Goudsmederij Juwelier Bommel Anmeldelser

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

4 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Trouwring

14 jaar geleden hier onze trouwringen gekocht. Vrij snel na aankoop viel er al 1 van de 5 diamantjes van mijn ring uit. Dit werd keurig opgelost.
Nu een paar maanden geleden viel 1 deel van de ring eraf en waren de andere 4 diamanten weg. (We hebben ringen die bestaan uit wit goud, rose goud en weer wit goud. En met in mij geval diamantjes erin)
Met het aankoopbewijs en certificaat terug naar van Bommel gegaan.
Joost heeft veel vuldig contact gehad met de fabriek. Maar die gaven aan dat dit niet onder de garantie viel. Joost was het hier niet mee eens en zei dat dit voor hem wel onder de garantie viel en heeft op eigen kosten een nieuwe ring voor mij besteld.
Dikke pluim hiervoor!
Ps ik kom hier al jaren en wordt altijd fijn geholpen en naar mijn wensen geluisterd .

1. juli 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Hele goede service en ruim assortiment!

Wij hebben hier onze trouwringen gekocht en zijn ontzettend tevreden over de hele ervaring. Vanaf het eerste gesprek werden we vriendelijk en deskundig geholpen. Eigenlijk kwamen wij zelf half uur/3 kwartier te laat maar werden alsnog vriendelijk en goed ontvangen. Er werd echt de tijd genomen om naar onze wensen te luisteren, waardoor we de perfecte ringen hebben gevonden die helemaal bij ons passen. De kwaliteit is prachtig en de afwerking is tot in detail verzorgd. Het uitzoeken van onze trouwringen was hierdoor een bijzonder en ontspannen moment in de voorbereiding op onze bruiloft. We raden deze zaak van harte aan aan iedereen die op zoek is naar mooie trouwringen en uitstekende service. Bedankt voor de fijne begeleiding en het geweldige eindresultaat!

2. maj 2026

Onze beste keuze!

Onze beste keuze.

Afgelopen weekend zijn we bij Goudsmederij Bommel geweest om op zoek te gaan naar onze trouwringen. We zijn daar hartelijk ontvangen, er was plekje voor ons gereserveerd waar we meteen konden plaats nemen! Lous heeft ons daar verder gelopen.

We hebben beide een erg specefieke smaak en waren al en tijdje opzoek naar wat we leuk vonden. Maar met onze Pinterest borden vol en goede hoop zijn we begonnen.

Lous luisterde aandacht naar onze wensen en ging meteen aan de slag met voorbeelden pakken om dit te vergelijken. De collectie is echt prachtig, super uitgebreid maar onze smaak was toch erg specifiek.

Tot Lous een bak pakte met daarop: zelf ontworpen. Daar vond ik meteen mijn ring waar ik naar opzoek was!!Precies zoals ik hem wilde. Mooi mat goud met aan de zijkant een randje glansend goud.

Voor mijn toekomstige vrouw stelde Lous voor om ook zelf een ring te ontwerpen. Het is er niet om gelogen dat er onbeperkt keuze was. Van vorm tot grote, hoe de golven lopen en hoe je de steentjes wil zetten. Zo hebben we de ringen met elkaar kunnen matchen!

En om niet te vergeten. Op onze speciale dag zal je ons nu rond zien rijden in de rode Rolls Royce. Dit allemaal inbegrepen!

We zijn 1000% tevreden met onze keuze. Mocht je moeite hebben met ringen kunnen vinden, of wil je gewoon in een keer klaar zijn. Dan ben je hier aan het juiste adres.

P.S. Als je om Lous vraagt durf ik me hand in het vuur te steken dat je met je toekomstige trouwringen de deur uit loopt.

P.S.S
Mocht je nog ergens lekker willen lunchen. Zelfs hier had Lous een gouden tip voor! Een dag om niet te vergeten.

Veel liefs,
Het toekomstige bruidspaar
Floris & Ilse de Bruijn

30. maj 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

2 keer zeer slechte ervaring gehad.

2 keer zeer slechte ervaring gehad.
Slechte service bij gaatjes schieten. Erg onvriendelijk geholpen! Mijn dochter vond het heel spannend, maar ze bleven haar maar chagrijnig aankijken. Daar werd mijn dochter nog banger van. Als ze dan ook nog eens goed gaatjes kunnen schieten, maar nee hoor, hartstikke scheef.
En ook slechte kwaliteit van het verwerken van as in een herdenkingsdienst. De hars met as viel er na een paar maanden gewoon uit. Ga je terug naar winkel, geen excuses niks. Alleen chagrijnige gezichten. Gelukkig wel opnieuw gemaakt, maar dit mag absoluut niet gebeuren. Mij zie je er in ieder geval nooit meer terug.

4. oktober 2025

Uitermate tevreden

Vandaag bij van Bommel geweest. Eerst alleen maar omdat ik zo'n twijfelkont ben was het mogelijk om voor later op de middag een nieuwe afspraak te maken zodat we samen konden gaan kijken. Lous heeft ons geholpen en was ontzettend vriendelijk en meedenkend. Ook de verleende service was netjes en alle gegeven informatie was helder en duidelijk en werd bij aanschaf ook op papier nog meegegeven. Wat mij betreft een dikke 10 voor zowel van Bommel als Lous

3. maj 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Service? Klantvriendelijkheid? Bommel Juwelier heeft er nog nooit van gehoord

Mijn ervaring met Bommel Juwelier was ronduit teleurstellend. Op aanraden van Seiko Nederland bracht ik mijn Seiko-horloge naar deze officiële dealer voor een garantieclaim. Ik dacht dat Bommel Juwelier hiervoor een geschikte partij was, maar niets bleek minder waar.

Vanaf het eerste contact werd al snel duidelijk dat ze weinig zin hadden om service te verlenen aan een klant die het horloge niet direct bij hen had gekocht. Dat is niet alleen onprofessioneel, maar ook onacceptabel voor een officiële Seiko-dealer, die juist de verantwoordelijkheid heeft om garantie- en serviceaanvragen correct af te handelen, ook wanneer zij niet de verkopende partij zijn.

De communicatie was vanaf het begin moeizaam en werd er niet beter op. Via WhatsApp krijg je nauwelijks een reactie en telefonisch word je kortaf en ongeïnteresseerd te woord gestaan. Er wordt geen moeite gedaan om vragen serieus te beantwoorden. In de winkel zelf is het nog schrijnender: zodra blijkt dat je niet voor een trouwring komt, verdwijnt de klantvriendelijkheid als sneeuw voor de zon en krijg je het gevoel dat ze je liever zien vertrekken.

Mijn negatieve ervaring is geen uitzondering. Ik heb inmiddels van anderen soortgelijke verhalen gehoord over de klantonvriendelijke houding van de eigenaar, en ik kan dit volledig bevestigen. Gelukkig wist Seiko Nederland het probleem uiteindelijk wél professioneel en klantgericht op te lossen.

Van Bommel Juwelier daarentegen? Daar zien ze me nooit meer terug. Als je waarde hecht aan service en fatsoen, kun je deze ‘juwelier’ beter vermijden. Er zijn genoeg zaken waar klanten wél met respect en professionaliteit worden behandeld. Dit adres? Absoluut links laten liggen!

25. januar 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede hulp met herdenking sieraad.

In verband met het overlijden van mijn vader wilden mijn dochters en ik een blijvend aandenken in de vorm van een sieraad. Door kennis en inlevingsvermogen zijn wij zo goed geholpen, dat wij hele mooie sieraden hebben uitgezocht. De medewerkers weten waar ze over praten en daardoor kunnen ze je goed helpen. Door hun hulp hebben zij onbewust meegeholpen aan een stukje verwerking.

9. november 2024

Super service, zeer klantvriendelijk

We hebben onze trouwringen bij Goudsmederij Juwelier Bommel gekocht.
Super geholpen door Lous. Er wordt meegedacht en echt geluisterd naar wat de klant wil.
Ze bieden een perfecte service aan. Zeer tevreden.

24. februar 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Meteen geslaagd, super advies, vriendelijk, perfect

De meesten schrijven een review wanneer ze iets niet bevalt. Nou, wij doen dat ook wanneer we wel een positieve ervaring mee hebben gemaakt.

Onlangs hebben wij besloten om alvast te oriënteren voor trouwringen. Kijken kan altijd toch?! Als je ook deze instelling hebt, ga dan niet naar Bommel Juwelier. Want daar slaag je meteen. Wij hebben natuurlijk, zoals de meesten denk ik, van te voren gekeken wat we leuk vonden en hebben de foto's tijdens de afspraak laten zien. Keurig, kregen we ook alles te zien. Netjes en zoals het hoort. Maar... Wij hadden te maken met Lous. Lous is een gezellige dame die je al snel door heeft. Om de keuze nog wat moeilijker te maken kwam ze met weer een bakje ringen en toen nog een bakje en nog een. En op het eind zei ze: Ik ga jullie nog even uitdagen. En dan kun je al je andere keuzes vergeten. Want op dat moment haalt ze een bakje te voorschijn met DE ringen voor je.

Dus ja, we moeten nog 2 jaar wachten maar we zijn zo blij dat we daar zijn geweest. De gedachte aan de ringen laat ons al dagenlang stralen.

Kort samengevat: Bommel Juwelier... Vriendelijk personeel, erg behulpzaam, iedereen straalt plezier uit in wat ze doen en je krijgt precies wat je past.

6. april 2024

Topservice

Geweest voor onze trouwringen. Echt een super ontspannen gezellige afspraak waar ze ook goed helpen bij wat bij je past. Ze zijn eerlijk en hebben verstand van zaken.

15. oktober 2022

Uitstekende service

Heb mijn horloge (die trouwens niet bij hen gekocht was) bij hen binnen gebracht ter herstelling omdat men dit onderdeel in België zogezegd niet meer kon leveren. (ik woon bijna 300km van hen vandaan)
Het heeft wel enige tijd geduurd voor ik mijn horloge terug had maar ze werd degelijk verpakt terug naar mij opgestuurd.
Deze zaak is zeker een aanrader.

19. oktober 2016

Er dette din virksomhed?