Kan varmt anbefales
God Energi har installeret to ladestandere hos mig. Professional service også i forbindelse med spørgsmål efter installationen. Kan varmt anbefales.
I GodEnergi A/S er vi specialister i infrastruktur til eltransport. Siden 2010 har vi bidraget til den grønne omstilling inden for transportområdet, og det er vigtigt for os at gøre det nemt for dig, din virksomhed eller din kommune at være med. Vi har lavet massevis af ladeløsninger til både privat, offentlig og erhverv - herunder heavy transport.
Roskildevej 25A, 2620, Albertslund , Danmark
Jeg syntes at I skulle lærer jeres ansatte noget om konflikthåndtering. Et angreb svares altid med et modangreb, det ved de fleste. Tydeligvis ikke jeres alle jeres ansatte. Og når man firmaets ansigt ud af til, skal man ikke møde borgerne på en aggressiv og nedladende måde og beskylde dem for falske anklager. Det er sådan noget man mister kunder på. Og dybt seriøst man ved aldrig hvad folk gennemgår, så venlighed er så vigtigt. En eller anden dag møder man den forkerte og så er det ikke sikkert det kun er energien der bliver dårlig. ☺️
Utrolig ubehøvlet nogle af deres ansatte i det her firma. En af deres medarbejdere kommer over på en meget ubehagelig og smart måde mens jeg er ude og gå med mine to små hunde, hvor de er ved at sætte nogle elbils-opladere op i mit område, tror jeg det er. Han spørg mig meget grimt : undskyld mig pissede din hund lige på den kabelrulle som lå der. Hvortil jeg svarer nej det gjorde den ikke og det gjorde den ikke. Den tissede på den lille bunke jord ved siden af som jeg også fortæller ham, han står så og hårdnakket påstår min hund har tisset der og det bare for klamt og bl.a. bl.a.. Og det chokerer mig selvfølgelig at blive anklaget på den måde. Synes det under al kritik og ryger selvfølgelig op i det røde felt når jeg bliver mødt på den måde og han ikke engang vil tro på mig. Han står bare og skælder mig ud mens jeg bliver mere og mere sur over hans behandling. Også hedder deres firma “god energi”. Tror måske de skulle ændre navnet til “dårlig energi” ærlig talt. Og sjovt nok så regner det idag, så at han står at påstår han kan de min hund har tisset på den rulle selvom alt er vådt - virkelig flot.
*hvis billedet kan ses, er det manden i det sorte tøj som sidder foran elskabet. Ikke den gule mand.
Længe tror jeg man skal lede for sådan en god service. Skulle have installeret en ladeboks fra en overleverandør som GodEnergi installerer for, og overleverandøren havde dummet sig igen og igen. Installationen var top professionel af meget venlige og tydeligt dygtige fagfolk. De checkede efter at den virkede, dog stak vi ikke stikket i bilen (mit dumme valg). Overleverandøren havde valgt den forkerte boks og jeg var igennem 2 ugers elendig service fra dem, men GodEnergi redede mig ved at komme ud og bruge alt den tid der skulle til. I sidste ende fandt de selv fejlen selvom overleverandøren ikke kunne/ville og sørgede for at de leverede et produkt der passede. Det var helt igennem en god oplevelse hvor man mærkede en stærk stolthed ved deres arbejde, trods at de skal deale med den overleverandør.
Rigtig venlig og helt professionel service.
Verdensklasse!!!
Lavede diverse småfejl på min el installation.
Alt forløb uden problemer og meget god kumminikation undervejs.