Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

De fleste anmeldere blev skuffet over deres overordnede oplevelse. Kunder udtrykker stor utilfredshed med platformens brugeroplevelse, som mange finder kedelig og frustrerende. Der er også negative kommentarer om personalet, hvor nogle oplever, at de ikke er lydhøre eller forstående. Selvom der er en stærk negativ tendens, er der også en lille gruppe brugere, der finder produktet acceptabelt. Dog er der en vis uenighed om produktets kvalitet og instruktionerne, som nogle finder uklare.

Det, folk taler mest om

Product

Kunder deler tvetydige meninger om produktet. Mange anmeldere giver detaljerede opskrifter på alt fra cookies... Se mere

User experience

Kunder udtrykker stor utilfredshed med brugeroplevelsen. Mange rapporterer, at appen er kedelig og giver dem... Se mere

Quality

Kunder noterer konsekvent tvetydige oplevelser med kvaliteten. Anmeldere fremhæver vigtigheden af præcision i... Se mere

Instructions

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af instruktionerne. Kunderne modtager ofte detaljerede... Se mere

Staff

Anmeldere nævner negativ feedback om personalet. Kunder rapporterer om ubehagelige oplevelser med lærere, der... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

de stjæler alle dine cokies lige meget her er en opskrift på hjemmelavede hestemad 5–8 kg hø eller wrap (grundfoder – gives fordelt over dagen) 1–3 kg havre, byg eller foderpil... Se mere

jeg kan ikke lide grammatip vær gang jeg får en opgave rigtig begynder min lærer at goon til mig og hvis jeg får en forkert begynder han at pille hved min numse Men her... Se mere

Jeg sad og chillede med min bedste ven, Pølle Palle Pillefinger da min lærer Dild O. sadge vi skulle lave grammatip. så spurgte pølle palle om vi ikke skulle have madkunstskab så sagde hun nårh ja nu... Se mere

Min MENTALE TILSTAN UNDER GRAMMATIP ØVELSERNE grammatip øvelser kan cirka svare til at blive bagbollet af en kastreret rattaderet krage jeg vil hellere blive munket af en tasmansk djævel med rabies... Se mere

1,2

Dårlig

hate til grammatip

Hvis i syntes grammatip skal lukkes ned så lav en anmeldelse hvor du kun giver dem 1 stjerne!! FCK GRAMMATIPPPP!!!!! pls giv dem 1 stjerne so bliver Jake paul glad... Anyways her er der en opskrift på chokolade kage :)

Kagedej
350 g Sukker (ca. 4 dl)
175 g Hvedemel (ca. 3 dl)
4 spsk Kakaopulver
1 spsk Vaniljesukker
1 spsk Bagepulver
250 g Smør - smeltet
3 Æg
2 dl Kogende vand

Glasur
200 g Flormelis (ca. 4 dl)
3 spsk Vand

Kagedej:
Bland sukker, mel, kakao, vanilje og bagepulver sammen i en skål.
Hæld smeltet smør, æg og kogende vand heri. Pisk blandingen med en håndmixer - til den er ensartet og uden klumper (dejen er meget tynd, det skal den være).
Hæld dejen i en lille bradepande beklædt med bagepapir (ca. 25 x 30 cm).
Bag chokoladekagen nederst i ovnen Ca. 35 min. ved 175° - traditionel ovn. NB! Lad kagen blive i ovnen til den er gennembagt, i nogle ovne skal den bage op til 15 min. mere.
Lad kagen afkøle i bradepanden.

Glasur:
Rør flormelis og vand sammen og fordel glasuren på den afkølede kage.
Pynt med krymmel og spiseligt glimmer og server chokoladekagen direkte fra bradepanden.

26. november 2024

GOD MOOORRREGEEN VIL BARE SIGE FUFU…

GOD MOOORRREGEEN VIL BARE SIGE FUFU SMAGER GODT SÅ HER ER EN OPSKRIFT TIL FUFU

Fufu er en traditionel ret fra Vestafrika, der er særlig populær i lande som Ghana, Nigeria og Côte d'Ivoire. Denne simple, men mættende skål består af stivelsesholdige ingredienser såsom yams, cassava, eller plantains, som koges, moses og æltes til en glat, dejslik konsistens. Fufu serveres typisk sammen med en krydret suppe eller gryderet og spises med fingrene, hvilket giver et dybt kulturelt og socialt aspekt til spiseoplevelsen. At lave fufu er en kunst i sig selv, krævende i både forberedelse og teknik. Det er en proces, der symboliserer hjemlig varme og fællesskab og kræver en vis grad af fysisk arbejde, især når man ælter blandingen til den bliver glat og elastisk. Fufu's enkle ingrediensliste og forberedelse gemmer på en rig historie og en kulturel betydning, der spænder over hele det afrikanske kontinent.

Tid i alt:
Vestafrika
Verdenskøkken:
Globalt

INGREDIENSER
500 g cassavamel (eller yamsmel)
1 ,3 liter Vand

REDSKABER
Stor gryde
Træspatel eller piskeris
Vådt klæde eller viskestykke til at dække over gryden

SÅDAN GØR DU
Kog en stor gryde vand over medium varme.
Når vandet koger, tilsæt cassavamel gradvist, mens du rører konstant for at undgå klumper.
Skru ned for varmen, og fortsæt med at røre, indtil blandingen bliver tyk og begynder at samle sig.
Dæk gryden med et vådt klæde og lad det dampe i ca. 10 minutter, rør af og til.
Vend fufu på et rent overflade og ælt det med våde hænder, indtil det bliver glat og elastisk.
Form fufu til bolde og server med din favorit afrikansk suppe eller gryderet.

Tak for i allesammen så med husk at like og subscribed

Kh bertil og damian

26. november 2024

jeg kunne virkeligt glemme det...

jeg sad bare og lavede mine 69420 dansk lektier men så kom obama og osama bin laden og 3th partyet mine buns så jeg fik aids men anyways den dag kom jeg i tanke om jeg glemte en 23 års jubilæum dagen før så jeg sad og beated mit meat hele dagen så jeg busted ud over det hele men det var en god ting for nu skal jeg ikke betale for hvid maling nå men her er diddys opskrift på børne orm...

Smitte ved kontakt med en person der har æg fra børneorm på hænderne, for eksempel ved håndtryk, hvorefter man fører disse æg op til munden. Smitte gennem berøring af for eksempel håndklæder, legetøj, eller andre genstande som en smittet også har rørt ved, hvorefter man rører sig ved munden.

bare gør det!!!!!!!!! din forvoksede græshoppe

12. september 2024

Sked osterejer og hele byen blev bombet af russerne

Jeg sad og lavede grammatip da jeg åbenbart fik 482/30 forkert og efter gik det ikke længe før jeg sked ud af min fede röv en lille bitte oste rej men så... kom der flere... og flere... indtil hele klasse værelset var fuldt op med oste rejer og lige pludsligt kom russerne og bombederede hele byen og så kom min fede lærer Ditte og voldsomdt spiste alle oste rejerne og eksploderede selv. Efter det blev jeg nød til at flytte til esbjerg som er en lört by med lörte folk.
Jeg anbefaler IKKE grammatip det er en lörte website og mine lærere giver mig KONSTANT opgaver for. Tak for at læse, denne andmeldning er sponsoreret af Beyonce

22. november 2024

Spohie Rain har gode kønslæber

Jeg sad derhjemme og lavede grammatip opgaver men pludselig skulle jeg skide en bombaclat og der jeg kom tilbage så jeg Sophie Rain poppe ud af min skærm så jeg bustede mine balls op i hende pussy så hun sprang i glæde da min 75 cm lange schlong gik ind i hendes mund

Tutorial til at buste dine balls:
Beat dit meat til du buster :)

11. september 2024

virkelig en skibidi hjemmeside

dette er en meget dårlig hjemmeside. jeg har efter brug af grammatip fået hjerneblødninger, aids, herpes, fnat, orme og hudkraft. den har gjort at jeg er blevet traumatiseret og jeg har fået ptsd og psykologhjælp. hjælp mig med at få min sjæl tilbage ved at edge min store gyatt. Her er en opskrift på gule ærter:

Det skal du bruge
10 personer

1,3 kg sprængt svinebryst, kogestykke
1 kg sprængt nakkefilet
500 g medisterpølse
½ kg flækkede gule ærter
4-6 kviste frisk timian

250 g rødbeder
Sennep
Ca. 2½ time

Sådan gør du
Bring ærter og 1 l vand langsomt i kog. Tilsæt timian og kog ærterne møre ca. 45 minutter, se kogetiden på emballagen.
Fjern timianen og pisk ærterne godt igennem, hvis suppen skal være grov eller kom ærterne i food processor, blender eller gnid dem gennem en grovmasket si.
Kom svinebryst og nakkefilet i en gryde med ca. 2 liter vand, så det dækker kødet. Bring det i kog. Skum suppen og tilsæt suppevisk, salt og peberkorn. Kog svinebrystet ca. 1½ time, nakkefileten 2 timer under låg ved svag varme.
Kog medisterpølsen med de sidste 15 minutter.
Tag kødet op.
Si suppen og kom den i en gryde.
Skær grøntsagerne i mindre stykker, løgene må gerne være hele og kog dem i lidt af den siede suppe.
Kom ærtepureen i resten af suppen, tilsæt grøntsagerne med suppen de er kogt i - til konsistensen er passende.
Varm det igennem og smag til med salt, peber og timian.
Skær kødet i tynde skiver og pølsen i 4-5 cm stykker.

Tips
Andendags gule ærter bliver tættere i konsistensen og fyldigere i smagen.
Hvis suppen laves til færre personer, kan man nøjes med nakkefilet eller svinebryst.
En lidt hurtigere udgave kan laves med "Møllerens gule ærter", hvor ærterne drysses i suppen og koger i 5 minutter.
Man kan tilsætte et par dråber eddike til suppen i tallerkenen, så bliver den tykkere i konsistensen.
btw husk at kog dem og bagefter hæld dem udover de skamfulde grammatip arbejdere så de får tredjegradsforbrændinger resten af livet:):):):)

1. december 2023

pelle pedersen, jeg kommer efter dig

grammatip træerne er for lækre

hver gang den siger jeg får et nyt træ begynder jeg bare at edge over det hele. Det er nu fjerde gang jeg har mistet min edging streak, men efter den tredje gang kan jeg mærke et krummet pølse finger på min skulder. Da jeg vender mig om ser jeg at ministeren for børnesikkerhed stod bag med helt nøgen mens han lavede ringe rundt om sine nipples. Lige siden har jeg været hans hund og jeg bliver seksuelt krænket hver dag, nu er det tid til at jeg skal smage han fede pølsestang igen.

19. marts 2024

dette er noget bras

De forklarer ikke om sætningen er i nutid eller datid (fx. Joan and Jack plays many different songs at weddings var forkert, fordi det var have played) Dette gør det til en usjov måde at lære engelsk på. Du kan kalde det skill issue, men min engelsklærer syntes det også.
Edit: Jeg oplevede i dansk, at spørgsmålet var hvad udsagnsledet var i Nu skal du ikke spille smart! Svaret var ikke skal, det var skal spille🤨
Her er en opskrift på gulerødder.
1. put gulerødfrø i jorden
2. vent indtil høstsæson
3. høst
4. Du har nu gulerødder

12. november 2024

programmet voldtager mig

i to af opgaverne sagde den noget som bare ikke gav nogen mening fx she wanted to see the sea" istedet for "ocean" og i "he asked for antother piece of cake" istedet for "slice" fuc det her lort3 porgam

11. november 2024

der kom 5 stor sorte mænd

jeg sad bare og hygede på grammatip hvor der kom indbryd. drake og 5 stor sorte mænd kom ind og tog mig doggy. jeg kunne ikke gå i en måned fordi der kom noget cream op i hullet. jeg blev derefter gravid og har 14 børn til dags dato. jeg fandt derefter ud af at det var mongotv der tog mig.

6. november 2024

grammatip er grov tortur

grammatip er en yderst ubehalig oplevelse og er på grænsen til er at være grov tortur anyways her er der en opskrift på stegtflæsk med persillesøvs

indgredieser

1 kg kartofler, kogte
1 håndfuld persille, til drys

fremgangsmåde

Stegt flæsk
Drys lidt salt over flæsket og læg det på en rist over en bradepande beklædt med bagepapir.

Steg flæskeskiverne i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 30-40 minutter og vend dem et par gange undervejs.

Kartoflerne
Kom kartoflerne i en gryde med rigeligt letsaltet koldt vand, kog op og kog derefter i cirka 20 minutter alt efter størrelsen af kartoflerne. Tjek om de er klar og møre og hæld derefter vandet fra. De kan holde sig lune i gryden med låg på (uden vand) til flæsk og saucen er klar.

Persillesauce
Smelt smør i en gryde ved lav varme, pisk mel i, til det er en jævn masse, og pisk derefter mælk i lidt ad gangen. Kog persillesaucen i ca. 5 minutter ved middelvarme, mens den piskes igennem, og smag den til med citronsaft og -skal, persille samt salt og peber.

selv tak

23. oktober 2024

Mette Mink

Gramtib sagde at hvis jej ikke lavede mine dansk opgaver så komer Mette Mink med sin 2m mink og puter den i min mund og laver mig til en mink.

PAS PÅ DER UDE

22. oktober 2023

bliv volgtaget af drake

idag fik vi ad vide at vi skulle lave alle 30 opgaver for men fordi jeg ikke kunne nå at lave alle bliv jeg voldtaget af min lære som hedder Drake jeg kunne gøre noget fordi at hans pic holdte mig imens han voldtog mig jeg tror hans pic er 200 meter lang fordi at jeg er i hospitallet lige nu men skal stadig lave det fuking l#rte grammatip opgaver det er så f#cking dumt

10. oktober 2024

Jeg blev brutalt voldtaget i tre…

Jeg blev brutalt voldtaget i tre forskellige huller, men her er en opskrift til boller i karry

Ingredienser:

Til kødbollerne:
- 500 g hakket svinekød (eller blandet svin og kalv)
- 1 løg, finthakket
- 1 æg
- 1 dl mælk
- 4 spsk. mel (eller rasp)
- 1 tsk. salt
- ½ tsk. peber

*Til karrysovsen:*
- 2 spsk. smør
- 2 spsk. mel
- 2-3 tsk. karry (afhængig af hvor stærk du ønsker sovsen)
- 5 dl bouillon (kylling eller grøntsagsbouillon)
- 1 dl fløde eller mælk (kan udelades for en lettere version)
- Salt og peber efter smag

Til servering:
- Ris
- Frisk koriander eller persille (valgfrit)
Fremgangsmåde:

1. Lav kødbollerne:
1. I en stor skål blandes det hakkede kød med det finthakkede løg, æg, mælk, mel (eller rasp), salt og peber. Ælt det godt sammen, til det bliver en fast fars.
2. Form små kødboller med dine hænder – cirka på størrelse med en valnød.
3. Bring en stor gryde vand i kog og tilsæt lidt salt. Når vandet koger, sænk varmen lidt, så vandet småsimrer.
4. Læg kødbollerne forsigtigt i vandet én ad gangen. Lad dem simre i cirka 8-10 minutter, indtil de er faste og gennemkogte.
5. Tag kødbollerne op med en hulske og læg dem til side. Gem kogevandet, da det skal bruges til sovsen.

2. Lav karrysovsen:
1. I en gryde smeltes smørret ved middel varme. Tilsæt karry og lad det svitse i et minut for at frigive smagen.
2. Drys melet over og pisk godt sammen med smørret og karryen, så du får en tyk masse (en roux).
3. Hæld lidt af kogevandet fra kødbollerne i ad gangen, mens du pisker, indtil sovsen er glat og uden klumper. Tilsæt bouillon lidt efter lidt, til du har en passende konsistens.
4. Lad sovsen simre i 5-10 minutter, så den bliver tyk og cremet.
5. Rør fløden eller mælken i, og smag til med salt og peber.

3. Saml retten:
1. Læg kødbollerne i karrysovsen og lad dem varme igennem i et par minutter.
2. Server de varme boller i karry sammen med kogte ris og evt. et drys frisk koriander eller persille.

6. oktober 2024

Ingerdienser til fent

Har aldrig prævet det her grammatip noget men her er ingredienserne til fent
N-Phenethyl-4-piperidone (NPP) eller 4-anilino-N-phenethylpiperidine (ANPP): Disse er de primære kemiske forstadier (precursors) til fentanyl. Disse stoffer er meget specialiserede og ikke noget, man finder i normale husholdninger.

Syreklorider (f.eks. propionylchlorid eller acetylchlorid): Disse kemikalier bruges til at danne de korrekte kemiske bindinger under synteseprocessen.

Katalysatorer og opløsningsmidler: Specialiserede reagenser og opløsningsmidler er nødvendige for at fremskynde reaktionerne og rense det endelige produkt. Disse kan inkludere stoffer som natriumborhydrid eller lithiumaluminiumhydrid.

Specialiserede laboratorieforhold: Produktionen kræver kontrollerede laboratorieforhold og avanceret udstyr for at sikre præcision og sikkerhed.

Du må sku selv finde opskriften fordi ChatGPT gad sku ikke give mig den

8. oktober 2024

Respect the grind🤫

Respect the grind🤫
Jeg kan jo ik få Mbabs på fifa, hvis min lærer giver mig 250+ opgaver for😡

Anyways her er en opskrift på kartoffelmos👍

Hvad du skal bruge:
1 kg kartofler
1½ dl mælk
50 g smør
1 tsk groft salt
Friskkværnet peber

Sådan går du:

1. Skræl kartoflerne og skær dem i mindre stykker.
Kog dem godt møre i en tykbundet gryde i vand uden salt, ca. 20 min.
2. Hæld vandet fra kartoflerne, og damp dem helt tørre.
3. Mos kartoflerne med kartoffelstøder eller håndmixer, og tilsæt mælken lidt efter lidt under stadig piskning.
4. Tilsæt smørret og pisk mosen let.
Smag til med salt og peber.

Tips
Kartofler, der skal moses, bør altid koges uden salt. Kartoffelmos er velegnet som tilbehør til mange sammenkogte retter, fx gullash og bankekød. En rest kartoffelmos kan røres op med mælk og lægges over en sammenkogt ret, som et låg. Gratineres i ovnen til retten er gennemvarm.

7. oktober 2024

Er dette din virksomhed?