Gorm's Pizza CPH Airport Anmeldelser 597

1,3

Jeg kunne bogstaveligt talt ikke spise pizzaen. Efter få bidder måtte jeg smide den direkte i skraldespanden. Så dårlig var den. Bunden var tør og sej, osten smagte kunstigt og fedtet, og f... Se mere

Kejserens nye klæder ! Tynd pizzabund rå kartofler og umådeligt lidt ost på en Denny special. Signaturpizza ??!!! Dårlig tyndt lag tomat sauce 3 tomater og 3 små tynde skiver “kød” dårlig smag - og... Se mere

Har spist på Gorms på fisketorvet. Ligger nu på anden dagen med madforgiftning. Det var et ulækkert, uhygiejnisk sted med et meget ungt og uengageret personale. Havde mere travlt med at grine med... Se mere

Bestilte bord..... Alenlang ventetid.... Kedelig forret, lidt ost+ lidt grønt, Brødet velsmagende, men mega sejt....pizza kedelig, olieret.... MEN BEDST. ALLE TJENERNE KUNNE GÅ GENNEM RESTAURANT... Se mere

1. Restaurant

Gorm’s is home of the original thin crust pizza made from 48 hours raised Danish sourdough. Here in our pizzabars in CPH Airport you’ll find perhaps the thinnest and crispiest pizza in Denmark; namely the original Gorm’s style that has spearheaded the pizza-revolution in Denmark from the moment when Gorm’s opened its first restaurant “Magstræde 16” in Copenhagen’s Latin Quarter back in 2008. The main ingredients – the base, the special “spicy” tomato sauce and the fresh mozzarella – are all 100% organic and produced locally in Denmark. You shouldn’t expect greasy Napolean style pizzas. Instead, expect delicate and digestible pizzas that will do you good when you sit on the flight on your way to your travel destination! Products of the highest quality and a sound and “light sensation” when you have eaten, are some of the core DNA-markers in our original pizza style. We hope you’ll enjoy our thin crust pizza – and your flight! Service information: We always do our utmost to deliver great food and service and we take pride in happy guests. If your experience does not live up to your expectations, please address this by directly contacting our franchise operator SSP. You’ll find contact info on this site.

1,3

Dårlig

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Aldrig mere gorms

Aldrig mere gorms . Hvis du kber salat og sandwich bliver til grin .Den tyndeste lille grønkålsakat med stokke 85 kr Køb i 7/11 meget bedre og den ligger fx i gate B

23. december 2023

Rent bondefangeri - både dyrt og dårlig service.

Har prøvet at kontakte Gorm's via mail, uden svar. Ved snart ikke hvor jeg skal starte, men hold da op hvor har jeg aldrig oplevet mere ringe service. Dyrt og dårligt.

Gorms Ørestad

1. Vi bestiller to pizzaer (glutenfri som koster 160 kr og normal til 135 kr). Hvilket ærlig talt er overpris.
2. Vi får to forretter som vi ikke har bestilt og beder tjeneren om at tage de med igen. Tjeneren kommer tilbage og vi siger vi kan få det gratis. Vi siger igen nej tak. Hun insistere og sætter det på vores bord - og lover at det er helt gratis.
3. Vi får vore dyre pizzaer, men ingen drikkevarer. Dem skal vi bestille i en app. Og får dem først efter vi har spist.
4. Da vi skal betale har de lagt én forret oveni. Jeg siger at vi ikke ønskede dem og sagde nej flere gange. Restaurantejeren siger så "du er heldig jeg ikke har sat to på regningen, så bare betal tak".

Virkelig dårlig oplevelse. Skulle nok lige have tjekket trustpilot inden - men kommer i hvert fald ikke igen. Selvom jeg faktisk godt kunne lide pizzaen.

4. oktober 2023

Tivoli Foodhall… skuffet

Tivoli Foodhall - bare nej - det er åbenbart ikke alt man kan bestille på menuen, da noget af det er “frokosttilbud”. Man kan så diskutere om det enten overhovedet er et tilbud eller frokost der mætter, for ud fra den pizza jeg skulle dele med en anden var det nok nærmere lige akkurat nok mad til at mætte en 7-årig - så nu er vi på vej i Netto for at købe noget der mætter 🙂

1. september 2023

Hej Gorm

Hej Gorm

Jeg synes at dine pizzaer er ok. Især dem med fyld. Fortsæt god aften eller morgen kommer an på hvornår du ser den her gorm.

18. august 2023

Ville gerne kunne give minus stjerne…

Ville gerne kunne give minus stjerne !!!!!!!
Vi skulle prøve en af jeres pizzaer her til aftensmad i lufthavnen. En pizza margarita - med en ekstrem tynd bund og lidt tomatsovs - en sølle lille tomat som og lidt klatter af mozzarella - det eneste sprøde var de “ brændte” bobler af dej på kanten. Den så så uappetitlig ud at vi ikke engang ville spise den - dette så efter at den dame I har på reklamebilledet på FB havde udøvet en ikke eksisterende kundeservice = gad nærmest ikke svare på spørgsmål omkring - da vi gerne ville spørge til maden og bestille noget - fik vi at vide at hun kun betjente kunder fra automatbestillingen og vi bare kunne benytte den. Desværre kan jeg ikke finde nogen måde at anmelde den på på FB - ser ud til at anmeldelsesfunktionen er lukket ned - men det er bestemt heller ikke positive ting der er skrevet for 6 år siden.

20. august 2023

Gorms i Årsdale leverede en pizza der…

Gorms i Årsdale leverede en pizza der fik min mand til at kaste op. Han blev simpelthen så dårlig efter at have spist en halv pizza. Min pizza var mega saltet med sorte brændte pletter. Vi fik også dessert pizza. I alt 445 kroner for elendig mad !! 😏 Der kommer vi aldrig igen!!

13. august 2023

Tør l.... pizza

Gorms Pizza i foodhall i Tivoli. Den tørreste Pizza nogensinde med tomatsovs på den halve af dejen, og osten skulle man lede længe efter... Føj for h

10. august 2023

Kommer ikke igen

For det første...
Da "bipperen" angav at maden var færdig, stod der 7 andre og ventede på mad der ikke var færdigt inkl min egen.
For det andet...
Var der hår i min pizza...klamt.
For det tredje...
Min voksen pizza til næsten 150kr havde samme størrelse som min søns børnepizza.
For det fjerde...
Er 1/3 af pizzaen skorpe. Fyldet bliver simpelthen ikke fordelt over pizzaen.

Nej tak...det var første og sidste besøg på Gorms.

15. juli 2023

Det er utrolig så dårlig det her sted…

Det er utrolig så dårlig det her sted er. Jeg vil give minus 5 hvis det kunne lade sig gøre!! Jeg fik en magen til i London og den var perfekt.. Her fik man en pizza som ik er varm, ligner at den ikke har været i ovnen, bulet og tomat sovs næsten ingen steder!! Forfærdeligt!!

16. juli 2023

“Vi lukker om lidt fordi jeg gerne vil hjem”

Halvflabet medarbejder der i stedet for at hjælpe, talte ned til flere personer og da der blev spurgt om hvornår de lukkede (22 officiel lukning) fik jeg af vide at de lukkede om lidt og jeg kunne bare få et plastikkrus. Jeg skulle vente længe i lufthavnen, så jeg bestilte en øl mere, igen spurgt om jeg ville have et plastikkrus hvor jeg sagde nej, jeg er på en restaurant egentligt og i har åbent til 22. Medarbejderen sagde at jo det er rigtigt nok, men vi skal jo også gøre rent. For at være helt ærligt er det jo bare elendig service, nærmest komisk dårligt

14. april 2023

Konkurs fusk: Millliongæld til staten undgås

Firmat er gået konkurs og genopstår 2 uger senere med samme ejer. En smart måde at få fjernet sin gæld på. Gorm skylder staten 15millioner kroner. Det er dine og mine penge, som Gorm fusker sig til ikke at betale. Han laver et nyt firma til samme butik. Wupti. Alt gæld fjernet. Ingen krav om at skal betale e eneste øre tilbage, fordi nye firma er nyt og gammelt firma er gået konkurs. Total fuskeri.

29. marts 2023