GoMore Danmark Anmeldelser 3.669

3,7

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 568 anmeldelser, de fleste anmeldere var nogenlunde tilfredse med deres overordnede oplevelse. Kunderne fremhæver især den nemme og overskuelige brugeroplevelse med appen, som gør det hurtigt at finde og leje biler. Mange sætter pris på den problemfri proces, fra afhentning med telefonen til den gode kommunikation med udlejere, og finder konceptet kanon. Dog oplever nogle kunder problemer med bilernes kvalitet, hvor bilerne kan have mangler, være beskidte eller have mekaniske fejl. Der er også delte meninger om priserne, hvor nogle finder dem rimelige, mens andre synes de er i overkanten. Nogle anmeldere er utilfredse med håndteringen af skader og rengøring, og enkelte har oplevet problemer med kundeservice, især når der opstår uforudsete situationer.

Det, folk taler mest om

Service

Kunder deler tvetydige meninger om service. Mens nogle forbrugere rapporterer positive oplevelser med... Se mere

Product

Anmeldere nævner tvetydig feedback om produktet. Nogle kunder roser bilerne for at være pæne, rene,... Se mere

User experience

Forbrugere finder brugeroplevelsen positiv. Mange roser appens funktionalitet, intuitive design og... Se mere

Price

Kunder noterer tvetydige oplevelser med priser. Nogle forbrugere fandt priserne rimelige og endda billige,... Se mere

Quality

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med kvaliteten. Mange rapporterer om biler i dårlig stand,... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

God men dyr oplevelse. Dejlig bil Peugeot 208 hvor jeg skulle ned i landet og besøge familie - kørte omkring 1.000 km hvilket betød en pæn efterregning på 600 plus servicegebyr. Alt i alt 3600 kr. fra... Se mere

Vi havde en god oplevelse ved leje af bil gennem GoMore. Der var problemer med bilen men vi havde hele vejen en god dialog med ejeren så alt blev løst. Dog havde vi bedt om en baby autostol og at de... Se mere

Jeg lejede en bil som jeg leverede tilbage før tid. Udlejer gik med til at afslutte lejen før tid, hvilket jeg opfattede som en begrænset leje. I første omgang kom jeg til at betale for alle dage, m... Se mere

Tingene fungerer. Appen og nøglefri hent og aflevering er nemt og effektivt. Bilen lidt gammel med særheder som blinkende alarmer fra dør men det gik.

1. Biludlejning

GoMore er Danmarks største platform for samkørsel, privat biludlejning og leasing. Mere end 1 million medlemmer mødes på GoMore, for at arrangere billig og miljøvenlig deling af biler.

3,7

Middel

4 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 48 timer

Det er nemt at finde en bil lige til…

Det er nemt at finde en bil lige til behovene lige i nærheden. Nogle gange til transport af ting, andre gange til turer og en enkelt gang til en tur til Italien med cykler.

Det fungerer supergodt

12. april 2026

Hej Pernille

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🌟🌟🌟🌟🌟

Det lyder som om, du virkelig har fået det fulde udbytte af GoMore – lige fra praktiske transportbehov til eventyrlige ture helt til Italien 🚗🇮🇹
Det er præcis den fleksibilitet og frihed, vi håber at kunne give med bildeling - at du nemt og bekvemt kan finde lige præcis den type bil, der passer til din tur.

Vi er så glade for at høre, at det fungerer super godt for dig og vi håber, der venter mange flere gode ture (store som små) lige rundt om hjørnet!

Tak fordi du er en del af GoMore-fællesskabet! 🚙 💛

Hold jer væk fra GoMore

Jeg har indtil i dag været rigtig tilfreds med GoMore. Jeg har de sidste 2 måneder kun kørt GoMore biler og aldrig fået kritik af udlejer. Jeg har altid kunne bedømme udlejer men det kan jeg ikke lige med denne udlejer som har klaget over mig til GoMore. GoMore siger at det kan de ikke hjælpe med.
Jeg har desværre parkeret bilen for tæt på hjørne ved aflevering den 10.4 kl. 12.57 og bilen har fået p bøde som påhviler mig da jeg sidst har kørt i den ( kan jo ikke modbevises) bøden er givet 11.4 kl. 6.38. jeg har beklaget dette til udlejer og skal nok betale. Udlejer har skrevet til mig samt givet mig en dårlig bedømmelse med samme ordlyd. Hun skriver om bøden, bilen er beskidt og der er hundehår. Jeg har udbedt mig billeder og skrevet at jeg ikke har hund og ikke været i nærheden af hund. Jeg har kat og muligt at nogle kattehår fra mit tøj, har sat sig i bilen. Bilen var ikke ren da jeg modtog den og kun mig der har kørt til og fra job. Måtte i passagerside er beskidt men har ikke haft nogen med. Jeg kontakter GoMore med dette i dag. De siger bare at sagen som udlejer har startet ligger til behandling og at hun kun kan høre på hvad jeg siger. Jeg er gal over at blive beskyldt for sådanne ting. Jeg siger i sjov at hår jo må til DNA da jeg ikke har hund. Nu er jeg så udstillet af udlejer uden mulighed for at bedømme min oplevelse eller se foto. Det mindste er da at jeg også kan lave bedømmelse. Derfor vil jeg advare mod at bruge GoMore da man åbentbart ikke har rettigheder som lejer.
Tilføjelse: i dag har jeg fået p bøden igen men GoMore har lagt 250kr i administrationsgebyr da jeg havde overskredet de 72 timer der var til at betale til GoMore.hvilket er helt sygt og må være ulovligt. Kan ikke se bøden mere hos GoMore og den er givet den 11.4 og ved at jeg ikke har overskredet betalingsfrist hos dem der har udstedt bøden. Kontakter en advokat. Jeg havde bevidst ikke betalt da der jo ligger en sag på samme udlejning omkring uberettiget klage over bilen er beskidt og hundehår. Har stadig ik hund 😡
Må da være noget for kontant med 250kr i administrationsgebyr. Føj nogle tyveknægte.
Har i dag talt med kbh kommune parkering der mener at det er ulovligt. P bøde er udstedt til ejer af bilen og ikke GoMore så derfor ingen ret til gebyr. Kbh kommune har betalingsfrist på bøden den 21.4 derefter får man en rykket uden gebyr og først efter 35 dage kommer der gebyr. Jeg afventer en opringning fra advokat. Derudover har GoMore forsøgt at hæve pengene via min datters GoMore konto og vi har hver sin.
Jeg har været meget god kunde hos GoMore og lejet mange biler uden problemer. De sidste 2 måneder stort set hver dag.
KAN SE AT DER FLERE ANMELDELSER PÅ AT BILEN ER BESKIDT FRA FLERE LEJERE. VAR DEN OGSÅ DA JEG OVERTOG!!!!!!!!!!!!

10. april 2026

Hej Helle,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du står tilbage med denne oplevelse, og vi vil gerne uddybe sagen, så forløbet er så klart som muligt.

Du er blevet tilsendt en faktura for betaling af en parkeringsbøde, udstedt af Københavns Kommune, fordi du ved aflevering havde parkeret bilen for tæt på et vejkryds. Parkeringsbøder bliver registreret på bilens nummerplade og derfor sendt til ejeren af bilen.

J.f GoMore's betingelser skal udlejeren sørge for at betale bøden direkte til udstederen, sådan at der ikke risikeres at komme rykkergebyr til.

Herefter sender udlejeren en anmodning om betaling til lejeren via GoMore appen, som udlejeren også har gjort her. Hvis du besvarer og betaler anmodningen via denne anmodning i appen, så betaler du udelukkende for bøden - uden andre gebyrer. Hvis du ikke svarer på henvendelsen inden for 72 timer, vil vi være nødsaget til at oprette en faktura og sende til dig for betalingen. Vi pålægger et administrationsgebyr for den ekstra tid, som vi bruger på at behandle fakturaen - at vi forbeholder os retten til at opkræve et administrationsgebyr i den forbindelse er beskrevet i vores betingelser, som du aktivt samtykker til - både når du opretter din profil og ved bekræftelsen af en hver booking. Det er ligeledes beskrevet i betingelserne og sammen med fakturaen, at vi kan trække betalingen for bøden og eventuelle gebyrer fra det betalingskort, som du har tilknyttet din profil. Hvis der er blevet trukket for bøden fra din datters betalingskort er det fordi, at du har tilkoblet hendes kort på din profil. Du er derfor blevet opkrævet for parkeringsbøden i fuld overensstemmelse med vores betingelser.

I forhold til hvorvidt der har været kæledyr i bilen, kan jeg se, at udlejeren har anmodet om betaling for en udvidet rengøring, da de efter din leje har fundet en del kæledyrs hår i bilen - de formoder, at det er hundehår. De har i den forbindelse også sendt os dokumentation herfor, som du også vil få tilsendt, hvis det vurderes, at du er ansvarlig for en rengøring. Vi har dog endnu ikke færdig behandlet sagen, hvorfor det ikke er afgjort om udlejeren er berettiget en rengøring på din regning eller ej. Vi har noteret, at du har oplyst, at du ikke har haft kæledyr med bilen, men at de kæledyrshår, som er dokumenteret kan stamme fra din kat, hvor der kan have siddet løst kattehår på dit tøj. Hvorvidt der er tale om hundehår eller kattehår er i princippet underordnet, da kæledyr generelt kun er tilladt i bilerne efter aftale med udlejeren og bilen i alle tilfælde skal tilbageleveres i samme stand, som man modtog den i. Du hører mere fra os i forhold til rengøringssagen, så snart vi har haft mulighed for at behandle og vurderet sagen.

Smart og Praktisk

Nøglefri afhentning er så smart og praktisk. Du åbner og afleverer bilen med telefonen. Glimrende app. God kundeservice ved spørgsmål. 5 stjerner

11. april 2026

Hej Jakob,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fedt at høre, at du har haft en god oplevelse med nøglefri afhentning. Vi er også selv ret vilde med, hvor nemt og fleksibelt bildeling bliver med GoMore Nøglefri.

Vi er også virkelig glade for at høre, at både appen og vores kundeservice lever op til dine forventninger – det betyder rigtig meget for os!

Vi glæder os til flere gode ture sammen. Tak fordi du er en del af GoMore fællesskabet! 🚗

Laura // GoMore

Dejlig nem måde at leje en bil på

Dejlig nem måde at leje en bil på. Og bilen levede op til forventning

Hej Michael

Tusind tak for de 5 stjerner – det betyder virkelig meget for os! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Hvor er det dejligt at høre, at både booking og bilen levede helt op til dine forventninger.

Vi håber, vi får lov til at byde dig velkommen igen snart. Tak fordi du er en del af GoMore-fællesskabet! 🚗✨

forfærdeligt

forfærdeligt. har fået biler med intet strøm eller benzin. aldrig hjælp af support.

denne gang ringer personen og siger jeg ikke kan leje bilen alligevel og nægter at annullere den. gomore support svarer ikke

du kan ende med at miste dine penge hvis du uheldig her

12. april 2026

Hej Las,

Jeg er virkelig ked af at høre om din oplevelse – det er selvfølgelig ikke den følelse, vi ønsker, at vores brugere står tilbage med.

Hvis man står ved afhentning og bilen mangler strøm eller kritisk brændstof, vil vi altid meget gerne hjælpe med at finde en løsning, herunder ombooking til en anden bil, hvis man giver os et kald, så vi kan hjælpe med det samme.

I forhold til din seneste booking kan jeg se, at udlejeren desværre trak sig efter at have accepteret bookingen og bedte dig annullere lejen.

Her har vi selvfølgelig sørget for, at bookingen blev annulleret uden omkostninger for dig, så du ikke blev pålagt et aflysningsgebyr. Derudover har vi givet dig lidt GoMore-point som kompensation, så du lettere kunne finde en ny booking.

Vores support svarede din henvendelse inden for en time – det er dog sendt til den e-mail, du har tilkoblet din profil, som jeg kan se er en anden, end den du har oplyst her, så måske du ikke har set det? Det kan dog også være, at svaret er endt i dit spamfilter.

Jeg forstår godt, at det samlet set giver en frustrerende oplevelse, især hvis du ikke har set vores svar.

Du er meget velkommen til at kontakte os igen, hvis du fortsat har brug for hjælp, eller hvis der er noget, vi kan følge op på.

Fint og problemfrit

Fint og problemfrit.
Bilen kunne godt have været renere, men ellers var den i fin stand.

10. april 2026

Hej Ann-Carina

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner – det er vi virkelig glade for! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Dejligt at høre, at din oplevelse overordnet var fin og problemfri.

Vi sætter stor pris på din kommentar om bilens rengøring og tager det med videre – det er vigtigt for os, at bilerne lever op til forventningerne hele vejen rundt.

Vi håber, vi får fornøjelsen af at byde dig velkommen igen en anden gang 🚗

Laura // GoMore

Opdateret anmeldelse: Hvor er kundeservice?!

Jeg er Gomore bruger gennem mange år, og jeg må konstatere at kundeservice niveauet på platformen er faldet drastisk. Her er min oplevelse.

Jeg lejer mandag en ældre bil gennem Gomore. Bilen er billig, og jeg er indforstået med, at den ikke er det bedste på markedet. Standen og sikkerheden er dog lige på nippet af, hvad der er ansvarligt at leje ud, med en gul motorlampe der lyser under kørslen.

Bilen gør det den skal. Ved afslutning af lejen fylder jeg tanken op, som er god skik på Gomore. Jeg bliver herefter faktureret for manglende tankning. Jeg har heldigvis billeder af både kvittering for tank og kilometerantal ved aflevering.

Jeg kontakter straks Gomore, som er ukontaktbar med denne type henvendelse grundet 2. Påskedag. Jeg kontakter dem på mail og jeg kontakter også udlejer selv. Dette sker mandag. Da jeg skal aflevere bilen, og ikke kan komme i kontakt med nogen, vælger jeg at få afsluttet lejen på trods af den forkerte afmåling.

Jeg har her lørdag endnu ikke hørt noget som helst tilbage, eller fået en bekræftelse af, at jeg vil få pengene retur for min fyldte tank. Det er simpelthen for dårligt. Bilen kan jo nå, at blive lejet ud til andenside, som også bliver faktureret forkert.

Med håb om at i hurtigt får udbedret
- Jonathan

Opdatering:
GoMore har nu løst udfordringen, hvilket er tilfredsstillende. Jeg ændrer anmeldelsen til 3/5. Jeg mener dog stadig at kritikpunktet vedrørende svartider og tilgængelighed er passende. Jeg er dog generelt en tilfreds kunde. Hilsner Jonathan

6. april 2026

Hej Jonathan,

Tak for din anmeldelse – og fordi du har været bruger hos os gennem mange år. Det sætter vi stor pris på. ✨

Vi er kede af at høre om din oplevelse, og vi beklager de gener, du har haft – både i forhold til bilens stand og situationen omkring tankningen. Jeg kan se, at du gjorde udlejeren opmærksom på den gule motorlampe under lejen, og at dette efterfølgende er blevet håndteret.

I forhold til tankningen vil jeg gerne uddybe, at den enhed, der registrerer brændstofsniveauet, i nogle tilfælde ikke når at opdatere sig korrekt, hvis lejen afsluttes kort tid efter optankning. Det kan desværre medføre, at niveauet registreres forkert i lejekontrakten, og at der automatisk oprettes en fejlagtig opkrævning. Det forstår vi godt har været frustrerende.

Jeg kan se, at du kontaktede os 2. påskedag i forbindelse med denne fejl. Vi forstår fuldt ud din frustration over ikke at få svar hurtigere. På grund af øget travlhed efter påskehelligdagene har vores svartid på mails desværre været længere end normalt. Vi fik dog behandlet din sag og besvaret din mail i søndags, hvor vi også korrigerede brændstofniveauet og opkrævningen. Den ekstra opkrævning er annulleret, og du er blevet refunderet for det overskydende brændstof, du har påfyldt.

Jeg kan se, at vi ikke har hørt fra dig siden, og jeg håber derfor, at alt er afklaret tilfredsstillende. Du er naturligvis meget velkommen til at vende tilbage på den eksisterende sag, hvis du har spørgsmål eller behov for yderligere afklaring.

Endnu en gang beklager vi oplevelsen og takker for din feedback!

Bilen var fin og ren

Bilen var fin, ren, alt var iorden og køreklart. Tak for det.

Hej Ernalise,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🌟🌟🌟🌟🌟

Det betyder virkelig meget for os at høre, at alt spillede – fra en ren og indbydende bil til en problemfri start på turen. Det er præcis den oplevelse, vi gerne vil give hver gang! 😊 Du er selvfølgelig altid mere end velkommen igen – vi står klar med bilen, når eventyret kalder næste gang 🚗💨

Laura // GoMore

Alt var fint god bil og alle aftaler…

Alt var fint god bil og alle aftaler overholdt...

Hej Niels,

Tusind tak for de 5 stjerner!⭐🚗 Det lyder som en perfekt tur!
Vi er rigtig glade for at høre, at alt spillede – både bilen og at alle aftaler blev overholdt.

Tak fordi du kører med GoMore – vi håber, vi kan matche oplevelsen igen næste gang! 🚘✨

Nemt med nøglefri afhentning

Nemt med nøglefri afhentning, nem og klar vejledning. Bil var i top og venlig ejer.

6. april 2026

Hej Jonas,

Tusind tak for de 5 stjerner og de flotte ord! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hvor er det fedt at høre, at GoMore-nøglefri gjorde det hele så nemt – det er netop den fleksibilitet, vi gerne vil give, så du kan hente og aflevere bilen, lige når det passer dig. 🚗✨

Skønt også at høre, at både bilen og ejeren levede op til forventningerne 🙌
Vi glæder os til flere gode oplevelser sammen. Tak fordi du er en del af GoMore fællesskabet!

Laura // GoMore

Virkelig god og nem service

Virkelig god og nem service. Intuitiv app og god service ved opkald til support.

2. april 2026

Hej Natascha,

Tusind tak for de 5 stjerner – det betyder virkelig meget! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hvor er det skønt at høre, at du oplever både appen som intuitiv og servicen som god – og ekstra fedt, at vores support også har levet op til forventningerne 🙌

Vi arbejder hver dag på at gøre det så nemt og trygt som muligt at dele biler, så det er en fornøjelse at høre, at det lykkes.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – vi glæder os til at have dig med på mange flere ture 🚗

Nem og gennemskuelig app

Nem og oprigtig app.
Lover ikke mere end den holder.
God bil. God udlejer.
Alt spiller.

5. april 2026

Hej Peder,

Sikke en dejlig anmeldelse – tusind tak for de 5 stjerner! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fedt også at høre, at både appen, bilen og udlejeren levede op til forventningerne – det er jo hele pakken, der skal spille, før det rigtig fungerer 🚗✨

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse og fordi du valgte GoMore!

Laura // GoMore

Jeg har altid været rigtig glAd

Jeg har altid været rigtig glad og tilfreds med GoMore, hvilket jeg stadig er🫶🏽
Det eneste jeg synes GoMore “mangler” er, at man kan bruge de penge, som står på ens GoMore konto, (hvis man evt skulle få penge tilbage fra GoMore for fx brændstof), på
Billeje. Jeg synes det er dumt, at man bliver nød til at få pengene udbetalt til ens egen bankkonto, hvilket tager lang tid, hvis man alligevel skal leje en bil inden for nærmeste fremtid.

Hej,

Tusind tak for de 5 stjerner !! Hvor er det dejligt at høre, at du altid har været og fortsat er glad for GoMore ❤️

Og tak for din virkelig gode og konkrete feedback! Vi kan sagtens se, hvordan det vil være både nemmere og hurtigere, hvis penge på GoMore-saldoen kunne bruges direkte til billeje i stedet for først at skulle udbetales.

Jeg sørger for, at give feedbacken videre til vores udviklere. Vi arbejder løbende på at gøre hele oplevelsen så smidig som muligt, og input som dit er guld værd i den proces 🙌

Tak fordi du tog dig tid til at dele både ros og forbedringsforslag – vi håber at kunne gøre oplevelsen endnu bedre for dig fremover.

Du skal også have stor tak for at være en del af GoMore-fællesskabet 🚗

Horribel service ved engangsleje af bil

Horribel service ved engangsleje af bil

Ved aflevering var bilens faste plads optaget, og jeg gjorde præcis det, man som kunde bør gøre: kontaktede deres kundeservice for vejledning. Under opkaldet kunne medarbejderen ikke finde en konkret parkeringsløsning og bekræftede samtidig, at der ville blive noteret i sagen, så jeg ikke blev pålagt et gebyr.

Alligevel modtager jeg efterfølgende en bøde på 500 kr.

Begrundelsen ændrer sig undervejs, og der henvises til GPS-data og vurderinger af, hvorvidt jeg har ledt “godt nok” efter parkering – selvom deres egen kundeservice ikke kunne anvise en løsning i situationen.

Det er særligt problematisk, at:

Man som kunde aktivt søger hjælp for at gøre det korrekt
Man får et mundtligt tilsagn fra kundeservice
Og dette tilsidesættes efterfølgende

Derudover er kravet om at finde gratis, ikke-tidsbegrænset parkering inden for 500 meter i Aarhus C helt urealistisk – især om aftenen – hvilket også blev tydeligt under opkaldet.

Samlet set efterlader det et indtryk af en service, hvor ansvaret i praksis skubbes over på kunden, selv når man følger deres anvisninger.

Kommer ikke til at bruge GoMore igen og vil strækt fraråde andre at gøre det, med mindre i er kæmpe fans af ekstra bøder og horribel kundeservice.

23. marts 2026

Hej J,

Tak fordi du deler din oplevelse med os – det sætter vi stor pris på, også selvom det selvfølgelig er ærgerligt at høre, at din oplevelse ikke har været god.

Vi forstår virkelig godt, hvor frustrerende det må have været at skulle aflevere bilen og opdage, at den faste plads var optaget af en, der ikke havde tilladelse til at holde der - især i et område hvor parkering i forvejen kan være udfordrende.

Vi har efterfølgende gennemgået dit opkald med vores nødsupport, og vi kan høre, at vores kollega forsøger at hjælpe dig så godt som muligt i situationen. Du bliver vejledt til at finde parkering inden for den gældende radius på 500 meter, og at du – hvis det viser sig helt umuligt – må udvide søgningen en smule med vores tilladelse. Samtidig forsøger vores kollega at pege på nærliggende områder, som kunne være relevante at afsøge.

Vi forstår godt, hvis det har føltes utilstrækkeligt, at vi ikke kunne anvise en konkret ledig plads. Desværre har vi ikke mulighed for at se parkeringssituationen i realtid, og derfor er vi nødt til at guide ud fra de gældende retningslinjer. I sidste ende er det også lejerens fulde ansvar at sikre, at bilen parkeres korrekt jf. vores betingelser.

Under samtalen bliver der også talt om afstande på ca 2–3 kilometer, hvor det bliver præciseret, at dette ligger uden for det, vi normalt kan acceptere. Samtidig nævner vores kollega, at hvis de nærliggende områder er grundigt afsøgt, vil vi selvfølgelig tage det med i vurderingen og udvise fleksibilitet.

Ud fra bilens GPS-data kan vi dog se, at bilen er kørt direkte fra den optagede plads til en lokation cirka 4 kilometer væk. På den baggrund er vi desværre nødt til at vurdere, at der ikke i tilstrækkelig grad er blevet forsøgt at finde en plads i nærområdet. Den placering havde også konkrete konsekvenser, da den næste lejer ikke kunne afhente bilen som planlagt, og vi derfor måtte ombooke og sørge for transport af bilen tilbage – omkostninger som gebyret er med til at dække.

Vi vil rigtig gerne være fleksible og møde vores kunder med forståelse – især i situationer som denne. Hvis bilen var blevet parkeret tættere på, eller der havde været en tydelig indsats for at finde en plads i nærområdet, ville vi gerne have undladet at opkræve gebyret på baggrund af din kontakt til os.

Vi er dog desværre nødt til at fastholde gebyret, da det i sidste ende er bilens endelige placering og de afledte konsekvenser, der ligger til grund for vurderingen.

Vi er oprigtigt kede af, at denne oplevelse har givet dig et negativt indtryk af os. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give, og vi tager din feedback med videre i arbejdet med at forbedre både vores vejledning og kommunikation fremadrettet.

Laura // GoMore

Hold jer langt væk derfra!!

Et selskab der fusker og lyver og tager jeres penge uden at undersøge sagerne. Vil ikke anbefale dem. Et de lejer en bil ud med anhængertræk men stikket virker ikke så når man prøvede at sætte det på lyste traileren ikke. Måtte kører retur med bilen da vi ikke kunne bruge den. Kontaktede dem dagen efter om dette problem, fik afvide jeg så måtte leje en anden og betale IGEN. Jeg sagde jamen hvornår får jeg så mine penge retur? Og så sagde de jamen de skal lige vende den med ejeren og hører hans side af det. Og efter 14 dage får jeg besked om jeg kan få halvdelen af lejen tilbage plus jeg skulle dække det brændstof jeg havde brugt. Jeg svarer jeg vil havde det hele tilbage men det kunne jeg ikke få da udlejer sagde det havde virkede tidligere på dagen. Jeg havde endda sendt billeder ind af det ikke virkede vi havde prøvet med 5 forskellige trailer. Endte med de ville give mig 740 kr retur istedet for 1500 kr. men de satte kun 625 kr ind. Jeg skriver og rykker for resten og hører intet. Og nu har de så meldt mig til RKI på godt 2200 kr. nårh jo skal lige nævne at dette med bilen er fra November 25 og nu har de lavet det med RKI. Så HOLD JER VÆK FRA DEM!!!

4. april 2026

Hej Mille,

Tak for din anmeldelse – det er vi virkelig kede af at læse.

Vi vil meget gerne undersøge din sag nærmere, så vi kan få klarhed over, hvad der er sket i forløbet. Da der er tale om en ældre sag fra november, har vi brug for lidt flere oplysninger for at kunne finde den frem i vores systemer.

Vi har derfor anmodet dig om yderligere information, så vi kan lokalisere sagen og gennemgå den grundigt. Når vi har de nødvendige oplysninger, vil vi tage et nærmere kig på både forløbet, afgørelsen og den efterfølgende håndtering – herunder også det, du nævner omkring betaling og registrering.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Venlig hilsen,

Skønt...

Skønt.... dejligt og nemt...

Hej Monica,

Sikke en dejlig anmeldelse – tusind tak for den og de 5 stjerner! ⭐️

“Skønt, dejligt og nemt” er tre ord, som vi rigtig gerne vil have alle til at beskrive deres GoMore-oplevelser med! Så det er dejligt at høre vi rammer plet hos dig!

Tak fordi du tog dig tid til at skrive – vi håber, du får mange flere gode oplevelser med os fremover 🚗✨

Laura // GoMore

Jeg har brugt gomore en del gange…

Jeg har brugt gomore en del gange efterhånden. Og jeg synes det er rigtig let at bruge og de er meget hjælpsomme

Hej Daniel,

Tusind tak for de 5 stjerner og din skønne anmeldelse! ⭐️

Vi bliver lidt ekstra glade, når nogen som dig bruger GoMore igen og igen og stadig synes, det er nemt og fungerer som det skal. Det er præcis den oplevelse, vi arbejder for at skabe hver dag 🙌

Og hvor er det skønt at høre, at du oplever os som hjælpsomme – det tager vi som et kæmpe kompliment!

Vi glæder os til at have dig med på mange flere ture fremover 🚗💨

Laura // GoMore

Ældre version til ældre mobil

Det er så ærgeligt at jeg ikke kan bruge GoMore mere grundet at min iPhone er af ældre dato og ikke kan opdatere til nyeste iOS - dette kræves for at kunne bruge GoMore. Så vidt jeg har erfaret, så kan andre applikationer jeg henter, blot installere en ældre version - piv ringe GoMore :)

13. marts 2026

Hej Rasmus,

Tak for din anmeldelse – vi forstår virkelig godt, hvor frustrerende det er..

Det er desværre rigtigt, at vores app kræver en nyere iOS-version end hvad der er tilgængeligt for din telefon, for at fungere optimalt. Vi er nogle gange nødsaget til at opdatere appen, primært med hensyn til sikkerhed, stabilitet og nye funktioner, som ældre versioner af styresystemerne desværre ikke understøtter efter nyerere opdateringer. Det bestemt ikke vores intention at udelukke nogen, men vi er også nødt til at sikre, at appen er helt up to date med de nyeste funktioner og behov.

Vi tager din feedback med videre og ser om vi kan finde en løsning – for vi er helt enige i, at det ville være en klar fordel, hvis flere kunne bruge GoMore uanset enhed.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive – og vi håber, vi kan byde dig velkommen tilbage igen på et tidspunkt 🚗

Leasede en RØD ford Fiesta for 2020

Leasede en RØD ford Fiesta for 2020. Endte med en efterregning på over 30.000 kroner for lidt små buler og ridser. Hold jer væk, med mindre I vil flænses.

Du ender desuden med at lease gennem Ayvens Danmark A/S ( se deres anmeldelser ).

At man forventer at en bil fra 2020 som har fået lov at kører meget står som et suttet bolsjer når man aflevere den tilbage, er simpelthen til grin. Men de skal jo tjene sine penge på en måde.

Hej Danni,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det sætter vi pris på, selvom vi selvfølgelig er meget kede af at høre, at du er endt med en dårlig opfattelse af os efter afleveringen af bilen.

Vi kan godt forstå, at det er frustrerende at modtage en stor efterregning, især hvis det ikke stemmer overens med dine forventninger til bilens stand.

Det er desværre lidt vanskeligt for os at vurdere din konkrete sag på stående fod, da vi ikke kan se, at du har været i direkte dialog med os, og vi derfor heller ikke har haft adgang til den pågældende afleveringsrapport. Som du selv nævner, er bilen leaset gennem en ekstern leasingpartner - dette fremgår også under bestillingsprocessen - da vi hos GoMore ikke selv er et leasingselskab, men formidler leasingaftaler mellem vores samarbejdspartnere og medlemmer.

Bilen bliver ligeledes afleveret til en uvildig tredjepart (FDM), som har stået for gennemgangen og udarbejdelsen af afleveringsrapporten. Det er denne rapport, der danner grundlag for den endelige opkrævning.

Vi vil rigtig gerne hjælpe med at få skabt klarhed over, hvad der er sket i din sag. Hvis du har mulighed for at sende rapporten til os på leasing@gomore.dk, vil vi meget gerne gennemgå den sammen med dig og hjælpe med at vurdere, om der er noget, der bør kigges nærmere på.

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig videre herfra.

GoMore Leasing

overskuelig opsætning af hjemmesiden

overskuelig opsætning af hjemmesiden. logisk opbygning af søgemuligheder

28. marts 2026

Hej Lars,

Tusind tak for din fine anmeldelse – og for de 4 stjerner ⭐⭐⭐⭐ det er vi virkelig glade for!

Det betyder meget for os, at du oplever GoMore som overskuelig og logisk opbygget. Det er nemlig et stort fokus for os, at både app og webside er så brugervenlig som mulig.

Når det er sagt, så kan vi ikke lade være med at blive lidt nysgerrige - hvad skal der til for at få den sidste stjerne med? 😀
Vi går altid efter at levere en 5-stjernet oplevelse. Derfor vil vi også rigtig gerne høre, hvad der skal til for at løfte oplevelsen helt i top. Hvis du har konkrete idéer eller forslag til forbedringer, vil vi sætte stor pris på, at du deler dem med os, så vi har muligheden for at blive bedre. ✨

Tak fordi du bruger GoMore – og fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse 🚗