GO Segway Anmeldelser

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Value for money!

I dag var 2.gang vi oplevede København på to hjul med Go Segway. Begge gange var stor succes, og jeg kan slet ikke udelukke, at der bliver en 3.gang :-). Forskellige guider, og selv om det i princippet var samme tur, fik vi andre og nye ting at vide om byen - fakta og anekdoter. Kultur og sjov på samme tid - kan stærkt anbefales !

6. september 2015

Fantastisk oplevelse

I går var jeg med herreklubben ude og køre på Segway hos go-segway.dk. En helt igennem fantastisk oplevelse som alle skulle tillade sig selv at prøve. Det er bestemt ikk sidste gang jeg prøver det og hvis jeg en dag skulle vinde i lotto, ja så skal jeg have sådan et par stykker. Tak for turen drenge!

30. august 2015

Super cool og imødekommende

Segway er altid sjovt - har oplevet det i flere storbyer. København er super velegnet til denne form, som er den perfekte måde at opleve København. Køb to timer med det samme ellers ærger du dig når det er slut.
Dejligt med lidt Speed på maskinerne. Will var en helt igennem super guide.

7. august 2015

Fin oplevelse i Kbh

Will guidede os fint rundt og gjorde plads til leg og sjov, mens han gennemgik historiske seværdigheder på vores tur rundt i byen.
Sikkerheden var i top og man følte sig i trykke hænder!

6. august 2015

En oplevelse værdig

Overvejer du at arrangere en segway tur med familie, venner eller måske firma - kan du roligt gøre det.. det er let, sjovt og man bliver virkelig grebet!
GØR DET!

23. marts 2015
GO Segway-logo

Besvarelse fra GO Segway

Hej Michael

Vi er meget glade for din gode oplevelse. Det er jo netop dette, som er meningen. I er altid velkomne hos os en anden gang :-)

Fantastisk service, dejlig tur.

Vi havde booket en tid, men blev ringet op, da vi var de eneste der skulle køre på det tidspunkt. Vi havde den seneste tid, og de spurgte om vi kunne komme to timer før, men stadig køre som de eneste. Intet problem for os.

Vi ankom, og vores guide var virkelig sød. Det var en dejlig tur, hvor vi også kunne tilføje ting om de forskellige steder.

4. oktober 2014

En skøn dag i Kbh!

Vi bookede en tur med Go-segway - og fik en absolut fantastisk oplevelse.

Alt fungerede præcis som det skulle - og vi havde en rigtig godt guide.

Tak for en anderledes måde at opleve Kbh på!

Vil anbefale go-seway.dk til alle!

9. august 2014

Rigtig god køre-oplevelse, men dårlig booking-oplevelse.

Fik et gavekort til go-segway.dk, og det viser sig at man står væsentligt dårligere med gavekort i forhold til hvis man køber turen direkte over nettet. (De opretter ikke en ny tur, hvis man har gavekort. Så kan man kun komme på eksisterende ture. De opretter derimod ny tur, hvis man bestiller turen direkte over nettet. Det er ikke fair).

Bestilling af tur over nettet kan man ikke stole på. På nettet kan man eksempelvis bestille en tur til lørdag kl. 12:00. Det viser sig bare, at den tur slet ikke eksisterer, og at man så i stedet vil komme på en tur på et andet tidspunkt. (Jævnfør telefonsamtale med go-segway.dk). Det virker meget misvisende, at man kan booke tid til en tur som slet ikke kan lade sig gøre. Og man betaler vel at mærke ved bookingen. Dvs man betaler for en vare, som man ikke får. Man får en anden vare (en tur på et andet tidspunkt).

2-timers-ture overruler 1-timers ture. Det virker også unfair. Har man bestilt en tur, så må det da være den tur som er gældende. Det svarer til at man sælger noget i den blå avis og laver en aftale om pris, og så senere ringer sælgeren og siger at man alligevel ikke kan købe tingen, fordi at sælgeren har fundet en anden køber som vil betale mere for varen. Det er ikke fair.

Men selve turen gik rigtig godt, og det var en fornøjelse at køre segway.

14. juli 2014

Pas på dine værdigenstande!!!

Den 14. marts 2014 deltog jeg i en guidet tur på Segway rundt i København med mit arbejde. Med oplysning om, at døren til Segway-forretningen ville være aflåst under vores tur, lagde vi vores tasker m.v. i forretningens baglokale. Da vi kom tilbage, var der flere, der havde fået stjålet tasker og punge. Forretningsindehaveren vedbliver at påstå, at forretningen var aflåst, og til trods for, at der ikke var tegn på indbrud i forretningen, nægter indehaveren at erstatte de stjålne genstande. Virkelig dårlig service.

28. april 2014
GO Segway-logo

Besvarelse fra GO Segway

Vi er meget kede af denne anmeldelse. Den beror desværre på forkerte oplysninger. Go-Segway har altid aflåst dør med alarmset. Der køres 5-10 ture dagligt og der har aldrig været tyverier. Den pågældende situation har - iflg. politiet, skyldtes lommetyve som i bland kunder har sneget sig til tyveri.

Kør trygt på Segway i København med Go-segway

10 midaldrende m/k'ere fik den 23.3. 2012. en uforglemmelig, spændende og meget anderledes oplevelse med en omhyggeligt guidet segway rundtur. Turen startede med hjelm- og radio udlevering hvorefter alle fik en grundig personlig instruktion på segway, af to super engagerede guider. Alle måtte inden turen startede demonstrere, at de havde forstået alle guidernes sikkerheds- og kørselsanvisninger og formåede at styre en segway sikkert på gaden. Turguiden Uffe der kørte foran fortalte oplagt, garneret med små anekdoter, levende om de forskellige kultursteder, som gruppen passerede og den anden guide fungerede som tryghedsskabende bagtrop, sikrede at alle i gruppen kom med hele vejen. De oplagte guider sørgede til sammen omhyggeligt for at alle fik en tryg og uforglemmelig oplevelse. Segway er utroligt lette at køre på - de styres intuitivt ved at læne sig med overkroppen i den ønskede kørselsretning og vi kan anbefale alle at prøve denne spændende københavner sightseeing tur/oplevelse.

25. marts 2012