Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
GoMore er Danmarks største platform for samkørsel, privat biludlejning og leasing. Mere end 1 million medlemmer mødes på GoMore, for at arrangere billig og miljøvenlig deling af biler.
Kompagnistræde 20C, 1208, København K, Danmark
Svarer typisk inden for 48 timer
Forfærdelig virksomhed. Efter mange gode erfaringer med private udbydere er jeg kommet for skade at leje biler fra AB Carsharing gennem GoMore. AB Carsharings biler er sminkede lig og direkte farlige at køre. Første bil kunne ikke låses op, så kunne den ikke starte, selv Falck kunne ikke få liv i den. Den havde tydeligvis stået urørt i årevis. Anden bil manglede udstødning (ulovligt) og larmede derfor skammeligt, og havde umulig gearføring. Det er altså russisk roulette at leje gennem GoMore, der har talløse biler fra underudbyderen AB Carsharing på deres platform, og som - trods sårede kunder, som har taget sig tid til at indberette udførlig kritik - stadig samarbejder med dette svindelforetagende.

Besvarelse fra GoMore Danmark
God men dyr oplevelse. Dejlig bil Peugeot 208 hvor jeg skulle ned i landet og besøge familie - kørte omkring 1.000 km hvilket betød en pæn efterregning på 600 plus servicegebyr. Alt i alt 3600 kr. fra fredag til søndag - nok for dyr en oplevelse for mig til at jeg vil gøre det igen.

Besvarelse fra GoMore Danmark
Bilen var ret ny. Ren, pæn og velkørende. Ejeren stak hovedet ud og sagde hej til os. En god og tryg oplevelse. Og så er appen så nem at bruge, at selv jeg ikke havde besvær med den. Kan anbefales.

Besvarelse fra GoMore Danmark
Den gode ide om der blev til et leasingfirma. I Danmark reagere sunde mennesker på storkapitalens øgede overtagelse af transportsektoren ved at skabe en samkørselsportal - sådan kunne der stå i en leder i New York Times i 2005 da Gomore blev lanceret. Siden er det gået gevaldigt ned af bakke for den eneste nuværende virksomheds-stifter Matias Møl Dalsgaard, som er sprunget helt ud og har omdannet den kulturbærende ide til en ren amerikanske leasing forretning. 'Samkørslen er nedlagt da det ikke er en 'god forretning'', som det så profetisk hedder i deres interne forklaringer af denne svulstige 'omdannelse'.
En leasing forretning er naturligvis, i sin essens, det komplet modsatte af samkørsel; det er en parasit på overforbruget, som lever af renteres, renteres rente; først betaler banken renter til nationalbanken, så betaler leasingfirmaet renter til banken og så betaler forbrugeren renter til leasingfirmaet og samt profit til Mathias og alle renterne ned til banken.
Det komplette moralske lavpunkt for bagmanden bag gomore er hvordan han, skruppelløst kalder sin forretning for 'dele-økonomi' som det at dele renterne med leasing firmaet og leasing firmaets støttende bank-filialer er at det samme som at dele sin penge med andre ligeværdige forbrugere.
Nuvel det kræver en vis integritet og klarsyn at navigere udenom kapitalimens mere fine detaljer, men sikke et lavpunkt at nå til for en relativt ung mand.
Svar til svar : Skulle det være korrekt at leasing er en mindre del af jeres koncept så fremlæg venligst dokumentation herfor. Ellers må jeg vel også se mig nødsaget til at anmelde jeres svar ligesom i anmelder berettiget kritik af jeres forretning.
Ps. Så har det vist heller været hårdere for jer at nedlægge samkørsel, da I hverken har spurgt brugerne eller forsøgt at styrke forretningen i de sidste mange år.

Besvarelse fra GoMore Danmark
Bilen var skrammet og derfor billig. Den kørte så fint og det var let at hente og aflevere den. Perfekt til flytning 😊

Besvarelse fra GoMore Danmark
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med GoMore. Platformen er nem at bruge, og det var hurtigt at finde en bil til en god pris. Det føles også godt at vælge en mere miljøvenlig løsning. Kan klart anbefales!

Besvarelse fra GoMore Danmark
Appens design er helt i top, især mht brugervenlighed. Min udlejer , Dev, gav mig nyttige informationer, alt i alt, en rigtig positiv oplevelse.

Besvarelse fra GoMore Danmark
Det er umuligt at komme i kontakt, når der opstår et problem

Besvarelse fra GoMore Danmark
tusind tak til gomore personalet/support for at håndtere sager hvor en person udlejer bilen, men man får den tilbage med en parkerings bøde samt kattehår i bilen. jeg har haft en sag hvor jeg lejde en bil til en kvinde og hun nægtede at betale for de omkostninger jeg fik bilen tilbage i. dette udlejning system hjælper mig meget som studerende der ik har råd til at bruge bilen så meget mere. lige nu er sagen stadig kørende og ville ønske jeg kunne lave en neutral anmeldelse hvor jeg ikke skulle beskrive i detaljer hvad kvinden havde gjort ( fx bare givet 3 stjerner) men appen bedte mig om det, jeg bryder mig ikke om drama, men efter at have lejet bilen i over 2 år nu, føler jeg det bedst at være ærlig især når man oplever at folk bare aflevere bilen i beskidt stand selvom man gør bilen rent før den bliver lejet ud. men er bare glad for at support hjælper en så godt man kan, så tusind tak til jer, hvis det ikke var for jer, ville jeg nok ikke have lejet min bil ud.
mvh Millet

Besvarelse fra GoMore Danmark
Jeg ville ikke anbefale brug af virksomhede, og opfordre derfor til at tage et af alternativerne på markedet. Jeg er blevet vildtledet af informationen i beskrivelsen af bilen og afleveringen, der har resulteret i at jeg nu står med en parkeringsbøde. Jeg fulgte informationerne der fremgik i bilens infofelt, men de har ikke været tilstrækkelige, idet Jeg nu en måned efter modtager en opkrævning på en parkeringsafgift. Det fremgår ikke eksplicit nok hvorledes deres retningslinjer for aflevering er, da bilen "parkerings plads" var optaget, blev der opfordret til man holdt i nærheden, i det parkeringsarrengement bilen holdt i. Vi holde på den plads der var parallelt på den anden side af hvor bilen blev afhentet og er nu blevet opkrævet en afgift. Det skal være mere eksplicit hvorledes jeres betingelser er for aflevering og hvor, ellers vildtleder i forbrugere. Jeg føler mig vildledet af de informationer i har videre givet mig og min tillid til organisationen er forsvundet, da information omkring aflevering har været faktuelt forkert.

5 stjerner herfra til GoMore
Jeg har efterhånden lejet en del biler over GoMore, og det er altid nemt, hurtigt og tæt på. Der er næsten altid en bil lige i nærheden, om det er en lille city-bil eller en varevogn man skal bruge. Fleksibiliteten ved at kunne leje på timebasis er fremragende, og endnu bedre er det, at man næsten altid kan forlænge, hvis planerne ændrer sig.
GoMore har seriøst reddet situationen for mig,- blandt andet da DSB/Banedanmark stod stille, og jeg kunne hoppe ind i en GoMore-bil kun 100 meter fra banegården og stadig nå min brors fødselsdag på Fyn.
Jeg prioriterer dog altid GoMores egne biler, da de bare fungerer bedst for mig. Klart anbefalet!

Besvarelse fra GoMore Danmark
Forfærdelig og decideret tyveri ! Jeg havde lejet en bil i to dage, hvor udlejer valgte af afbryde lejen før tid. Selvom jeg bedte om refusion, blev dette ikke imødekommet. Så får jeg en mail om at jeg skal betale over 1300 kr for en indvendig rens!? -jeg har værken holdt te selskab eller spillet kegler i bilen. Nu har jeg så modtaget opkrævning fra forsikringen om at 7 skader skal udbedres. 7 skader på 24 timer! Bevares, det er muligvis sansynligt, at en fælg kan ha fået et mindre kantkys, men at man påstår at bagkofanger også er blevet skadet, når jeg ved at jeg ikke har kørt ind i noget, mener jeg klart at man vælger at tørre gamle skader af på lejer! Forbandet svineri! Hold jer fra GoMore! Det kan blive en dyr og uretfærdig affære

Besvarelse fra GoMore Danmark
Er egentlig ok tilfreds med at udleje min bil via GoMore. Tidligere har jeg haft en kedelige oplevelse med udlejer som smadrede bilen, og har derfor fjernet muligheden for Quickbooking, så jeg kan ved hvem der lejer.
Jeg ville ønske, at man ligesom med Airbnb kan bruge quick booking til folk der allerede har gode anmeldelser og andre må anmode. Jeg oplever nemlig at jeg får langt færre bookinger end end tidligere, men vil selvfølgelig ikke risikere min dyre bil. Der er nemlig en tendens til, at bilerne i kbh bliver brugt til at levere narko, og det siger måske noget om lejerne.

Besvarelse fra GoMore Danmark
Det var nemlig og lige til fin bil og nemt at finde ud af nemt og aflever igen

Besvarelse fra GoMore Danmark
Kan på ingen måde anbefale GoMore.
Min leasingbil "inklusiv forsikring" har været udsat for hærværk og fået en række lange og markante ridser på flere dele af bilen. Skaderne blev konstateret samlet og politianmeldt som hærværk. Efter værkstedets vurdering kræver skaderne reparation for ca. 40.000 kr.
Sagen er blevet behandlet sådan, at skaden er opdelt i 5 separate “skader”, så jeg skal betale 25.000 kr. i selvrisiko, selv om skaderne blev konstateret samlet.
Undervejs er jeg blevet mødt med skiftende forklaringer om vaskehal, isskraber, sne, is og ligefrem at jeg skulle have fjernet sne fra bilen med en skovl.
Den seneste forklaring er: “det småskader, der typisk opstår ved almindelig brug over tid” - vi taler om adskillige ridser op til 40 cm......
Min oplevelse er derfor, at man som kunde står meget svagt og uden en reel forsikring, og at én samlet skade i praksis kan ende med, at man selv betaler næsten hele beløbet.

Besvarelse fra GoMore Danmark
Jeg har haft gode erfaringer med GoMore, men på det sidste har der været mange udfordringer med dem. Først bliver min kone bedt om at indsende blandt andet lønsedler for at blive kreditgodkendt, det stiller vi os undrende overfor og henvender os, men de nægter at udtale hvad informationerne skal bruges til. De skriver at det skal bruges, men specifiserer ikke og vi ender med at rette henvendelse til Digitaliseringsstyrelsen og forbrugerrådet. Vi ved stadig ikke hvad informationerne skal bruges til. Nu har de så nægtet mig at leje en bil og beder mig om at indsende billede af mig og mit kørekort, da jeg har gjort det får jeg en mail at jeg ikke kan godkendes på nuværende tidspunkt, men at de håber jeg finder en anden løsning. De giver ingen begrundelse for hvorfor jeg ikke kunne godkendes.
Vi har på intet tidspunkt ikke kunne betale hvad der skulle betales og har altid fået en god udtalelse fra lejerne. Der har aldrig været problemer på dette punkt.

Besvarelse fra GoMore Danmark
Efter at have udlejer min bil adskillige gange, havde en lejer lavet en mindre ridse i min dør, hvilket resulterede i, at Gomore opsagde mig og slettede mig som kunde, uden at betale for skaden vel at mærke .
Derudover kan udlejning dybest set ikke svare sig, hvis man kigger på indtægt pr. kørt km, er udgiften langt større end indtægten. De eneste, der tjener på det er Gomore.

Besvarelse fra GoMore Danmark
Jeg vil gerne advare andre brugere mod mine meget dårlige erfaringer med GoMore og især deres håndtering af abonnementet for Nøglefri.
Jeg solgte min bil allerede i 2022 og har siden da hverken haft bilen i min besiddelse, brugt GoMore-platformen eller haft nogen reel mulighed for at anvende den service, som virksomheden nu kræver betaling for flere år senere. Min profil blev deaktiveret, bilen blev fjernet fra platformen, og jeg har i hele perioden levet i den klare opfattelse, at samarbejdet var afsluttet.
Flere år senere modtager jeg pludselig en samlet faktura på 6.400 DKK for et abonnement, som jeg ikke har brugt, ikke har haft adgang til og ikke har været bevidst om stadig eksisterede. GoMore kræver betaling for 32 måneders abonnement på én gang, uden at have sikret sig løbende og tydelig kommunikation i tide, mens beløbet voksede til et meget højt niveau.
Det mest problematiske er, at virksomheden henviser til formelle vilkår om, at abonnementet først stopper, når enheden fysisk afmonteres, selv om bilen for længst er solgt, og enheden blev betalt af mig og fulgte bilen ved salget. I praksis betyder det, at man som kunde risikerer at blive mødt med flere års efteropkrævning, selv om bilen ikke længere ejes, og selv om tjenesten ikke bruges.
Jeg finder det stærkt kritisabelt, at GoMore først reagerer så sent, når de samtidig har haft kendskab til, at bilen ikke længere var aktiv på platformen. Hvis virksomheden mener, at der opstår gæld måned efter måned, burde kunden naturligvis informeres klart og rettidigt, før beløbet når dette niveau.
Kommunikationen fra GoMore har i mit tilfælde været præget af standardhenvisninger til vilkår og trusler om inkasso, men uden reel vilje til at tage højde for de faktiske omstændigheder eller rimeligheden i situationen.
Jeg vil derfor kraftigt opfordre alle brugere til nøje at kontrollere alle detaljer omkring Nøglefri-abonnementet, især ved salg af bil, og sikre sig skriftlig bekræftelse på enhver opsigelse. Ellers kan man risikere at blive mødt med meget store krav flere år senere.
Min oplevelse er desværre, at GoMore i denne sag anvender en praksis, som jeg finder urimelig og meget problematisk set fra et forbrugerperspektiv.