Grupotel Hotels & Resorts Anmeldelser 17

2. Boutique-hotel
  3. Lavprishotel
  4. Familiehotel
  5. Rejseselskab

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Los mejores hoteles y apartahoteles en Mallorca, Menorca, Ibiza y Barcelona en la cadena hotelera líder. Reserva online al mejor precio!

2,9

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Fænomenal all-inclusive + hårde senge

Grupotel i Port d'Alcudia på Mallorca.
Vi rejste med TUI, og beskrivelsen og billederne levede op til forventningerne. Vi havde all-inclusive, og helt ærligt synes jeg, at all-inclusive er billigt for hvad man får!
Positivt:
Air-con er behagelig
Buffet'en er varieret og har bl.a. lokale retter
Morgenmaden er bedre end de fleste brunch på danske caféer - og med friskpresset appelsinsaft
Rigtig godt udvalg i baren (cocktails og espresso-kaffer)
Venligt personale
Kanon pool til børn
Underholdning ok
Børneaktiviteter er rigtig gode
Rengøringen er upåklagelig
Fine terrasser

Negativt
Senge så hårde som et bræt
Vi sad en enkelt gang fast i elevatoren
To kaffemaskiner om morgenen, men den ene var i udu to dage

22. juli 2023

Grupotel Gran Vista og Spa i Can…

Grupotel Gran Vista og Spa i Can Picafort, Mallorca var en god oplevelse. Vi havde et lækkert værelse med udsigt til hele hotel området og havet. Værelset var lækkert stort med god aircondition, stort badeværelse med kvalitetsbruser. Vi havde en stor altan med bord og 2 stole og mulighed for at hænge badetøj og håndklæder til tørre.
Vi havde valgt morgenmad og der var kæmpe udvalg af alt hvad hjertet begærer. Eneste anke hvad buffeten angår, så var der al al for meget mad. Der må være et kæmpe madspild hver dag.
Personalet var meget venlige og der blev sagt goddag hver gang man passerede en ansat.
Pool og have området var lækkert, der var masser af mulighed for både at ligge i skygge eller sol. Der var en stor cafe, hvor man kunne få alt hvad hjertet begæret på en varm dag. Desværre lukkede den kl 16 hver dag, så skulle man ud af hotellet for at købe is, frugt, sodavand.
Der var aktiviteter hver dag for både store og små, fx volleyball, vand gymnastik osv.
På taget er der den lækreste og hyggeligste open sky rooftop for hele familien. Med udsigt til byen og hav, med et stort menu kort af drinks med og uden alkohol, cocktails, is osv.
Alt i alt en skøn oplevelse.

4. juli 2023

Grupotel port de alqudia

Vi var afsted et par med et barn på 2år og svigermekanikken. Vi havde kun valgt med morgenmad, da vi ikke er til buffet.

Lejlighederne:
Er store og lækre med fliser, dejligt stort bad og stor altan.
Lidt ærgerligt at "dobbelt sengene" er 2, 1 prs. Senge der er slået sammen så den irreterende 'revne' altid opstår, men det går nok.
Hårde senge, men det kan vi godt lide.

Aircon, jeg kan se andre brokker sig over køle niveauet fra airconditionen, det gjorde vi også første dag MEN, faktisk er niveauet ganske fint, den skal bare lige ha' lov at arbejde 1 dags tid.

Pool område:
Enormt børnevenligt, de små kan selv gå' ud i vandet, hvor det så bliver dybere og dybere, virkelig godt til de små.

En meget lille legepool med 2 rutjebaner der er meget små.

Maden:
Vi havde kun tilkøbt morgenmad, da vores erfaringer med buffet er meget dårlige.
Morgenmaden var faktisk rigtig god, men ingen variation.

Stedet som helhed er rigtig godt, personalet er enormt venlige, der ligger en Spar købmand lige overfor hotellet og stranden er 5 min. Gågang fra hotellet.

Grupotel var ikke engang halvfyldt da vi var der (uge34) hvilket var til vores held. Jeg kan godt forestille mig at de ku' ha' lidt problemer hvis der var fyldt, men mit udgangspunkt er kun vores oplevelse.
Alt i alt en dejlig oplevelse, det er bestemt et familie/børnested som vi ku' finde på at besøge igen.
4* efter Spansk standard

28. august 2021

Port dAlcudia

Port dAlcudia. Skønt hotel med god service.
Wifi var lidt sløvt men vi var jo på ferie 😉Ingen problemer med aircondition.
Det mest fantastiske personale!

23. september 2019
Vis anmeldelser på alle sprog. (17 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto