Guldkroen Anmeldelser 147

2,3

Endelig kom dagen hvor min mand og vores vennepar skulle besøge kroen. Hvis man havde høje forventninger til stedet, så blev de indfriet. Det var så lækkert mad, vores tjener (fik desværre ikke nav... Se mere

Vi bestilte 2 stk. Fædrelandsmenuer som takeaway hvor forret og dessert smagte skønt men hovedretten stegt flæsk var uspiselig da det stegte flæsk smagte decideret dårligt og sovsen var uden persill... Se mere

Fik tarteletter som takeaway samt rødgrød med fløde. Vores “pynt” bestående af tomater og Persille var desværre blevet muggent. Svaret fra Guldkroen lød at “Det måtte være en smutter”. Ingen kompensat... Se mere

Tre mænd afsted på guldkroen igår. Priserne er ikke rimelige...195kr for 10 små kartofler, 6 stykker flæsk og selvfølgelig sovs og så kommer der drikkevare oveni. Maden smagte udemærket. Musikken deri... Se mere

1. Restaurant

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Guldkroen er en dansk kro, som serverer klassiske danske retter i traditionelle rammer.

2,3

Under middel

Jeg fik stegt flæsk med persillesovs…

Jeg fik stegt flæsk med persillesovs men synes sovsen Ulækker det var ok flæsk manglede dog salt
Stedet var meget lille og mørkt
Og de sælger jolly cola til 35 kr. stykket det er slet ikke okay synes jeg!!

det er ikke et sted jeg kan anbefale til nogen!!!!!!

2. september 2021

Som de fleste andre skriver

Som de fleste andre skriver, så var vores besøg en skuffende oplevelse.
Beskidt og for tæt pakket. Vi var placeret ved SAMME BORD som et andet selskab, skulder mod skulder…og det under conona🤷🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
Smagsløg og beigefarvet mad, personale og service oplevelse.
Tarteletterne smagte brændt og det var stortset også den eneste smag de havde.
Flæsken var ligegyldig og bare branket.
Desserten….ja endnu en fuldstændig ligegyldig oplevelse.
Drinks og øl var nok det eneste der var noget værd og det er så også over betalt.

Alt alt for hypet. Vi anbefaler det IKKE og kommer heller ikke tilbage.

21. august 2021

Har aldrig nogle sinde i mit liv…

Har aldrig nogle sinde i mit liv oplevet så ringe en madoplevelse .det smager jo ike af en skid. Fik stegtflæsk der var alt fortør. Og sovsen smagte af citron . Putter man shu ike I en perdilesovs..så fy for den oplevelse 🤬🤬🤬

19. august 2021

Sikke en oplevelse

Er man til fine dining, så gå en stor bue udenom Guldkroen.
Men er man ude efter en fantastisk sjov oplevelse, med fest og farver, så er man ikke gået forkert...
Maden er som den skal være...
Betjeningen er super god..
Stemningen - den er out of this world...
Fik jeg nævnt stemningen? 😁
Dét er virkelig en oplevelse. Jeg vil tillade mig at kalde Guldkroen for Københavns svar på Berlins sagnomspundne værtshus "das Klo"
Prøv det og husk "Ja hatten"...
❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️

17. august 2021

Aldrig har jeg oplevet dårligere…

Aldrig har jeg oplevet dårligere service, deres 700 kr pr person aflysnings gebyr gælder åbenbart også hvis man bare forespørger om flytning af en reservation, aldrig har jeg følt mig mere udnyttet end hos guldkroen, de får ikke en kroner herfra, men det er de nok også ligeglade med når de her tjent 1400 på os

12. august 2021

Sløj omgang

Tror Umut skal tage en studietur til en rigtig kro i Jylland, så han kan få styr på maden for sjældent har vi smagt mere intetsigende mad. En rejecocktail med fem rejer i og to tarteletter med ét stk kylling til sammen…. Wienerschnitzler var tørre og grå, kartoflerne smagte mærkeligt og sovsen var sød og smagte meget brændt, dog tommel op for ærterne….
Der var ca 35 grader i rummet og vi sad og svedte voldsomt meget.
Pigerne var okay til at servere, men pressede meget på for mersalg af fx shots.

Det er prøvet og det skal ikke prøves igen!

11. august 2021

Skuffende oplevelse.

Skuffende oplevelse.
Vi var 5 der havde set frem til besøget, men maden var generelt skuffende. Tarteletter der ikke smagte af noget specielt bortset fra fløde. Kunne ikke vælge rejecocktail på dagen.
Vi fik ingen genopfyldning på persillesovs, da køkkenet lukkede 15 minutter før annonceret af serveringspersonalet.
Personalet forsøgte at godtgøre med shots....
Alt i alt en skuffende oplevelse og vi er 5 der ikke kommer igen.

9. august 2021

Kan SLET ikke anbefales!

Vi var rejst fra Aarhus for at hygge os en we sammen i KBH, med bla. et besøg på Guldkroen. Hold nu op en skuffelse - vi kommer ALDRIG igen på Guldkroen.

* Flere i selskabet ville bestille rejecocktail - men kroen havde ikke flere rejer, så det kunne vi ikke bestille
* Tarteletter fik vi så, men uden den store smag og næsten ingen kød
* En tørstegt schnitzel serverede de med en fed brun sovs til ikke smørsauce - vi forsøgte at få smørsauce, da vi mente det var let at lave, men kroen afslog
* Vi fik flæsk - der var tørt og dertil serverede de 1 skål med persillesovs til 4 personer, og da vi bad om mere sovs, så fik vi af vide, at det kunne vi ikke få, da der ikke var mere sovs i aften 😳 Vi stoppede med at spise midt i hovedretten, da der ikke var mere sovs at få.

Vi skulle bestille 2 retter, på trods af, at kroen var gået tom for rejer. Personalet tilbød os hele tiden shots - og ville gerne drikke med selv for at “lægge låg” på de dårlige oplevelser.

En helt igennem dårlig madoplevelse, som vi betalte fuld pris for - også efter henvendelse til Umut efterfølgende.

Gå ikke derind - det er spild af penge og du får blot en dårlig madoplevelse med hjem.

Guldkroen 11

Guldkroen 11

TOTAL SKUFFELSE !

Jeg hade virkelig glædet mig Til det men det var så skuffende jeg mangler ord for det

Priser man skulle tro var røveriforsøg på en højlys dag

Total elendig mad dårligt tilbedret

Øv hvor jeg skuffet øv øv !

8. august 2021

Hvorfor skal man besøge guldkroen

Der skal man fordi:
Personalet er enormt søde og hjælpsomme, stemningen er helt i top. Maden er udsøgt og ikke gastronomi, men bare god dansk mad!!.

Det er en sand fornøjende at komme på
Den fine kro, og møde det søde personale.

Jeg vil komme der igen så ofte muligheden byder sig.

Tak for en dejlig aften..

Fædrelandsmenuen skuffede. Meget tørt kød. Og tynd sovs

Jeg har hørt meget om GuldKroen, og besluttede at prøve det, og ja. Blev skuffet, også Til den pris.

Høns i Asparges smagte udmærket,
Og Rødgrøden var også fin.
Kartofler var gode.

Men, så kommer skuffelsen på fuld tryk, det stægte flæsk, min kone og jeg havede set frem til.
var mere eller mindre uspiseligt.
overstægt som i kremeret og sindsygt tørt, mange af stykkerne rørte jeg simpelthen ikke, for ikk at knække tænderne,
sikke en skam 😢

Den "gaffel venlige" persillesovs var meget tynd og smagte ikk i nærheden af persillesovs snarere tværtimod, ad høns i Asparges.

Aldrig mere!

Sød betjening - glade piger må man sige. Der stopper rosen så også. ELENDIG mad! Tarteletter med et minimum af kød - og så bagefter en wienerschnitzel der stort set var uspiselig. Overstegt, tør og med den mærkeligste bismag. Gad vide hvad den egentlig er stegt i? Brasede kartofler som er stegt i samme udefinerbare. Sovs som er sød - wienerschnitzel serveres med smørsauce ikke tyk brun sovs. Er selv uddannet kok og er fuldstændig på r.... over hvor elendig mad jeg her fik serveret. Støv og møg og døde fluer i vindueskarmen blandt alt det "hyggelige" mormor-pynt..... jeg siger ikke mere.

28. juli 2021

Shame on you

Shame on you. Tager dine gæster så meget ved næsen dagligt.

Sikke da et rædselsfuld sted du har. Du har da storhedsvanvid 🙈Pengemaskine. kr. 500 for en flaske vin. Kr. 50.00 For en 0,25 øl. kr. 35,00 for en Frem sodavand. Hvem tror du i er. Jeg vil gerne svare: et spisested, som tror de kan gøre som det passer sig. Fordi man tilfældigvis har været i TV.

Uspiselig mad. Alt for mange gæster i dine små lokaler. Meget unge ansatte. Dine ansatte drikker med kunderne. 🙈🙈. At du kan være i dig selv. Du vil gerne kendes for de danske værdier. Hmm🙈🙈

Alle de dårlige anmeldelser du får på Trust Pilot ofrer du ikke engang at svare på. Yderst professionelt🙈. Vi føler os taget godt og grundigt ved næsen. Dine priser er helt hen i skoven. Ja nærmeste afpresning hvis ikke man møder op. Du har jo ikke en 5 * Restaurant. Det er kun dine priser der er 5*. I min verden er det “et usselt cafeteria”.

Løbet er kørt. Vores penge er tabt. 🥲 Og vi kommer aldrig tilbage. Jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at andre ikke bliver lænset med dine fuldstændige ublu priser og dårlige mad.

19. juli 2021

Vi havde bestilt bord til en…

Vi havde bestilt bord til en fødselsdag, og tror aldrig, vi har været så skuffende over et besøg på Guldkroen. Det summer af, at man bare skal have penge ud af kunderne. Vi har bestilt bord for 3 uger siden, og skulle der opgive vores kontonummer - for hvis man ikke mødte op, skulle man betale over 300 kr. hvilket er helt uacceptabelt! Man kan ikke bestille kun en ret, jo det bliver bare samme pris, som for to retter. En wienerschnitzel koster 100 kr ekstra, hvis man vælger den menu, det samme gør en rejecocktail, der koster 50 kr for 2 ekstra rejer. Da vi fik maden, smagte tarteletterne, som vi have bestilt af svin og det stegte flæsk var meget saltet og nærmest gummiagtigt. De har kun lokal sodavand til 35 kr. stk. De har ikke almindelig sodavand. Vi bestilte to SMÅ kander vand, det blev 100 kr alene for de to kander, og der var ikke nok til 5 personer. Øv for en dårlig oplevelse, og det er helt sikkert, vi kommer der ikke mere, og vil heller ikke anbefale det til andre. Det kan gøres bedre, Umut og co.

18. juli 2021

Guldkroen

Mig og en kammerat var forbi torsdag den 15-7 og spise i det sene sæt. Kan kun sige maden var formidabel og drinks samt personalet var i mødekommende og var der hele tiden for en. Kan desværre kun give 5 stjerner men i fortjener sku flere, men vi vender tilbage.
Mange tak for mad
Hilsen de 2 jyder fra Fredericia