GoMore Danmark Anmeldelser 3.669

3,7

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 568 anmeldelser, de fleste anmeldere var nogenlunde tilfredse med deres overordnede oplevelse. Kunderne fremhæver især den nemme og overskuelige brugeroplevelse med appen, som gør det hurtigt at finde og leje biler. Mange sætter pris på den problemfri proces, fra afhentning med telefonen til den gode kommunikation med udlejere, og finder konceptet kanon. Dog oplever nogle kunder problemer med bilernes kvalitet, hvor bilerne kan have mangler, være beskidte eller have mekaniske fejl. Der er også delte meninger om priserne, hvor nogle finder dem rimelige, mens andre synes de er i overkanten. Nogle anmeldere er utilfredse med håndteringen af skader og rengøring, og enkelte har oplevet problemer med kundeservice, især når der opstår uforudsete situationer.

Det, folk taler mest om

Service

Kunder deler tvetydige meninger om service. Mens nogle forbrugere rapporterer positive oplevelser med... Se mere

Product

Anmeldere nævner tvetydig feedback om produktet. Nogle kunder roser bilerne for at være pæne, rene,... Se mere

User experience

Forbrugere finder brugeroplevelsen positiv. Mange roser appens funktionalitet, intuitive design og... Se mere

Price

Kunder noterer tvetydige oplevelser med priser. Nogle forbrugere fandt priserne rimelige og endda billige,... Se mere

Quality

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med kvaliteten. Mange rapporterer om biler i dårlig stand,... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Vi havde en god oplevelse ved leje af bil gennem GoMore. Der var problemer med bilen men vi havde hele vejen en god dialog med ejeren så alt blev løst. Dog havde vi bedt om en baby autostol og at de... Se mere

Jeg lejede en bil som jeg leverede tilbage før tid. Udlejer gik med til at afslutte lejen før tid, hvilket jeg opfattede som en begrænset leje. I første omgang kom jeg til at betale for alle dage, m... Se mere

Tingene fungerer. Appen og nøglefri hent og aflevering er nemt og effektivt. Bilen lidt gammel med særheder som blinkende alarmer fra dør men det gik.

1. Biludlejning

GoMore er Danmarks største platform for samkørsel, privat biludlejning og leasing. Mere end 1 million medlemmer mødes på GoMore, for at arrangere billig og miljøvenlig deling af biler.

3,7

Middel

4 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 48 timer

det var nemt og fungerede

Hej Marianne,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse. ✨

Det er virkelig dejligt at høre, at alt fungerede og det bare var nemt med GoMore.

Vi arbejder hårdt på at gøre bildeling så enkelt og ligetil, så det bliver smidigt for både Udlejer og Lejer at deles om bilerne.

Tak fordi du er en del af GoMore-Fællesskabet. 🚗✨

Det er fint nok

Hej Benjamin,

Tusind tak for at sende 5 stjerner vores vej - dem sætter vi stor pris på! ⭐⭐⭐⭐⭐

Tak fordi du valgte GoMore. Vi glæder os til flere gode oplevelser sammen. 🚗✨

Forfærdelig virksomhed

Forfærdelig virksomhed. Efter mange gode erfaringer med private udbydere er jeg kommet for skade at leje biler fra AB Carsharing gennem GoMore. AB Carsharings biler er sminkede lig og direkte farlige at køre. Første bil kunne ikke låses op, så kunne den ikke starte, selv Falck kunne ikke få liv i den. Den havde tydeligvis stået urørt i årevis. Anden bil manglede udstødning (ulovligt) og larmede derfor skammeligt, og havde umulig gearføring. Det er altså russisk roulette at leje gennem GoMore, der har talløse biler fra underudbyderen AB Carsharing på deres platform, og som - trods sårede kunder, som har taget sig tid til at indberette udførlig kritik - stadig samarbejder med dette svindelforetagende.

Hej Daniel,

Tak for din anmeldelse – vi tager den slags henvendelser meget alvorligt, da vi selvfølgelig ikke ønsker, at det skal føles som russisk roulette at leje biler via GoMore.

Når vi kigger på din historik, kan vi dog se, at du tilbage i juli 2025 havde en booking hos AB Carsharing, som desværre blev annulleret ved lejestart, fordi bilen ikke kunne låses op. I den forbindelse blev du naturligvis fuldt refunderet, og vi hjalp dig videre i en anden bil, så du kunne komme afsted.

Siden da kan vi også se, at du har gennemført en række lejeperioder gennem platformen hos andre udlejere uden lignende problemer.

Derudover har du ikke booket biler hos AB Carsharing igen, før du her d. 29 april 2026 lavede en ny reservation til den kommende weekend – en leje, som altså endnu ikke er påbegyndt, og som du selv valgte at annullere dagen inden lejestart.

På den baggrund har vi derfor svært ved at genkende det samlede forløb, du beskriver i din anmeldelse.

Når det er sagt, så går vi selvfølgelig op i kvaliteten af alle biler og udlejere på platformen. Hvis du har oplevet konkrete fejl eller sikkerhedsmæssige problemer, vil vi meget gerne have, at du sender detaljer til vores support, så vi kan undersøge det nærmere og tage de nødvendige skridt.
Jeg har efterspurgt flere oplysninger fra dig, hvor du kan angive det pågældende bookingnummer på den/de lejeperioder, hvor du har oplevet problemer, så kan vi se nærmere på det.

Vi vil rigtig gerne hjælpe med at få afklaret situationen og sikre en bedre oplevelse fremover.😊

God men dyr oplevelse

God men dyr oplevelse. Dejlig bil Peugeot 208 hvor jeg skulle ned i landet og besøge familie - kørte omkring 1.000 km hvilket betød en pæn efterregning på 600 plus servicegebyr. Alt i alt 3600 kr. fra fredag til søndag - nok for dyr en oplevelse for mig til at jeg vil gøre det igen.

24. april 2026

Hej Torben,

Tusind tak for din ærlige anmeldelse! ⭐⭐⭐⭐

Dejligt at høre, at turen og bilen levede op til forventningerne – en Peugeot 208 er også et solidt valg til de lange stræk. Når det er sagt, forstår vi godt, at prisen kan føles høj, især når der kommer betaling for ekstra kilometer oveni. Hvis man planlægger en længere tur, vil det altid betale sig at tilkøbe ekstra kilometer på forhånd, da det er væsentligt billigere end efterregulering. Prisen på overkørte kilometer er nemlig højere, fordi den også skal kompensere udlejeren for, at deres bil har kørt længere end det aftalte.

Vi anbefaler derfor, at man på forhånd estimerer sit kørselsbehov og tilføjer ekstra kilometer ved booking. Det giver en mere forudsigelig pris og hjælper med at undgå uventede omkostninger bagefter. Så er der ingen trælse overraskelser efter aflevering for hverken dig eller udlejeren.

Vi arbejder løbende på at gøre priserne så fordelagtige som muligt, for både udlejere og lejere, så vi sætter virkelig pris på din feedback på dette punkt.

Vi håber, du vil overveje GoMore igen en anden gang – måske til en kortere tur, hvor prisen er lavere. 😊

Bilen var ret ny

Bilen var ret ny. Ren, pæn og velkørende. Ejeren stak hovedet ud og sagde hej til os. En god og tryg oplevelse. Og så er appen så nem at bruge, at selv jeg ikke havde besvær med den. Kan anbefales.

26. april 2026

Hej Peter,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hvor er det skønt at høre, at du havde en tryg og god oplevelse hele vejen rundt – fra en velkørende og præsentabel bil til den personlige kontakt med ejeren.
Vi gør meget ud af, at vores app er så brugervenlig som mulig, så det er også virkelig dejligt at høre, at den også var ligetil for dig 😉

Tusind tak for anbefalingen - den sætter vi stor pris på! Og tak fordi du er en del af GoMore-fællesskabet!⭐️🚗

Laura // GoMore

Den gode ide om der blev til et…

Den gode ide om der blev til et leasingfirma. I Danmark reagere sunde mennesker på storkapitalens øgede overtagelse af transportsektoren ved at skabe en samkørselsportal - sådan kunne der stå i en leder i New York Times i 2005 da Gomore blev lanceret. Siden er det gået gevaldigt ned af bakke for den eneste nuværende virksomheds-stifter Matias Møl Dalsgaard, som er sprunget helt ud og har omdannet den kulturbærende ide til en ren amerikanske leasing forretning. 'Samkørslen er nedlagt da det ikke er en 'god forretning'', som det så profetisk hedder i deres interne forklaringer af denne svulstige 'omdannelse'.

En leasing forretning er naturligvis, i sin essens, det komplet modsatte af samkørsel; det er en parasit på overforbruget, som lever af renteres, renteres rente; først betaler banken renter til nationalbanken, så betaler leasingfirmaet renter til banken og så betaler forbrugeren renter til leasingfirmaet og samt profit til Mathias og alle renterne ned til banken.
Det komplette moralske lavpunkt for bagmanden bag gomore er hvordan han, skruppelløst kalder sin forretning for 'dele-økonomi' som det at dele renterne med leasing firmaet og leasing firmaets støttende bank-filialer er at det samme som at dele sin penge med andre ligeværdige forbrugere.
Nuvel det kræver en vis integritet og klarsyn at navigere udenom kapitalimens mere fine detaljer, men sikke et lavpunkt at nå til for en relativt ung mand.

Svar til svar : Skulle det være korrekt at leasing er en mindre del af jeres koncept så fremlæg venligst dokumentation herfor. Ellers må jeg vel også se mig nødsaget til at anmelde jeres svar ligesom i anmelder berettiget kritik af jeres forretning.
Ps. Så har det vist heller været hårdere for jer at nedlægge samkørsel, da I hverken har spurgt brugerne eller forsøgt at styrke forretningen i de sidste mange år.

27. april 2026

Hej Jens,

Vi er kede af at læse denne anmeldelse. Især med den skarpe retorik mod GoMore's stifter, som vi bestemt ikke mener er berettiget.

Vi forstår, at du har stærke holdninger til udviklingen inden for transport og deleøkonomi, men det virker desværre til, at der er opstået en misforståelse omkring, hvad GoMore er i dag.

GoMore er ikke et leasingfirma. Det er korrekt, at man via vores platform har mulighed for at lease en bil gennem samarbejdspartnere, men det er kun én mindre del af vores samlede koncept.

Kernen i GoMore er stadig både det sociale, bæredygtige og deleøkonomiske - dette faciliterer vi hovedsagligt i form af nabo-til-nabo bildeling, hvilket har været størstedelen af vores arbejde i rigtig mange år.

I dag hjælper vi flere millioner brugere på tværs af syv markeder med at dele biler. Vores platform gør det muligt for bilejere at udleje deres bil, når de alligevel ikke bruger den, og for lejere at få adgang til en bil, der passer til deres specifikke behov, når behovet er der. Det betyder færre biler, der står stille og fylder i bybilledet, og bedre udnyttelse af de ressourcer, der allerede findes – præcis i tråd med de bæredygtige, sociale og deleøkonomiske principper, som også lå bag vores Samkørselskoncept.

Det har bestemt ikke været en nem beslutning at lukke Samkørsel via GoMore, da vi ligesom dig holder utrolig meget af konceptet, men det har desværre i mange år ikke været bæredygtigt for os at drive. Vi ved heldigvis, at det via andre platforme er muligt at koordinere Samkørsel på samme måde, hvilket vi er virkelig glade for.

Vi arbejder altså fortsat aktivt for at fremme en mere effektiv og ansvarlig brug af transportmidler, hvor det giver mening at dele frem for at eje alene. Ved at lukke Samkørsel via GoMore kan vi fokusere alle vores ressourcer på de områder, hvor vi kan gøre den største forskel, nemlig ved privat leasing, og mest af alt ved nabo-til-nabo bildeling.

Perfekt til flytning😊

Bilen var skrammet og derfor billig. Den kørte så fint og det var let at hente og aflevere den. Perfekt til flytning 😊

25. april 2026

Hej Sigrid,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! ⭐⭐⭐⭐⭐

Hvor er det fedt at høre, at bilen gjorde jobbet – og at det hele var nemt både ved afhentning og aflevering. Nogle gange er det jo netop de lidt “skrammede” biler, der er helt perfekte til praktiske opgaver som en flytning 💪🚗 Det er netop også tanken med GoMore, at du nemt kan finde lige præcis den type bil, der passer bedst til dit specifikke behov.

Tak fordi du er en del af GoMore-fællesskabet. Vi glæder os til at se dig på platformen igen!

Laura // GoMore

Jeg har haft en rigtig god oplevelse…

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med GoMore. Platformen er nem at bruge, og det var hurtigt at finde en bil til en god pris. Det føles også godt at vælge en mere miljøvenlig løsning. Kan klart anbefales!

26. februar 2026

Hej Wesley,

Tusind tak for din skønne anmeldelse!! 😍

Det betyder rigtig meget for os at høre, at platformen var nem at bruge, og at du hurtigt fandt en bil til en god pris. Det er præcis den oplevelse, vi arbejder så hårdt for at skabe – hvor det både er enkelt, fleksibelt og giver god værdi for både lejere og udlejere.

Og ja, der er bare noget ekstra godt ved at vide, at man samtidig vælger en mere bæredygtig løsning ved at deles om ressourcerne 🚗🌱

Tusind tak for din anbefaling – vi glæder os til at byde dig velkommen igen! ✨

Laura // GoMore

Appens design er helt i top

Appens design er helt i top, især mht brugervenlighed. Min udlejer , Dev, gav mig nyttige informationer, alt i alt, en rigtig positiv oplevelse.

22. april 2026

Hej Pernille,

Hvor er det skønt at læse – tusind tak for din skønne anmeldelse! 💛

Det betyder virkelig meget for os, at du lagde mærke til brugervenligheden i appen, og at din oplevelse med udlejeren gjorde turen endnu bedre. Vi elsker, når det hele bare spiller – både digitalt og menneskeligt.

Vi glæder os til mange flere ture sammen! 🚗✨

Kundeseervice

Det er umuligt at komme i kontakt, når der opstår et problem

23. april 2026

Hej Görken,

Tak for din anmeldelse – det er vi selvfølgelig kede af at læse.

Det er bestemt ikke sådan, vi ønsker at oplevelsen er med os.

Vi er tilgængelige på telefon alle hverdage fra kl. 9–17, hvor vi har en gennemsnitlig svartid på omkring 2 minutter, så man som udgangspunkt kan komme hurtigt igennem til os, hvis man har brug for det.

Derudover kan vi se, at vi faktisk har været i mailkorrespondance med dig, senest i dag, og at vi har besvaret alle dine tidligere henvendelser.

Derfor bliver vi lidt nysgerrige på, hvornår du konkret har oplevet ikke at kunne komme i kontakt med os – for det er vigtigt for os at forstå, så vi kan kigge ind i det og forbedre os, hvis der er noget, der ikke fungerer optimalt.

Skriv endelig lidt mere om din oplevelse, så tager vi det meget gerne derfra.

tusind tak til gomore…

tusind tak til gomore personalet/support for at håndtere sager hvor en person udlejer bilen, men man får den tilbage med en parkerings bøde samt kattehår i bilen. jeg har haft en sag hvor jeg lejde en bil til en kvinde og hun nægtede at betale for de omkostninger jeg fik bilen tilbage i. dette udlejning system hjælper mig meget som studerende der ik har råd til at bruge bilen så meget mere. lige nu er sagen stadig kørende og ville ønske jeg kunne lave en neutral anmeldelse hvor jeg ikke skulle beskrive i detaljer hvad kvinden havde gjort ( fx bare givet 3 stjerner) men appen bedte mig om det, jeg bryder mig ikke om drama, men efter at have lejet bilen i over 2 år nu, føler jeg det bedst at være ærlig især når man oplever at folk bare aflevere bilen i beskidt stand selvom man gør bilen rent før den bliver lejet ud. men er bare glad for at support hjælper en så godt man kan, så tusind tak til jer, hvis det ikke var for jer, ville jeg nok ikke have lejet min bil ud.
mvh Millet

22. april 2026

Hej Millet

Tusind tak for din anmeldelse – den rammer virkelig 💛

Det betyder enormt meget for os at høre, at du føler dig hjulpet af vores support, især i en sag som den, du står i. Vi ved godt, hvor frustrerende og urimeligt det kan føles at få sin bil tilbage med både en parkeringsbøde og i dårlig stand – især når man selv har gjort sig umage inden udlejningen. Vi gør derfor også vores bedste for at hjælpe dig, når uheldet er ude.

Og så vil vi bare sige: respekt for, at du har udlejet i over 2 år og stadig holder fast, selv når du møder udfordringer. Det er lige præcis brugere som dig, der får fællesskabet til at fungere.

Vi er virkelig glade for at have dig med – og vi skal nok gøre alt, hvad vi kan for at få din sag landet ordentligt ⭐⭐⭐⭐⭐

Laura // GoMore

Jeg ville ikke anbefale brug af…

Jeg ville ikke anbefale brug af virksomhede, og opfordre derfor til at tage et af alternativerne på markedet. Jeg er blevet vildtledet af informationen i beskrivelsen af bilen og afleveringen, der har resulteret i at jeg nu står med en parkeringsbøde. Jeg fulgte informationerne der fremgik i bilens infofelt, men de har ikke været tilstrækkelige, idet Jeg nu en måned efter modtager en opkrævning på en parkeringsafgift. Det fremgår ikke eksplicit nok hvorledes deres retningslinjer for aflevering er, da bilen "parkerings plads" var optaget, blev der opfordret til man holdt i nærheden, i det parkeringsarrengement bilen holdt i. Vi holde på den plads der var parallelt på den anden side af hvor bilen blev afhentet og er nu blevet opkrævet en afgift. Det skal være mere eksplicit hvorledes jeres betingelser er for aflevering og hvor, ellers vildtleder i forbrugere. Jeg føler mig vildledet af de informationer i har videre givet mig og min tillid til organisationen er forsvundet, da information omkring aflevering har været faktuelt forkert.

30. marts 2026

Hej Emilie

Vi er kede af at høre om din oplevelse.

Vi kan godt forstå, hvor frustrerende det kan være at modtage en parkeringsbøde, især når du ikke mener, at du har ansvaret for den. Derfor vil vi meget gerne undersøge din specifikke sag nærmere.

Vi har derfor efterspurgt flere oplysninger fra dig, så vi kan finde din konkrete leje i systemet og gennemgå forløbet i detaljer. Det giver os mulighed for at vurdere, om der er sket en misforståelse eller fejl i den information, der er blevet givet.

Generelt vil vi dog gerne præcisere vores retningslinjer for aflevering af biler:Lejer skal tilbagelevere bilen på en parkeringsplads inden for en radius af 500 meter fra det sted, hvor bilen blev afhentet ved lejens start. Bilen skal parkeres et sted, hvor den lovligt må holde – enten med gyldig parkeringslicens eller på en gratis parkeringsplads. Det er ikke tilladt at parkere på tidsbegrænsede pladser eller på anden vis ulovligt eller uforsvarligt.

Det er samtidig vigtigt at understrege, at det er lejers ansvar at sikre, at bilen holder lovligt parkeret ved tilbagelevering. Udlejer er ikke forpligtet til at kontrollere dette efterfølgende. Hvis der pålægges parkeringsafgifter efter endt leje, kan lejer derfor blive holdt ansvarlig for disse samt eventuelle administrationsgebyrer.

Når det er sagt, vil vi naturligvis gerne undersøge din konkrete situation nærmere, så vi kan sikre, at alt er gået korrekt til, og at du har fået den rette information.

Vi håber at høre fra dig, så vi kan hjælpe dig videre.

5 stjerner herfra til GoMore

5 stjerner herfra til GoMore

Jeg har efterhånden lejet en del biler over GoMore, og det er altid nemt, hurtigt og tæt på. Der er næsten altid en bil lige i nærheden, om det er en lille city-bil eller en varevogn man skal bruge. Fleksibiliteten ved at kunne leje på timebasis er fremragende, og endnu bedre er det, at man næsten altid kan forlænge, hvis planerne ændrer sig.

GoMore har seriøst reddet situationen for mig,- blandt andet da DSB/Banedanmark stod stille, og jeg kunne hoppe ind i en GoMore-bil kun 100 meter fra banegården og stadig nå min brors fødselsdag på Fyn.

Jeg prioriterer dog altid GoMores egne biler, da de bare fungerer bedst for mig. Klart anbefalet!

14. april 2026

Hej Linus,

Tusind tak for din helt fantastiske anmeldelse – det er virkelig fedt at læse! 🙌😍

Det lyder som om, du har fået præcis den fleksibilitet og tryghed ud af GoMore, som vi gerne vil give alle vores brugere. Og din historie med at redde turen til din brors fødselsdag, da togene stod stille, er jo lige præcis sådan en situation, hvor vi håber at kunne gøre en forskel med delebilisme!

Vi er også glade for at høre, at vores egne biler fungerer rigtig godt for dig – den feedback tager vi med os videre i arbejdet med hele tiden at gøre oplevelsen endnu bedre, uanset hvilken bil man vælger!

Du skal have stor tak fordi du bruger GoMore – og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det sætter vi virkelig stor pris på! ⭐⭐⭐⭐⭐

Forfærdelig og decideret tyveri

Forfærdelig og decideret tyveri ! Jeg havde lejet en bil i to dage, hvor udlejer valgte af afbryde lejen før tid. Selvom jeg bedte om refusion, blev dette ikke imødekommet. Så får jeg en mail om at jeg skal betale over 1300 kr for en indvendig rens!? -jeg har værken holdt te selskab eller spillet kegler i bilen. Nu har jeg så modtaget opkrævning fra forsikringen om at 7 skader skal udbedres. 7 skader på 24 timer! Bevares, det er muligvis sansynligt, at en fælg kan ha fået et mindre kantkys, men at man påstår at bagkofanger også er blevet skadet, når jeg ved at jeg ikke har kørt ind i noget, mener jeg klart at man vælger at tørre gamle skader af på lejer! Forbandet svineri! Hold jer fra GoMore! Det kan blive en dyr og uretfærdig affære

5. april 2026

Hej Mette,

Tak for din anmeldelse. Det lyder som en rigtig frustrerende oplevelse, og det vil vi meget gerne se nærmere på.

Vi har derfor efterspurgt flere oplysninger fra dig, så vi kan finde din konkrete sag i vores system og gennemgå forløbet i detaljer. Uden flere informationer fra dig har vi desværre ikke mulighed for at undersøge sagen ordentligt.

Generelt vil vi dog gerne understrege, at vi hos GoMore kun opkræver betalinger på baggrund af tydelig og dokumenteret grundlag. Det gælder både i forhold til rengøring og eventuelle skader. Som lejer bliver man naturligvis kun holdt ansvarlig for skader, hvor det kan dokumenteres, at de er opstået, mens bilen har været i ens varetægt.

Vi vil derfor meget gerne hjælpe med at få afklaret, hvad der er sket i din sag, og sikre at det hele er håndteret korrekt. Du er meget velkommen til at vende tilbage med de efterspurgte oplysninger, så vi kan tage sagen videre hurtigst muligt.

Laura // GoMore

Ærgerligt at quickbooking ikke kan ændres, så kun godt anmeldte lejere kan booke.

Er egentlig ok tilfreds med at udleje min bil via GoMore. Tidligere har jeg haft en kedelige oplevelse med udlejer som smadrede bilen, og har derfor fjernet muligheden for Quickbooking, så jeg kan ved hvem der lejer.

Jeg ville ønske, at man ligesom med Airbnb kan bruge quick booking til folk der allerede har gode anmeldelser og andre må anmode. Jeg oplever nemlig at jeg får langt færre bookinger end end tidligere, men vil selvfølgelig ikke risikere min dyre bil. Der er nemlig en tendens til, at bilerne i kbh bliver brugt til at levere narko, og det siger måske noget om lejerne.

20. april 2026

Hej Math,

Tak for din anmeldelse og for at dele dine erfaringer med os.

Det er rigtig godt at høre, at du overordnet er tilfreds med at udleje din bil via GoMore. Samtidig har vi fuld forståelse for din bekymring – især i lyset af din tidligere oplevelse. Det er helt naturligt at ønske kontrol over, hvem der får adgang til ens bil.

I forhold til kvikbooking og sikkerhed vil vi gerne understrege, at vi hos GoMore foretager en meget grundig manuel screening af alle nye lejere, inden de bliver godkendt til platformen. Formålet er netop at sikre, at det er reelle og ansvarlige personer, der får adgang. Sikkerhed og tryghed er vores højeste prioritet, og vi er opmærksomme på, at delebilsplatforme i enkelte tilfælde kan blive misbrugt. Derfor har vi også skærpet vores processer for at forebygge dette mest muligt.

Vi gør os umage for at have en grundigere godkendelsesproces end traditionelle udlejningsfirmaer, netop fordi vi har et særligt ansvar over for vores private udlejere. Samtidig er det desværre sådan, at nogle personer kan fremstå pålidelige, men alligevel handle uhensigtsmæssigt. I de tilfælde reagerer vi konsekvent, og vi har desuden en solid forsikringsløsning, så du som udlejer er godt dækket, hvis uheldet skulle være ude. Vores team står også klar til at hjælpe dig trygt igennem hele forløbet.

Vi forstår rigtig godt dit ønske om en løsning, hvor erfarne og velanmeldte lejere kan booke mere fleksibelt, mens andre kræver godkendelse. Det er værdifuld feedback, som vi tager med videre i vores videre udvikling af platformen.

Tak igen for din input – det hjælper os med at blive bedre.

Laura // GoMore

Det var nemlig og lige til fin bil og…

Det var nemlig og lige til fin bil og nemt at finde ud af nemt og aflever igen

18. april 2026

Hej Tina,

Tusind tak for din dejlige 5-stjernede anmeldelse! 🚗✨Det betyder rigtig meget for os at høre, at det hele var nemt og ligetil – både at finde bilen og at aflevere den igen. Vi arbejder hele tiden på at gøre oplevelsen så enkel og smidig som muligt, så det er skønt at vide, at det lykkedes for dig! 💫

Vi glæder os til flere gode ture sammen!

Laura // GoMore

Kan på ingen måde anbefale GoMore

Kan på ingen måde anbefale GoMore.

Min leasingbil "inklusiv forsikring" har været udsat for hærværk og fået en række lange og markante ridser på flere dele af bilen. Skaderne blev konstateret samlet og politianmeldt som hærværk. Efter værkstedets vurdering kræver skaderne reparation for ca. 40.000 kr.

Sagen er blevet behandlet sådan, at skaden er opdelt i 5 separate “skader”, så jeg skal betale 25.000 kr. i selvrisiko, selv om skaderne blev konstateret samlet.
Undervejs er jeg blevet mødt med skiftende forklaringer om vaskehal, isskraber, sne, is og ligefrem at jeg skulle have fjernet sne fra bilen med en skovl.
Den seneste forklaring er: “det småskader, der typisk opstår ved almindelig brug over tid” - vi taler om adskillige ridser op til 40 cm......

Min oplevelse er derfor, at man som kunde står meget svagt og uden en reel forsikring, og at én samlet skade i praksis kan ende med, at man selv betaler næsten hele beløbet.

17. april 2026

Hej Morten,

Tak for din anmeldelse – og for at dele din oplevelse.

Vi er oprigtigt kede af at høre om den situation, du står i, og vi forstår godt, at det føles både frustrerende og urimeligt.

Vi har dog gennemgået din sag og vil gerne præcisere, at GoMore ikke foretager vurderingen af skader på leasingbiler - det har vi som GoMore Leasing ingen forudsætninger for at kunne. Skadesopgørelser og vurderinger bliver foretaget af vores leasingpartner og deres forsikringsselskab i samarbejde med værksteder, som anvender standardiserede systemer og retningslinjer, der er gældende på tværs af branchen.

I din sag har forsikringen vurderet, at der ikke er tale om én samlet hærværksskade, men flere separate skader. Det er denne vurdering, der ligger til grund for opdelingen og den samlede selvrisiko. Vi forstår, at du er uenig i denne konklusion, men som vi tidligere har forklaret, så hverken kan eller må vi i GoMore ændre eller tilsidesætte forsikringens faglige vurdering.

Hvis du fortsat mener, at forsikringens afgørelse er forkert, vil vi anbefale, at du tager sagen videre med uvildig rådgivning – eksempelvis en juridisk rådgiver med speciale i forsikrings- eller leasingforhold – som kan hjælpe med at vurdere dine muligheder.

Med venlig hilsen,
GoMore Leasing.

Mine erfaringer er drastisk ændret....

Jeg har haft gode erfaringer med GoMore, men på det sidste har der været mange udfordringer med dem. Først bliver min kone bedt om at indsende blandt andet lønsedler for at blive kreditgodkendt, det stiller vi os undrende overfor og henvender os, men de nægter at udtale hvad informationerne skal bruges til. De skriver at det skal bruges, men specifiserer ikke og vi ender med at rette henvendelse til Digitaliseringsstyrelsen og forbrugerrådet. Vi ved stadig ikke hvad informationerne skal bruges til. Nu har de så nægtet mig at leje en bil og beder mig om at indsende billede af mig og mit kørekort, da jeg har gjort det får jeg en mail at jeg ikke kan godkendes på nuværende tidspunkt, men at de håber jeg finder en anden løsning. De giver ingen begrundelse for hvorfor jeg ikke kunne godkendes.
Vi har på intet tidspunkt ikke kunne betale hvad der skulle betales og har altid fået en god udtalelse fra lejerne. Der har aldrig været problemer på dette punkt.

13. april 2026

Hej Gert,

Tak for din anmeldelse – og for at dele din oplevelse. Vi er kede af at høre, at du på det seneste har haft en mindre god oplevelse med os.

Det undre mig, hvis du har fået at vide, at vi ikke vil oplyse årsagen til, at vi spørger en lønseddel i forbindelse med din kones lejergodkendelse. Dette er der nemlig en meget konkret årsag til. Vi vil gerne forsøge at give lidt mere klarhed omkring de forhold, du beskriver.

I forbindelse med lejergodkendelse kan vi i nogle tilfælde bede om yderligere dokumentation, såsom lønsedler. Det gør vi for at sikre, at der er en fast indtægt, og dermed skabe tryghed for både udlejerne og dig selv på platformen. Når man lejer bil gennem GoMore, kan der nemlig opstå ekstra omkostninger efter endt leje – fx ved overkørte kilometer, manglende optankning, selvrisiko ved skader eller eventuelle bøder og vi er nødt til at sikre, at sådanne udgifter kan dækkes.

Denne praksis er beskrevet i vores privatlivspolitik, hvor det fremgår, at vi i nogle tilfælde kan foretage kreditvurdering og bede om supplerende dokumentation, herunder lønseddel, som en del af godkendelsesprocessen.

I forhold til din egen godkendelse, foretager vi altid en individuel vurdering baseret på flere forskellige faktorer. Af hensyn til både sikkerhed og databeskyttelse har vi desværre ikke altid mulighed for at uddybe de specifikke årsager til en afvisning i det enkelte tilfælde. Vi forstår, at det kan opleves frustrerende ikke at få en mere detaljeret forklaring, og vi beklager den oplevelse, det har givet jer.

Hvis I har yderligere spørgsmål, er I meget velkomne til at kontakte vores valideringsafdeling på mailen approvals@gomore.com, så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe og forklare så godt som muligt. 😊

Laura // GoMore

Opsagt ved skade på min bil

Efter at have udlejer min bil adskillige gange, havde en lejer lavet en mindre ridse i min dør, hvilket resulterede i, at Gomore opsagde mig og slettede mig som kunde, uden at betale for skaden vel at mærke .
Derudover kan udlejning dybest set ikke svare sig, hvis man kigger på indtægt pr. kørt km, er udgiften langt større end indtægten. De eneste, der tjener på det er Gomore.

15. januar 2026

Hej Rune,

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at læse om din oplevelse, og vil gerne være med til at afklare situationen, da jeg tror der er tale om en misforståelse.

Der er ikke tale om, at vi har opsagt eller slettet dig som kunde. Din profil er fortsat aktiv. Det, vi har gjort, er at fjerne din bilannonce i forbindelse med skadesagen, da det blev konstateret, at bilen ikke lever op til de gældende forsikringskrav for udlejning på platformen.

Det er desværre også årsagen til, at udlejningsforsikringen ikke kunne dække skaden på bilen.

Når man opretter en bil til udlejning, fremgår det, at leasede biler kun må udlejes via privat forsikring, hvis leasingaftalen er oprettet gennem GoMore. Da dette ikke var tilfældet her, har bilen ikke været dækket i henhold til vores vilkår. Disse vilkår samtykker du aktivt til at have læst og forstået i sidste step af flowet for oprettelsen af bilen.

Du er meget velkommen til fortsat at bruge platformen og kan sagtens oprette andre biler til udlejning – så længe de lever op til kravene.

Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os direkte, hvis du har spørgsmål eller ønsker at gennemgå sagen nærmere.

Laura // GoMore

GoMore Nøglefri abonnement kan føre til meget høje efteropkrævninger flere år senere

Jeg vil gerne advare andre brugere mod mine meget dårlige erfaringer med GoMore og især deres håndtering af abonnementet for Nøglefri.

Jeg solgte min bil allerede i 2022 og har siden da hverken haft bilen i min besiddelse, brugt GoMore-platformen eller haft nogen reel mulighed for at anvende den service, som virksomheden nu kræver betaling for flere år senere. Min profil blev deaktiveret, bilen blev fjernet fra platformen, og jeg har i hele perioden levet i den klare opfattelse, at samarbejdet var afsluttet.

Flere år senere modtager jeg pludselig en samlet faktura på 6.400 DKK for et abonnement, som jeg ikke har brugt, ikke har haft adgang til og ikke har været bevidst om stadig eksisterede. GoMore kræver betaling for 32 måneders abonnement på én gang, uden at have sikret sig løbende og tydelig kommunikation i tide, mens beløbet voksede til et meget højt niveau.

Det mest problematiske er, at virksomheden henviser til formelle vilkår om, at abonnementet først stopper, når enheden fysisk afmonteres, selv om bilen for længst er solgt, og enheden blev betalt af mig og fulgte bilen ved salget. I praksis betyder det, at man som kunde risikerer at blive mødt med flere års efteropkrævning, selv om bilen ikke længere ejes, og selv om tjenesten ikke bruges.

Jeg finder det stærkt kritisabelt, at GoMore først reagerer så sent, når de samtidig har haft kendskab til, at bilen ikke længere var aktiv på platformen. Hvis virksomheden mener, at der opstår gæld måned efter måned, burde kunden naturligvis informeres klart og rettidigt, før beløbet når dette niveau.

Kommunikationen fra GoMore har i mit tilfælde været præget af standardhenvisninger til vilkår og trusler om inkasso, men uden reel vilje til at tage højde for de faktiske omstændigheder eller rimeligheden i situationen.

Jeg vil derfor kraftigt opfordre alle brugere til nøje at kontrollere alle detaljer omkring Nøglefri-abonnementet, især ved salg af bil, og sikre sig skriftlig bekræftelse på enhver opsigelse. Ellers kan man risikere at blive mødt med meget store krav flere år senere.

Min oplevelse er desværre, at GoMore i denne sag anvender en praksis, som jeg finder urimelig og meget problematisk set fra et forbrugerperspektiv.

14. april 2026

Hej Michal,

Tak for din anmeldelse. Vi er naturligvis kede af at høre, at vores håndtering af sagen ikke lever op til dine forventninger.

Som vi tidligere har været i skriftlig dialog om, kontaktede vi dig første gang i forbindelse med deaktivering af din bilprofil og opfølgning på vores Nøglefri-teknologi i maj 2024. Årsagen til, at vi først rettede henvendelse på dette tidspunkt, er, at vi ikke har adgang til oplysninger om ejerskifte og derfor ikke har mulighed for at se, om en bil er blevet solgt.

Efterfølgende har vi forsøgt at kontakte dig igen i december 2024 og august 2025. I august modtog vi svar fra dig og fik herefter håndteret udeståendet i forbindelse med afmelding af Nøglefri-boksen og ophør af abonnementsbetalingen.
I betingelserne for GoMore Nøglefri, som du accepterede i marts 2021, fremgår det tydeligt, at:

- Opsigelse skal ske på skrift til keyless@gomore.dk.
- Abonnementet stopper, når opsigelsen er bekræftet, og Nøglefri enheden er afmonteret.
- Hvis du deaktiverer din bilprofil fra GoMore-platformen eller ikke udlejer din bil i en periode, opsiges abonnementet ikke, da der fortsat er omkostninger forbundet med en aktiv enhed.
- Abonnementet fornyes automatisk, indtil du vælger at opsige det.

Da vi ikke modtog information om salget af bilen i 2022, og samtidig ikke har fået respons på vores henvendelser, forblev abonnementet aktivt frem til august 2025 i overensstemmelse med de accepterede vilkår.

Vi forstår, at situationen opleves frustrerende, og at det samlede beløb kan føles højt. På baggrund af ovenstående er vi dog nødt til at fastholde kravet om betaling.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker at drøfte sagen nærmere, er du meget velkommen til at kontakte os.

Med venlig hilsen,
GoMore Keyless