Endelig kom dagen hvor min mand og vores vennepar skulle besøge kroen. Hvis man havde høje forventninger til stedet, så blev de indfriet. Det var så lækkert mad, vores tjener (fik desværre ikke nav... Se mere
Vi bestilte 2 stk. Fædrelandsmenuer som takeaway hvor forret og dessert smagte skønt men hovedretten stegt flæsk var uspiselig da det stegte flæsk smagte decideret dårligt og sovsen var uden persill... Se mere
Fik tarteletter som takeaway samt rødgrød med fløde. Vores “pynt” bestående af tomater og Persille var desværre blevet muggent. Svaret fra Guldkroen lød at “Det måtte være en smutter”. Ingen kompensat... Se mere
Tre mænd afsted på guldkroen igår. Priserne er ikke rimelige...195kr for 10 små kartofler, 6 stykker flæsk og selvfølgelig sovs og så kommer der drikkevare oveni. Maden smagte udemærket. Musikken deri... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Guldkroen er en dansk kro, som serverer klassiske danske retter i traditionelle rammer.
Snyder folk bevidst
Vi bestilte 2 x stegt flæsk. Ved bestillingen sagde tjeneren ''når i går direkte til flæske'' - ja det gør vi.
Efter vi har spist den store portion var vi godt mætte og sagde derfor nej tak da tjeneren spurgte om vi ønskede dessert. Da vi så skal betale kan vi se at vi har betalt 375,- pr. mand for en enkelt ret. Vi undre os meget og spørg om det virkelig kan passe at en enkelt ret koster 375,-? ''man kan minimum bestille 2 retter, dette har i derfor betalt for''
Øhh, hvad med at informere om os at man minimum kan bestille 2 retter? Det var jo tydeligt at vi ikke havde fanget konceptet, og som tjener burde man gøre os opmærksomme på dette - super dårlig service. Madklubben tilbyder noget lign. samme koncept og de spørger ALTID om man er klar over hvordan det fungere!
Rigtig hyggeligt sted
Rigtig hyggeligt sted. Søde tjener og rigtig god mad og så Himmelhunden og andet godt musik, det spillede bare,der manglede ingen ting, kommer gerne igen. ❤️
Mvh Birgitte
God dansk mad med gammel dags indretning
Vi har spist på guldkroen idag 5 pax, maden var god og betjenen var frisk ok kæk (Sara)👍 Alt i alt en god oplevelse! Men jeg vil give folk ret i at 2700 for en vin, nogle tarteletter og og stegt flæsk er måske lige i overkanten 😎
Og til alle jer der brokker jer over at de trækker penge hvis i ikke afmelder indenfor 24 timer, har jeg bare at sige det står inden i booker. Så om i har Coruña eller ej sys jeg det er svinsk at give en dårlig anmeldelse på det 🖕🏾
Bestil aldrig bord på Guldkroen
Min søn fik en positiv PCR test dagen inden jeg skulle spise på Guldkroen.
Da jeg er nærkontakt og ikke ville risikerer at smitte ansatte eller gæster meldte jeg selvfølgelig afbud aften inden, dvs. 22 timer inden vores reservation. Jeg er blevet trukket 700 kroner, da jeg skulle jeg have meldt afbud 24 timer før. Hvis det er en ordentlig restaurant, så burde de kunne sælge et ledigt bord en torsdag aften i løbet af 22 timer.
Mangel på respekt både over for kunder og ansatte.
Elendig service !!
Vi havde booket bord torsdag d. 13/1 til kl 20.00 men bliver ringet op om et dødsfald i familien og vil derfor gerne afbestille bordet. Dette bliver gjort kl 17:30 telefonisk med en ung pige og via. deres mail hvorpå man kan gå ind og annullere bordet.... Jeg får INGEN besked om at de vil trække 1050kr for 3 personer i telefonen eller på den mail efterfølgende. Men er nu blevet trukket i dag. d. 17/1 - Jeg har været i kontakt med dem og de afviser at tilbagebetale og mener at de er i deres gode ret, hvilket de sikkert også er, MEN vi taler om en pludselig opstået hændelse i denne forbindelse et DØDSFALD i familien og de vil stadig ikke tilbagebetale.... Jeg er i ckok! ikke nok med de har mistet kunder i os, så vil jeg ALDRIG anbefale nogen dette sted... Fy for H******
Svindel og humbug
Svindel og humbug
Vi var 3 kammerater der havde bestilt bord, men da den ene bliver syg på dagen afbestiller vi i god tid. Det kostede os 1050kr. Da man skal betale et gebyr på 350kr. pr person hvis man afbestiller indenfor 24 timer af den bestilte tid. Kender ingen andre steder der kunne finde på så noget fis. Jeg sætter aldrig mine ben der mere!
Simpelthen alt for dyrt i forhold til…
Simpelthen alt for dyrt i forhold til kvalitet. Persillesovsen har intet med persille at gøre. Smager af smør og fløde. Kartoflerne er hårde, og flæsken? Ja 😅 860kr for 2 personer. Det er under alt kritik at man er tvunget til at tage flere retter, for 1 ret koster det samme som 2. Vi havde meget høje forventninger til dette sted
Stor skuffelse
Vi havde virkelig glædes os meget til en middag på guldkroen og havde bestilt bord til 5 personer. ( 5 uger inden den 5. dec.) Vi havde modtaget flere mails derfra men ikke noget om at de kun havde julemenu (medister / ribbensteg) på menukortet og min. 2 retter (kr. 285,-) dog kunne man vælge en wienersnitsel mod et tillæg på 100,-
Hvor blev vi skuffede - for det 1. sad vi skulder mod skulder (ligesom når man sidder i et fly) ville være umuligt at spise samtidigt - 2. og så sad man også ryg mod ryg med "nabobordet" og ca 40 cm " luft" til sidebordet. 3. Man skal bestemt ikke lide af "klaus" som jeg, være lidt kræsen, eller gå op i Corona afstand mm.
Vi forlod restauranten - da vi var kommet for at få deres berømte stegte flæsk og ikke julemenu samt da jeg følte at jeg ikke kunne trække vejret (klaustrofobi)
Her kommer vi bestemt ikke igen
Den vildeste saltbombe
Den vildeste saltbombe!
Vi havde bestilt flæskesteg til to, og jeg siger dig, havde vi ikke vand var vi dehydreret.
Aldrig har vi oplevet så saltede kartofler, sauce og selv rødkålen var svær at få ned.
Sikke en skuffelse! Selv portionerne var ikke i orden. Der var nok kartofler og sauce men flæskestegen?? Der var seriøst en Skive til hver, men der var ikke meget kød på.
Jeg er i chok over, hvor saltet maden var, tvivlsomt om kokken har smagt på maden eller mon har mistet sine smagsløg for maden var IKKE til at spise.
Super ærgerlig oplevelse og det bliver bestemt sidste gang vi spiser der!
Tykt gummi flæsk fra guldkroen…
Havde bestilt Take Away fra guldkroen men må sande at jeg/vi blev meget skuffet.
Havde bestilt 4 potioner stegtflæsk med persille sovs og kartofler.
Hver potion bestod af 7 stykker flæsk hvor der var mellem 3-4 stykker hvor både flæsk og sværen var mørkebrun og helt gummi aktigt og ik til at spise flæsket havde efter min mening ikke noget at gøre med stegt flæsk da de nok var tæt på 1,5 cm tykke ( men det er jo en smags sag)
Sovsen smagte mere af en mellemting mellem fløde og bearnaise end persille.
Må sige at det er langt fra det vi havde håbet på efter som Umut praler med at det er god dansk mad som vor mor og mormor lavede det.
Bliver sidste gang jeg bestiller med der fra.
Guldkrogen har fået storhedsvanvid
Havde for tre måneder siden bestilt bord til 8 Pers. Alt perfekt indtil vi ringede og spurgte om plads til en mere, det kunne vi godt, men ved 9 i stedet for 8; så er der et minimumsforbrug på kr. 570…..pr. Person, hvad sker der for dem, de er da helt væg fra vinduet, så det blev ikke Guldkroen denne gang og det bliver det aldrig……..
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse, helt fantastisk personale og maden var også super👍👍.
En helt igennem rigtig rigtig god aften👍👌
Var på guldkroen i sidste uge og må…
Var på guldkroen i sidste uge og må sige at vi desværre gik derfra slemt skuffede, med en følelse af at være blevet taget ved næsen.
Personalet er smilende og imødekommende, og der er en god stemning i det ellers meget lille lokale med alt for mange gæster på for få kvm. Men…
For det første skal man vælge 2 retter, eller dvs at man godt kan vælge 1 ret, men du betaler stadig for 2. Vi bestilte rejecocktail og stegt flæsk. Rejecocktailen var fattig på rejer og med delvis brun avokado. Dressingen var helt stiv i bunden og det virkede som om at de var lavet dagen i forvejen, så de var lige til at køre. Flæsket er super lækkert, men sovsen var brændt og kartoflerne overkogte, det lignede og smagte af vakuumpakkede kartofler. Vi fik en ny sovs, men den smagte stadig brændt, vi gad dog ikke gøre mere ud af det, så vi spiste og betalte rundt regnet 750,- for 2 Pers. Vi fik 2 dåse sodavand hertil.
Kære Guldkro, hvis I vælger at tage de priser, så skal alting bare være i orden, selvfølgelig kan gæster være nogen rø******* der bare “regner” den ud (er selv kok) men det var bare ikke godt nok. Ærgerligt, for konceptet og rammerne er skønne.
FØRSTE OG SIDSTE GANG!
FØRSTE OG SIDSTE GANG!
Synes du særligt godt om kold mad, der burde have været varm, tommetyk flæsk og en sovs, der kaldes persillesovs, men mest af alt ligner tyk bearnaise (Var der persille i, var den da kværnet til ukendelighed).... Ja, så er Guldkroens dyre udgave af Stegt flæsk og persillesauce sikkert noget for dig.
Holder du mest af ikke at behøve at tale med den eller dem, du er i byen med, er stedet helt i top. For Den knaldrøde gummibåd vælter ud af højttalerne, med en styrke, der overdøver al samtale, samtidig med at lys fra kulørte lamper farer rundt i det tætpakkede rum.
For al denne 'herlighed' betaler du 50% mere end gængs pris de fleste steder i København.
Det kan siges ganske kort.... OPREKLAMERET FIS
Dårlig og dyr oplevelse.
Dårlig og dyr oplevelse.
Vi var et selskab på 5 mennesker. Vi bestilte den tre-retters menu til 275kr pr. person, samt den store "fri bar i to timer"-menu til 425kr pr. person.
Maden var en meget jævn oplevelse og slet ikke pengene værd. Men det der fuldendte den dårlige oplevelse var, at personalet satte flere ting på vores regning - herunder div. drink-shots. Vi havde fået at vide, at "fri bar" betød... Ja, som navnet antydede. Tjeneren kom med forskellige drikkevarer i løbet af aftenen, og på intet tidspunkt blev vi gjort opmærksomme på (eller selv bad om) at få særlige genstande, som ikke var inkluderet i vores "fri bar" menu, som vi havde fået at vide "inkluderede alt".
Det endte med, at vi fik en samlet ekstra-regning på ca. 1400 kr.. Så pas på, hvis du/I har tænkt jer at besøge Guldkroen.
Skuffende oplevelse…..
123 goddag, jeg vil bare lige sige, at jeg ikke kan anbefale guldkroen, medmindre man er en stor person som kan spise rigtig meget, og man sammentidig ikke har privatliv til at snakke med ens partner/ven. Jeg vil også gå så langt at sige at pandekagerne med is, var ikke så lækkert igen:) flæsken var go’ (hvis man kan lide store mængder af det) kartoflerne var ganske fine, rødebederne var nok det bedste, deres champagne-brus drink var nok det bedste de serverede for os sammen med rødbederne.
Det samlede beløb blev 890kr for 2 retter til hver +2 drinks og 1 shot, samt 2 liter vand.
Konklusion: det var ikke det værd, jeg er skuffet. Og vil ikke anbefale det.
Tjenerene råbte af os og tvang fernet…
Tjenerene råbte af os og tvang fernet branca shotsne ned i halsen på os.
For slet ikke at tale om det der blev serveret. Man kan ikke få noget her, det er hjemmebrygget fernet branca de sælger og det smager vitterligt af gajol blandet med vodka. - det er ikke hvad jeg har bedt om.
Flæsken var stue temperatur og tarteletterne havde samme temperatur som snapsen. Iskold! Og det er efter min mening helt forkert. Snapsen skal være stuetemperatur og tarteletterne varme.
Så det er første og sidste gang jeg slå numsen i sædet på den såkaldte “Guldkro”. (Det eneste der har noget med guld at gøre heromkring er temperaturen på deres heksebryg af en fernet)
Fy for helved.
Vi havde glædet os i 2 mdr
Vi havde glædet os i 2 mdr. Og havde tilsyneladende sat vores forventninger aaaaaalt for højt !
Maden er alt for dyr, som i “Sh*t, det er dyrt” - til den kvalitet det kommer i ..
Flæsket var kogt, kartoflerne hårde, sovsen mangle persille og smagte af fløde og smør. ( vi var nogle der hellere ville have snitzel , men ville simpelthen ikke give knap 500 for det! ) så det kunne kun blive flæsk, da det var de eneste 2 hovedretter !
Rødgrød med bær som ikke var optøet !
Tjenere der sjælendt kommer ned til bordet , så man kan sidde og vente på at bestille mere mad, mens de andre om bordet bliver færdig med deres..
Vil bestemt ikke anbefale stedet - desværre :(
Mega dårligt og mega dyrt
Mega dårligt og mega dyrt
640 kr for 2 gange stegt flæsk og persillesovs og 2 små colaer?!
Ikke nok med det er det dårligste stegt flæsk jeg nogensinde har fået, men også det uden sammenligning det dyreste🤣👺
Alt for megen fedt, stegt helt tørt og persillesovsen havde intet med persillesovs at gøre.
Spiste 1 kartoffel og kun kødet på flasken og alligevel skulle vi betale fuldpris?!!!
Kommer aldrig igen😡😤
En gang er nok
En gang er nok
Havde glædet os til en super god oplevelse med god dansk mad
Tror ikke jeg kan finde en landevejskro der servere noget der er ringere tilberedt og skal nok lede længe for at få lov til at betale overpris for noget der ville havde smagt bedre hvis man havde købt det på Frost i lidl var simpelhen ikke pengene vejr alt alt for Opreklameret
Men personalet er super kæmper konstant på ar få er mersalg men super flinke og man kan jo bare sige nej