Greetz Anmeldelser

44.903
TrustScore 4 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Ik wilde de bezorgdatum wijzigen, maar dit kon niet, zoals bij concurrent Kaartje2go, via de website. Vandaar dat ik geen vijf maar vier sterren geef. Ik werd echter vriendelijk geholpen door een tele... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Ik bestelde vaker. Meestal goed. Maar de blije melding dat een verjaardagskaart + cadeautje was afgeleverd, bleek niet waar. Nooit aangekomen. De klantenservice was eerst niet ontvankelijk: "kan een p... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

De kaart keuze was groot, makkelijk te personaliseren en af te ronden. Extra betaald om de kaart op de juiste dag te laten bezorgen, maar daar is niets van terecht gekomen. Zou adviseren om van die m... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Hoi ik vind Greetz voor 90% fantastisch… Een goed en breed assortiment, leuk kaarten. Gelukkig niet alleen maar ouderwetse kaarten. Leuke stickers, leuke lettertypes enz. Cool dat je foto’s kunt toev... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Butik med lykønskningskort
  2. også i
  3. Gavebutik

Skrevet af virksomheden

Greetz is hét online platform voor persoonlijke verrassingen zoals kaarten, bloemen, ballonnen, taarten, dranken en chocolade. Iemand verrassen of laten weten dat je aan hem of haar denkt? Bij ons zeg je het altijd op jouw manier.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(44.903)

12.248 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Blijft een shit bedrijf die altijd de…

Blijft een shit bedrijf die altijd de schuld aan een ander geeft, behalve zichzelf.
Ik kan me niet heugen dat een poststukje wel op de opgegeven datum goed is aangekomen, en ja dat is ook met aangetekend. Er is altijd wel iets. Dus voor mij geen verzending meer met Greetz.

25. september 2026

Beste Anouk,

Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Ik begrijp heel goed dat het erg vervelend is wanneer een kaart niet op de afgesproken datum wordt bezorgd, zeker als dit volgens jou meerdere keren is voorgekomen, ook bij aangetekende verzending.

Dat je daardoor het gevoel krijgt dat de verantwoordelijkheid telkens bij de bezorgdienst wordt gelegd en niet bij Greetz, kan ik goed begrijpen. We waarderen jouw feedback enorm en zullen bekijken hoe we onze bezorging en communicatie kunnen verbeteren.

Het spijt ons te horen dat je hierdoor hebt besloten geen bestellingen meer via Greetz te plaatsen. We nemen je ervaring zeer serieus en gebruiken deze om onze dienstverlening verder te verbeteren. Ik heb je een privébericht gestuurd, zodat ik samen met jou hiernaar kan kijken. Ik hoor graag van je! - Lydia’’

Niks is afgeleverd!

Mijn laatste vier bestellingen in de afgelopen paar maanden zijn allemaal niet bezorgd! Oplichting!

4. september 2026

Beste Charlene,

Wat vervelend om te horen dat je de afgelopen maanden vier bestellingen hebt geplaatst die helaas niet zijn bezorgd. Ik begrijp heel goed dat dit erg frustrerend en teleurstellend is, vooral wanneer je erop rekent dat een bestelling op tijd bij de ontvanger aankomt.

Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om dit met ons te delen. Jouw feedback is voor ons heel waardevol, omdat het ons helpt te ontdekken waar het misgaat en hoe we onze bezorging en service kunnen verbeteren. Ik heb je een privébericht gestuurd, zodat ik samen met jou kan kijken naar een passende oplossing. Ik hoor graag van je! - Lydia’’

Zojuist geprobeerd een

Zojuist geprobeerd een
bezorgdatum van een kaart te wijzigen.
Een zeer moeizaam gesprek met een dame in Suriname. Helaas zit de klantenservice van Greetz daar

28. september 2026
Uopfordret anmeldelse

Beste Molenhof,

Hartelijk dank voor je bericht!

Wat jammer om te lezen dat het wijzigen van de bezorgdatum van je kaart zo moeizaam verliep. We begrijpen dat je graag snel en duidelijk geholpen wilt worden, zeker wanneer het gaat om een wijziging van een bestaande bestelling.

Daarnaast heb ik je onlangs een privébericht gestuurd met meer informatie en een passende oplossing voor de ontstane situatie. Ik hoop dat we hiermee alsnog tegemoet kunnen komen aan je verwachtingen.

Nooit op tijd

Nooit op tijd, denken niet in oplossingen en slechte service

25. juli 2026

Beste van Staayeren,

Hartelijk dank voor je bericht!

We vinden het jammer om te lezen dat je ervaring niet is verlopen zoals je had gehoopt. We begrijpen dat dit teleurstellend kan zijn en nemen je ervaring serieus. We hebben je inmiddels benaderd om wat aanvullende informatie te ontvangen, maar helaas hebben we nog niets van je vernomen. We komen daarom graag alsnog met je in contact om te kijken wat er is gebeurd en hoe we je zo goed mogelijk kunnen helpen. Neem gerust contact met ons op via greetzreviews@greetz.nl We staan voor je klaar om samen naar een passende oplossing te zoeken.

Geen levering

Als ik het 0 sterren kon geven, dan had ik dat gedaan. Bloemen en chocolade besteld voor de verjaardag van mijn moeder. Het verzendingsbedrijf Packs gaf aan dat ze al afgeleverd waren, maar er is helemaal niets afgeleverd.

Ik ben zwaar teleurgesteld, want ik had de bloemen en chocolade speciaal voor de verjaardag van mijn moeder besteld. Nu heeft ze op haar verjaardag helemaal niets mogen ontvangen.

Voor iedereen die eraan denkt om iets bij Greetz te bestellen voor iemands verjaardag: doe het niet. Ze komen blijkbaar niet aan op de uitgekozen dag, dus dan sta je uiteindelijk met helemaal niks!

27. september 2026
Uopfordret anmeldelse

Beste Maya,

Hartelijk dank voor je bericht!

Wat ontzettend verdrietig om te horen dat je moeder op haar verjaardag niets heeft ontvangen, terwijl je juist bloemen en chocolade had besteld om haar speciale dag extra bijzonder te maken. We begrijpen heel goed hoe teleurstellend dit voor je moet zijn geweest.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Uitgebreide keuze

Uitgebreide keuze, zowel qua kaarten en de cadeaus! Levering zeer correct !
Erg blij mee!

26. september 2026

Besvarelse fra Greetz

Bedankt voor het delen van je ervaring! Het is altijd fijn om te horen dat Greetz aan je verwachtingen heeft voldaan ⭐. Tot de volgende keer!

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.