Green Living

Denne virksomheds TrustScore er ikke tilgængelig lige nu på grund af overtrædelse af vores retningslinjer.

Den skønneste butik man kan forestille sig! At besøge green Living er en helheds oplevelse uden lige, butikken er smukt indrette med varer som har fokus på bæredygtighed, social og global retfærdighed... Se mere

Super skøn butik! Green Living på Nørrebro har et lækkert udvalg af bæredygtige produkter og en virkelig behagelig atmosfære. Ejeren, Maria, fortjener en særlig ros, hun er utrolig sød, hjælpsom og... Se mere

Bestilte et marokkansk fad på hjemmesiden, som blev leveret to dage efter. Fadet var pakket godt ind og var super smukt - det er anden gang jeg handler hos Green Living og helt sikkert ikke sidste gan... Se mere

Jeg har handlet der flere gange og går altid derfra med gode kvalitetsvarer, som ofte også afspejles i prisen. Ejeren er smilende og imødekommende og kan altid forklarer om sine varer, hvis man er i... Se mere

1. Dekorerings- og boligindretningsbutik

Vores lille virksomhed er bygget op på bæredygtige principper herunder genanvendelse og social ansvarlighed. På vores værksted designer og bygger vi møbler og interiør lavet af restmaterialer. Vi designer og importere produkter der fremmer social ansvarlighed og ordentlige arbejdsvilkår lavet af kvinder og mænd fra udsatte lande.

Overtrædelse af retningslinjer

163 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Lækre produkter

Lækre produkter, super service og modtog mine varer kirt efter bestilling

4. maj 2025

Tak for din støtte.
Hver eneste anmeldelse hjælper os med at vokse og støtte endnu flere mennesker bag produkterne.

Maria

Lækker butik

Virkelig lækker butik med en masse støtteprojekter og spændende produkter. Virkelig højt serviceniveau, så man føler sig velkommen.

29. marts 2025

Tak fordi du deler 💚
Det hjælper os og vores mission videre.

Maria

Unikt boligtilbehør, bedste service!

Jeg havde en fantastisk oplevelse hos Green Living! Jeg købte en Ramadan kalender, som er både smuk og bæredygtig – perfekt, fordi den kan genbruges hvert år. Kvaliteten er virkelig imponerende, og det er tydeligt, at der er lagt stor omtanke i kalenderen.

Men det, der virkelig gjorde besøget specielt, var servicen. Maria er helt fantastisk! Hun er utrolig varm og imødekommende, og man føler sig straks velkommen i butikken. Hun tog sig tid til at fortælle om produkterne og svarede på alle ens spørgsmål. Hun havde så mange fantastiske ting!
Jeg kan kun anbefale Green Living til alle, der sætter pris på bæredygtige og smukt boligtilbehør – og en service i verdensklasse! Jeg kommer helt sikkert igen.

3. marts 2025

Bedste butik i byen ❤️

Green Living har simpelthen de smukkeste tekstiler, plakater, smykker og keramik!! Total yndlingsbutik!!

19. januar 2025

Kære Jennifer.
Tusind tak for den fantastiske anmeldelse! Vi er utrolig glade for at høre, at du har haft en så positiv oplevelse. Det betyder meget for os at få feedback som din, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din mening.
Kærlig hilsen Maria

God service og søde medarbejdere.

1. februar 2025

Besvarelse fra Green Living

Tusind tak for stjernerne Arian. Det er utrolig værdsat! Vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart.

Tak for en god service

Tak for en god service

6. februar 2025

Kære Kamal.
Mange tak for din anmeldelse og tak for at du tog dig tiden til at skrive, det er meget værdsat. Kh Maria

En fantastisk butik med originale og…

En fantastisk butik med originale og smukke varer. Maria byder altid velkommen og klar til at rådgive og hjælpe. Min yndlings butik 100%.

5. februar 2025

Kære Birgitte
Tusind tak for den fantastiske anmeldelse!
Vi er utrolig glade for at høre, at du har haft en så positiv oplevelse. Det betyder virkelig meget for os at få feedback som din og vi sætter stor pris på at du tog dig tid til at dele din mening!
Kærlig hilsen Maria

"Jeg har haft en fantastisk oplevelse…

"Jeg har haft en fantastisk oplevelse med Green Living Deres kundeservice er i top, og de går virkelig langt for at sikre, at deres kunder er tilfredse. Produkterne er af høj kvalitet, og jeg har altid modtaget mine ordrer hurtigt og uden problemer. Jeg kan varmt anbefale Green Living til alle, der leder efter pålidelige produkter og enestående service."

Kære Fabian
Din anmeldelse er bare så fin! Tusind tak for at du tog dig tid til at dele din mening. Jeg bliver så utrolig glade for at høre, at du har haft en så positiv oplevelse. Det betyder meget for os og vi sætter stor pris på!
Kh Maria

Virkelig spændende butik med så mange…

Virkelig spændende butik med så mange forskellige ting.
Det er så hyggeligt at handle derinde og se på alle deres ting

17. januar 2025

Kære Wael.
Mange tak for den fantastiske anmeldelse! Vi er utrolig glade for at høre, at du har haft en så positiv oplevelse. Det betyder meget for os at få den feedback og vi sætter stor pris på den!
kærlig hilsen Maria

Elsker Green Living

Butikken og varerne er fantastisk. Men det er menneskene og etik som gøre det til et helt specielt sted.

19. november 2024

Besvarelse fra Green Living

Vi elsker virkelig også vores lille univers! Tusind tak for stjernerne Emma, det betyder alverden for os!
kh Maria

Skøn butik med smukke varer

Jeg har været i butikken mange gange da der er SÅ mange fine ting og man får venlig og kompetent betjening.

En af de ting jeg har købt er en håndlavet bogreol til mine børns værelse og det er hidtil det mest komplimenterede stykke møbel i mit hjem.

7. december 2024

Kære Karla.

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse! Vi er utrolig glade for at høre, at du har glæde af vores produkter.
Det betyder meget for os og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din mening. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen :)
kærlig hilsen Maria

God service.

God service.

Jeg vil helt sikkert handle her igen og kan varmt anbefale til andre!

Besvarelse fra Green Living

Tusind tak Daniel for de søde ord. Det er virkelig værdsat!

Sødeste mennesker!

Sødeste mennesker!! Elsker den butik!

5. februar 2025

Besvarelse fra Green Living

Åh Frida, sikke en skøn anmeldelse. Vi elsker virkelig også vores lille univers og alle vores dejlige kunder. Det er næsten som os vi er en community der bare samler sig i butikken - ELSKER DET!

Rigtig godt personale

Besvarelse fra Green Living

Mange tak Daniel - vores team er virkelig verdens bedste og vi elsker alle vores job!
Tak for din anmeldelse, det er meget værdsat.

Unikke varer og fantastisk service😍

Unikke varer og fantastisk service😍
Forsæt det gode arbejde Maria 👌

14. januar 2025

Besvarelse fra Green Living

Tusind tak kære Siham. Det er så dejligt at høre, vi værdsætter det så meget!

Rigtigt godt

Virkelig positivt 😀😃

23. januar 2025

Besvarelse fra Green Living

Tusind tak kære Søren. Det er så dejligt at høre, vi værdsætter det så meget!

Super god service.

Super god service.
Du får hvad du bestiller.
Min foretrukne sted.

1. januar 2025

Kære Sulayman
Tusind tak for de søde ord! Det betyder virkelig meget for os at høre, at du har haft en fantastisk oplevelse. Vi er glade for, at vi kunne leve op til dine forventninger, og vi glæder os til at se dig igen snart!

Bedste butik

Bedste butik, wow en masse dejlige varer

Besvarelse fra Green Living

1000 Tak for stjernerne Tariq, det er virkelig meget værdsat.