Geisler & Rønne Anmeldelser

4,5

flink ejendomsmægler, men ringe aktivitet fra mæglers side. og huset blev da heller ikke solgt.

Jeg har netop solgt min lejlighed gennem Geisler & Rønne og har haft en virkelig god oplevelse. Salget gik hurtigt, og jeg følte mig godt serviceret fra første møde med Martin Rønne til underskriften... Se mere

Mægleren [navn] fremviste 2 lejligheder for os, som begge opfyldte de krav vi havde stillet. Den ene blev valgt og handlen/ overtagelsen var afsluttet inden der var gået en måned. Papir, dokumente... Se mere

En rigtig god oplevelse i forbindelse med køb af vores lejlighed. Flemming Jørgensen har assisteret os professionelt og trygt gennem bolighandlen. Dette såvel som meget andet har han udført til vor... Se mere

1. Ejendomsmægler

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

GEISLER & RØNNE er et selvstændigt ejendomsmæglerfirma, der finder købere til enhver type bolig. I 2006 startede vi GEISLER & RØNNE efter mange års ansættelser hos de store ejendomsmæglerkæder og banker. Priserne på boligmarkedet var allerede begyndt at falde. Men vi havde en vision om at skabe en dynamisk ejendomsmæglerkæde og vise, at man kan drive en ordentlig og ærlig forretning med gode værdier på trods af et presset marked.

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

En professionel og pålidelig mægler

Jeg brugte G&R, og må sige at jeg igennem hele forløbet har været fuldt tilfreds. Der er blevet fulgt op på tingene og informeret undervejs, så jeg hele tiden vidste hvor vi var i sagen. Et smertefrit forløb vil jeg sige, og kan klart anbefale dem.

11. januar 2014

Holder hvad de lover!

Meget troværdigt firma som holder hvad de lover.
Overholder aftaler og tidspunkter og er i det hele taget en fornøjelse at samarbejde med.

8. januar 2014

Super god service. Kan kun anbefales

Da vi skulle sælge vores villa i Bagsværd faldt valget af ejendomsmægler på Geisler og Rønne. Det har vi ALDRIG fortrydt! Flere mæglere bød ind, men efter mødet med Martin var vi ikke et sekund i tvivl om, at Geisler og Rønne skulle varetage salget. Tillid og omhu var nøgleordene og det levede de til fulde op til. Huset blev solgt på 3 måneder og kun med et lille afslag.Så vi har været ekstremt tilfredse med Geisler & Rønne og anbefaler dem til alle vi kender:-)

7. januar 2014

Seriøs og kompetent

Vi var meget glade for at vi valgte Geisler og Rønne, efter at have fået 3 vurderinger af vores lejlighed. Kemien var bedst med [navn] og vi fortrød på intet tidpunkt derefter vores valg.
Han solgte lejligheden i Kbh K på under 1 mdr og vi fik prisen for den.
Kan kun give Geisler& Rønne mine allerbedste anbefalinger.

7. januar 2014

Dårlig behandling af potentiel køber

Jeg kan se at Geisler & Rønne ligger helt i top, det var desværre ikke vores oplevelse med dem. Før i læser nedenstående (som også var et debatindlæg på Boligdebatten.dk) så vil jeg nævne 1) vi har budt på andre huse vi ikke fik 2) i dag har vi fået købt :-)

Følgende er fra Geisler og Rønne Klampenborg.

Dag -2. Vi har set et hus og byder på huset. Det har ligget til salg i lang tid og der ligger en tilstandsrapport der er udløbet. Budet er lavt.

Dag -1. Mægler vender tilbage og siger det er for lavt.

Dag 0. Vi ligger vores bud op og mægler vender tilbage med informationen om at sælger er interesseret i at sælge til den pris og at tilstandrapporten vil blive opdateret i starten af næste uge (dag 0 er den første torsdag i august 2013). Sælger ønskede ikke at opdatere tilstandsrapporten før der var en seriøs henvendelse.

Dag 4. (mandag den 5 aug) Mægler skriver citat: " Jeg har talt med sælger i dag og 01.10 vil være OK for dem. Tilstandsrapport og EL-rapport vil blive udarbejdet i løbet af denne uge.

Bh. Frederik"

1.10 er overtagelsestidspunktet.

Dag 8. Mægler siger at tilstandsrapporten ikke kan laves før mandag 11. aug (dag 11) da ham der skal lave den er på ferie. Jeg har senere checket op på den oplysning og den er ikke korrekt, han var tilbage dag 4 men han sagde (måske fangede jeg ham og han ønsker ikke at blandes ind i noget) at hans kalender var book’et hele den første uge. Mægler siger at jeg selvfølgelig kan trække mit bud men at vi næsten er i hus. Jeg siger at vores bud er et endelig bud og vi skal have en afklaring senest dag 12.

Dag 11. Mægler vender tilbage og siger at der har været besigtigelse af huset i dag og at rapporten kommer i morgen formiddag. De siger at de er interesseret i en hurtig overtagelse og vi siger ok til 14 dages overtagelse.

Dag 12. Mægler ringer kl. 14 og siger at rapporten er forsinket. Mægler ringer kl. 16:00 og siger at han har fået rapporten men at der ikke kan laves slutseddel da forsikringsselskabet har lukket (senest kl. 15:00) og at derfor ikke kan udarbejdes en obligatorisk ejerskifteforsikringstilbud.

Dag 13. Mægler kommer forbi os kl. 17:30 og får underskrifter af os. Jeg spørger hvorfor vi skal sætte vores underskrifter før sælger og han siger at det er fordi han skal mødes ved sælger kl. 18. Jeg er lidt nervøs over hele situationen men mægler siger at selvom der er andre der har tilkendegivet en interesse så er der ingen der har budt pt. på huset. Mægler ringer tilbage til os kl. 20:30 og fortæller at sælger ønsker at arbejde videre med nogle usikre tilkendegivelser om højere bud. Vi er selvfølgelig skuffet og siger at vi ikke længere er interesseret.

Dag 14. Vi beslutter at ligge et højere bud ind og vi skriver til mælger om aften og sender samtidig en sms. Da mægler dag 13 om aftenen nævnte at der ikke var andre bud følte jeg at vi lige kunne overveje tingene.

Dag 15. Jeg hører ikke noget og ringer til kontoret omkring frokost og spørger hvorfor jeg ikke hører noget. Jeg får svaret at huset er solgt og at mægler er taget på ferie en uge (fik intet auto svar på e-mail om torsdagen når man er taget på ferie, kom lige ind i kampen)

Dage 22. Jeg snakker med mægler. Jeg er utilfreds med forløbet.
a) Det skal ikke tage 13 dage at få lavet en tilstandsrapport. Mægler siger at han har gjort alt for at få sælger til at lave rapporten men at det er sælger ansvar. Det er selvfølgelig korrekt men jeg ser det som bare en måde at forsinke hele processen på.
b) Jeg undre mig over at der pludselig kommer bud ind lige efter vi har skrevet under. Mægler siger at de selvfølgelig havde sagt til andre at det var nu og der skulle komme med bud senest onsdag (dag 13). Han vil ikke oplyse hvornår det andet bud kom ind det er fortrolig information men det må så være sket efter kl. 17:30 dag 13. Jeg har ikke fået den information at andre skulle byde ind senest ondag og hvis det var tilfældet bør man lave en budrundte så alle stilles ens. Mægler siger at sælger ikke var interesseret i en budrundte.
Jeg tror mægler har fået det indtryk at vi ikke ville byde mere end vores bud 2. Som udgangspunkt må man forvente at når der er en aftale, byder man jo ikke yderligere op, mægler er sælgers mand. Derfor kan man jo ikke bare sige at man altid kan komme efter mere. Jeg står unægtelig med en følelse af at jeg er blevet brugt som løftestang til at få et højere bud ind men jeg kan selvfølgelig ikke bevise noget. Det kan jo sagtens være at mælger netop har fået et bud ind efter vores som var højere.

Mægler var i hele processen interesseret i at sælge vores lejlighed men sjovt nok har jeg aldrig hørt fra ham siden ej heler med andre huse.

4. januar 2014
Geisler & Rønne-logo

Besvarelse fra Geisler & Rønne

Kære Martin,

Vi er kede af jeres frustrationer over forløbet.

Det var et langt forløb, frem og tilbage, hvor sælger var i den situation, at der var flere interesserede købere til deres bolig.

Det er altid sælger som vælger køberne, når vi som ejendomsmægler forelægger vores sælgere, hvilke muligheder de har. Derfor er det vigtigt for os at pointere, at denne beslutning ligger 100% hos sælger.

Da vi lever af tilfredse kunder, er vi selvfølgelig utrolig kede af, at I føler jeres potentielle boligkøb har været dårligt.

Vi prøver altid at gøre alle parter tilfredse i en bolighandel, men det er desværre ikke lykkes her.

Vi håber I er blevet glade for jeres nye bolig og ønsker jer alt det bedste fremover.

Super professionelle...

Vi har denne sommer købt vores skønne hus gennem Geisler & Rønne, og det har været en meget positiv og problemfri proces. De havde et rigtig godt øje for vores ønsker og behov, og vi nåede kun at se et enkelt hus, før vi fik præsenteret vores drømmehus... og det købte vi! Tak for rigtig go' behandling.... vi kan til enhver tid anbefale Geisler & Rønne :-)

20. december 2013

Professionel, behagelig og effektiv

Vi har haft en meget positiv oplevelse med vores ejendomsmægler. Han var meget behagelig og arbejdede hele tiden efter vores ønsker. Han var på konstant i perioden, så handlen gik utrolig hurtig for at sikre at vi fik boligen - det føltes meget trygt.
Han var hele tiden opmærksom på at vi som købere blevet taget så godt om som muligt.
Kan bestemt anbefale Geisler & Rønne!

17. december 2013

Fantastisk ejendomsmægler!

Jeg kan kun give Grisler og Rønne de allerbedste anbefalinger! De fik solgt min lejlighed på rekord tid og til en god pris. Et hårdarbejdende team, som er til rådighed nærmest døgnet rundt! Tusind tak for hjælpen.

9. december 2013

Seriøs og professionel

Kan varmt anbefale Geisler og Rønne.

Vi kunne straks mærke, da vi skiftede til Geisler og Rønne, at det var en helt anden seriøs og professionel tilgang til vores salg. Salget skete hurtigt og til en pris indenfor den indikerede ramme.

2. december 2013

Stor ihærdighed, fin service

Sober vurdering af mindre andelslejlighed. G6R har yderst kompetente medarbejdere, som strækker sig langt i deres servicering af kunden og i forsøgene på at fremme det bedste salg. Et kompetent firma.

20. november 2013

7 dage var alt der skulle til...

Mandag den 4. november bliver min lejlighed sat til salg hos Geisler & Rønne, og søndag den 10. november underskriver køber købsaftalen.
Hvor svært kan det være.......Ikke særlig svært for Geisler & Rønne.

De får 5 stjerner af mig ;-)

19. november 2013

[navn fjernet] er dygtig!

Jeg har haft fornøjelsen af, at arbejde med [navn fjernet]. Han er realistisk, dygtig, venlig og ambitiøs.
Dét jeg særligt godt kan li´ er, at han ikke er den typiske sælger type, som ville sælge min 2-værelses lejlighed som en potentiel 4-værelses (som andre mæglere).
Andre mæglere havde vurderet lejligheden lavere, en mægler endda 25% lavere (for at få et nemt salg, antager jeg), men min lejlighed blev solgt til den pris jeg forventede.
Endda med en køber som overbød en anden køber!

19. november 2013

Realistisk pris og hurtigt salg

Familien var vokset ud over de rammer lejligheden kunne tilbyde og vi havde fundet en anden lejlighed med plads og rum til alle. Der var underskrevet betinget købsaftale på den nye lejlighed, og vi var interesseret i et forholdsvis hurtigt salg af den gamle lejlighed. Geisler og Rønne ligger i den dyre ende i fht. mæglersalærer - til gengæld oplevede vi at der blev sat en realistisk pris, og at det var en holdbar vurdering at der ikke ville gå lang tid før lejligheden var solgt. Lejligheden blev solgt på 28 dage til en pris på 4,7mio. kr. (95.000 under udbudsprisen). Under og efter handlen er vi blevet mødt med stor imødekommenhed.

3. november 2013

Service og effektivitet ud over det sædvanlige!

En stor tak skal lyde til [Navn fjernet] for at yde en rigtig god service ud over det sædvanlige! Der var en målrettet strategi og ved at sætte til salg hos [Navn fjernet] følte jeg, at jeg var i trygge hænder igennem hele salgsprocessen. Der blev løbende sørget for opfølgning og generel information, hvilket var rart. Han var den primære årsag til, at salget gik stærkt, samt at boligen blev solgt til den forventede salgspris. Det skal da også lige nævnes, at de andre konkurrerende boliger, som var til salg på vejen, da min lejlighed blev udbudt i markedet, fortsat er til salg den dag i dag.

Jeg kan ikke sætte en finger på det udførte arbejde, og jeg kan varmt anbefale [Navn fjernet] og Geisler & Rønne, hvis du står overfor at skulle sælge din bolig.

Hilsen Christian Vohnsen

24. oktober 2013