Wow - Jeg bestilte fin sort herre rejse skulder-taske, til Fars dag fra børnene. Den er lækker, blød og svare til billederne på hjemmesiden. Dufter af læder og far blev super glad, og især den lille... Se mere
Desværre må jeg slutte mig til koret for dårlig produkt og virkelig skidt serviceniveau. Produktet: Tasken var slet ikke som forventet. Ingen mulighed for retur grundet en lille "specialsyet... Se mere
Modtog 18.10.2020 tasken som bestilt. Desværre var farven forskellen meget store, rundt på tasken. Derefter skrev jeg en mail vedr. returnering eller ombytning. Retursvar (2-3 sider med bla bla) var... Se mere
Jeg var lidt nervøs pga de dårlige anmeldelser, men jeg fik to notesbøger med indgravering, der var meget lækre og levede helt op til mine forventninger. Det bliver kun til 4 stjerner, da produkt... Se mere
Vi er Gusti Leder – tysk markedsleder inden for lædervarer – og vi er overbeviste om, at tasker er meget mere end blot opbevaringsgenstande. De er ledsagere gennem dit liv, afspejler din personlighed og udtrykker din stil. Fra det første design over den omhyggelige forarbejdning til det øjeblik, hvor du holder din nye yndlingsgenstand i hænderne, lægger vi vægt på hver eneste detalje. Alle vores produkter forener elegance og hverdagspraktiskhed, funktionalitet og form – nogle gange sporty, nogle gange klassiske, altid alsidige. Således bliver hvert produkt fra Gusti Leder en pålidelig partner i din hverdag og samtidig et særligt accent til ethvert outfit. Netop derfor giver vi dig muligheden for nemt at gøre hvert produkt til noget unikt: gennem vores graveringsmulighed. Med en personlig besked, initialer eller et særligt symbol forvandler du din taske eller dit tilbehør til et unikt stykke, der fortæller din historie.
Erich Schlesinger Straße 62, 18059, Rostock, Tyskland
- info@gusti-leader.dk
- www.gusti-laeder.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Jeg bestilte en taske hos dem, fik den efter 2-3 dage. Rigtig hurtig levering.
Meget tilfreds
Meget tilfreds, god pris og meget fine produkter. God kvalitet. Kan bestemt anbefales.
For lille taske.
Selvom tasken i sig selv er fin nok, så svarer billederne og målene beskrevet på nettet, ikke til det produkt du får. Den taske jeg har modtaget er simpelthen mindre end beskrevet og illustreret.
Jeg er meget tilfreds mit første Gusti…
Jeg er meget tilfreds mit første Gusti produkt. Tasken svarer fuldstændig til beskrivelsen og til billedet, og den kom ganske få dage efter bestilling 😊
Helt sikkert ikke sidste gang jeg bestiller hos Gusti 😊
Billig og hurtig levering
Bestilte en taske herfra, hurtig levering og billige priser. Tasken er rigtig fin, men bærer, i mindre grad, præg af at den ikke koster mere.
Super hurtigt og rigtig fint produkt
Bestilte en taske med indgravering, og den ankom efter 2,5 dag, selvom leveringstiden stod til 5-7 dage! Tasken er super fin, og jeg glæder mig til at give den i gave. Klar anbefaling!
Super fin og lækker taske leveret på…
Super fin og lækker taske leveret på bare 2 dage -kan varmt anbefales 😍!
Vær opmærksom på at produkterne kan lugte så skidt at de er ubrugelige!
Konklusion: du risikerer at købe et fint produkt som desværre lugter så slemt at det er ubrugeligt! - og firmaet accepterer ikke denne voldsomme lugt i en reklamationssag.
Med andre ord et køb her er en chance!
Fik en lædertaske i fødselsdagsgave.
Den havde en voldsomt dårlig duft. Både uden på og inden i. Havde den hængende udendørs i 2-3 uger uden effekt. Beskrev mit problem for virksomheden som beklagede og sagde at det var et resultat af den behandling læderet fik. Jeg fik nogle tips som jeg kunne prøve (kartoffelmel i en sok, avispapir mm) intet hjalp.
Jeg lod tasken hænge udenfor af den simple grund at man kunne lugte den hvis den hang indendørs.
Alt i alt har den hængt udenfor i 2-3 måneder
og den stinker stadig!
Spurgte pr mail hvordan man reklamerede over deres produkter.
Hertil svarede de at man IKKE kunne reklamere!
Det pointerede jeg at det kunne man ikke nægte mig, hvortil de beklagede og trak deres påstand tilbage og sendte mig en returpakkelabel!
Efter nogen tid svarede de, ikke helt uventet, at de ikke mente at lugten var grund nok til at lade købet gå tilbage.
Så lige om lidt får jeg min ubrugelige taske retur som jeg har brugt aaaaalt for lang tid på taget i betragtning at det er en skide taske...!
PS da jeg skrev min oprindelige reklamation, skrev jeg at den havde hængt uden for i længere tid.
Det blev ikke kommenteret.
Efterfølgende, kan jeg konkludere, har de skrevet på deres hjemmeside "at det tidligere har vist sig at det ikke hjælper at have den hængende til udluftning"
Påfaldende spøjst sammenfald!!!!
Nå men, god dag! og jeg tror ikke jeg køber noget hos Gusten-læder lige foreløbig!!!
Super lækre produkter!
Super lækre produkter!
Hurtig service - sød og venlig betjening.
Handler med garanti dér igen.
Modtog en defekt bæltetaske
Modtog en defekt bæltetaske. Og da jeg ikke ejer en printer, kan jeg ikke returnere.
Så nul service.
Bæredygtigt håndværk til god pris
Bestilte en tirsdag aften, modtog tasken fredag formiddag. Virkelig godt håndværk, er vild med deres smukke,rustikke tasker. God pris.
Regn ikke med billederne!
Købte en taske og et penalhus. Begge uden deres gedehoved-logo men kun deres navn. Tasken var fin og kom som den så ud på billedet. Mit problem er at jeg modtog penalhuset med jeres logo med gedehoved på... Det havde jeg set på andre af jeres penalhuse men valgte nemlig penelhuset der hed Addison da der på alle billeder kun er jeres navn på fronten! Derfor har jeg altså ikke fået hvad der bliver vist på billedet.
Super handel
Super handel.
Jeg blev anbefalet hjemmesiden af en kollega. Det fungere rigtig godt at der både er billeder og video af taskerne i brug.
God oplevelse!
Rigtig god hjemmeside at handle fra. Mange billeder og video af produkterne. Hurtig forsendelse med track and trace.
Intet at udsætte på de ting jeg har købt. Produkterne er som beskrevet og bedre end forventet prisen taget i betragtning. 670 kroner for en pung og en skuldertaske i læder med forsendelse er super billigt. Kvaliteten på håndværket virker for mig til at være i orden, uden at jeg ved super meget om produktion af lædertasker.
God service og hurtig levering
Jeg modtog først en taske, som jeg synes, var lidt mindre end det lige så ud til. Jeg skrev en mail til dem, og de sendte straks en returlabel, så jeg kunne sende den retur. Jeg bestilte derefter en ny lidt større model, og den er simpelthen så fin. God service og hurtig levering!
Utrolig lækker kvalitet
Utrolig lækker skuldertaske. Virkelig god kvalitet.
Og helt ufattelig billig.
En lille lækker detalje er at der lå et lille håndskrevet brev fra gutten som har syet tasken.
En fyr fra Indien som takker for at have købt tasken, da det hjælper ham og hans familie som har mulighed for at sende de mindste i skole.
Fik hurtigt min taske og alt gik som…
Fik hurtigt min taske og alt gik som det skulle. Da produkterne er håndlavet af gede læder tror jeg man lige skal justere sine forventninger til produktet
Jeg bestilte en John taske 15"
Jeg bestilte en John taske 15".
Den kom efter to dage og jeg er meget tilfreds med både varen og processen. Man får selvfølgelig hvad man betaler for, så når man giver 479 kr. for en lædertaske, så er få af syningerne lidt skæve men det er ikke noget man ligger mærke til. En rigtig fin taske til næsten ingen penge.
Har lige modtaget min tobakspung (…snyd på videoen
Har lige modtaget min tobakspung ( Franka)
Ifølge videoen er der et folie indlæg i, så man kan rulle sine cigaretter på det.
Men det er der så Ikke i virkeligheden, sq ikke i orden ! ! Kan absolut ikke anbefale at handle der ! !
Hurtig forsendelse og godt produkt
Min ordre blev sendt og modtaget super hurtigt, selvom det var lige op til jul.
Varen er i god kvalitet, og der fulgte endda en personlig hilsen med, om hvordan man bedst tager sig af produktet.