Geisler & Rønne Anmeldelser

4,5

flink ejendomsmægler, men ringe aktivitet fra mæglers side. og huset blev da heller ikke solgt.

Jeg har netop solgt min lejlighed gennem Geisler & Rønne og har haft en virkelig god oplevelse. Salget gik hurtigt, og jeg følte mig godt serviceret fra første møde med Martin Rønne til underskriften... Se mere

Mægleren [navn] fremviste 2 lejligheder for os, som begge opfyldte de krav vi havde stillet. Den ene blev valgt og handlen/ overtagelsen var afsluttet inden der var gået en måned. Papir, dokumente... Se mere

En rigtig god oplevelse i forbindelse med køb af vores lejlighed. Flemming Jørgensen har assisteret os professionelt og trygt gennem bolighandlen. Dette såvel som meget andet har han udført til vor... Se mere

1. Ejendomsmægler

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

GEISLER & RØNNE er et selvstændigt ejendomsmæglerfirma, der finder købere til enhver type bolig. I 2006 startede vi GEISLER & RØNNE efter mange års ansættelser hos de store ejendomsmæglerkæder og banker. Priserne på boligmarkedet var allerede begyndt at falde. Men vi havde en vision om at skabe en dynamisk ejendomsmæglerkæde og vise, at man kan drive en ordentlig og ærlig forretning med gode værdier på trods af et presset marked.

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

God service.

Køber: Ingen negative ting at berette... De gjorde deres job som forventet. Jeg vil ikke have forbehold mod at benytte dem igen.

18. februar 2014

De bedste af de bedste- troværdige, dygtige og yderst professionelle

Geisler og Rønnes mægler Christian Brandt- Müller solgte vores lejlighed på meget kort tid efter den havde været til salg hos en anden mægler i 4 mdr uden resultat. Gennem hele forløbet har Christian været hjælpsom og dygtig og har generelt ydet en helt ekstraordinær indsats for at få salget i hus- han kan varmt anbefales!! Generelt har alle ansatte hos Geisler og Rønne, som vi har stiftet bekendtskab med, været super dygtige og professionelle. Vi vil med garanti vælge Geisler og Rønne næste gang vi skal bruge en ejendomsmægler.

14. februar 2014

Seriøs og serviceminded ejendomsmægler!

Jeg vil give alle de varmeste anbefalinger herfra.
Jeg har oplevet den bedste service og behandling hos Geisler & Rønne.
De er utrolig fleksible med fremvisninger, er meget professionelle og har sat sig ind i det mindste punkt i en kontrakt. Derudover er deres svartid både på mail og telefon upåklagelig - noget man ikke oplever mange andre steder.

Hvis jeg skal købe/sælge bolig, er jeg ikke i tvivl om hvilken ejendomsmægler jeg vil benytte - Geisler & Rønne.

5. februar 2014

Effektivt og professionelt salg

Geisler & Rønne har netop solgt min lejlighed. Selve processen har været håndteret professionelt og effektivt. Lige fra vurdering af lejligheden, prisfastsættelsen og den faktiske gennemførsel. Geisler & Rønne var hurtige til at få sat fremvisninger i kalenderen, og på blot 3 uger var handelen gennemført. I den afsluttende fase hvor købers bud og mit salgspris ønske skulle "mødes", fungerede Geisler & Rønne også som en god mægler, og fik køber og sælger til at mødes i en fornuftig handelspris.

31. januar 2014

Vi benytter også Geisler & Rønne næste gang!

Med markedets tilstand taget i betragtning, solgte Geisler & Rønne vores bolig med et helt igennem tilfredstillende resultat. De beholdt fokus hele vejen igennem og overholdte alle aftaler i forhold til opfølgning, salgs fremmende aktiviteter osv. indtil salget var endeligt på plads.
Vi syntes ikke arbejdet Geisler & Rønne kunne være gjort bedre, og kan derfor på det varmeste anbefale andre at benytte dem.

22. januar 2014

God oplevelse, omringet af kompetente mennesker

Super god oplevelse. Hurtigt salg med en smule tab, men overordnet er vi meget tilfredse med Geisler & Rønnes behandling af vores boligsalg. Vi vil helt klart anbefale dem til alle der skal sælge deres bolig. Mægler Frederik og kollega Mai-Britt, er søde, engagerede og professionelle, og vi er meget tilfredse og glade for alt deres arbejde i forbindelse med salg af vores bolig.

21. januar 2014

meget tilfredsstillende

Selve handlen forløb uden de store problemer, mægleren fik forhandlet et fornuftig forlig igennem, som såvel sælger som køber kunne acceptere. Mæglerfirmaet stod for at handlen blev berigtiget, hvilket forløb til vor store tilfredshed. Vi kan trygt anbefale købere af ejendomme at overlade berigtigelsen af handlen til mæglerfirmaet.

20. januar 2014

God købsvurering

Som førstegangskøber af andelsebolig var jeg meget i tvivl om økonomien.

Jeg fik hurtigt og professionel vejledning til en fornuftig pris.

4/5 For et godt produkt
5/5 For at virksomheden tager TrustPilot seriøst !

20. januar 2014

Ejendomsmægleren sælger udover sit mandat

En af indehaverne sagde ved 2 fremvisninger, at overtagelse kunne være på den af os som køber ønskede dato, samt at en lang række indbo ville følge med i handlen. I det øjeblik forhandlinger blev konkrete kunne hverken overtagelsesdag lade sig gøre eller indbo følge med. Det blev tydeligt, at mægleren havde handlet udenfor sit mandat fra sælgerne af ejendommen i sit forsøg på at få bud på ejendommen. Meget utilfredsstillende.

19. januar 2014

Leverede varen!

G&R leverede varen, en køber til vores lejlighed inden forkøbsretten udløb på den lejlighed vi havde skrevet betinget kontrakt på.
Behagelig, kompetent og professionel service hele vejen igennem.
Skal jeg sælge en anden gang, vil jeg klart forhøre mig hos G&R om at gøre brug af deres sevice igen.

13. januar 2014

Seriøst Salg

Geisler & Rønne solgte min lejlighed på under fem måneder og udviste i den forbindelse stor professionalisme og samvittighedsfuldhed, samt viljen og engagementet til at gøre den ekstra indsats, der skal til for at tingene lykkes til alles tilfredshed. Derfor en varm anbefaling herfra.

13. januar 2014