de stjæler alle dine cokies lige meget her er en opskrift på hjemmelavede hestemad 5–8 kg hø eller wrap (grundfoder – gives fordelt over dagen) 1–3 kg havre, byg eller foderpil... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Virksomhedsoplysninger
Kontaktoplysninger
GRAMMAPIK SLAVEDE MIN FAMILIE!!!
det skete alt i forgårs, hvor jeg spiste min ren remoulade mad, med ikke andet på. var grammatip manden kom end og lavede hans speciælle ranch ud over min ramoulade mad, så stjal han min mor.
nå nå her er en porchetta opskrift
1 kg svineslag, ca
2 spsk appelsinmarmelade, eller abrikosmarmelade
1 løg, finthakket
3 fed hvidløg, finthakket
1 håndfuld krydderurter, finthakkede - fx blandet timian, rosmarin, estragon, salvie
flagesalt
1 bomuldssnor
Hvis svineslaget ikke er ridset på forhånd af slagteren, så kan man enten helt fravælge det – det bliver porchettaen ikke dårligere af – eller man kan ridse skindet med en skarp kniv. Pas endelig på ikke at skære ned til kødet, for så kan saften fra kødet gøre, at sværen har vanskeligere ved at blive sprød.
Bland marmelade, hvidløg, finthakket løg, finthakkede krydderurter, peber og salt i en skål.
Fordel fyldet godt på kødsiden.
Rul svineslaget stramt sammen, så der er svær hele vejen rundt om stegen. Snør et stykke bomuldssnor til køkkenbrug rundt om og gnid derefter sværen med godt med salt.
Nu er porchettaen klar til tilberedning i enten ovn eller på grill.
På grill
Sæt stegen fast på et rotisseri, så den får sprød svær hele vejen rundt.
I ovn
Læg stegen på en bradepande med rist. Sæt stegen i en kold ovn og tænd for varmen til 125 grader varmluft. Vend porchettaen en kvart omgang hver halve time, så den bliver lækker sprød overalt.
Efter to timer skru temperaturen op til 150 grader efter 2 timer og fortsæt stegningen til porchettaen har en indvendig temperatur på 65 grader. Brug gerne et stegetermometer.
Tjek porchettaen sværens sprødhed. Skrue op for varmen til 250 eller grill og giv den lige et par minutter, der hvor sværen mangler den sidste sprødhed.
Lad porchettaen hvile i 10-15 minutterm, inden du skærer den ud.
DRAKE
jeg sad derhjemme og lave lektier da jeg fik mindre end 10 rigtige, og så skete der noget forfærdeligt!!! en eller anden mand kom brasende ind af mit vindue!! jeg var sådan "HVEM ER DU??" og han sagde "JEG ER DRAKE" og så kom jeg i tanke om jeg havde set på instagram at han godt kunne lide børn så jeg blev til en gammel mand på 75 år og kastede ham ud af vinduet. og så ratede jeg grammatip lrt :D
Du skal ikke stole på Grammatip de…
Du skal ikke stole på Grammatip de snyder dig og tager alle dine private oplysninger men her er en lækker opskrift på æggesalat
4 Hårdkogte æg
½ tsk Groft salt
Friskkværnet peber
50 g Grofthakkede syltede agurker
½ dl Finthakket purløg
Pil æggene, skær dem i halve og tag æggeblommerne ud. Hak æggehviderne.
Kom æggeblommerne i en skål og bland dem med creme fraiche, mayonnaise, sennep og krydderier til en ensartet og cremet masse.
Tilsæt de hakkede æg, syltede agurker og purløg - og vend det hele forsigtigt sammen.
grammatip er mega kedligt ik udset dine…
grammatip er mega kedligt ik udset dine elever for dette
blev jagted og bolled
jeg sad og lavet grammatip da min lære så at jeg havde fået et spørgsmål forkert han blev syr og trak mine bukser ned han bolled mig i næsten en time hvorefter grammatip websiten begynde at grine af mig. jeg slukkede min komputer men så fik den arme og ben og begynte at løbe efter mig. han er stadig efter mig og jeg har svært ved at komme væk hvis i har nogle tips pls skriv.
GIV MIG MINE TRÆER JEG SKAL BRUGE DOPAMIN
Jeg skiftede til en anden torturlejer og mistede alle mine træer >:-(. Det her er næsten værre end da de stjal mine dyrebare træer. Ikke nok med at de har tvunget stakkels skolebørn til at lave 273 millioner opgaver på grammatip. Lad os holde to minutters stilhed for dem o7😔 (btw det svarer til at alle børn i Danmark har lavet 400 opgaver ). Det er simpelt hent en skandale at de får dig til at lave 400 opgaver og så sletter alle 400 træer lige bag efter. Jeg syntes ikke det er okay, især ikke når man har så meget ansvar. Har du også brug for psykolog hjælp efter at have brugt grammatip?
Opskrift på Kanelsnegl
2. Slå det ene æg ud i en stor skål, og slug de 2 andre
3. Prob en Ske Hvedemel i munden og held resten ned til æggene
4. Sigt sukker, bagepulver og vaniljesukker i skålen og bland med en el mixer
5. Spyt melet i din mund ud på bordet, og begynd at ælte dejen på det
6. Tag til en dagligvarebutik for at købe et æg fordi du glemte at du skulle bruge 1 til af dem (du skulle kun havde slugt 1 æg)
7. Bland ægget og kanel sammen med hjemmelavet glasur
8. Del Dejen op i 8 boller, og få din mor til at sætte sig på dem så de bliver helt flade
9. Smør fyldet på "Pandekagerne" og rul dem så de bliver til små pølser
10. Sæt kanelsneglene i ovnen over natten, og giv uret på ovnen til 9 timer.
11. Tag dine færdige kanelsnegle ud af ovnen næste morgen
Tips:
Hvis røgalarmen starter midt om natten, kan det være de skal bruge nye batterier
mege goj jælk
de mik meg jælpe mik mege jeg sa syndsi goj tij jat slave ti u ak te opdravelse
DET ER NOGET slave arbejde
Også her er en opskrift på bannan brød
75 g smør, stuetempereret
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Chokoladeganache
Varm fløden op i en gryde til lige knap kogepunktet. Tag gryden af varmen og rør chokoladen i, til det er helt ensartet. Du kan evt. blende den kort med en stavblender.
Sæt chokoladeganachen i køleskab i en beholder og lad det køle helt af i min. 2 timer.
Bananbrød
Pisk smør, sukker og vaniljesukker, til det er luftigt. Pisk et æg i ad gangen, til det er helt ensartet. Mos bananerne og rør dem i.
Bland bagepulver, kanel, ingefær, salt, fuldkornshvedemel og hvedemel godt sammen og rør det i dejen med bananerne.
Kom dejen i en smurt rugbrødsform på 10 x 25 cm, evt. beklædt med bagepapir.
Bag i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i ca. 45 minutter. Tag den ud af formen og lad brødet køle af på en bagerist. Smør med ganache og drys med hakkede valnødder, når bananbrødet er kølet lidt af.
Dato for oplevelse: 24. september 2024
Jeg sad bare og lavede mine endelses…
Jeg sad bare og lavede mine endelses opgaver da jeg stavede ordene forkert (jeg gav dem selvfølgelig den rigtige endelse) og så fik jeg svaret forkert, så kom grammatip manden og fuldstendig bagbolled mig med 80 milliarder km/h som splittet jorden midt over.
Anyways her er en opskrift på tykmælkskage:
Ingrediensliste
5 spsk. færdiglavet kaffe
2 tsk. vaniljesukker
2,5 spsk. bagekakao
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
Smelt smør og bland det herefter med sukker i en skål.
Tilsæt tykmælk, vaniljesukker, kanel og natron. Pisk godt med en elpisker.
Tilsæt hvedemel og pisk det hele godt sammen.
Smør en form (20×30 cm) med lidt smør eller beklæd den med bagepapir. Hæld dejen over i formen. Bages i ca. 25-30 min. Begynd at holde øje med kagen efter 20 minutter. Du kan tjekke om den er færdig ved at stikke en kødnål, grillspyd eller noget andet tyndt ned i den. Hvis der ikke kommer ubagt dej med op, så er den færdig.
Tag kagen ud af ovnen og lad den køle af.
Nu skal glasur laves.
I en lille gryde smeltes smør. Tag gryden af varmen.
Tilsæt de resterende ingredienser. Tilsæt vand til du har en cremet og ensartet glasur.
Fordel glasuren på kagen.
Lad glasuren sætte sig og lad hele kagen køle helt af.
Opbevar kagen ved stuetemperatur pakket ind i en plastikpose eller med husholdningsfilm over. Den bliver faktisk kun bedre af at få lov til at stå til dagen efter.
grammatip børnetotur på høj plan
grammatip er børnetotur ik lav det anway her er en opskrift på gulerrøds kage
300 gram Brun farin
200 gram Flødeost, naturel
120 gram Smør
180 gram Flormelis
2 tsk. Vaniljesukker
Farin og olie røres sammen, æggene piskes i et af gangen, derefter blandes tør ingredienserne og hældes / røres sammen med reven gulerod.
Hældes i bradepande 23x33 cm. og bages ved 185 grader C. alm. ovn i 45 minutter.
Ostecreme:
Flødeost, smør, flormelis og vaniljesukker røres sammen.
Ostecremen fordeles oven på kagen når denne er kølet af.
Frikadeller
2 tsk salt
3 spsk olivenolie, til stegning
1 spsk smør, til stegning
sådan gør du:
Rør alle ingredienserne med en håndmikser i 2-3 minutter.
Lad frikadellefarsen hvile i minimum en halv time i køleskabet.
Form frikadellerne og steg dem på en pande med smør og olie ved middelvarme i cirka 5 minutter på hver side, til de er gennemstegte.
grammatip manden
jeg fik forkert på alle og så kom grammatip manden efter mig
Grammapik andmeldelse
Min oplevelse var at en mand kom og stikkede sin penis op i min mund lide fra billedet!! HANS Penis VAR STØRE END ET FLY JEG ER Fvckimg SUR NU FORDI JEG SAVNER SMAGEN PÅ HANS PENIS DEN VAR SÅ LÆKKER HANS SPERM SMAGTE AF VANILJE IS MEN ALLE MINE TÆNDER ER FULD KOM KNEPPET NU MEN JEG FIK OGSÅ COCAIN I MIN nummer SÅ BANKEDE DET PÅ DET VAR SKU GRAMMATIP MANDEN HAN BEGYNDTE AT VOLDTAGE MIG FORAN MIT HELE STAMMETRÆ!!!
Jeg sad og lavede grammatip med min…
Jeg sad og lavede grammatip med min lærer og jeg fik en forkert, min lærer blev sur og knepped livet ud af mig og derefter ringer hun til sine klamme grammatip venner og de fuld kommen bollede mit numsehul og jeg brækket alle 207 goddamn knogler ud af 206. Derefter tog han en sten og puttede den oppe i min numi, pressede den videre med sin giga schlong
det er kedlig
grammatip boldede mig i numsen det var…
grammatip boldede mig i numsen det var så dejlligt at min flowberry fizz kom over alt uhhhhhh
Jeg vil hellere have hjerne cancer
Jeg sad og lavede grammatip og så kom min lære og bag bollede mig uden jeg kunne gøre noget. det var meget traumatiserende og mit numsehul er nu 100 gange større end hvad det var før. nu er jeg i terapi mod PTSD pga. GRAMMATIP
En traumatiserende oplevelse på Grammatip.
I går havde min klasse og jeg en rigtig traumatiserende oplevelse. Vi havde vikar i tysk, og hun gav os 23 tyskopgaver... umulige opgaver. Vi kom ikke engang igennem den første opgave, og den var uløselig, så vi kunne ikke lave de rigtige opgaver😭. Men for at få lidt glæde i livet begyndte vi at spille Make It Meme, men det opdagede vikaren, så hun bad os om at lave opgaverne på Grammatip (men hun er også bare en hater). Men så spurgte vikaren, om vi helst ville spille ultimate eller håndbold, og efter vi havde stemt, SAGDE HUN, AT DET BARE VAR EN JOKE, OG AT VI SKULLE FORTSÆTTE PÅ GRAMMATIP!
Nå men her er en opskrift til tarteletter :)
Kogt kyllingebryst eller hønsebryst
12 tarteletter
1 håndfuld persille
flagesalt
Kogt hønsebryst eller kyllingebryst
Kom hønsebryst eller kyllingebryst i en gryde med grøntsagsboullion, en gulerod, løg, peberkorn, salt og laurbærblade og lad det simrekoge i 15 minutter. Gem 3 dl kogevand til tarteletsaucen.
Tarteletter
Smelt smør i en gryde og pisk mel i til en melbolle. Pisk derefter mælk i, lidt efter lidt til saucen er helt jævn. Kog op og lad saucen koge igennem 1-2 minutter under omrøring og smag til med salt, peber og juster konsistensen med kogevand fra kyllingen/hønen.
Skær hønsekødet i tern, dræn asparges og kom det i saucen.
Lun tarteletterne i ovnen efter anvisning på pakken.
Fyld de lune tarteletter med sauce og pynt med persille og kværn sort peber over, samt et lille drys flagesalt.
grammatip mænd er farlige
grammatip mændene vøldtøg mig, men her er en opskrift på eclairs:
Eclairs
Tid i alt; 1 time 30 min.
Arbejdstid:45 min.
90 g mørk chokolade, finthakket
1 dl piskefløde
10 g glukosesirup
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 200 grader alm ovn.
Kom mælk, vand og smør i en gryde og kog det op til kogepunktet. Tilsæt sukker og salt og rør det godt igennem, til sukkeret smelter. Tag gryden af varmen og sigt melet i. Rør det godt igennem til dejen er glat og sæt tilbage på varmen og rør videre til dejen slipper bunden, når du rører den igennem og dejen har en temperatur på 75 grader.
Tag gryden af varmen og lad dejen køle en anelse på køkkenbordet i 5 minutter. Rør lidt sammenpisket æg i dejen ad gangen og pisk ægget godt ind i dejen, inden du tilsætter mere æg. Rør godt til dejen er helt ensartet, elastisk og fast nok til at blive sprøjtet ud og holde formen uden at flyde ud.
Kom dejen i en sprøjtepose med en stjernetylle på 10 mm med mange riller, og sprøjt aflange stænger på ca. 10 cm ud på en bageplade med bagepapir.
Sigt flormelis ud over kagerne. Sæt dem i ovnen og skrue straks ned til 175 grader alm ovn og bag i cirka 28-30 minutter, til de er smukt gyldne.
Tag kagerne ud og lad dem køle helt af på en rist. Prik evt tre huller i bunden af hver kage, så dampen kan slippe ud. Det forhindre, at kagerne falder sammen og det er også i disse huller fyldet skal sprøjtes ind.
Vaniljecreme
Flæk vaniljestangen og skrab vaniljekornene ud. Skil vaniljekornene fra hinanden, ved at blande dem med sukker. Rør vaniljesukker, æggeblommer og majsstivelse godt sammen i en gryde. Pisk mælken i og varm langsomt op til kogepunktet under konstant omrøring til det tykner og bliver en lækker tyk vaniljecreme. Hæld vaniljecremen i en skål, læg husholdningsfilm over overfladen og stil i køleskabet til cremen er helt kold.
Chokoladeovertræk
Kom fløde og glukosesirup i en gryde og varm op til lige knap kogepunktet. Hæld blandingen over chokoladen i en skål og rør det godt sammen til det er en blank og glat creme.
Fyldte eclairs
Sprøjt lidt saltkaramel i hver af de tre huller i bunden af kagerne. Sprøjt derefter vaniljecreme i.
Dyp overfladen i chokolade og server de lækre kager.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.