Green Island Anmeldelser 5

3,2

3,2

Middel

Fantastisk location

Fantastisk location, en fornøjelse at drikke og spise ude “på vandet “
Venter længe på maden, men jeg har det meget svært ved at de badende gæster som hopper i vandet og kommer op igen, får lov til at gå mellem bordene hvor vi gæster spiser. De går med vådt badetøj og nogle få med håndklæde om sig. Det er ikke okay synes jeg,,,
Nu kan jeg se at der er ved at blive bygget ud, der kommer en sauna.
Jeg spurgte en medarbejder om de badende nu også fik lov til at gå fra badetrappen til saunaen mellem de spisende gæster, var svaret,” at sådan er det bare. “
Jeg svarede så ok, men jeg synes det er ulækkert når jeg sidder og spiser min mad,,, fik igen svaret, at sådan er det bare.
Flabet svar synes jeg

29. august 2025

Drinks er fint - men madbestilling fungerede dårligt

Fantastisk potentiale ift. beliggenhed og rammer. Er kommet der flere gange og med drinks fungerer det altid. Mad knapt så godt åbenbart. Venlig ejer - men medarbejderne mangler service. Kaos med mad - vores mad bestilling var ikke blevet registreret opdagede da vi gik op for at spørge efter ca. 30 minutter - det er hvad der sker og han undskyldte og lovede de ville lave det med det samme. Og det lykkedes også at komme med 2 ud af 3 relativt hurtigt. efter 20 minutters ekstra venten måtte jeg op igen og spørge efter den sidste sandwich, som så kom (tydeligvis glemt igen) - serveringerne ved bordet foregik uden nogen grad af service eller smil - nærmere ligegyldighed.

26. august 2025

Fantastisk location - mens stedet fejler desværre

Fantastisk location og så meget potentiale med god atmosfære.
Desværre var der mega lang ventetid på mad. Til trods for at vi accepterede at vi skulle vente 25min på vores pizza gik der nærmere 50min. Og så fik vi nr 3 ud af 3 pizza først halvdelen inde i vores måltid.
Det er trist at læse om samme problematik for et år siden og de ikke har taget ved lære. Der var på ingen måde fuldt hus så der må være noget i deres måde at få det til at løbe rundt som, ja, bare ikke løber rundt.
Dernæst var der ingen info om at de havde udsolgt af sandwichs og af marscapone, så efter to forgæves forsøg på at bestille i baren for så at må gå ned til bordet igen fordi der begge var en bestilling som ikke kunne lade sig gøre - det er dårlig service.
Til sidst smagte to af vores pizzaer, ‘bianca’, som om der var gedeost på, hvilket ikke stod på menuen og er man ikke til gedeost så er det bare ikke sjov at få det i munden. Men der orkede jeg ikke at gøre mere ud af det.
Virkelig synd når alt andet er så fint. Jeg håber virkelig de kan få rettet op på nogle ting så der kan kommer endnu flere mennesker og de kan få nogle gode reviews i stedet.

11. august 2025

Det gør jeg IKKE igen

Havde ringet i forvejen og planlagt sail-thru-kaffetur omhyggeligt.
Ved ankomst blev opkald til telefonnummeret for betjening ikke besvaret☹️
Endelig blev vores båd opdaget, og afgav vores bestilling på 4 latte-to-go.
Efter 15 min opgav vi at vente længere, og lagde fra😳
Da kom betjeningen endelig med kaffen, og en masse nytteløse bortforklaringer😫
En alt for lang aften, som endte med regn, tusmørke og bekymrede familiemedlemmer😩

12. september 2023

Er dette din virksomhed?