En "fitting" his Golfexperten som bogeygolfer er lige så ligegyldigt og som at tale for døve ører om ens behov og ønsker som at spørge ChatGpt og derefter vælge det billigste standardsæt jern som de... Se mere
Bestilte wedge online sent om aftenen. Der skulle sættes anderledes grip på. Kl 8:30 næste morgen fik jeg besked om, at jeg kunne hente wedge med nyt grip påsat. Kasper i Herlev du er for vild!
Jeg købte et par golfsko hos Golfexperten, som efter cirka en måneds tid gik op i sålen. Det viste sig, at modellen var udgået siden mit køb – men der var slet ikke noget at diskutere. Personalet sa... Se mere
Golfexperten Kolding - besøgte kort for at købe nyt regntøj og fik vist forskellige modeller. Fik en rigtig god forklaring på prisforskellene på modellerne. Mine normale tees var i restordre, men fik... Se mere
Danmarks førende detailbutikskæde indenfor golfudstyr og golfbeklædning. 8 butikker i henh. Odense, Herlev, Aarhus, Aalborg, Herning, Kolding, Greve og Hørshom samt en webshop.
Agerøvej 17, 8381, Tilst, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Golfexperten i Herning uge 35 i 2023
Vi fik en rigtig fin betjening og god vejledning til køb af begyndersæt til dame. Vi købte også en golfvogn og fik også vist flere forskellige inden vi besluttede os.
Jeg har lige været i herlev butikken og jeg må sige, at jeg er meget imponeret over det nye team og den nye butikschef. De var alle meget venlige, hjælpsomme og professionelle. Jeg havde brug for en ny driver og de gav mig gode råd om, hvilken model der passede bedst til mit sving. Patrick, den nye butikschef, var særligt opmærksom og tog sig tid til at analysere min teknik og vise mig nogle tips. Han var også meget flink til at finde et par nye sko til mig, som var både komfortable og stilfulde. Jeg er meget glad for min oplevelse i herlev butikken og jeg kan varmt anbefale dem til alle golfspillere!
Virkelig kvalificeret og imødekommende personale - kan anbefales
Dårlig information om hvornår jubilæumstilbud galdt så vi kørte forgæves
Alt god service og et venligt personale.
Godt udvalg
Levering af golfvogn indenfor 24 timer, flot service af Christina Greve
Skaffede en reservedel på 2 dage, super service
Super god rådgivning meget stort udvalg og rimelige priser
Næsten 1 uges ekspeditionstid virkede som lang tid. Ellers altid god service i lokale afdeling.
Købte sko i webbutikken. Skoene kom 2 dage senere. Perfekt 👍
Jubiiii mine nye Titleist jern og køller er blevet fittet og klar til afhentning, og en ung mand tager fint i mod mig, da jeg kører til Greve afdeling. Da jeg har et par spørgsmål til, hvorfor jeg ikke kan se min handel på ‘min side’ på golfexperten, må han lige hente assistance, hvilket er alletiders.
En kvinde dukker op i skranken, og jeg bliver mødt med “ja, hvad vil du?” Jeg forklarer, at jeg ikke kan se min ordre på golfexpertens hjemmeside og bliver mødt med “Det kan man ikke, du skal ringe til kundeservice og spørge efter Kim D”.
Øhh okay, men nu har jeg blot brug for at kende mine personlige fittingsoplysninger, så jeg evt kan købe / ønske supplerende jern og køller - hvortil jeg bliver mødt med endnu et dybt suk og “det kan ikke lade sig gøre - men vi har dine oplysninger”.
Hmm nu var det jo mig der skulle bruge oplysningerne, så forsøger lige at omformulere mig en gang mere, og bliver mødt med “tror du ikke på mig, ring til Kim D”.
Nå, men så forsøger jeg også med en negativ og nedladende tone, så vi i det mindste taler samme sprog. Jeg forklarer, at jeg lige har købt jern og køller for næsten 20.000 kr, og at jeg skal bruge informationerne til at kunne købe / ønske de resterende jern/køller/wedges til mit nye sæt, så om hun ikke bare kan give mig de oplysninger NU. Her bliver jeg mødt med en sur remse “Titleist T300 +1/2” 2up lie midsize grip…”.
Wauw! Jeg føler mig virkelig til besvær i butikken, og glæden ved at være en trofast og tilbagevendende kunde, der kun køber sit golfudstyr fysisk og i samme butik er væk!
Jeg fortæller hende, at jeg virkelig føler, at jeg er til besvær, hvortil hun svarer “Det er også besværligt”. Selvom jeg allermest har lyst til at smutte i en h……. fart, så må jeg bede hende, om ikke hun kan skrive den lange remse, som jeg fx til jul skal forklare i et gaveønske, eller som jeg selv skal kunne huske, hvorefter hun banker blokken ned i bordet og skriver tingene ned på denne.
Der skal desværre bare en dårlig oplevelse til for at skygge for de ellers udmærkede oplevelser, nu må jeg finde ud af, hvordan jeg bytter hele skidtet, så jeg kan købe det i anden butik.
Efter at have kørt 50 min (frem og tilbage), ja så må I meget undskylde at jeg bruger 5 min af jeres tid. Det skal ikke ske igen - bare rolig, jeg og familien handler fremover andet sted.

Besvarelse fra Golf Experten
Professionel betjening med et smil - mange tak for det
Altid venlige og med stort praktisk kendskab til deres produkter.
Skulle have byttet et par sko til en bedre pasform. Mødte en kompetent og hjælpsom ekspedient, som klarede problemet hurtigt, og til min store tilfredsstillelse.
God service, hurtig ekspedition, okay priser og nemt at kommunikere med butikken på mail for afklaring af detaljer.