Global Rent a Car Poland Anmeldelser 1.528

2,0

Under middel

2 t anmeldelser

Kunne jeg give 0 stjerner fik de det

Kunne jeg give 0 stjerner fik de det. Har nu ventet 10 dage på at få depositum 5500kr tilbage.Har sendt dem mail, men får autosvar at der kan gå 30 dage med svar. Lejer aldrig bil ved dette firma😡

3. oktober 2022

Dear Customer,

Thanks for your feedback. We would like to inform, that all information about unlocking the deposit are included in the rental condition. We would like to emphasize that all conditions are generally available for prior reading, including on our website.

According to your opinion we would like to inform, that we already sent information to your e-mail address. For additional information please contact customercare@global-rent-a-car.pl.

Rent of car: No customer service - No contact possible

Har lejet bil, men kan ikke åbne kvittering for afleveringen, som er modtaget på mail. Skulle være de sidste 4 cifre i mit kørekortnummer, men det virker ikke. Har prøvet mange opkald, men telefonen bliver aldrig svaret i Gdansk afdeling. Kundeservicen er ikke eksisterende

17. august 2022

Dear Customer,

Thanks for your feedback. To receive any information or documents you can always send e-mail directly to the address customercare@global-rent-a-car.pl.

super dårlig betjening

10. maj 2022

Dear Customer,

Thanks for your feedback. We regret that the rental in our company did not meet your expectations. If you could inform us about the reason, please write to customercare@global-rent-a-car.pl.

0000 stjerner til den selskab

0000 stjerner til den selskab , vi fik lejet en bil vw tiguan eller ligne okay vi fik mazda der kørt 20 meter og ku ikke mere . de eneste de har haft af biler på det tidspunkt var en fiat tipo møj beskidt er lige komet hjem fra tur 20min før os . dvs vi fik bil der ikke bliv renset vasket eller serviceret . har betalt depositum og leje af en stor bil . har skrevet flere gange til dem om refundering af depositum og refundering af difference på de to vildt forskeligt bil typer .. har intet hørt hverken telefonisk eller mail .. de snyder folk for groft leje nr er 773010230

8. marts 2022

Dear Customer,

Thank you for your feedback. We regret that the rental did not meet your expectations. We verified that your complaint notification sent to customercare@global-rent-a-car.pl. The service process by the Complaints Department has been completed.

We are glad that you contacted us at our e-mail address and the Complaints Department was able to explain your situation.

Due to the confidentiality of handling complaints and individual approach to each client, the details have been sent to the e-mail address. Despite the fact that clarifying and correcting your allegations on the forum could bring benefits, we have always been guided by the good of our clients and the protection of their data, as well as the issue of settlements with them. Therefore, please check your e-mail address for an answer.

Global Rent a Car Team

Fly forsinket og mister forudbetalt leje af bil

Vi ankommer til Nice lufthavn med et forsinket fly og kontakter rent-a-car for at informere om, at vi bliver forsinket. Vi har forudbetalt leje af bilen 2.700 kr. for hele ugen vi skal være i Frankrig.
Da vi ringer fra lufthavnen får vi at vide, at bilen er givet til en anden og at vi ikke kan få pengene retur.
så hvis man bliver forsinket i lufthavnen mister man bilen, også selvom man har forudbetalt leje af bilen for en hel uge.
Hold jer langt væk fra dette firma!!!

5. januar 2022

Dear Customer,

Thanks for your feedback. We regret that the rental did not meet your expectations.

At the same time, if you wish to make a complaint, please send a message to the e-mail address dedicated to servicing customers who rent a vehicle in a specific country.

Ualmindelig dårlig service.

Rent-a-car skal have minus 5 stjerner!!!
Ualmindelig dårlig service.
Vores fly nødlander og vi ankommer i Faro lufthavn flere timer senere end aftalt med firmaet. Vi ringer og mailer til dem. Der er ingen respons.
Da vi ankommer til lufthavnen taget vi en taxa for at komme til det lejede hus. Dagen efter tager vi en taxa retur til lufthavnen for at hente den lejede bil.
Vi får af vide, at fordi vi ikke kom til tiden har de ikke pligt til at udlevere bilen, trods de har trukket 2000 kr. Men vi må gerne leje en ny bil...ellers tak.
Hold jer langt væk fra dem!!!

5. januar 2022

Absolut ingen problemer

Absolut ingen problemer. Helt ny bil, fin service og alt det der. Lissabon

10. oktober 2021

Dear Customer,

Thank you for your positive feedback. We are glad that the rental met your expectations. We encourage you to make future reservations.

See you soon in one of our branches!

skod selskab

den 28/8/20 booker jeg en bil, som skal afhentes i Larnaca lufthavn den 8/9/20, som jeg har betalt for, men et øjeblik efter, går jeg så ind på trustpilot og kan se at de har fået elendige bedømmelser, og vælger derfor straks at få pengene refunderet, og jeg får så en mail fra Global, at pengene vil være tilgængelige igen på min konto indenfor 7 dage, men har ikke set skyggen af de penge endnu og de svare hellere ikke på mails!! SCAM firma hold jer væk.

10. september 2020

Global Rent a Car Team

En stjerne er al for meget.

En stjerne er al for meget.
Er lige blevet snydt i Gdansk. Afkrævet ekstra lige ved 900 kr. for 3 dages leje. (Pga mit kreditkort var debitkort - min co-driver tilbød master kreditkort uden held) Forsøgte at annullere kontrakten uden held.
Et absolut total ringe firma!!
Bilen booket via booking.com. Som skrev: “Bare rolig Niels - du er dækket”
Aldrig mere global rent eller booking.com
Don’t use that company! You will be cheated!

16. januar 2020

Svindel firma ,brug dem for gud skyld…

Svindel firma ,brug dem for gud skyld ikke ,husk at leje bil lokal ,men husk lige at tjekke dem på trustpilot først ,har kun haft bøvl ,de havde ulovligt hævet et beløb på 168 euro for skade ,selvom vi havde betalt fuld forsikring ,så vi skulle have kørt bilen i havnen ,i stedet for at aflevere den igen ,husk at glemme firmaet.

4. januar 2020

Dear Jan

Thank you for your opinion. We are really sorry to hear that your experience with us has not met your expectations. We would like to help solve the case, please write to us directly on customercare@global-rent-a-car.pl.

Customer Care Team

Hævede depositum på falsk grundlag

Fik udleveret en bil der havde en ridse - hvilket vi selvfølgelig tog et billede af.

Efter vi afleverede nøglerne igen hævede de 2000 kroner fra mit depositum på mit kort - og undlod at svare på alle henvendelser.

Lej ikke herfra.

18. maj 2019

Desværre som gennemsnittet af de…

Desværre som gennemsnittet af de billige firmaer for udlejning du får ikke den bil så havde forvente. I vores tilfælde hjalp det ikke at jeg informerede dem om min konenlige havde overstået 6 måneders kræft behandling og derfor havde behov for en højere bil der var lettere at komme ind i. Sælgeren kæmpede kun for at få is til at betale dobbelt op for en større pris....

Rigtig dårligt oplevelse.

6. maj 2019

Lej ikke fra Global!

Vi lejede en bil gennem autoeurope, som desværre valgte Global som deres samarbejdspartner.
Vi havde lidt problemer med vores booking og kontaktede derfor Global inden afhentning, men når vi ringede til dem, fik vi bare fat i en polsk telefonsvarer, som efterfølgende lagde på. Efter cirka 5 opkald til Autoeurope, hvor vi blev viderestillet til Global kom vi endelig igennem. De løste vores problem meget fint, hvilket vi var glade for.

Da vi ankom var der ikke en grad af service at hente ved disken. Manden bag skranken lignede mildest talt en der var træt af sit liv og som virker hadet sit job. Vi fik bilen udleveret og tjekkede for skader, som vi dokumenterede med billeder.

Selve bilen var der sådan set ikke noget galt med, den kørte fint og vi havde en god tur.

Da vi skulle aflevere bilen var der lukket, så vi kunne ikke gennemgå bilen med dem. Vi fik efterfølgende en regning på 1800 kr, for en rids, som vi på ingen måde selv kan have lavet. Ridsen sidder inde i grillen og så grundige var vi altid ikke med at tage billeder. Vi er helt sikre på at ridsen har været der fra starten af.

Da vi kontaktede Global for at få tilsendt den lejekontrakt vi skrev under på i lufthavnen, var der absolut ingen service at hente. Manden var ubehøvlet, ville ikke sende den på email til os, fordi han mente at vi allerede havde fået den. Det kan også godt være at vi havde det, men hvad kræver det af ham, lige at trykke send igen? Han kunne sagtens finde den frem i systemet, ville bare ikke sende den. Mens jeg snakkede med ham i telefonen kunne jeg høre at han snakkede med andre kunder og vores samtale sluttede med, at han sagde at jeg lige skulle hænge på i en halv time, mens han ordnede noget andet. Jeg smækkede røret på.

Jeg har kontaktet AutoEurope og informeret dem.
Lej ikke fra Global.

24. april 2019

Jeg lejer ALDRIG bil hos GLOBAL Rent-a-Car igen

Da vi kom til skranken i Poznan og skulle have udleveret bilen, var der ikke åbent. Efter få minutter kom personalet. Vi fik ordnet papirer og fik nøglen til bilen og anvisninger på hvor den var. Der var mørkt da vi kom. Bilen stod udenfor, og det var derfor ikke muligt at gennemgå den for evt. skader/ridser (der var markeret mange skader i forvejen, på de papirer vi fik udleveret. Bilen som sådan var ok at køre i, ingen problemer der. Da vi skulle, aflevere bilen var der igen lukket og man kunne endnu engang ikke få den gennemgået og godkendt. Efterfølgende fik vi på mail tilsendt, opkrævning vedr. en skade som vi angiveligt skulle have lavet. Jeg mener 100% sikkert at vi IKKE lavede nogen skader på bilen i lejeperioden, men jeg kunne som tidligere skrevet ikke bevise noget, da jeg ikke havde haft mulighed for at gennemgå bilen. Jeg lejer helt sikkert ALDRIG bil hos GLOBAL Rent-a-Car igen.

1. oktober 2018

Lej aldrig bil her

Lej aldrig bil her. De snyder og bedrager. Vi lejede bil i Frankfurt. God pris hjemmefra men da vi hentede bilen skulle vi betale mere end det dobbelte og den var bulet hele vejen rundt. Dette prøvede firmaet at skjule så vi kunne hænge på det.

20. september 2017
Vis anmeldelser på alle sprog. (1.528 anmeldelser)