Tennerife bahia princippe Hotel lever ikke op til den kvalitet, sammen med prisen. Brødvalg var der kun hvidt flute. Lobbyen er mørk, vi kommer aldrig tilbage. De fik ændret brødudvalget, noget var... Se mere
Kan desværre ikke give 0 Stjerner - men det er absolut 0 stjerner, samtidig med at min datter har mistet alle sine billeder og mails - blot fordi hun faldt i Jeres fælde med at skulle købe mere plads... Se mere
Udueligt reklame af 3 mobil. Jeg er kunde hos 3 mobil erhverv , rejste ud af landet og var glad at min 3 fungere i Pakistan. men det kun gul og grønt fra 3 mobil. den viser en teleselskab navn , m... Se mere
Hotel Residence Am Hauptbahnhof Hamborg: Ophold fra 25.April til 29.April 2023. Første og sidste gang. Ubegribeligt at dette hotel bedømmes til 3-stjerner. Ligger i en gade af mellemøstlig karakter... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
google tilbyder søgning til almindelige mennesker i hverdagen.
1600 Amphitheatre Parkway, 94043, Mountain View, CA, USA
- +1 650 253 0000
- google@google.dk
- www.google.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har boet på a&o hotel p Nørrebro
Har boet på a&o hotel p Nørrebro , værelserne er ok til prisen , men det er ikke ok at ikke et eneste menneske på det hotel der kan snakke vores danske nationalsprog DANSK, bare ikke iorden . Det er faktisk galt rigtig mange steder i København 😡😡
Google var for længe siden en god…
Google var for længe siden en god leverandør til viden, men nu er det en reklamesøjle for kinesisk bras.
Jeg synes Google er okay og jeg finder…
Jeg synes Google er okay og jeg finder mange gode oplysninger gennem det . Men idag læste jeg at Google fremover vil bruge en Al-Robot der overtager ens browser til at handle på nettet... Det finder jeg skræmmende og bekymrende, at en robot skal tænke for mig og især handle for mig
-5 stjerner🤔🙏🤬🤬🤬
-5 stjerner🤔🙏🤬🤬
I har altid haft åndsvage reklamer på jeres domæner, men at synke så lavt for ussel mammon/penge at i tager imod kinesiske plattenslagere der sælger ikke godkendte/farlige produkter (Temu crap) og de er på alle jeres sider, usmageligt, har i slet ingen etik, handler alt om penge for Google, har i ingen skam i livet?
Tag noget ansvar, i er uden sammenligning den bedste søgemaskine, men hvis ikke i tar ansvar for menneskers sikkerhed, så nøjes jeg gerne med det næstbedste🤔🤑🤑🤑
Kaj Olsen
i fatter hat
KLM Holder ikke det de lover
KLM
> D 22-3-2024 rejste vi til Malaga fra Aalborg , vi var meget forsinket fra Aalborg , da vi kom til Amsterdam og skulle skifte fly , stod der en dame med et skilt hvor der stod Malaga , hun sagde vi måtte løbe til gate 82 , jeg havde flækket min knæskal og kunne ikke løbe , ingen hjælp , løb sagde hun . Min mand er 80 år og jeg 75 år , vi gik så hurtigt vi kunne . Så skete det mit raske ben blev så overbelastet at jeg fik så mange smerter , måtte behandles da vi kom hjem. Jeg ringede til klm og jeg fik en mail at de ville betale min beh. 7974kr , jeg skulle sende bankoplysninger , havde yderligere 3 reg . 1451kr , de har betalt de 1451kr men vil ikke betale resten , de lukker bare sagen . hvis jeg vidste de ville løbe fra deres ord , måtte jeg havde stoppet beh . Mvh . Ella M. Pedersen .
Viser kun kommercielle interesser
Førhen kunne man finde hvad som helst på google. Det er slut nu. Jeg forlader siden rigtig mange gange fordi jeg ikke kunne finde hvad jeg havde brug for.
Hvor er det en skam. Når nu google har vist at den kunne bedre.
Håber snart at vi får en brugbar erstatning for google. For det her dur ikke.
GOOGLE sletter kritiske anmeldelser !
GOOGLE sletter kritiske anmeldelser og billeder, selvom de er reelle og relevante.
Er i tvivl om de er i lommen hos nogen.
KompletWeb har netop lavet vores…
KompletWeb har netop lavet vores hjemmeside til Erhvervsudlejning færdig for Buch-Compagni - de lyttede til vores tanker og formål og lynhurtigt var der et oplæg, hvor kun to små tilretniger skulle laves inden den blev sendt i luften.
Kan klart anbefale KompletWeb 👌
Gmail er blevet en total katastrofe
Gmail er blevet en total katastrofe. Ingen ved hev de sender til hvad de svarer på eller sammenhængen i korrespondance. Google er på vej væk
Vi var på Hotel Nørrevang og spise den…
Vi var på Hotel Nørrevang og spise den 14/ 8 og fik stegt flæsk det var rigtig lækkert og smagte godt og rigtig god betjening
Google viser svindelsider i konstant i…
Google viser svindelsider i konstant i toppen af deres søgeresultater. Det er vildt så mange der er. Nogle gange er det næsten halvdelen af siderne som er bedrageri. Man kan se det i priserne på hjemmesiderne hvor prisen aldrig overstiger 97 euro selvom det er ting til som normalt vil koste mere en 10 gange mere. Google får penge ud af at svindle eftersom svindlerne betaler for at havne i toppen af søgningerne. det burde være ulovligt at bidrage til tyveri som Google gør i et enormt omfang.
Fantastisk flyttefirma!
Har nu brugt Hornslet Flytteforretning - v/ Rene’ Monberg, Løgtenvej 27. 8543 Hornslet. 2 gange inden for juli måned 2024.
Begge gange fantastisk nænsomme og gode flyttefolk fra firmaet!
Medgiver min bedste anbefaling!
Gitta
De sidder man får vist er efterhånden…
De sidder man får vist er efterhånden kun betalte sider fra producenter..
Groft udstilling af en person som ikke passer
I har udstilled min datter som en som er dømt for 14 drabsforsøg Det har stået på siden 3 marts.
Altså jers google ting opdatere alt for…
Altså jers google ting opdatere alt for hurtigt så hjemmesiden når ikke ast loade. Håber i forstår mig, og seriøst fiks jers ting google, det simpelthen for dårligt af jer, jeg mener det. I må til at komme i omdrejninger i steder for at lave ik en skid
Det er snart umuligt af få søge…
Det er snart umuligt af få søge resultater som ikke er sponsoreret - google viser en masse resultater fra fup netfirmaer hvor der er skjult abonnement på 89kr - 99kr hvis man køber en varer.
Jeg vil købe noget bestemt chokolade men der kommer kun fup firmaer frem med googlesøgning - TOTALT ringe - kunne de i det mindste ikke udvikle en mulighed for at blokkere bestemte sider eller virksomheddeer - hvis man ikke gider se eller handle hos kinesiske virksomheder eller de mange fup firmaer. Søgeresultaterne er efterhånden mildest talt fulstændig ubruglige til net handel.
Google øv bøv!!!
Enig. I skal skamme jer Google igen igen. De sider som bare er scam er jeres opgave bare at lukke ned. Men i er p... Ligeglad om Vestager i EU giver jer bøder på 35 milliarder. Men jeg anmelder jer igen. Håber i kvæles i jeres p... Øv hvor er det ringe. Men det sker med jer som telefon bøger. I går var gså under en dag. Simpelthen så dårlig moral som virksomhed og mennesker!!! Amatører!!
Man ikke hvad man betaler for.
Virkelig ringe, når man har et problem som ikke findes i deres FAQ så er man på skideren. Jeg har betalt mit abonnement på YouTube premium denne måned, men det står som værende opsagt pr 12/9-2023. Kundeservice kan man ikke komme igennem til, man bliver bare sendt tilbage til deres FAQ.
Googles søgemaskine er blevet næsten…
Googles søgemaskine er blevet næsten ubrugelig. de viser kun adds. fra svindelfirmaer. viser fuldstændig ubrugelige hits, der intet har at gøre med, hvad du søger på. men de har desværre næsten monopol på søgning, og det benytter de sig i den grad af. Den er kun til lukke op og s.... i.