Jeg havde gået hos gladtand længe og havde tid til at få en ny bideskinne. De lavede det om til en invisalign forundersøgelse, hvor de sagde, at jeg skulle have rettet tænder og at jeg også skulle ove... Se mere
Taknemmelighed og al kærlighed til jer, for at være SÅ fagligt kompetente, grundige, dygtige og dybt forstående overfor, at man kan have tandlægeskræk. Annette og hendes klinikassistent er fuldstændig... Se mere
Jeg har kæmpet med tandlægeskræk i over 20 år, men hos Neda har jeg for første gang oplevet ægte tryghed. Neda er hjertevarm, omsorgsfuld og opmærksom på, hvordan man har det under hele behandlingen.... Se mere
Efter ca 20 års udeblivelse pga personlige problemer og kæmpe tandlægenskræk, har jeg endelig været afsted. Lige fra første tlf kontakt, til første besøg og stadig gældende har jeg bare fået den bed... Se mere
Om Glad Tand / Tandlægerne på Godthåbsvej
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Vi lægger vægt på kvalitet i vores materialevalg og på tandbevarende løsninger.
Igennem 12 år har vi taget særligt hensyn til patienter med tandlægeskræk og andre, som ikke er vilde med at gå til tandlæge. Vi forsøger altid at gøre dit besøg hos så behageligt og smertefrit som overhovedet muligt.
Før behandlingen starter, giver vi dig altid et prisoverslag. En større behandling kan opdeles i etaper, så udgiften fordeles over længere tid. Vi hjælper også gerne med at se på dine tilskudsmuligheder og kan formidle finansieringsløsninger.
GladTand - din tandlæge på Frederiksberg!

Godthåbsvej 74, 2000, Frederiksberg
- www.gladtand.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
God vejledning hos Uzma
Jeg var meget i tvivl omkring min implantat behandling .Havde brug for god vejledning omkring forløb pris og valgmuligheder. Tandlæge Uzma gav mig super god vejledning 😊er nu ikke i tvivl længere. Kan kun anbefales Gladtand
Anbefaler Glad Tand på Godthåbvej
Jeg har idag haft en akut tid hos Glad Tand på Godthåbvej.
Som altid blir man mødt af den sødeste sekretær, altid venlig og smilende. Dernæst en behagelig behandling hos tandlægen Uzma som var mindst lige så sød.
Når man som jeg ik er pokkers glad for at gå til tandlæge, så er det bare rigtig rart at føle sig tryg og godt tilpas. Uzma gav sig tid til at lytte, hun spurgte selv undervejs om jeg var okay, det var generelt bare en positiv oplevelse som altid 😊
Mvh Søren Stradel
Jeg er tilfreds
Super god behandling
Rigtig god behandling og vejledning. Grundig tandplejer, jeg føler mig i gode hænder. Kan kun anbefales.
Altid god behandling
Den bedste tandplejer - absolut 5 stjerner
Har bare den bedste stille og rolige tandplejer. Uzma har formået, at jeg nu for 3. gang har fået renset mine tænder med ultralyd og jeg har ikke mere klamme håndflader når jeg skal til tandlæge.
Kan kun anbefale at bruge tandklinikken.
100 % tilfreds med super kvalitets…
100 % tilfreds med super kvalitets behandling af Neda og tandplejer
For første gang frygter jeg på ingen måde at skulle til min næste tid
Betina
Jeg har ALDRIG troed at jeg skulle sige…
Jeg har ALDRIG troed at jeg skulle sige at det var en fornøjelse at gå til tandlægen, men det var fantastisk, ingen ubehag kun søde dygtige mennesker. WOOW.
Jeg har været rigtig glad for mine…
Jeg har været rigtig glad for mine besøg hos Glad Tand, hvor min tandlæge har været Neda som både er rigtig sød, forstående og dygtig. I en række år var jeg ikke meget for at gå til tandlæge, men mit besøg hos hende har gjort at jeg har fået gjort noget ved mine tænder så de nu er i orden.
Meget blid og hensynsfuld behandling…
Meget blid og hensynsfuld behandling uden nogen form for smerte. Flot resultat!
Til alt andet end tandlægeskræk
Tag Glad Tand for deres venlighed, faglighed, pris og fabelagtige åbningstider. Tag IKKE Glad Tand for deres håndtering af tandlægeskræk. De forklarer i detaljer på deres hjemmeside, hvad tandlægeskræk er. De siger, de er klar over alt dette og vil tage hensyn, hvis du beder om det. Men det har de altså desværre for travlt til. Jeg har givet dem tre chancer nu, men jeg kan desværre ikke bruge denne tandlægeklinik pga. min fobi. Hvis man ikke har en så udpræget angst, er de sikkert rigtig gode :)
Ny status - forløb ændres - update kommer senere...
Ny status - forløbe ændres - update kommer senere...
God oplevelse!
Mediha tjekkede mine tænder. Hun var professionel, fagligt dygtig og tilpas venlig. Samlet set: En rigtig god oplevelse. Kan anbefales!
Neda Etemadi, fantastisk tandlæge.
Var hos Neda Etemadi for at få lavet en rodbehandling. Udover at være fantastisk dygtig og kompetent, er hun ekstremt venlig og god til konstant at holde en informeret om forløbet. Vil klart anbefale hende!
Neda Etamadi er en utrolig dygtig…
Neda Etamadi er en utrolig dygtig tandlæge, hun giver bl.a. et overblik over behandlingen.
Ud over det er hun sød og rar og tager hensyn til tandlæge skræk.
Det første gang jeg nogensinde har følt mig tryg hos en tandlæge..
Jeg tog fat i Gladtand for en…
Jeg tog fat i Gladtand for en invisalign behandling. De er ikke villige til at tilpasse en behandling baseret på dine behov samt ønsker, men kører i stedet efter deres egen bog med masser af unødvendige behandlinger som suger pengene.
Et godt eksempel er Røntgen scanning. Man skal have 4 gange røntgen scanninger hos dem som koster cirka 600kr pr omgang. Jeg ringede rundt til diverse tandlæger i københavn som kun tager 1 omgang. Ingen andre tager 4 røntgen scanninger. På deres behandlingsliste står der at første scanning er en indledende og nr 2 er en komplet. Her tænker jeg: hvorfor kan jeg ikke bare få en komplet første gang. Det giver ikke nogen mening..
Selv den bedste og mest erfaren Invisalign tandlæge i Danmark som ligger i Brønshøj torv (i følge Invisaligns egen hjemmeside) tager kun 1 røntgen scanning. Han har lavet over 1000 invisalign behandlinger.
Ingen service.
Har lige ringet lørdag på grund af mange smerter i tand med krone - blev spurgt om kronen var lavet hos Glad Tand? - svaret nej og fik oplyst, at de så først havde tid tirsdag i næste uge. Nu ringer jeg jo ikke for sjov, men jeg blev bare henvist til tandlægevagten. Så meget for at man kan få en akut tid i weekenden - falsk reklame på hjemmesiden. Tak for ingen ting.
Super god tandlægeklinik
Super god tandlægeklinik.
De tager ens tandlægeskræk meget alvorlig.
"Min" tandlæge, Simon, er mega beroligende og flink. Så det er lige før, at jeg glemmer min skræk! (kun lige før hehe)
Men de er alle sammen rigtigt søde på klinikken, og jeg har 2 gange kunne komme forbi akut (en lørdag og en søndag) uden at skulle betale mere.
Desuden så fik jeg et prisoverslag første dag jeg var der, så der kom ingen ubehagelige ekstra regninger!
Kan kun varmt anbafale denne klinik :-)
Jeg fik renset tænder og fik…
Jeg fik renset tænder og fik konstateret et stort hul. Klinikassistenten (jeg troede først det var en tandlæge) mente at tanden nok skulle trækkes ud og konsulterede en tandlæge 2 minutter ved at gå til andet lokale og vise denne røntgenbillederne. Hun kom tilbage og fastholdt, at det ville være det bedste at trække tanden ud og indsætte et implantat. Hun virkede dog ikke specielt overbevisende i forhold til at redegøre for et sådant indgreb. Jeg valgte herefter at besøge en ’rigtig’ tandlæge, der fortalte, at det i mit tilfælde ville være meget uhensigtsmæssigt med et implantat og kom med mange gode argumenter for dette. Han mente, at det ville langt bedre at redde tanden og lave en bro. Jeg valgte at stole på denne tandlæge.
5 stjerner til GladTand og Neda Etamadi
Super godt sted. Virkelig dygtig tandlæge jeg havde. Anbefaler Neda Etamadi. Havde en virkelig behagelig oplevelse og hun holdt mig opdateret under hele behandlingen. Har haft flere behandlinger hos hende!