Fantastisk hurtigt hjælp
Fantastisk hurtigt hjælp, da vi kom hjem fra ferie til et koldt hus. Varmepumpe skiftet og service i topklasse, samt rigtig god vejledning fra start til slut. Vi siger tak og kommer igen.
Fantastisk projekt i forbindelse med renoveringsprojekt af badeværelse. Har ikke en finger at sætte på samarbejdet.
Fantastisk positiv og venlig modtagelse allerede ved første opringning om et defekt toilet.
Lynhurtigt (20 minutter) vendte den planlægningsansvarlige tilbage med tilbud. Og med besked om at en montør kunne komme samme dag, idet de lige havde et hul i i planlægningen.
Han kom til tiden, monterede, gjorde rent efter sig og var rigtig flink.
Her får man kvalitet og service for pengene fra start til slut
Vi har benyttet Hjernø Gustafsen til en større renovering af vores lejlighed, hvor stort set alt VVS skulle udskiftes. Der skulle etableres gulvvarme i hele lejligheden samt en totalrenovering af badeværelse. Samarbejdet har fungeret upåklageligt, og vi har ligeledes draget stor nytte af firmaets netværk af håndværkere. Vi benytter gerne Hjernø Gustafsen igen!
Vi manglede en VVS'er lidt akut til udskiftning af en radiator, flytning af afløb samt noget vand og her var HGVVS mere end villig til at hjælpe. De sendte en i øvrigt meget venlig mand der havde godt styr på det og var vældig arbejdsom.
Alt gik rigtig fint, og vi fik klargjort et frem og tilbageløb så vores nye konvektor kunne blive tilsluttet på et senere tidspunkt, vi fik lavet nye rør til varmtvandsføring og vi fik lavet et nyt afløb.
Alt i alt var det super. Lige indtil vi skulle have monteret konvektoren. Fremløb og tilbageløb var begge i venstre side, og VVS'eren havde lavet klar til at de sad modsatrettet, altså en i højre og en i venstre side. Det var efter hans anvisninger og vi havde i mellemtiden lagt nyt gulv. Løsningen blev at fremløbet blev cuttet og trukket om, noget vi i øvrigt kom til at betale ekstra for, for det tog væsentligt længere tid for ham end hvis han blot skulle have tilsluttet, men det var der ikke noget at hente ved.
Samtidig var vi efterladt med et hul i gulvet som vi så skulle have fikset.
Jeg måtte selv ringe og maile af flere omgange før der, efter en god rum tid kom en håndværker ud der lige skulle se på hullet og hvordan det kunne fikses. Der skulle nye brædder på, så han fik varenummeret på vores gulv fra Bauhaus med, og kunne så købe det.
Tiden gik, jeg kontaktede gentagende gange HGVVS for at høre hvornår de håndværkere ville komme og lave gulvet. med gentagende mener jeg mange, mange, mange gange. Hver eneste gang blev jeg mødt med undskyldninger og lovning om at nu skulle der nok ske noget og at der nok skulle komme en håndværker og fikse hullet. Det skete så i mandags d.5/9/2022. Vi afsluttede VVS arbejdet d.29/6/2022 og vi kontaktede dem efterfølgende, det vil sige at med lidt til låns har det taget dem mere end 3 måneder at få en håndværker ud og fikse noget der tog under 1 time at få lavet. Det er simpelthen for ringe.
Så vi står tilbage med en følelse af at HGVVS ikke er til at komme igennem til, og dybest set er ret ligeglade når det kommer til deres kunders oplevelse af den service de leverer. Men dyre, det er de da. 30000kr lød regningen på, og det tog så også "kun" 5 måneder at få afsluttet det. Bevares, løsningerne er ok, men for den pris havde jeg en forventning om at det ville være spitze. Det er ikke den oplevelse vi står tilbage med.
Øv, øv og atter øv. Jeg vil ikke anbefale nogen af benytte sig af dem.
flot udført arbejde, helt perfekt. hurtigt og effektivt og venlig og god kundeservice
Jeg skulle for aller første gang selv ringe til en VVS'er pga et problem med toilettet i mit bofælleskab og fandt Gustavsen gennem VVS-oversigt.dk.
Da jeg ringede havde de først ikke tid til at hjælpe mig samme dag, men efter 5 minutter havde de skaffet mig tid alligevel. Super god service og en sød VVS'er der løste problemet på kort tid. Jeg fik god hjælp og er positivt overrasket over hvor hurtig de havde mulighed for at være ved mig. Kan absolut anbefales.
Jeg ringer onsdag med akut probelm
De kunne komme allerede torsdag. To medarbejdere er på min adresse og hold da ferie de virker såååå dygtige og kompetente og de ved hvad de har med at gøre uden tvivl!
De skal opsætte pillefyr samt udskiftning af ny vandbeholder
Og vil lige sige at der ikke er ret mange i Århus der vil tage en opgave på sig der hedder pillefyr og udskiftning så er klart tilfreds med deres hurtige svar at de kom med så kort varsel kan klart andbefalde dem uden tvivl!!!
Udskiftning af vandpumpe og varmtvands beholder. Varmtvandsbeholder skulle skiftes og samtidig ville vi opgradere vores cirkulationspumpe. Det lykkedes ikke VVS'eren at sørge for varmt vand i ejerforeningen. Vi måtte flere gange bede om ind-regulering, og endte med at tilbageholde betaling for del af den ellers store opgave for at få VVS'eren til at udføre arbejdet således at der var varmt vand i alle haner. Det tog et par måneder. Medførte merforbrug af vand. Ikke iorden.