Nemt at finde biler at leje, men gå altid efter udlejere med mange gode anmeldelser. Nogle af dem som er nye udlejere eller har dårlige anmeldelser kan være forfærdelige at have med at gøre.
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
GoMore er Danmarks største platform for privat biludlejning og leasing. Mere end 1 million medlemmer mødes på GoMore, for at arrangere billig og miljøvenlig deling af biler. Vores platform forbinder mennesker gennem privat bildeling og gør det nemt at leve uden at eje en bil. Fællesskabet er kernen i alt, hvad vi gør i GoMore. Det er et fællesskab for alle os, som tror på, at de fleste ting bliver bedre, når de deles. Vi er stolte af at være med til at fremme en adfærd, der skaber nye muligheder indenfor mobilitet og fører til handling, der understøtter mere bæredygtige måder at forbruge og pendle på. Deling er en god måde, hvorpå vi kollektivt kan tage vare på vores fælles planet og fremtid.
Kompagnistræde 20C, 1208, København K, Danmark
Svarer typisk inden for 48 timer
Jeg har haft endnu en god oplevelse med leje af bil igennem GoMore. Alt gik som planlagt - nem og veloplyst bookings proces.

Besvarelse fra GoMore Danmark
Dejligt nemt at komme til at leje en bil

Besvarelse fra GoMore Danmark
Det var nemt, en rigtig fin bil, søde udlejere og billigt

Besvarelse fra GoMore Danmark
Det var nemt og overskueligt at finde rundt på hjemmesiden, det kunne være en fordel hvis beskederne blev opdateret mens man var på siden, sammlet en god oplevelse.

Besvarelse fra GoMore Danmark
Lejede en varevogn. Gomore app fungere som det skal. Men varevogn var gennem relock der mest af alt mindede om en lej-et-lig vogn. Førerkabinen lignede noget der var løgn og blev efterladt som fundet. Lastrummet var som de nu er, men dørene til lastrummet kunne ikke sættes i en fast stilling, så da vinden tog fat i døren og den lukkede, fandt jeg ud af at dørene ikke kunne åbnes indefra. De var simpelthen I stykker. Jeg var alene om at flytte nogle ting og sad derfor I 30 minutter før der var nogle der hørte min banken og åbnede så jeg kunne komme ud !!!!

Besvarelse fra GoMore Danmark
Det hele virker som nan forventer

Besvarelse fra GoMore Danmark
Sender endeløs spam efter lejen er afsluttet

Besvarelse fra GoMore Danmark
Jeg har igennem 2 år lejet min bil ud 51 gange og har aldrig haft problemer. For nyligt får jeg leveret min bil tilbage med kraftig lugt af cigaret røg.
Gomore vil ikke hjælpe da jeg først har opdaget det dagen efter. Selvom der står på deres side at man bare skal melde det ind før bilen tages i brug.
De har tjent godt udledningerne og nu vil jeg bare have det renset men får ingen hjælp.
Dårlig stil da jeg føler det er fuldt berettiget.

Besvarelse fra GoMore Danmark
Helt igennem fra start til slut er der tjek på tingene. Lejer gerne igennem jer igen 👍

Besvarelse fra GoMore Danmark
Jeg havde lejet en Citroen DS 3 som ikke kunne starte da jeg skulle bruge den. Meget hurtig og hjælpsom service fra GoMore betød at de lynhurtigt fandt en anden ledig bil i området så jeg kunne komme afsted.
Det er første gang gennem rigtig mange bookinger at jeg har oplevet at bilen ikke kunne starte - så det betød meget at der var hurtig hjælp da jeg havde behov for det.

Besvarelse fra GoMore Danmark
Nem og tilgængelig bil når man har brug for det. Klare instrukser for hvert trin.

Besvarelse fra GoMore Danmark
En 2 årig overset ubetalt regning til GoMore ripper op i en gammel sag med GoMore og får mig til at skrive en anmeldelse, som jeg ville have skrevet dengang.
Jeg var en af de første, der kom med i nøglefri udlejning med GoMore. Stolt og glad var jeg. Delebil ordning er godt for klimaet og win win for begge parter: lejer og udlejer!
Og det er virkelig smart med nøglefri udlejning og forløb virkelig godt indtil, det kommer til en sag, hvor der er sket en ulykke med bilen.
Generelt er de 8 fotos lejere skal tage alt for usikre som bevismateriale. Det er næsten umuligt at tage billeder af buler, der kan vise bilens tilstand før og efter. Og her bliver det ord mod ord, når man som udlejer opdager f.eks en bule.
Jeg har haft en sag med GoMore, der strakte sig over et halvt år. En oplevelse med dårlig kommunikation og hvor GoMore ikke længere var min
samarbejdspartner, men det modsatte .
Tydeligvis var jeg i klemme imellem GoMore, deres forsikringsselskab, en forkert beskrivelse af en ulykken fra lejers side og ikke mindst dårlige fotos, der ikke kan bruges i sidste ende, når det virkelig gælder!
Første gang jeg havde en sag med GoMore, opdagede jeg en bule efter en udlejning. GoMore mente bulen var blevet til i min tid. Jeg bad om at se de fotos GoMore havde modtaget og konkluderede, at det var umuligt at se på de billeder, om bulen havde været der før eller efter udlejningen. Da jeg stillede det åbne spørgsmål “ hvad gør vi så”? , skiftede de pludselig mening og sagde det var lejers sag og at de skulle betale. Jeg undrede mig, men gjorde ikke mere ved det, selvom jeg burde.
Anden gang jeg oplevede en sag, blev jeg kontaktet af en ung lejer af min bil i udlejningsperioden. Hun fortalte at en 3. part havde kørt ind i min bil. Desværre gav hun mig en forkert beskrivelse af hvor bilen var blevet ramt, så da jeg søgte efter bulen efter hendes beskrivelse, fandt jeg en meget lille bule, men en langt værre på siden af bilen. Begge buler kunne meget svagt ses på fotos trods det, at den store bule var en sag for 15.000kr.
Herfra blev kommunikationen med GoMore en farce. Hurtigt lukkede de sagen med besked om, at deres forsikrings selskab var påbegyndt en sag og at det var den lille bule og ikke den store, de ville betale.
I et halvt år oplevede jeg et tovtrækkeri med GoMore, som nægtede at høre min udlægning trods det, at det var min bil og mig, der i givet fald skulle betale.
Det var først da jeg kom i tanke om et foto, jeg tilfældigvis havde modtaget af bilisten, der havde påkørt min bil, hvor man så en næsten totalskadet bil, der tydeligvis have forårsaget bulen på min bil , at GoMore accepterede. Og FØRST efter skriftlig forklaring fra mekanikeren, der under hele sagen havde givet mig ret!
Jeg er bange for, at jeg ikke har været den eneste der er kommet i klemme og vil ikke anbefale GoMore nøglefri til nogen!

9 dage og stadig ingen kreditafgørelse
Jeg bestilte en Tesla gennem GoMore, og den 17. august gennemførte jeg kreditvurderingen via Monthio og gav adgang til mine bankoplysninger, som jeg blev bedt om.
Nu er der gået 9 dage, og jeg har stadig ikke fået nogen afgørelse.
Jeg ved godt, at det er Ayvens, der står for kreditgodkendelsen, men bilen er bestilt gennem GoMore, og som kunde burde jeg ikke selv skulle jagte jeres samarbejdspartner for bare at finde ud af, hvad der sker med min bestilling.
Jeg har allerede kontaktet Ayvens to gange, og der er heller ikke kommet noget svar derfra efter flere dage.
Det er ærligt talt en ret dårlig start på et leasingforløb. Jeg har gjort alt det, jeg blev bedt om, inklusive at give adgang til mine økonomiske oplysninger, og siden da er der bare stille.
Jeg håber GoMore kan tage fat i Ayvens og få afklaret, hvad der sker med min sag, for jeg vil egentlig bare gerne videre med bestillingen.
Jeg opdaterer selvfølgelig anmeldelsen, hvis sagen bliver løst.

Besvarelse fra GoMore Danmark
Gearet på varevognen virkede ikke!
Jeg spildte en masse timer, penge og gik glip af det event jeg skulle have været til samt således mistet omsætning!
På trods af udførlige beskrivelser til GoMore, stoppede endda andre folk og fik dem til at prøve og de kunne ej heller få gearet til at virke. Og har endda sendt video af at det ikke virker - så har jeg hverken fået mine penge tilbage for lejen eller for den optankning med diesel jeg lavede!
Det er første & sidste gang jeg bruger GoMore...

GoMore-loven:
Du skal ikke tro, at du kan stole på os, for delingsøkonomi gælder kun, når vi tjener pengene.
Du skal ikke tro, at vi skylder dig nogen form for ansvar.
Du skal ikke tro, at vores lejere kan gøre noget forkert; det er altid din bils skyld.
Du skal ikke tro, at vores "kundeservice" handler om dig; det handler om at lukke sagen, så vi kan se tv.

Update:
I skriver at Amovens har kontaktet os på mail, vi har dog fortsat ikke hørt noget, vil i sørge for at vi bliver kontaktet?
Jeg lejede en bil igennem gomore da jeg var på ferie.
Bilen var utroligt dårlig stand og femte gear virkede ikke. Efter 30 minutters kørsel brød bilen sammen og vi kunne ikke kører videre.
Vi sidder fast på en spansk motorvej, gomore er ikke til at få fat i. Men ender med at få bilen hentet med vejhjælp efter 2 timer.
Vi har skrevet til gomore 2 gange ang, retur af pengene, men har intet hørt.
Vi lejde bilen i en uge og kunne kører 30 minutter. Jeg tvivler på vi nogensinde ser vores penge retur.

Besvarelse fra GoMore Danmark
Alt godt; god enkel kommunikation, fin lille bil, kører som den skal.
Alt i alt en god oplevelse!

⭐⭐⭐⭐⭐
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med GoMore og giver dem derfor 5 stjerner.
Det er nemt og overskueligt at leje bil gennem GoMore, og hele processen fungerer rigtig godt fra booking til aflevering. Jeg synes, konceptet er både smart og praktisk, og priserne er efter min erfaring meget fornuftige.
Jeg har følt mig tryg ved at bruge GoMore, og det er dejligt, at det hele kan klares så enkelt.
Jeg kan varmt anbefale GoMore til andre, der har brug for at leje en bil. 🚗👍