Dårlig og forvirrende opbygning af siden, ingen kvalitetskontrol af spil, det er ligesom om at mest er bedst - man KUNNE bruge timer på kedelige spil hver dag. Dog har jeg en sund fornuft der fortælle... Se mere
En virkelig dårlig spilleside. Ingen af de valgte spil åbnede- men det gjorde mange andre. Udbyder vil bestemme hvad brugeren skal spille. Skod side
Det var den bedste side da jeg gik på handelsskolen... Nu er der ca. 1 minuts reklamer, for hver 20 sekunder spil. Vanvittig dårlig administration af siden.
denne hjemme-side er super kedelig, de skulle have nogle flere krigs-spil.. Det gode er der kommer et nyt spil/film hver dag men, det hiver ikke op i mine karakterer. 1 ud af 5. :(
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Tusinder af gratis online spil. Spil et nyt spil hver dag. Vælg mellem flash, java, shockwave og macromedia spil. Medlemmer kan gemme deres favoritspil og deltage i konkurrencer.
Søndergade 70, 2. th., 8000, Aarhus C, Danmark
- kontakt@gratisspil.dk
- www.gratisspil.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Hvis man anvender dette website
Hvis man anvender dette website, så vær opmærksom på at spil ikke længere kan startes. De har spil, men kan ikke anvendes.
De er vlevet hacket og burde kunne fikse det hvis deres server personer kender til løse sådanne fejl. STOP ordet af website navn gratissoil.!!!!!!
ELENDIG side
Hvorfor kan jeg ikke spille bubble struggle længere???????? det er da for dårligt. Det var det eneste der var værd at bruge sin tid på
En virkelig dårlig spilleside
Vanvittig ringe
Spillets ejere er ramt af" grådighed"…
Spillets ejere er ramt af" grådighed" der er alt for mange reklamer,
Reklamer har overtaget
Det var fedt engang, men nu er der aaaaalt for mange reklamer.
Gratisspil
Det er sjovt når det er gratis og der er mange forskellige spil der er noget for en hver smag og man kan hurtigt få brugt nogen timer på det. ;)
Good til min søster barn
Den er utrolig god til min søsters barn og det er noget han kan spille ligemeget hvad.
God
Jeg synes det er rart at man kan spille en masse spil uden at betale noget som helst, men jeg synes dog at de fleste spil er lidt børne agtige.
Altid nogen sjove nye spil man kan prøve
Man kan få rigtig mange timer til at gå her med mange sjove spil
Tidsfordriv
Det er ikke en side jeg vil gå ind på hver dag men jeg kan godt bruge den hvis jeg ikke har andet og lave! :)
Fremragende website
DET ER EN FED SITE OG MINE BØRNEBØRN BRUGER DEN TIT.Det er jo næsten gratis.Hi-Hi.
cool
Vis du keder dig, du kan næsten altid hygge dig gratisspil, super godt lavet!
Atid dejligt med gratise soil derer af gio kvalitet
Er nu mange sites med mange flotte spil der ikke behøver at bli downloaded på ens hardisk der sløver den.
sjove spil
gode og sjove spil som er opdelt i forskellige kategorier.
spil er god
de har mange spil men det er ikke alle spil der er for 10-12 årige