Tennerife bahia princippe Hotel lever ikke op til den kvalitet, sammen med prisen. Brødvalg var der kun hvidt flute. Lobbyen er mørk, vi kommer aldrig tilbage. De fik ændret brødudvalget, noget var... Se mere

Kan desværre ikke give 0 Stjerner - men det er absolut 0 stjerner, samtidig med at min datter har mistet alle sine billeder og mails - blot fordi hun faldt i Jeres fælde med at skulle købe mere plads... Se mere

Udueligt reklame af 3 mobil. Jeg er kunde hos 3 mobil erhverv , rejste ud af landet og var glad at min 3 fungere i Pakistan. men det kun gul og grønt fra 3 mobil. den viser en teleselskab navn , m... Se mere

Hotel Residence Am Hauptbahnhof Hamborg: Ophold fra 25.April til 29.April 2023. Første og sidste gang. Ubegribeligt at dette hotel bedømmes til 3-stjerner. Ligger i en gade af mellemøstlig karakter... Se mere

1. Søgemaskine
  2. Softwarevirksomhed
  3. Softwareleverandør

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

google tilbyder søgning til almindelige mennesker i hverdagen.

1,4

Dårlig

2 t anmeldelser

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Elendigt

Overholde deres løfter og aftaler er ikke muligt. Da jeg ville købe via deres hjemmeside tilbød min chef at jeg kunne bruge hans kort. Det skulle så verificeres med hans pas og flere andre id kort. Og det blev låst fast til min konto (og det er i øvrigt stadig), så min konto er låst. Jeg kontakter support og beder dem fjerne kortet. Efter at 20 minutters fuldstændigt ubrugeligt ævl med en inder, hvor jeg flere gange har forklaret ovenstående (som drejer sig om 2-3 sætninger). Efter den tid får jeg forslaget, affotografere min chefs pas…det jeg vidste 20 minutter forinden. Så jeg opgiver, og køber telefonen via Elgiganten.

Da jeg får telefonens er der inkluderet 12 måneders gratis Gemini Pro til og med 15 November (bemærk denne anmeldelse er skrevet den dag). Jeg kontakter Google support. Og for at gøre en lang historie kort samme lang ubrugelig historie, som ender med at råde mig til at gøre præcis det jeg har gjort fra start af. Så jeg er blevet snydt for 12 måneders abonnement til en værdi af knap 2.000 kr, som var en af årsagerne til jeg købte en Gemini Pro, som kostede 8.000 kr.

15. november 2025

alliance trafikskole

Super god oplevelse med Rehas, nem og dejlig kørsel og teori, fuldstændig styr på sine elever.. en glad og velfungerende som går super meget op i sine elver og arbejde.

29. oktober 2025

Google Assistant

Google Assistant, virker ikke mere... Antager at man har foretaget opdatering, så Google Home ikke længere virker ordentlig, men henblik på at sælge deres nye system som kommer næste år, med abonnement. Typisk pengegriske holdning som Google gang på gang viser. Rører ikke mere Google produkter... ikke en gang hvis jeg havde en fjernstyret ildtang. ;)

13. oktober 2025

Google opfører sig som diktator

Google opfører sig som diktator, de bestemmer hvad jeg kan og gør i mit eget hus, senest har de lukket adgangen til mine overvågningskameraer uden at spørge, det er bare sket og når jeg forsøger at ændre kommer jeg ud på en lang rejse med menuer der ikke kan løse problemet, jeg tænker at min eneste mulighed er at kontakte forbrugerombudsmanden

1. september 2025

Chromebooks er designet til at udføre…

Chromebooks er designet til at udføre enkle, sikre og hurtige opgaver på nettet. De anses for at være en fremragende og billig løsning for studerende, almindelige brugere og dem, der primært bruger en computer til at surfe, streame og anvende Google-apps. Deres største styrke ligger i balancen mellem ydeevne og pris. Kritikken opstår dog, når man forventer, at en Chromebook kan erstatte en fuldbyrdet Windows-laptop eller MacBook til krævende opgaver.
Mvh Mik Olsen

29. august 2025

Google AI.

Google AI.
Personligt ville jeg slå denne funktion fra, da den ikke fremkommer med relevante oplysninger og tit forveksler tingene.
Med andre ord, så bliver en stor del af starten på de ting man søger, nu fyldt op med google AI, som ikke kan bruges overhoved, for mit vedkommende vil det betyde, at jeg skal rulle ca 1_1,5 A4 side ned, for at nå frem til de oplysninger jeg skal bruge.

Så kære google, i burde som minimum sørger for, at denne AI funktion kan slås fra eller endnu bedre fjernes helt.
Så spørgsmålet er, hvor kan denne AI funktion fjernes ?
Forventer i som minimum lytter til brugerne og tilgodeser de bruger der ikke ønsker AI, tak.

22. august 2025

Elgiganten Slagelse dårlig service

Elgiganten Slagelse dårlig service, i Elgiganten Slagelse får man den dårligste service man kan tænke sig, jeg købte 2 løbehjul til min drenge og der jeg kom hjem virke den ene lader ikke, jeg kørte der op igen og indleveret den som hylle vare fejl, i følge Købeloven:
skal de give mig pengene tilbage eller ombytte varen med det samme, nu er der gået over en måned og ingen ting sker, har lige ringet igen og de snakker bare der ud af, jeg ville tænke mig rigtig godt om inden jeg køber noget der i Elgiganten Slagelse, pas på jeres penge.
vh. Søren Skov

11. juli 2025

Yousee fields

Yousee fields
Var der i dag hende pigen der betjente mig idag var godt nok træls hun vil ik være behjælpelig hun vil bare så i butikken som pynt hun havde tøreklæde på

12. august 2025

Googler lader bevidst kriminelle handle…

Googler lader bevidst kriminelle handle og sælge deres varer.
De kan endda få lov at købe annoncer og lave reklamer for ulovlige varer, uden Google lader dig reportere dette...

Jeg har prøvet at anmelde deres annoce flere gange, men den nægter at tage imod anmeldelsen.

10. august 2025

BEWARE Google tænker kun penge og har…

BEWARE Google tænker kun penge og har ikke din interesse! Hver gang jeg søger efter noget jeg skal købe vælter det frem med butiker der kalder sig danske men ligger i udlandet.. Og køber du får du et billigt produkt der bliver sendt fra Kina, man burde boykote dette sted der de ingen moral har jeg mener 8 ud af 10 butikker de forslår er plat og svindel og de burde stå til ansvar da de tjener penge på disse annoncer som snyder folk!! I dont trust Google anymore:( tak for en sommer uden nye shorts bruger aldrig denne søge maskine igen!!!!

6. august 2025

google bliver ved med at lave profiler…

google bliver ved med at lave profiler på fx linkedin, og skal så ind og slette den igen, det er nu sket 9 gange.

Jeg er ved at slette mine email for at udgå dette, jeg vil ikke længere have google på mine enheder.

6. juli 2025

Udsat for tyveri af Google

Via en Google Ads konto har Google stjålet (for nogle, sølle) 206,- kr. og har pakket det ind i deres undskyldninger at de ikke udbetaler skyldige beløb under 5 eller 600 kr.

Da kontoen ikke fortsætter hos Google og vi dermed har opsagt den og lukket den, forventer vi selvfølgelig pengene, men som sagt har Google stjålet dem, til trods for vi har gjort indsigelse til dem.

Endnu en løgnagtig amerikansk virksomhed.

30. juni 2025

Vi har opdaget at i ikke har slettet…

Vi har opdaget at i ikke har slettet min profil I kontakter. Vi har bedt jer om det flere gange i ved jo godt at det kun er jer der kan slette den. Vi er meget skuffet og vrede over at i ikke tager jeres ansvar for det o selv har lavet på min telefon kom nu i omdrejninger. Vi har andet at lave end det her. En meget utilfreds bruger. Lad det nu ske da jeg skal sælge min telefon.

11. juni 2025

JEG HADER AI

ÅRHH DET HER AI L O R T DET BURDE STOPPE DET ER OVERDET HELE DET ER IKKE ENGANG INTELLIGENT OG HVORDAN HAR MAN TÆNKT SIG AT VIDE OM DET ER ÆGTE #STOPAI

27. maj 2025

Google adds support er skod

Havde booket et møde med Google adds support i dag. Magen til skod service skal man lede længe efter! Straks da mødet start siger support med tydelig irritation at der kun er 20 min til mødet, så nu skal det gå stærkt. De forklaringer der bliver givet for at få delt skærmen er vage og tvetydige, efter 2,5 minut får jeg besked på, at nu er der kun 10minutter tilbage….
Samme sekund skærmen bliver delt så lukker support for mødet ved at lukke alt fra min skærm - flot!

22. april 2025

Google mener vi skal starte forfra!!

Google mener vi skal starte forfra!!

Service på one day??

Hvad er det??

Ni piger på 50 års fødselsdags tur!!

Vi har spise brunch og aftensmad, drinks om natten og kun et ønske om en sang, nemlig Tobias rahim!!!! Vi er som de eneste danset!! Udover de to russiske damer vi tog med!! Hvilken service!!! Vi blev lovet at de lukkede musikken kl 2!! Men 1:30 slukkede de musik!! Uden Tobias rahim!!

Som en ind født tyrker sagde, de tjerner alt for mange penge på jer!! Det kan de slet ikke tillade sig!!

Kære danskere, det ser lækkert ud!! Men det er en pengemaskine uden service fra de øverste!!

Stort til mister I Can!!!!

22. marts 2025

Farvel google!!!!!!

Nu min Gmail simpelthen blev slettet fordi jeg ikke er gammel nok, jeg er 39 år og har haft Gmail i mange år det nok det mest tosset jeg har været med til farvel Google!!!!!

21. marts 2025

Er dette din virksomhed?