos Gyldendals, men blev samtidig medlem af deres børnebogklub, uden at det fremgik klart og tydeligt hvad det indebar prismæssigt for mig.

Så nu sender de mig bøger og regninger. Jeg har dog fået en mail da jeg henvendte mig om at de godt kan udmelde mig fra bogklubben mod en betaling på 350 kr. med deres begrundelse for at jeg ikke har overholdt deres medlemsaftale.

Hvis jeg skal komme med noget konstruktiv kritik til dem, så vil det være at gøre det MEGET MERE KLART OG TYDELIGT! hvad det indebære at bestille en såkaldt gratis babypakke mm.

Så har du for mange penge du ikke ved hvad du skal bruge på, så meld dig ind i Gyldendals Børne Bogklub.

22. juli 2019

Kære Anja

Rigtig mange tak for din feedback.

Vi er klar over, at der er punkter hvor vi kan blive bedre. Vi er i pt. igang med en optimering af den kommunikation, vi sender til nye medlemmer, så der ikke er tvivl om hvad et medlemskab i én af Gyldendals Bogklubber indebærer. Jeg er meget ked af, at det ikke har været tydeliggjort nok for dig.

Jeg kan godt forstå at det er en enormt kedelig oplevelse, du er efterladt med. Jeg vil gerne have lov til at se nærmere på dit medlemskab og få det afsluttet på ordenligvis. Det håber jeg trods alt, at du er interesseret i.

Lad os endelig høre fra dig på tlf. 70 11 00 33.

Hav en god dag.

Bondefanget af BABYPAKKE

Jeg bestilte glædeligt en babypakke hos Gyldendahl, med den tro om at det var en engangsbestilling. Det viste dog så at være en fælde hvor jeg efterfølgende modtager en pakke med børnebøger til kr. 269. For at komme ud af denne "klub" skal jeg betale kr. 149,95.

Til Gyldendahl, så virker det til at jeg ikke er den eneste som er blevet bondefanget af jeres "tilbud" - jeg tror I skal have fat i jeres "forfattere" til at få omskrevet jeres købsbetingelser så de står så man ikke misforstår jeres "tilbud"!

HOLD JER LANGT VÆK FRA DETTE "VELKOMSTTILBUD", HVIS DET KUN ER FOR DERES BABYPAKKE!!!

22. juli 2019

Kære Camilla

Tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på din feedback.

Det er selvfølgelig rigtig ærgerligt, at du har misforstået velkomsttilbudet. Når det er sagt, bliver alle handelsbetingelserne oplyst inden man fuldender indmeldesen.

Jeg er rigtig ked af at babypakken ikke var som forventet - jeg vil også meget gerne tage et kig på dit medlemskab, så vi kan finde ud af hvordan vi får det løst bedst muligt.

Hvis du kontakter kundeservice på tlf. 70 11 00 33, sidder vi klar til at hjælpe dig.

Jeg håber at høre fra dig. Hav en dejlig dag.

Gyldendal+

Jeg er meget glad for børnebogklubben

Jeg er meget glad for børnebogklubben, har brugt den til mine drenge og bruger den nu til mine børnebørn, er især glad for at der står hvad alderstrin bøgerne er til 👍

13. juli 2019

Kære Torben.
Hvor er det dejligt at læse din anmeldelse. Skønt at du har haft glæde af medlemskabet til dine egne drenge, og nu til dine børnebørn.
Smukt når et medlemskab går gennem generationer.
Jeg håber du får en rigtig dejlig dag.

Kærlig hilsen
Gyldendals Børnebogklub

Det fungere super godt med fragt ig de…

Det fungere super godt med fragt ig de er venlige. Syntes dog det er et problem når man ikk får frameldt mdr bogen der kommer engang imellem en man ikk ønsker jo🙈

13. juli 2019

Kære Jane
Tusind tak for din anmeldelse og dine 4 stjerner, dem kan du tro vi er glade for.
Det er dejligt at læse det fungerer super godt.
Skulle der smutte en afbestilling, så kan du altid bare lige ringe til os, så hjælper vi gerne med returneringen.
Jeg ønsker dig en rigtig skøn dag.
Gyldendals Børnebogklub

Pakkerne er altid i orden og ved regn…

Pakkerne er altid i orden og ved regn er der pakket en plastikpose om

12. juli 2019

Besvarelse fra Gyldendals Børnebogklub

Hej og tusind tak for dine 5 stjerner og de pæne ord.

Jeg er rigtige glade for at læse, det fungerer som det skal.

Jeg håber du får en rigtig dejlig sommer.

Pyramide foretagende

12. juli 2019

Kære Kunde,

Tak for din anmeldelse...

Men vi er nu altså en ganske almindelig virksomhed - så jeg står desværre lidt uforstående overfor din beskrivelse. Trods det, håber jeg du får en vidunderlig weekend.

Fantastiske bøger.

8. juli 2019

Kære Jasmin.

Rigtig mange tak for den fine beskrivelse. Det sætter vi pris på.

Jeg ønsker dig en skøn weekend.

Godt udvalg af bøger

Godt udvalg af bøger, skønt med hurtig levering - det er så hyggeligt med bøger, og børnene synes altid det er lækkert med ny læsning.

8. juli 2019

Kære Marie.

Tusind tak for de flotte 5 stjerner. Der bliver brugt lang tid på at udvælge de helt rigtige bøger til alle de søde børn ude i landet - så det er virkelig skønt at børnene finder glæde i dem.

Vi håber, at vi kan få lov at bidrage med en masse lækre læseoplevelser længe endnu.

Du ønskes en dejlig dag.